Ga naar inhoud

geen geluid meer


Dieter

Aanbevolen berichten

  • Reacties 24
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

neen, dat bedoelen we uiteraard niet :P

zo maak je een herstelpunt:

een herstelpunt aan via Start >> Bureau-accessoires >> Systeemwerkset >> Systeemherstel. Kies in het dialoogvenster Systeemherstel voor de optie Een herstelpunt maken en klik op Volgende. Geef het te maken herstelpunt bij Beschrijving van herstelpunt een naam en klik op Maken. Klik als het herstelpunt gemaakt is op Sluiten.

hoe je juist terug zet naar een van die punten, leggen de andere leden wel uit, heb nu niet echt tijd, excuses...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals Be dup aangeeft ga je naar het scherm om een herstelpunt te maken.

Echter maak je er geen maar selecteer je een herstelpunt wat ligt voor de datum dat je de software hebt verwijdert.

Als je zelf geen herstelpunten maakt geeft dit niet, de pc doet zelf iedere zoveel tijd, een herstelpunt maken. Het teruggaan naar een herstelpunt maakt ook niets uit voor bestanden, documenten en dergelijke, die blijven gehandhaafd, je gaat alleen terug naar de software configuratie van dat moment. Dus draai je als het ware het verwijderen terug.

Het is overigens, mocht je geen herstelpunten maken, aan te raden dit wel te doen wanneer je software verwijdert of installeert. Je kan voor jezelf ook een naam toekennen aan een herstelpunt, datum en tijd worden automatisch toegevoegd.

Mocht dit geen oplossing bieden dan geeft dat ook niets, je kunt je laatste herstelbewerking ook weer ongedaan maken via dezelfde manier echter dan wel de juiste knoppen aanklikken.

Keuze mogelijkheden in het Systeemherstelmenu:

* Een eerdere status van deze computer herstellen

* Een herstelpunt maken

* De laatste herstelbewerking ongedaan maken.

Je zult de eerste dus moeten hebben. Er verschijnt een kalender met vet weergegeven wanneer het systeem (of jij) een herstelpunt hebt gemaakt. Kies diegene dus die vlak (of zo dicht mogelijk) voor het verwijderingsmoment ligt.

Succes! En hopen dat het werkt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.