Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dasle

Moderator
 • Aantal items

  9.331
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dasle

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  iiyama ProLite XB2380HS
 • Moederbord
  Asus ROG STRIX B450-I GAMING
 • Processor
  AMD Ryzen 5 2600X
 • Geheugen
  G.Skill FlareX 3200Mhz 2x8GB
 • Grafische Kaart
  MSI GeForce GTX 1050 TI GAMING 4G
 • Harde Schijf
  Samsung 970 PRO/Samsung 850 PRO/Samsung HD103SJ
 • Voeding
  Seasonic Focus Plus Gold 550
 • Geluidskaart
  Onboard
 • Behuizing
  SilverStone TJ08B-E

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

5.836 profielweergaven
 1. Dasle

  PC Upgrade

  Voor het bedrag wat jij voorop stelde lijkt een grafische kaart de voor de hand liggende oplossing. Een nieuw moederbord of processor ga je met 200€ niet redden.
 2. Dasle

  PC Upgrade

  Begrijp dat wel want de naamgeving van de Nvidia producten is enorm verwarrend en slaat nergens op. Zo heb je de 1650 en 1650 super, vervolgens heb je de 1660, 1660 super en hiervan is nog eens een 1660Ti Moet zelf heel goed opletten om ze uit elkaar te houden
 3. Nu zie je dus de kritieke gebeurtenissen van één bepaalde datum. Als je nu bij de andere rode vermeldingen gaat kijken welke vermeldingen vind je dan steeds terug of komen regelmatig voor bij de andere data? Zo vinden we misschien een programma wat verantwoordelijk is voor het vaak vastlopen van je systeem.
 4. Dasle

  PC Upgrade

  Dat is wel een gewone 1650 en die zijn idd een stuk gunstiger geprijsd en geen 1650 Super das wel een heel verschil. Via deze link kan je ongeveer verwachten wat het verschil is met je huidige grafische kaart. Als je hiermee de games speelt die je nu speelt en dezelfde resolutie aanhoud kan je nog jaren verder. Ga je op een veel hogere resolutie of 4K spelen en hele zware games loop je toch weer tegen een probleem aan. Maar normaal gezien kan je hier jaren mee verder.
 5. De info die je krijgt is van het laatste vakje wat blauw gekleurd is, als je nu een vakje selecteert waarin 1 of meerdere rode vermeldingen staan welke info krijg je dan?
 6. Dasle

  PC Upgrade

  De MSI GeForce GTX 1650 SUPER GAMING X zou een hele mooie upgrade zijn voor je systeem, de kaarten in dit segment van Nvidia hebben 4GB GDDR6 geheugen. Wil je meer geheugen dan zal je al naar een MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X moeten gaan en deze is ongeveer 70€ duurder. Bij AMD zou ik kiezen voor een ASUS Dual Radeon RX 5500 XT EVO en daar heb je de keuze uit een 4GB en 8GB model
 7. Dasle

  PC Upgrade

  Helaas is het niet mogelijk om met software te weten welke voeding erin je pc gebouwd zit. Hiervoor zal je de behuizing van je pc moeten openen, hoe veel Watt je voeding geeft en het merk staat op een sticker vermeld aan de zijkant van de voeding.
 8. Dasle

  PC Upgrade

  Als ik je Speccy logje bekijk denk ik voor rond de 200€ het eerst aan een grafische kaart. Welke voeding zit er in je pc en welke aansluitingen zijn er beschikbaar voor je monitor. Heb je een voorkeur voor Nvidia of AMD?
 9. Denk niet dat je in 1 keer kunt updaten van 2.40 naar 5.8, als ik het goed begrijp dien je dat in meerdere stappen te doen. Maar doe nog even het volgende voor je aan het updaten begint want het het toch belangrijk dat je systeem stabiel is want mocht het misgaan met een BIOS update is je moederbord stuk. Ga naar het uitvoervenster en typ daar perfmon /rel en druk op Enter , je krijg een betrouwbaarheidscontrole te zien. Maak daar eens een screenshot van
 10. Haal je videokaart eens uit je pc en ruik eens of de geur hiervan komt. Deze hebben dacht ik geluiddempende matten, ruik eens aan één van de geluiddempende matten en je zou ze met een haarföhn kunnen opwarmen om te kijken of de geur dan erger word.
 11. Dasle

  Video bewerken

  Hoi djdanvan, Welke extensie hebben de bestanden van je fietscamera, dat kan makkelijk zijn voor de mensen die jou kunnen helpen.
 12. Een brandende geur zou nooit van een nieuwe case mogen of kunnen komen, ben je zeker dat er geen standoffs aan de achterkant van het moederbord kunnen raken of een geknelde kabel om maar iets als voorbeeld te geven. Een kabel die niet aangesloten is zou evenmin een brandgeur mogen afgeven tenzij er kortsluiting of iets dergelijks is. Met de fan aan de achterkant bedoel je dan een losse ingebouwde fan of is het de lucht die uit de voeding komt?
 13. Dasle

  Error 520

  Hier hetzelfde probleem, heb het dacht ik vanaf een update van Firefox, maar zonet Microsoft Edge geprobeerd en daar duurt het ook tergend lang voordat een submenu geopend wordt, als het al open gaat. Dan ben ik toch niet alleen die het probleem ondervindt. Die Error 520 heb ik nog maar 1 keer gehad.
 14. @STYLUS3530 De optie om te kiezen voor een Offline account is in de recentere versies van Windows 10 vervangen Doorgaan met beperkte instellingen.
 15. Controleer eens even in je BIOS of de BIOS die je gerbruikt 2.40 is, volgens Speccy wel. En jij hebt dan versie 5.80 willen flashen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...