Ga naar inhoud

Bammens

Lid
 • Aantal items

  553
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Verjaardag 17-01-1949

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bammens's prestaties

 1. Dank voor je reactie. Het blijft een probleem om in te loggen en ik heb een gmail adres genomen. Topic kan gesloten worden. Vriendelijke groet, Ad.
 2. Hallo, Sinds gisteren krijg ik, wanneer ik mails wil versturen met outlook, de volgende melding: To continue sending messages, please sign in and validate your Outlook.com account. This helps us stop automated programs from sending junk email. Thanks for your help and patience! The Outlook.com Team Als ik dan inlog krijg ik de melding dat ik het limiet heb overschreden en morgen nog maar eens moet proberen. Heeft iemand een oplossing? Bij voorbaat dank voor de reacties. Vriendelijke groet, Ad.
 3. Dank voor de reacties. Er kan een slotje op. Groet, Bammens.
 4. Onlangs kocht ik een nieuwe pc. Toen ik hem helemaal geïnstalleerd had bleken mijn favorieten er op te staan. De favorieten die ik ook op mijn oude pc had staan. Vanmorgen heb ik op mijn laptop Windows 10 gezet en de opdracht gegeven alles te verwijderen. Dat had hij inderdaad gedaan, behalve mijn favorieten. Op mijn laptop staan nu ook onder Windows 10 de favorieten die ook onder Windows 8 op mijn laptop stonden. Hoe kan dit? Vriendelijke groet, Bammens.
 5. In tegenstelling wat ik hierboven schreef, is de laptop wel in orde. Iedereen heel hartelijk dank voor alle hulp. Hier kan een slotje op. Vriendelijke groet, Bammens.
 6. Hallo droske, Bovenstaande hielp niet. Heb toen vanaf de USB stick op setup geklikt en zie daar... Windows 10 is geïnstalleerd. Alles wat erop stond heb ik tijdens de installatie laten verwijderen. De laptop is wel wat aan de langzame kant. Zou dit te maken kunnen hebben met het feit dat hij al wat ouder is?
 7. Het is een Acer Aspire. Voor de gegevens zie de bijlage.
 8. Hallo droske, Ik heb inmiddels de benodigde bestanden op een USB stick. Ik wacht op verdere instructies. Groet, Bammens.
 9. Hij wil telkens weer Windows 8.1 installeren en loopt dan weer vast bij het Welkomsscherm. Daar moet ik mijn wachtwoord invullen bij een email adres dat niet meer bestaat. Kan dan niet verder.
 10. Nee, alles wat erop staat mag er af.
 11. Heb ik gedaan, gebeurt niets. Probeer nu Windows 10 te installeren, maar krijg de mededeling (zie bijlage)
 12. Als ik mijn laptop start krijg ik te zien 'Welkom'. (zie bijlage) Daar staat dus een gmail adres bij dat niet meer bestaat. Inmiddels heb ik een Microsoft account met een ander email adres. Mijn vraag: kan ik dit verwijderen? Natuurlijk zou ik wel naar Windows 10 willen (heb ik ook op mijn pc), maar ben bang dat hij dan weer vastloopt op het oude Microsoft email adres.
 13. Inmiddels heb ik mijn laptop aangezet en daarbij Alt+F10 ingedrukt. Ik kreeg toen de melding dat de vorige versie van Windows terug gezet werd. Dat is gebeurd en hij werkt dus weer op Windows 8. Bij het 'Welkom' staat nog wel het oude, niet meer bestaande Microsoft adres. Kan ik dat verwijderen of althans wijzigen in het huidige email adres?
 14. Ik krijg dit te zien. Maar weet niet wat ik ermee moet. Bovendien is alles in het Engels, beetje lastig.
 15. Geen idee wat MCT is en hoe het werkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...