Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dasle

Moderator
 • Aantal items

  9.240
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dasle

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  iiyama ProLite XB2380HS
 • Moederbord
  Asus ROG STRIX B450-I GAMING
 • Processor
  AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen
  G.Skill FlareX 3200Mhz 2x8GB
 • Grafische Kaart
  MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING 4G
 • Harde Schijf
  Samsung 970 PRO/Samsung 850 PRO/Samsung HD103SJ
 • Voeding
  Seasonic Focus Plus Gold 550
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  SilverStone TJ08B-E

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

5.153 profielweergaven
 1. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Wegens problemen met de publicatieserver van speccy kunnen er voorlopig geen snapshots geplaatst worden. Je kan best onderstaande werkwijze volgen. Klik op "Bestand" en in het uitrolmenu op "Opslaan als tekstdocument ..." Dan opent zich een tekstbestand met de volledige informatie over de inhoud van je computer. Bij deze gegevens zit echter ook de installatiecode (serienummer) van je Windows. Vóór je dit tekstbestand kopieert om in een bericht te plaatsen, dien je deze gegevens - om veiligheidsredenen - wél te wissen. Na het verwijderen van deze installatiecode (serienummer), bewaar je het bestand op de harde schijf. Nadien kan je het tekstbestand als bijlage toevoegen aan een bericht, zodat onze medewerkers - ook op deze wijze - de toestand van je computer kunnen bekijken. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 2. Dasle

  origin error

  Ook al een paar keer mogen ervaren, hopelijk is het snel opgelost
 3. Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, trekken we hieruit de conclusie dat het opgelost is en sluiten we dit topic af. Mocht je het topic - om één af andere reden - terug heropend wil zien, stuur dan een PB (persoonlijk bericht) naar één van de moderatoren.
 4. Als ik zo probeer in te schatten welke maat schroef dat gaat zijn bij Passer en Kape zal ik jullie moeten teleurstellen want zo een maat gaat er niet bij zitten Maar wel een leuk setje inbussleutels, alles netjes gesorteerd in een handig etui en pak je niet snel mis.
 5. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Wegens problemen met de publicatieserver van speccy kunnen er voorlopig geen snapshots geplaatst worden. Je kan best onderstaande werkwijze volgen. Klik op "Bestand" en in het uitrolmenu op "Opslaan als tekstdocument ..." Dan opent zich een tekstbestand met de volledige informatie over de inhoud van je computer. Bij deze gegevens zit echter ook de installatiecode (serienummer) van je Windows. Vóór je dit tekstbestand kopieert om in een bericht te plaatsen, dien je deze gegevens - om veiligheidsredenen - wél te wissen. Na het verwijderen van deze installatiecode (serienummer), bewaar je het bestand op de harde schijf. Nadien kan je het tekstbestand als bijlage toevoegen aan een bericht, zodat onze medewerkers - ook op deze wijze - de toestand van je computer kunnen bekijken. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 6. Denk niet dat je ze onderling kunt uitwisselen, anders had ze niet voor beide platformen drivers hoeven te maken. Maar wou jij je drivers gaan updaten of wil je een clean instal doen ?
 7. Is misschien handig voor de helpers als ze weten welke mobiel je gebruikt.
 8. Graag gedaan en zoals gevraagd sluiten we dit topic af.
 9. In het artikel waarna Droske verwijst van Menno Schoone heeft deze Menno wel een punt. Veelal denken gebruikers dat ze gerust mogen zijn als ze hun pc met deze cleaning tools te lijf gaan. Toch stellen we hier met regelmaat vast dat vaak het tegenovergestelde waar is en dat maar weinig tools doen wat ze beloven. Zeker als men begint met registry cleaners gaat het vaak mis. Als je pc doet wat hij hoort te doen en niet meer en niet minder laat dan deze tools van je systeem want vaak haalt men zich een hoop ellende op zijn nek. Heb vroeger tests gedaan met registry cleaners en na het cleanen van overbodige registry entries levert dat meestal niet eens enkele milliseconden snelheidswinst op en voor een duizendste van een seconde wil toch niemand zijn systeem naar de haaien helpen in het geval dat het mis gaat want dan is men veel verder van huis. De meeste mensen gebruiken van Ccleaner de gratis versie en zoals velen van die gratis aangeboden programma's proberen deze andere programma's mee te installeren als men niet op zijn hoede is. Dat betekent voor de ontwikkelaars dat ze er wat aan kunnen verdienen om zo toch onkosten die ze maken te kunnen recupereren. Maar haast altijd is er een optie om voor de installatie die extra programma's uit te vinken zodat ze toch niet geïnstalleerd worden. Dat is wel een artikel van 2018 en dus niet meer up-to-date. Maar hoe dan ook ze beloven allemaal dat ze je pc sneller gaan maken enz...enz.... maar helaas komt hier in de praktijk weinig van terecht en als men pech heeft blijft men men een slechter werkend of zelf niet meer werkende pc zitten. Als we hier iets op het forum gebruiken is dat vaak Ccleaner maar laat je dan helpen door iemand van het team. Wil je jou pc sneller maken dan zal je aan andere hardware moeten denken.
 10. Bedankt voor de feedback, dan kan hier zoals gevraagd een op.
 11. Klopt, deze monitor beschikt over een ingebouwde voeding en alleen de stroomkabel is nodig.
 12. Deze week nog een systeem geüpgrade van Windows 7 naar Windows 10 en dat ging nog zonder problemen.
 13. De malware bestrijders zijn verwittigd, zodra er iemand online komt wordt je verder geholpen
 14. Fijn te horen dat het je gelukt is. Daar je probleem opgelost is kan dit topic dicht.
 15. Hoi Jeroen, Ga eens naar schijfbeheer en kik eens welke partities je kan zien op de HD uit je laptop.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.