Ga naar inhoud

Danny64

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Danny64

  1. De zaak is opgelost. De experiabox , die vier ethernetaansluitingen heeft, reserveert een poort voor itv. Bedankt *****kpn, dat staat niet in de handleiding maar is wel via een softwareupdate veroorzaakt. Na dagen zoeken, is het dus zo f@&€-ING simpel. Daarnaast heb ik geleerd, dus geen verloren tijd. Ik weet nu wat een switch is. En geleerd dat als er een draadloze verbinding is het niet aan de pc kan liggen als het draadloos niet werkt. Heren vriendelijk bedankt!
  2. het commando geeft als melding 'toegang geweigerd'. ik krijg de text wel op het scherm van de opdrachtprompt, maar dat kan ik niet plakken en knippen... Hopeloos geval, wat ik wel kan zeggen is dat de DNS en Ip adressen automatisch worden toegewezen? Er wordt een IPv6 adres toegewezen en DHCP is niet ingeschakeld. Moeilijk te begrijpen dat het draadloos wel werkt , maar bedraad niet..? Hoop dat je nog een uitweg weet? bedankt tot zover ---------- Post toegevoegd om 16:08 ---------- Vorige post was om 16:05 ---------- hoe kan ik de mac adressen van beide apparaten checken, en wat doet dat adres eigenlijk? Onder xp steek je gewoon de draad er in en het werkt, kan het aan windows7 liggen? Groet!
  3. thanx, die handeling heb ik gedaan, maar maakt helaas niets uit. Draadloos doet het goed, bedraad blijf ik bij het identificeren steken? Heel vreemd. Ik kan dus wel draadloos op internet, maar kom niet door de identificatie van de bedrade modus en dus geen verbinding met internet. De experiabox zelf doet het prima, de laptop zelf ook. Deze laptop is wel de enige met windows 7 er op, de rest is XP. Groet,
  4. Hallo, Ben al de hele dag bezig met het volgende: Een toshiba laptop, op windows 7, geeft de melding onbekend netwerk, komt niet door de identificatie heen met een Experia box. Alles op dit forum hierover bekeken, biedt nog geen oplossing helaas. Draadloos lukt het wel, maar bedraad niet. Heeft ook nog niet eerder wel gewerkt, anders zou ik hier op terug kunnen vallen. DE andere drie PC's in het netwerk draaien op XP en doen het bedraad prima. Een raadsel.. Ik vermoed dat de experiabox van KPN en windows 7 niet lekker overweg kunnen. De box is al verschillende keren aan en uit geweest, nog niet volledig gereset (met paperclip) omdat ik dan vrees voor de wel werkende PC's. Hoop op jullie hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.