Discussie gesloten
Resultaten: 1 t/m 6 van 6
Overzicht bedankjes2Bedankjes
  • 1 Geplaatst door Jean-Pierre
  • 1 Geplaatst door Jean-Pierre

No Hardware-accelerated direct 3d devices were found.

Dit is een discussie over No Hardware-accelerated direct 3d devices were found. in het forum Archief Multimedia , en maakt deel van de Multimedia categorie; Hallo. Als ik een spel opstart krijg ik het geluidje van een fout(plieng) waarbij het spel niet verder opstart en ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    29 september 2010
    Locatie
    Zelhem
    Leeftijd
    22
    Berichten
    11

    Standaard No Hardware-accelerated direct 3d devices were found.

    Hallo.

    Als ik een spel opstart krijg ik het geluidje van een fout(plieng) waarbij het spel niet verder opstart en de melding 'no hardware-accelerated direct3d devices were found'.

    ik heb de juiste grafische kaart drivers geinstalleerd.
    Ik heb wel ATI catalyst control center gedownload en sindsdien geeft hij deze melding.

    kunt u me helpen?

    Groetjes Lex

  2. #2
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Kun je onderstaande eens even uitvoeren om te zien welke hardware wel of niet is geinstalleerd.

    Download en installeer Speccy.
    Start het programma en er zal nu een overzicht gemaakt worden van je hardware.
    Als dit gereed is selecteer je bovenaan " File - Publish Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Yes ".
    In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

    Gaat het hier om de pc in dit topic en is ondertussen dat probleem opgelost?
    Laatst gewijzigd door Jean-Pierre; 18 oktober 2010 om 18:08
    hesselnl gaf dit bericht een bedankje.

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    29 september 2010
    Locatie
    Zelhem
    Leeftijd
    22
    Berichten
    11

  4. #4
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Verwijder eens alles van ATI door de CCC te verwijderen via Software en de driver via Apparaatbeheer.
    Herstart nu de pc.
    Download deze driver en installeer die.(1ste linkje)
    Laatst gewijzigd door Jean-Pierre; 18 oktober 2010 om 19:10
    hesselnl gaf dit bericht een bedankje.

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    29 september 2010
    Locatie
    Zelhem
    Leeftijd
    22
    Berichten
    11

    Standaard

    En het werkt weer als vanouds

    Dankje!

  6. #6
    Ervaren Lid Jean-Pierre's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2009
    Locatie
    Ergens in West-Vlaanderen
    Berichten
    8.537

    Standaard

    Dan markeren we deze vraag als opgelost.

Discussie gesloten

Soortgelijke discussies

  1. Hardware monitor found an error
    door ThuyVo in forum Archief Windows
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 29 april 2010, 12:38
  2. [OPGELOST] xvidcore.dll not found
    door Raceman1910 in forum Archief Multimedia
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 8 februari 2010, 17:37
  3. windows-stuurprogrammapakket advanced micro devices (AmdK8) processor
    door oelewapper1 in forum Archief Andere software
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 2 januari 2010, 20:06

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •