Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dasle

Moderator
 • Aantal items

  9.135
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dasle

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  iiyama ProLite XB2380HS
 • Moederbord
  Asus ROG STRIX B450-I GAMING
 • Processor
  AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen
  G.Skill FlareX 3200Mhz 2x8GB
 • Grafische Kaart
  MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING 4G
 • Harde Schijf
  Samsung 970 PRO/Samsung 850 PRO/Samsung HD103SJ
 • Voeding
  Seasonic Focus Plus Gold 550
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  SilverStone TJ08B-E

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

3.485 profielweergaven
 1. Hoi, Normaal vul je dan je gebruikersnaam en het wachtwoord in waarmee jij je aanmeld in Windows.
 2. Denk dat dat met gebruikersrechten te maken heeft, vermoed dat je daarvoor met wachtwoord delen moet inschakelen. Anders kan het misschien nog op de volgende manier. Selecteer de map die je wil delen rechtsklik erop en kies Toegang verlenen tot en klik dan op de optie Specifieke personen.... In het venster wat opent klik op het pijltje en kies in het menu Iedereen. Klik vervolgens op Toevoegen. Klik nu op het pijltje naast Lezen en kies Lezen/schrijven. Klik nu op Delen. Klik nu op Gereed om de wizard te voltooien. Herstart eens de pc's en kan je dan via het netwerk aan je bestanden?
 3. Dat is idd snel, wel erg goede service van SMA. Dan wens ik je veel plezier met je zonnepanelen want we krijgen nog heel wat zonnige dagen de komende tijd. En zoals gevraagd kan hier een op. Grt Dasle
 4. Oke dan gaan we het anders proberen. Selecteer de map die je wil delen rechtsklik erop en kies Toegang verlenen tot en heb je dan toch ook de optie Specifieke personen....?
 5. Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, trekken we hieruit de conclusie dat het opgelost is en sluiten we dit topic af. Mocht je het topic - om één af andere reden - terug heropend wil zien, stuur dan een PB (persoonlijk bericht) naar één van de moderatoren.
 6. Hoe ver sta je met het oplossen van je probleem?
 7. Ga eens naar de map die je wil delen, selecteer de map rechtsklik erop en kies Eigenschappen, ga naar het tabblad Beveiliging en maak daar eens een screenshot van en plaats deze in je volgende bericht. Hoe ziet dit tabblad bij jou eruit, een afbeelding ervan maakt misschien iets duidelijk.
 8. Eigenlijk is het geen test maar een scan naar de componenten in je systeem, hier kan je veel info uit halen. Probeer het maar eens maar een logje hoef je als het probleem opgelost is niet te posten. Wacht het dan even af of het probleem weg blijft. Grt Dasle
 9. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 10. Welke gebruikers hebben toegang en hoe staan de beveiligingsinstellingen ingesteld per gebruiker?
 11. Welk opstarttype staat er vermeld? klik op Starten om de services te starten en klik op Toepassen en OK. Welk effect heeft dit op het weergeven van je gedeelde mappen, als je na het opnieuw opstarten van je pc deze services weer gestopt is veranderd dan het opstarttype in Automatisch en start terug deze services. Ben er vanavond laat weer.
 12. Dan doe hetzelfde eens op de andere pc en kijk eens of die services daar ook worden uitgevoerd.
 13. Oke dan gaan we dit eerst even uitvoeren op je Newpc met versie 1809!! Druk op de Windows +R toets en typ in het uitvoervenster services.msc en druk op OK. In het venster van services zoek je naar de volgende services. - Function Discovery Provider Host - Function Discovery Resource Publication - SSDP Discovery Dubbelklik één voor één op iedere services en controleer dan eens of die services worden uitgevoerd.
 14. Registreren niet als dat al ooit gedaan is en in jou geval is dat ook zo, wel opnieuw aanmelden na het plaatsen van de nieuwe module.
 15. Nee dat bedoelde ik niet, goed kijken wat ik vraag. Welke versie of versienummer word er bij beide pc's vermeld bij jou, dat is belangrijk voor ik verder kan gaan.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.