Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dasle

Moderator
 • Aantal items

  9.224
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dasle

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  iiyama ProLite XB2380HS
 • Moederbord
  Asus ROG STRIX B450-I GAMING
 • Processor
  AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen
  G.Skill FlareX 3200Mhz 2x8GB
 • Grafische Kaart
  MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING 4G
 • Harde Schijf
  Samsung 970 PRO/Samsung 850 PRO/Samsung HD103SJ
 • Voeding
  Seasonic Focus Plus Gold 550
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  SilverStone TJ08B-E

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

4.907 profielweergaven
 1. Deze week nog een systeem geüpgrade van Windows 7 naar Windows 10 en dat ging nog zonder problemen.
 2. De malware bestrijders zijn verwittigd, zodra er iemand online komt wordt je verder geholpen
 3. Fijn te horen dat het je gelukt is. Daar je probleem opgelost is kan dit topic dicht.
 4. Hoi Jeroen, Ga eens naar schijfbeheer en kik eens welke partities je kan zien op de HD uit je laptop.
 5. Graag gedaan Jeroen. Zal het topic open laten mocht je later nog vragen hebben, als je jou bestanden hebt kunnen recoveren geef je maar een seintje. Fijne feestdagen
 6. Wat de eventuele kosten van zowel nakijken als reparatie is niet te voorspellen, maar denk dat de kosten voor een laptop op leeftijd hoger kunnen uitvallen dan wat deze eigenlijk nog waard is. Voor het terug halen van je bestanden en foto's dient de harddisk uitgebouwd te worden, beschik je buiten je Macbook nog over een desktop pc? Als je over een desktop beschikt zou je deze harde schijf kunnen aansluiten op een vrije SATA poort om aan je bestanden te kunnen geraken. Anders zal je van adapter moeten gebruik maken zoals onderstaande. https://azerty.nl/product/startech/676846/-com-usb3s2sat3cb-controller-voor-opslag-2-5- https://www.allekabels.nl/usb_accessoires/usb_naar_ide_sata_esata.html https://www.bol.com/nl/p/usb-naar-sata-kabel/9200000049642929/?country=BE
 7. Hoe oud is deze laptop en is het nog de moeite om deze te laten nakijken en of te laten repareren. Of is het voor jou nu prioriteit om je foto's en bestanden te kunnen terug halen?
 8. Iedereen een feestelijk uiteinde en een spetterend begin toegewenst.
 9. Ja idd voor te testen moest je deze eruit laten, je kan de andere terug op zijn plaats steken en kijken of dit nog wat doet. Uit je begin post denk ik op te maken dat je ook al zonder accu en enkel met oplader hebt geprobeerd of heb ik dat fout begrepen?
 10. Voor dat we verder gaan is het belangrijk dat je jou eerst ontlaadt aan een geaard toestel zoals een verwarmingsradiator, metalen waterleiding of kraan. Druk nu bij de onderste geheugenmodule op de foto de metalen lipjes voorzichtig naar buiten zodat de geheugenmodule naar boven klapt onder een hoek van ongeveer 40° a 45°. Neem de geheugenmodule uit het geheugenslot. Klik voor de zekerheid even het kunststof dekseltje op zijn plaats, monteer de batterij en steek de laadkabel in je laptop. Kijk nu of je laptop wilt starten. Start je laptop niet dan haal de oplader en je batterij uit je laptop, druk vervolgens minstens 15 sec op de aan knop om je systeem volledig stroomloos te maken. Verwijder terug het kunststof deksel waar het geheugen zit en verwijder de bovenste geheugen module. Druk nu bij de bovenste geheugenmodule op de foto de metalen lipjes voorzichtig naar buiten zodat de geheugenmodule naar boven klapt en verwijder de module. Plaats hier de geheugenmodule die je uit het onderste geheugenslot hebt gehaald. steek deze onder een hoek in het slot en let op de uitsparing welke ik omcirkeld heb op de afbeelding. Let erop dat de module goed in het slot zit en druk dan de module naar beneden zodat ze vast klikt tussen de metalen lipjes. Plaats voor de zekerheid even het kunststof dekseltje op zijn plaats, monteer de batterij en steek de laadkabel in je laptop. Kijk nu of je laptop wilt starten.
 11. @porrelaar Bedankt voor het opzoeken @Jeroen1988 Blijkbaar volgens de specs zou deze laptop gebruik maken van Intel Graphics en gaan we volgende eens proberen. Haal de oplader en je batterij uit je laptop, druk vervolgens minstens 15 sec op de aan knop om je systeem volledig stroomloos te maken. Aan de onderzijde zie je een dekseltje met enkele schroefjes, hieronder vind je de geheugen modules. Draai het dekseltje eens los en maak dan eventueel eerst een foto van wat er precies onder zit voor je verder gaat. Hier een filmpje waarin je in de eerste minuut ziet waar het over gaat.
 12. Om welk type HP Pavilion gaat het precies, kun je aan de onderkant een sticker vinden met het juiste type. Maakt deze laptop gebruik van een Nvidia of Radeon grafische kaart? Ben je een beetje vertrouwd met hardware van een pc of laptop en zou je er zelf aan kunnen sleutelen?
 13. Een telefoonhouder is een ideaal geschenk, dan slingert je telefoon niet voortdurend door de auto.
 14. Je kan de inhoud van de CD kopieren naar een USB-stick en de installer van daaruit starten.
 15. Als je op de aan knop drukt hoor je dan helemaal geen reactie, zoals harde schijf die begint te draaien of de koeler van de processor? Licht het lampje van harde schijf wel op? Blijft het scherm helemaal zwart?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.