Ga naar inhoud

Audio output laptop


franciscus1

Aanbevolen berichten

Wat is de beste kwalitatieve audio output van een laptop (gebruikte laptop HP 2200) die ge kunt gebruiken om de opgeslagen (op HD) liedjes te kunnen weergeven via een home audio installatie ,ik heb enkel cinchstekkers op de versterker, is het enkel via de koptelefoonuitgang of kan ook de HDMI gebruikt worden en hoe kan deze dan omgevord worden naar cinch ? wat is de frekwentiekarakteristiek van de koptelefoon uitgang? thanks.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hdmi kan inderdaad audio dragen alleen is het probleem dat HDMI digitaal is en cinch/rca is analoog.

er bestaat geen verloop stukje van cinch naar hdmi of omgekeerd omdat dit niet compatibel is met elkaar.

er zijn 2 hoog kwalitatieve audio uitgangen op de laptop. ik weet niet zeker bij jouw model of deze aanwezig zijn maar dat zijn de: SPDIF / TOSLINK (optic fiber cable) of HDMI maar dan moet je versterker dit ondersteunen. als je op je versterker alleen cinch/rca kan ontvangen zit je spijtig genoeg aan het analoge verhaal gebeiteld en is de maximale kwaliteit gelimiteerd tot analoog Jack to RCA

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.