Ga naar inhoud

Bammens

Lid
  • Items

    582
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bammens

  1. Ik kijk het even 2 dagen aan. Iedereen heel erg bedankt voor de hulp en inzet. Vriendelijke groet, Bammens.
  2. Hallo abbs, Hierbij het logbestand. Groet, Bammens. Fixlog.txt
  3. Hierbij de beide bestanden. Bammens. Addition.txt FRST.txt
  4. Malwarebytes kan niets vinden. McAfee geïnstalleerd en de laptop laten scannen. Ook McAfee vindt niets en zegt dat ik beschermd ben. De mededelingen blijven maar komen. Kan iemand mij verder helpen. Mijn dochter heeft haar laptop nodig voor haar werk en kan nu dus niet werken. Vriendelijke groet, Bammens.
  5. Heb geprobeerd systeemherstel te doen, maar dat kan niet. Bammens.
  6. Hallo Eddy X, Het is helaas nog niet opgelost. Bammens.
  7. Hallo, Sinds een paar dagen komt er op de laptop van mijn dochter rechtsonder in beeld voortdurend een McAfee waarschuwing, terwijl er helemaal geen McAfee op de laptop te vinden is. Heb gekeken bij 'programma verwijderen' De meldingen blijven maar terugkomen. Zie ook de foto's. Graag uw reactie en bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Bammens.
  8. Door allerlei omstandigheden kon ik niet eerder reageren. Het probleem heeft zich vanzelf opgelost. Dank voor je reactie. Er kan een slotje op. Vriendelijke groet, Bammens.
  9. Hallo, Sinds een paar dagen kan ik geen foto's meer openen. Ik ben aan het experimenteren geweest met verschillende gratis opslagprogramma's, zoals Google Drive en iCloud. Als ik een foto open zie ik: "Interface wordt niet ondersteund" OF "Klasse niet geregistreerd" Ik gebruik Windows 11 home Vriendelijke groet, Bammens.
  10. Ik kom er even niet toe om verder te gaan met de laptop. Abbs bedankt voor je hulp. Er mag even een slotje op tot nader order. Vriendelijke groet, Bammens.
  11. Het is niet mijn laptop, maar die van mijn dochter. Ga Malwarebytes erop zetten, maar zet eerst alles op een externe schijf. Ik werk zelf al jaren vanaf de externe schijf. Ik meld me weer. Voor nu alvast bedankt.
  12. Hallo abbs, Ik heb de laptop gestart en F5 ingedrukt. Hij startte normaal op, dus NIET in de veilige modus. Daarna nog een aantal keren gestart zonder F5 en hij doet het gewoon goed.
  13. Nee, heb ik niet gedaan, want hij start elke keer weer gewoon op.
  14. Ik heb één keer gestart met F5, daarna uitgezet en nu start hij weer gewoon op. Schermpje is ook weg.
  15. Met F5 gestart, schermpje is weg en hij start nu zonder problemen op. Hij doet het dus gewoon weer. Heeft het schermpje misschien te maken met he feit dat de harddisk vol is?
  16. Hallo, Ik heb opgestart met F5. De laptop doet het nu gewoon weer. Wel wil ik nog graag weten wat de mededeling (zie foto hierboven) betekent. De harde schijf zit helemaal vol. Heeft de mededeling misschien hiermee te maken? Groet, Bammens.
  17. Hallo abbs, Nadat ik de mededeling heb gezien blijft het scherm zwart. Hij start dus helemaal niet. Hoe moet ik starten in de veilige modus? Muis werkt ook niet. Vriendelijke groet, Bammens.
  18. Als ik de laptop start krijg ik het volgende te zien - zie foto - en vervolgens gebeurt er niets. Muis werkt ook niet. Wat kan ik doen? Vriendelijke groet, Bammens.
  19. Hartelijk dank voor de reacties. Topic mag gesloten worden.
  20. Wat is bijvoorbeeld een goede browser?
  21. Hallo, Ik wil mijn surfgedrag bij Google Chrome niet bijhouden. Heb uiteraard op internet gekeken en elke website geeft weer een andere oplossing aan. Ik kom er niet uit. Zie foto, dit wil ik dus niet meer zien. Ik wil hier telkens een blanco veld. Wie kan mij helpen? Vriendelijke groet, Bammens
  22. Beste porrelaar, Dank voor je bericht. Ik laat het even zo, ik vind EDGE ook wel prettig om mee te werken. Mocht ik het ooit gaan veranderen laat ik het weten of het gelukt is. Topic kan gesloten worden. Groet, Bammens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.