Ga naar inhoud

Jean-Pierre

Lid
 • Aantal items

  8.104
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jean-Pierre

 1. Ja dat is slecht want dan word windows steeds fout afgesloten waardoor er fouten kunnen optreden. Alvorens verplaatsen steeds de laptop afsluiten en eens verplaatst start je hem terug op.
 2. Het is voldoende om je vraag slechts 1 keer te stellen dus om die reden sluit ik dan ook deze vraag. De meest recente blijft dan open staan.
 3. Het is voldoende om je vraag slechts 1 keer te stellen dus ook om die reden sluit ik dit topic.
 4. Kun je beide onderstaande tips eens uitvoeren? Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER. Hierna onderstaande. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows heeft. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is wordt er een kladblok bestand genaamd "Log" geopend. Plaats de inhoud hiervan in het volgende bericht. Bekijk ook de instructievideo.
 5. Beste Ebonny, Wij hebben uw discussie gesloten wegens het gebruik van een illegale office. Als forum mogen/willen/kunnen we hier geen hulp aanbieden om zelf niet in problemen te komen. Bij vragen of opmerkingen mag u me per privébericht contacteren. Vriendelijke groeten, Jean-Pierre
 6. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows heeft. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is wordt er een kladblok bestand genaamd "Log" geopend. Plaats de inhoud hiervan in het volgende bericht. Bekijk ook de instructievideo.
 7. Deze vraag sluit ik af daar ik je eerdere vraag reeds HIER had neergezet.
 8. Ik heb je vraag verplaatst naar het daarvoor bestemde forum zodat je sneller en beter geholpen word.
 9. Zoals gevraagd werd je vraag verplaatst naar de Windwos sectie.
 10. Je zegt dat je nog in het beginscherm komt na tokkelen op de F8 toets dus kies in dat menu eens voor Laatst gekende configuratie,lost dat het probleem op?
 11. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 12. Kun je het exacte merk - type en model van de laptop eens vermelden?
 13. Ik heb de specialisten op de hoogte gebracht van je probleem en van zodra 1 van hen online is zal deze je zeker verder helpen.;-)
 14. Het eerste wat mij opvalt uit het speccy logje is dat je op de pc windows 8.1 pro hebt geinstalleerd en op de Acer site is daar geen ondersteuning voor. Welke windows stond er dus origineel op het systeem? Kans is vrij groot dat daar de oorzaak ligt van je probleem.
 15. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows heeft. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is wordt er een kladblok bestand genaamd "Log" geopend. Plaats de inhoud hiervan in het volgende bericht.
 16. Die kenners zijn er zeker maar dan moet je wel even geduld hebben tot ze online komen uiteraard. We zijn en blijven dan ook allemaal vrijwilligers die ook wel een privé leven hebben uiteraard.
 17. Daar lijkt het inderdaad op ja en het is algemeen gekend dat windows 8 niet bijster goed omspringt met drivers van hardware helaas. Lijkt me dus best dat je alle drivers update naar de meest recente versies. Op de Acer support site zijn alle drivers voorhanden dus ik stel voor te beginnen met de chipset driver.
 18. Welke windows stond er orrigineel op de laptop?
 19. Dat klopt inderdaad dat in het voorjaar van 2014 geen ondersteuning meer is voor Windows XP helaas. Wat je doet ligt aan je zelf uiteraard,of je blijft nog werken met XP maar dan loop je op den duur een beveiligingsrisico of je stapt over op Windows 7 of Windows 8 maar dat laatste raad ik niet echt aan daar er enorm veel problemen zijn met die windows 8 en vooral sinds die laatste update van dat product.;-) HIER vind je alvast de upgrade advisor voor windows 7 dit om te kijken of je pc het wel aan kan.
 20. Heb je na de herinstallatie ook alle windows 8 drivers voor je laptop geinstalleerd?
 21. Kun je het exacte model en type van je Acer laptop ook even vermelden?;-)
 22. Je kan de Laptop terug zetten naar fabrieksinstelling,dit doe je door tijdens het opstarten te tokkelen op de F9 toets dit tot je in het recovery menu bent. Daar selecteer je dan Recovery en volg je verder de instructies die je krijgt.
 23. Ik vraag de collega's eens of ze hier een oplossing voor hebben. Nu even een vraagje,hoelang ondervind je dit probleem en of valt het geregeld voor? Was het éénmalig?
 24. Die moet je inderdaad downloaden en vervolgens uitvoeren. Je moet hem blijkbaar aanvragen via email dus best dat je dat doet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...