Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dasle

Moderator
 • Aantal items

  9.043
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dasle

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  iiyama ProLite XB2380HS
 • Moederbord
  Asus ROG STRIX B450-I GAMING
 • Processor
  AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen
  G.Skill FlareX 3200Mhz 2x8GB
 • Grafische Kaart
  MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING 4G
 • Harde Schijf
  Samsung 970 PRO/Samsung 850 PRO/Samsung HD103SJ
 • Voeding
  Seasonic Focus Plus Gold 550
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  SilverStone TJ08B-E

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

2.616 profielweergaven
 1. Mooi dat je het hebt kunnen oplossen. Dan kan hier op vraag van jou een op. Grt dasle
 2. Verander in bovenstaand venster eens Automatische geheugen dump naar Kleine geheugendump (256kb) Bevestig dit door 2 keer op (OK) te drukken om de wijziging op te slaan. Verder is het wachten op de volgende BSOD als die nog mocht komen.
 3. Dasle

  administrator

  Bedankt voor de feedback, en kan hier een op.
 4. Hoe vaak heb je nog een BSOD gehad sinds je hier dit topic bent gestart?
 5. Idd er verschijnen geen geen .dmp files, we gaan eens controleren of deze laptop wel zo is ingesteld dat deze worden opgeslagen als het fout gaat. Druk op de Windows toets en R, in het uitvoervenster typ je cmd en druk je op ENTER. In de opdrachtprompt typ je sysdm.cpl en druk op ENTER. In het venster van Systeemeigenschappen ga je naar het tabblad Geavanceerd. Navigeer hier naar Opstart en herstelinstellingen en klik op de knop Instellingen. Maak van het venster wat nu opent eens een screenshot en plaats deze in je volgende bericht.
 6. Download Blue Screen View. Start het programma op.Je zal nu een overzicht krijgen van de laatste foutmeldingen en Minidumps (.dmp-bestand). Selecteer het eerste bestand uit de lijst onder Dump File en druk op Ctrl+A Klik vervolgens op File (Bestand) en daarna op Save Selected Items (geselecteerde items opslaan) (Ctrl+S) Sla het bestand op je bureaublad op. Voeg nu het bestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Mochten er geen .dmp bestanden zijn meld dit dan even.
 7. Selecteer de tekst in een bericht waarvan je een stuk tekst wilt quoten. Bij het loslaten van je muisknop verschijnt de optie quoten. klik op Selectie quoten De geselecteerde tekst verschijnt als volgt in je bericht
 8. Dat is alvast goed nieuws, de harde schijf en het geheugen is in orde. Droske wees me erop dat je HIER een probleem met wazig beeld had, heb je dit kunnen oplossen en hoe heb je dit dan aangepakt? Heb je toen software of drivers geïnstalleerd gehad?
 9. Maar goed dat jij arendsogen hebt wat ik heb me inderdaad vergist, het zijn allemaal latjes van 2 GB en het eerste cijfer geeft de grootte van de geheugenkits aan. Sorry hiervoor Bedankt voor het recht te zetten Dat kan verschillende oorzaken hebben, een defect moederbord kan tevens tot de mogelijkheden behoren. Het is ook mogelijk daar de memory controller in de processor zit dat een socket pinnetje verbogen of krom is. Dit repareren vereist toch wel wat hardware ervaring en is niet zonder gevaar. Tevens is ook gepaste apparatuur nodig. De geheugen sloten lijken me intact te zijn daar bij het gebruik van 1 latje ze wel werken. Een fout in de handleiding is zowat uitgesloten.
 10. Kun je even controleren of je in het BIOS onder het tabblad SECURITY iets vind van I/O Interface Security en USB Interface Security
 11. In de handleiding staat vermeld dat je systeem maximaal 16GB geheugen ondersteund, dit gedeeld door 4 sloten is 4GB per geheugenslot. Die eerst in je pc zaten waren 4 GB en dienen te werken, maar die 2 die je hebt bij gekocht zijn beide 8 GB elk en worden officieel niet ondersteund door je hardware. En als je 1 latje van 4 GB in slot 1 steekt werkt pc dan ook?
 12. Wijzig in het BIOS Fast Boot van Enabled naar Disabled. Launch CSM van Disabled naar Enabled. Sla de wijzigingen op en probeer het dan nog eens.
 13. De 2 onderste zaten er bij aankoop in en als de 2 nieuwere op dezelfde plaats zitten als de oudere werkt de pc gewoon of niet. En als je nu steeds 1 latje gebruikt in elk slot werken dan alleen de sloten 3 & 4? Dus iedere keer alleen 1 latje in je pc
 14. En je hebt toch de USB installer gedownload voor het aanmaken van je USB-stick?
 15. Als je in het BIOS gaat kijken hoeveel geheugen word daar vermeld?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.