Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dasle

Moderator
 • Aantal items

  9.161
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dasle

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  iiyama ProLite XB2380HS
 • Moederbord
  Asus ROG STRIX B450-I GAMING
 • Processor
  AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen
  G.Skill FlareX 3200Mhz 2x8GB
 • Grafische Kaart
  MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING 4G
 • Harde Schijf
  Samsung 970 PRO/Samsung 850 PRO/Samsung HD103SJ
 • Voeding
  Seasonic Focus Plus Gold 550
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  SilverStone TJ08B-E

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

3.884 profielweergaven
 1. Abbs is steeds goed geluimd, tot die sloeg op zijne duim. Passer zat te lachen achter het hoekje, met een bak koffie en een koekje. Liesbeth zag ik met een lamp gaan, zo kan Passer niet meer op Abbs duim slaan. Het ideale hulpmiddel op een donkere dag zodat Kweezie wabbit, Abbs met klussen helpen mag. Nokiaprox werpt zijn licht op forum problemen en kan dan ieder topic aannemen. Wat een mogelijkheden met goed licht en word er geen schade aangericht.
 2. Dasle

  systeemherstel

  Jij vraagt wij draaien, en kan hier een op Grt Dasle
 3. Heb zelf een Windows 10 Home versie geactiveerd met een legale Windows 7 Home key en dat ging zonder problemen. Dan ben je zeker van een schone installatie.
 4. Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, trekken we hieruit de conclusie dat het opgelost is en sluiten we dit topic af. Mocht je het topic - om één af andere reden - terug heropend wil zien, stuur dan een PB (persoonlijk bericht) naar één van de moderatoren.
 5. Hoi, heb je de cd al eens op een andere pc / systeem geprobeerd of je daar wel je foto's kan zien?
 6. Begin dit jaar heb ik een ondertussen antiek model modem volgens de mensen in de Telenet-winkel mogen omruilen voor een nieuwe exemplaar. De oude moest ik meenemen zodat ze de configuratie instellingen kunnen omzetten naar de nieuwe modem zodat zodra je de modem aansluit en aanzet je na enkele minuten weer online bent. Heb toen gekozen voor het accespoint om men wifi bereik uit te breiden en te verbeteren en volgens mij is deze actie nog steeds. Maar zoals Droske al zegt vragen kost niks.
 7. Hoi James48. Heb je topic naar het forumonderdeel Bestrijding malware & virussen verplaatst zodat je gerichter kan worden geholpen.
 8. Welke internetprovider heb je? Dat kan handig zijn voor de mensen die je verder kunnen helpen.
 9. Dit programma werkt niet en doet niet wat het belooft, na het scannen zal je een volledige versie tegen betaling moeten aanschaffen maar helaas is dit één van de vele ongewenste programma's die niet doen wat ze beloven. Zeker niet downloaden en gebruiken. Maar toch weet het op één of andere manier je deze reclame te laten zien en kan je best even onderstaande uitvoeren. Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u alert te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (dit is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 10. Heb je bewust voor Intel gekozen, of hoeft dat niet noodzakelijk te zijn en waarvoor gebruik je jou pc hoofdzakelijk?
 11. Hoi welkom op PCH, Vaak heb je voordeel als je 2 geheugen slots gebruikt omdat je beschikt over een grotere bandbreedte die aangesproken kan worden. Diverse programma's kunnen daar van profiteren en hun voordeel uit halen. Heb een mooie review gevonden welke je hier kan nalezen. Als je geheugen gebruik soms al zo'n 90% is lijkt het me wel dat het uitbreiden van het geheugen aangeraden is.
 12. Mooi dat je het hebt kunnen oplossen en bedankt voor de feedback. En dan kan hier zoals gevraagd een op. Grt Dasle
 13. Mooi dat je het hebt kunnen oplossen en bedankt voor de feedback. En zoals je vraagt kan hier een op.
 14. Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, trekken we hieruit de conclusie dat het opgelost is en sluiten we dit topic af. Mocht je het topic - om één af andere reden - terug heropend wil zien, stuur dan een PB (persoonlijk bericht) naar één van de moderatoren.
 15. Als ik het goed zie op de afbeeldingen zou dit 192.168.0.112 kunnen zijn maar is een beetje onduidelijk.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.