Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dasle

Moderator
 • Aantal items

  9.427
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dasle

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  iiyama ProLite XB2380HS
 • Moederbord
  Asus ROG STRIX B450-I GAMING
 • Processor
  AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen
  G.Skill FlareX 3200Mhz 2x8GB
 • Grafische Kaart
  MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING 4G
 • Harde Schijf
  Samsung 970 PRO/Samsung 850 PRO/Samsung HD103SJ
 • Voeding
  Seasonic Focus Plus Gold 550
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  SilverStone TJ08B-E

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

6.497 profielweergaven
 1. Als je de opdrachtprompt uitvoert als admin moet je gebruik van van de functie cd. hierachter typ je C:\gebruikersnaam\naam-PC\Desktop\naam van map als C tenminste de schijf is waarop je Windows staat. Zal je een klein voorbeeld geven. Je begint in de map C:\WINDOWS\system32> en wilt naar een map op je bureaublad. Ik typ hier dan cd C:\USERS\Server\Desktop\Test en druk op enter. Nu zit ik in de map Test op men bureaublad, hier typ ik dir en druk op enter. Nu worden de bestanden getoond in deze map Test, 1 PDF en 2 PNG bestanden.
 2. Gewoon via het toetsenbord, het BIOS ondersteunt dit natuurlijk wel maar in de setup van Windows 7 is er geen ondersteuning voor. Windows 7 kon je standaard ook niet installeren via USB 3.0, in Windows 10 zat het ingebakken in de setup. Bij de introductie van Ryzen liet Microsoft weten dat ze geen ondersteuning meer gingen bieden voor het AM4 platform. Maar misschien is er toch een mogelijkheid -> https://www.asrock.com/microsite/Win7Install/ Kijk ook even naar volgend YouTube filmpje over de PS/2 emulator in het BIOS. Drivers voor Windows 7 64bit zijn beschikbaar bij Asrock. Hopelijk zet dit je op de goede weg
 3. Kan je wel in het BIOS geraken en daar navigeren met muis en of toetsenbord? Mocht dat zo zijn dan is het mogelijk dat Windows 7 niet over de benodigde drivers beschikt. Waarom wil je Windows 7 installeren, heb je daar een specifieke reden voor want je ontvangt geen updates en ondersteuning meer.
 4. Heb de je 8 polige stekker om je CPU van stroom te voorzien aangesloten? Hoeveel geheugen latjes gebruik je in deze pc en gebruik je wel de juiste slots. Indien je er meerdere gebruikt dan probeer eens met 1 latje in het slot B2
 5. Online is hier geen uitsluitsel over te vinden De minimum specs voor de grafische kaart is een GTX 660, jij beschikt over een GTX960M welke toch zo een 15% langzamer is dan een GTX660. Het is niet te zeggen of het zal werken maar je game ervaring zal zeker niet optimaal zijn.
 6. Dasle

  PC Upgrade

  Ja helaas wel en daar bovenop komt ook nog eens DDR4 geheugen, want de nieuwere borden hebben DDR4.
 7. Dasle

  PC Upgrade

  Als het alleen een moederbord is voor de CPU die je nu hebt moet ik je helaas teleurstellen, voor deze socket is helaas zo goed als niets meer te krijgen.
 8. Zoals gevraagd kan hier een op
 9. Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, trekken we hieruit de conclusie dat het opgelost is en sluiten we dit topic af. Mocht je het topic - om één af andere reden - terug heropend wil zien, stuur dan een PB (persoonlijk bericht) naar één van de moderatoren.
 10. Hoi goyva, welkom op PCH. Vermeld eens het juiste type en modelnummer van je Linksys velop systeem, zo kunnen de helpers je gerichter helpen.
 11. Dat is alvast goed nieuws, ben je in de mogelijkheid om een andere grafische kaart te testen? Uit een oud systeem of een vriend of kennis die je er één kan lenen voor een paar dagen?
 12. Dasle

  PC Upgrade

  Dan zou ik er geen geld aan uitgeven want je koeler kan dit prima aan.
 13. Heb heel wat fora afgezocht naar de geheugenchips die jij in gebruik hebt en blijkbaar lijken deze meer problemen te geven om ze stabiel en goed werkend te krijgen dan de meeste anderen. Laten we daarom je geheugen eens testen onder de standaard settings om te kijken of deze wel verantwoordelijk zijn voor je vastlopers. Het geheugen kunnen we testen vanuit Windows en kan daarvoor het volgende uitvoeren. Download HCI Memtest, en pak het bestand uit. In de uitgepakte map vind je een manual.html en memtest.exe. Dubbelklik nu op memtest.exe en er verschijnt volgend venster. Klik op OK en het Memtest opent. Selecteer nu All unused RAM en vul daar 2048 in. Sleep dit venster naar de bovenkant van je scherm. Herhaal bovenstaande zo vaak zodat je minstens 6 vensters hebt. Open Taakbeheer en selecteer Geheugen zodat je kan controleren hoeveel geheugen er getest wordt. Klik nu in ieder venster op Start Testing en volgende melding verschijnt. Klik hier op OK om de test te starten en laat deze test een paar uur lopen hoe langer hoe beter. Als je lang genoeg laat testen kan dit programma 95% van geheugen fouten vinden en word een fout vermeld in een venster. Als je de test wilt stoppen klik je in ieder venster op Stop Testing en kan je het venster sluiten.
 14. Dasle

  PC Upgrade

  Dat lijkt mij wel in orde te zijn, je CPU word trouwens minuten lang voor 100% belast wat je in de praktijk nooit gaat tegen komen. Dan vind ik die 80°C wel netjes, of je zou het voor het geluid willen doen want dat kan ik zo niet beoordelen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...