+ Reageren op discussie
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten: 11 t/m 20 van 25

Ingebouwde webcam doet het niet.

Dit is een discussie over Ingebouwde webcam doet het niet. in het forum Archief Hardware algemeen , en maakt deel van de Hardware algemeen categorie; wss gewoon defect, gebeurd wel meer...

  1. #11
    Lid
    Geregistreerd
    16 januari 2008
    Berichten
    38

    Standaard

    wss gewoon defect, gebeurd wel meer

  2. #12
    Lid
    Geregistreerd
    16 februari 2012
    Berichten
    12

    Standaard

    In Live Messenger ga ik naar Extra-audio en vidio instellingen dan naar :Select the webcam you want to use to place vidio calls.
    Krijg ik 2 keuzes isable of Default-None.Krijg als antwoord:There is no webcam installed.De toetsen Fn+F9 geven ook geen efect.

  3. #13
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.719

    Standaard

    Ik merk nog iets vreemd op in het Speccy logje

    Generic PnP Monitor (1600x900@60Hz)

    (Illegal Vendor ID)
    Installeer deze grafische kaart driver eens.

    Een driver voor je webcam word niet aangeboden op de webiste van Medion.

    Klik in apparaatbeheer eens op Beeldapparaten, hier zou je webcam vermeld moeten staan.

    Rechtsklik op je webcam en kies Eigenschappen
    Ga naar het tabblad Details

    Klik op de afbeelding voor een grotere versie. 

Naam:  Details.PNG 
Bekeken: 375 
Grootte:  28,3 KB 
ID: 16557
    Onder Eigenschap kies je voor Hardware-id's

    Welke vermelding staat er in de eerste regel?

  4. #14
    Lid
    Geregistreerd
    16 februari 2012
    Berichten
    12

    Standaard

    In appbeheer krijg ik geen benaming met beeldapparaten te zien.

  5. #15
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.719

    Standaard

    Werkte de webcam voor de herinstallatie wel normaal? Of heb je Windows opnieuw geïnstalleerd omdat de webcam het niet deed?

  6. #16
    Lid
    Geregistreerd
    16 februari 2012
    Berichten
    12

    Standaard

    Ik vermoed dat de webcam het nooit gedaan heeft.In het begin had ik daar op mijn lpt geen behoefte naar,dus eigelijk niet geprobeerd ook.(Mijn fout).k'Werk trouwens nog met 2 andere pc's op verschillende lokaties.Is nog wel in garantie,maar ik zie het niet zitten hem naar Medion(Nederland) te sturen.Via forums al veel negatiefs gelezen over die diensten,o.a,soms 3 maanden weg.
    Desnoots via betaling hem laten herstellen,maar waar en bij wie?

  7. #17
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.719

    Standaard

    Dat is idd een vervelend gegeven

    Het is natuurlijk niet duidelijk waar de oorzaak zit, zou het b.v een aansluiting of slecht contact in het binnenste van je laptop zijn dan zullen de kosten meevallen.
    Maar zou de oorzaak een slecht functionerend interne usb poort/hub zijn, waar deze in een laptop vaak van gebruik maken en je moederbord zou vervangen dienen te worden dan word het een erg dure aangelegenheid terwijl je deze kosten niet zelf hoeft te dragen als je op de garantie van Medion terugvalt.

  8. #18
    Lid
    Geregistreerd
    16 januari 2008
    Berichten
    38

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marla Bekijk bericht
    Ik vermoed dat de webcam het nooit gedaan heeft.In het begin had ik daar op mijn lpt geen behoefte naar,dus eigelijk niet geprobeerd ook.(Mijn fout).k'Werk trouwens nog met 2 andere pc's op verschillende lokaties.Is nog wel in garantie,maar ik zie het niet zitten hem naar Medion(Nederland) te sturen.Via forums al veel negatiefs gelezen over die diensten,o.a,soms 3 maanden weg.
    Desnoots via betaling hem laten herstellen,maar waar en bij wie?
    ik zou zeggen leer er van voor in de toekomst :)

  9. #19
    Lid
    Geregistreerd
    16 februari 2012
    Berichten
    12

    Standaard

    De les die ik geleerd heb is:koop vlees bij den beenhouwer.Aldi zal aan mij geen elektronica meer aansmeren,zie ook laatste uitgave
    van testaankoop.Ik doe het ding nog wel eens open,om te zien of bij het insteken van het + ram geheugen,ik soms geen verbinding heb los gekoppeld.Dasle ik bedank U ontzettend voor wat U voor mij probeerde,mocht er nog iets + gebeuren,laat ik U
    het zeker weten.Tot nog eens:Marla

  10. #20
    Super Moderator Dasle's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 januari 2011
    Berichten
    7.719

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Marla
    De toetsen Fn+F9 geven ook geen efect.
    De functie toetsen werkte niet gelijk het hoort, zijn er meer dingen die het niet doen?

    Hier kunnen we nog met verder helpen

+ Reageren op discussie
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] ingebouwde microfoon doet het niet
    door jacc0 in forum Archief Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 23 november 2010, 15:14
  2. opstart ingebouwde webcam
    door erikparker in forum Archief Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 12 juli 2010, 10:50
  3. webcam doet het niet
    door kabouterjack in forum Archief Multimedia
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 30 juni 2010, 05:43
  4. [OPGELOST] Ingebouwde webcam inschakelen
    door Vraagoverwebcam in forum Archief Multimedia
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 12 juni 2010, 23:37
  5. ingebouwde webcam macbook weigert
    door fransjansens in forum Archief Linux, Mac OS & andere besturingssystemen
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 5 december 2009, 20:06

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •