Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Dasle

Moderator
 • Aantal items

  8.995
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dasle

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  iiyama ProLite XB2380HS
 • Moederbord
  ASUS P8H67-I
 • Processor
  Intel® Core™ i5-3550
 • Geheugen
  Corsair 8 GB DDR3-1600 Kit 2x4GB
 • Grafische Kaart
  ATI SAPPHIRE HD6850
 • Harde Schijf
  Samsung SSD 850 PRO / Samsung HD103SJ
 • Voeding
  Be Quiet! Straight PowerE9 400W
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  SilverStone TJ08B-E

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

1.653 profielweergaven
 1. Asus Z97 Deluxe vs MSI H97 Gaming 3

  Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 2. Temperatuur CPU

  De temperatuur van je CPU is veel te hoog en hierdoor word de snelheid naar beneden gehaald om oververhitting te vermijden en worden de prestaties beduidend minder. Heb je de behuizing van je pc al eens open gemaakt en gekeken of je CPU koeler niet verstopt zit met stof af misschien draait de fan helemaal niet.
 3. Canon MG5100

  Een andere mogelijkheid kan zijn dat de printkop verstopt zit of een defect heeft, als anders niets helpt zou ik eens proberen om de printkop in een lauw sopje een nacht te laten weken en nadien droog te blazen en heel goed te laten drogen. Je kan eventueel als je deze droog geblazen hebt in rijst leggen om alle vocht zeker te verwijderen. Mocht dat niet helpen dan kan de printkop defect zijn maar een nieuwe koste me jaren geleden meer dan wat de printer nieuw gekost heeft en dan is de keuze snel gemaakt. Of misschien hebben anderen nog ideeën.
 4. Canon MG5100

  Daar je ook geen kopieën kan maken wat in principe los staat van je pc lijkt het wel dat het probleem in de printer lijkt te zitten. Heb je bij het plaatsen van de nieuwe inktpatronen wel de folie van de patronen verwijderd, het is mezelf wel eens gebeurd dat ik deze zelf vergeten was te verwijderen en dan werken de inktpatronen ook niet. Controleer ook of de ontluchtings- gaatjes op de inktpatronen vrij en open zijn.
 5. Internet doet het niet meer

  Hoi Jasper, Weet je toevallig wel moederbord er in deze pc zit, vermeld dat dan even. Wat je ook zou kunnen doen is het volgende. Druk op de Windows + R toets en typ in het uitvoervenster devmgmt.msc en druk op Enter. Rechtsklik in apparaatbeheer op het onbekende apparaat en kies Eigenschappen. Ga naar het tabblad Details. Onder Eigenschap: kies je Hardware-id's. Onder Waarde: rechtsklik op de eerste regel en kies kopiëren, plak vervolgens deze gegevens in je volgende bericht.
 6. Geen lan verbinding

  Dan kan hier idd een op. Bedankt voor de feedback.
 7. Canon MG5100

  Je hebt de printkoppen gekuist, heb je al een diepte reiniging gedaan? Als een gewone reiniging niet werkt kan je altijd een dieptereiniging proberen. Hier staat op blz. 97 beschreven hoe je t werk gaat.
 8. Je zou een HDMI naar VGA adapter zoals deze kunnen aanschaffen. Een andere optie zou een HDMI naar DVI adapter kunnen zijn maar kijk dan dat je er één neemt met Dual-Link.
 9. Volgens dit artikel van computerworld.nl Wel kun je met behulp van een adapter een DisplayPort-kabel aan een VGA-scherm koppelen, zoals een oudere beamer. Er zijn ook adapters om een DisplayPort-bron aan een DVI of HDMI-scherm te koppelen.
 10. Dat zou je kunnen doen door de onderdelen te testen in andere pc's. Maar die heeft niet iedereen beschikbaar om te testen, maar wat zou je dan willen her gebruiken? Je grafische kaart? Als je een nieuw moederbord wilt kopen en processor zul je de geheugen modules die je nu gebruikt (DDR3) niet mee kunnen pakken naar een nieuw systeem daar deze veelal gebruik maken van DDR4 geheugen tegenwoordig.
 11. Als je SSD niet meer herkend word en niet gezien door het BIOS is de kans nihil dat je ooit nog je bestanden terug gaat zien. Een optie zou het benaderen van gespecialiseerde recovery firma's kunnen zijn om je bestanden terug te kunnen halen.
 12. Welk bordje van MSI zit er precies in? Een voeding die kortsluiting maakt kan helaas al je andere componenten beschadigen.
 13. 2 keer starten voor PC start

  Dit topic ben ik helemaal uit het oog verloren waarvoor men excuses. Maar toch bedankt voor het melden wat voor jou de oplossing was
 14. Hardware probleem + crashes

  Het eerste wat je zou kunnen proberen is het wisselen van je grafische kaart mocht je deze mogelijkheid hebben. Heb je mogelijk een onboard grafische kaart zou je de grafische kaart in het PCI-e slot kunnen uitschakelen en de onboard proberen om te kijken of de problemen aanhouden of verdwenen zijn.
 15. moederbord upgrate

  Welk moederbord zou je willen aanschaffen en waarom? Een Core i5-4570 is een socket 1150 en die info vind je hier. ivm de chipset dat is afhankelijk van de toeters en bellen die je wilt of nodig hebt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×