Ga naar inhoud

Foutmelding Word 2007 bij toevoegen bestanden als bijlage in hotmail of in dropbox


johnnyvtz1990

Aanbevolen berichten

Als ik wat wil toevoegen in een e-mail, formulier of dropbox krijg ik steeds deze foutmeldingen met een geel driehoeksbord en een zwart vraagteken.

Melding 1

Microsoft Office Word kan niet worden afgesloten omdat er nog een dialoogvenster is geopend. Klik op OK, schakel over naar Word en sluit het dialoogvenster.

Melding 2 (En deze melding op de achtergrond van de vorige melding)

Er is een probleem met het opslaan van het bestand.

Dit komt meestal doordat de schijf of diskette te klein is voor het bestand of vol is, doordat het RAM-geheugen te klein is, of doordat er een machtigingsprobleem is met het station waarop het bestand wordt opgeslagen.

Als er te weinig schijfruimte voor een wisselbestand beschikbaar is, dient u het bestand op een andere locatie op te slaan. Als er te weinig RAM-geheugen is, dient u de beschikbare hoeveelheid RAM-geheugen te vergroten. Als u niet bent gemachtigd voor het station, dient u het bestand op een ander station op te slaan of de beheerder te vragen om de juiste machtiging om bestanden op het station te mogen opslaan.

Opmerking: Deze foutmelding kan ook worden weergegeven als u een versie van de antivirussoftware hebt die niet compatibel is met het Microsoft Office-systeem of die moet worden bijgewerkt.

De bestanden worden overigens wel gewoon toegevoegd aan een online formulier, e-mail of dropbox. Is iemand bekend met dit probleem?

aangepast door johnnyvtz1990
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.