Ga naar inhoud

Lenco L3866usb + audacity + windows 7 probleem met installeren!


wimke08

Aanbevolen berichten

Help! Ik heb een Lenco L-3886USB platenspeler + audacity software (bètaversie 1.3.12) en een HP Pavilion dv6 laptop.

Via de handleidingen heb ik op verschillende manieren geprobeerd een en ander te installeren. Dit lukt echter niet. Ik kan bijvoorbeeld de stereo mixer niet kiezen als daarom gevraagd wordt, de in / out, microfoon, geluidskaart is compleet onbegrijpelijk voor mij en nu is zelfs alle geluid van de laptop weg!!! De websites van de firma’s bieden geen oplossing en ook middels googelen kom ik niet verder.

Dus... ik heb alles aan de kant gezet en systeemherstel uitgevoerd om tenminste weer geluid op de laptop te krijgen.

Weet iemand (liefst duidelijk en stap voor stap) raad?

Bij voorbaat dank,

Wimke08

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik gebruik ook een usb plaaten speler aan gesloten op mijn win7 ultimate pc [desktop] bij de platenspeler zat waarschijnlijk ook bij u een cd van audiacity [ weet wel dat je voor audicity zelf de filters moet ophalen via hun site ... en dat zijn er veel ]

visit : http://audacity.sourceforge.net/download/windows

nu gebruik ik poldersbits audio recorder en bewerker veel gemakkelijker in het gebruik omdat hier de filters ,ruis en klik verwijderaar ingebouwdt zijn als ook een versterker te verkrijgen via www.polderbits.nl 7 dagen gratis volledig gebruik daarna dient deze aan gekocht te worden 25 euro met ondersteuning en mocht je het kwijt geraken door een crachs kan je het altijd terug verkrijgen via hun site .

*** een raad die ik je mee geef op de site van polderbits vind je de totaalle uitleg hoe je alles moet aansluiten ..

http://www.polderbits.nl/Aansluiten.htm

deze sound recorder is zelfs volledig gratis : http://www.freesoundrecorder.net/

om op je probleem te komen ,je dient je high difinition audio apparaat in te stellen als staandaardapparaat ..je lijningang wordt ook high difinition audio apparaat als zijnde standaardt ingesteldt ...de witte en de rode plug die van je usb platenspeler komen dien je met een koppel 2 in 1 aan te sluiten op je lijn ingang zoals deze RCA Plug to Double RCA Jack 24-RCA-025

aangepast door rope
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.