Ga naar inhoud

Bammens

Lid
  • Items

    583
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bammens

  • Verjaardag 17-01-1949

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bammens's prestaties

  1. Het probleem is opgelost. Excuus dat ik het niet gemeld heb. Ben ziek geweest en heb er niet meer aan gedacht.
  2. Ik kijk het even 2 dagen aan. Iedereen heel erg bedankt voor de hulp en inzet. Vriendelijke groet, Bammens.
  3. Hallo abbs, Hierbij het logbestand. Groet, Bammens. Fixlog.txt
  4. Hierbij de beide bestanden. Bammens. Addition.txt FRST.txt
  5. Malwarebytes kan niets vinden. McAfee geïnstalleerd en de laptop laten scannen. Ook McAfee vindt niets en zegt dat ik beschermd ben. De mededelingen blijven maar komen. Kan iemand mij verder helpen. Mijn dochter heeft haar laptop nodig voor haar werk en kan nu dus niet werken. Vriendelijke groet, Bammens.
  6. Heb geprobeerd systeemherstel te doen, maar dat kan niet. Bammens.
  7. Excuus dat ik het verkeerd had geplaatst.
  8. Hallo Eddy X, Het is helaas nog niet opgelost. Bammens.
  9. Hallo, Sinds een paar dagen komt er op de laptop van mijn dochter rechtsonder in beeld voortdurend een McAfee waarschuwing, terwijl er helemaal geen McAfee op de laptop te vinden is. Heb gekeken bij 'programma verwijderen' De meldingen blijven maar terugkomen. Zie ook de foto's. Graag uw reactie en bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Bammens.
  10. Door allerlei omstandigheden kon ik niet eerder reageren. Het probleem heeft zich vanzelf opgelost. Dank voor je reactie. Er kan een slotje op. Vriendelijke groet, Bammens.
  11. Hallo, Sinds een paar dagen kan ik geen foto's meer openen. Ik ben aan het experimenteren geweest met verschillende gratis opslagprogramma's, zoals Google Drive en iCloud. Als ik een foto open zie ik: "Interface wordt niet ondersteund" OF "Klasse niet geregistreerd" Ik gebruik Windows 11 home Vriendelijke groet, Bammens.
  12. Ik kom er even niet toe om verder te gaan met de laptop. Abbs bedankt voor je hulp. Er mag even een slotje op tot nader order. Vriendelijke groet, Bammens.
  13. Het is niet mijn laptop, maar die van mijn dochter. Ga Malwarebytes erop zetten, maar zet eerst alles op een externe schijf. Ik werk zelf al jaren vanaf de externe schijf. Ik meld me weer. Voor nu alvast bedankt.
  14. Hallo abbs, Ik heb de laptop gestart en F5 ingedrukt. Hij startte normaal op, dus NIET in de veilige modus. Daarna nog een aantal keren gestart zonder F5 en hij doet het gewoon goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.