Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bammens

Lid
 • Aantal items

  536
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-01-1949

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Op de eerste plaats hartelijk dank dat jullie zoveel moeite hebben genomen. De laptop is, zoals gezegd van mijn dochter. Het is haar oude laptop, zelf heeft ze een nieuwe. Ze vroeg aan mij of ik er eens naar wilde kijken, misschien was het wat voor haar dochter van 15, zeker nu ze niet naar school kunnen en online les krijgen. Alle reacties heb ik met aandacht gelezen en ik ben tot de conclusie gekomen dat het mij niet zinvol lijkt dit 'oude beestje' op te laten knappen, er moet sowieso een nieuwe harddisk in. Dat ga ik allemaal niet meer doen. Mijn kleindochter krijgt van mij een nieuwe laptop. Nogmaals hartelijk dank, ik weet door jullie deskundige mening, waar ik aan toe ben. Hier kan een slotje op. Vriendelijke groet, Bammens.
 2. Hallo, Dank voor jullie reacties. De laptop blijft traag. Omdat ik hem niet naar de fabrieksinstellingen terug kan zetten en hij niet wil updaten, denk ik dat er toch een paar fouten inzitten. Daarom wil ik hem graag terugzetten naar de fabrieksinstellingen, zodat ik met een schone lei kan beginnen. Ik heb alles geprobeerd, maar het lukt mij niet. Ik ga een paar dagen weg en kom hier volgende week graag nog even op terug. Vriendelijke groet, Bammens.
 3. Het is de laptop van mijn dochter. Het ding is heel traag. En als ik dan de laptop probeer terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, dan krijg ik dus de mededeling dat er bestanden ontbreken. Dus dat werkt niet. Tijdens het opstarten Alt+F10 indrukken werkt ook niet. Mijn dochter heeft al heel lang geen updates geïnstalleerd. Als ik dat wil doen mislukken de updates. Wat mij betreft updaten naar Windows 10. Maar ik weet niet hoe.
 4. Ik wil mijn Acer laptop terug zetten naar de fabrieksinstellingen, en ik krijg het volgende: Er ontbreken een paar bestanden. Deze bestanden zijn beschikbaar via het installatie- of herstelmedium van Windows Ik heb al heel veel geprobeerd, maar het lukt mij niet. Graag uw advies. Vriendelijke groet, Bammens.
 5. Op beide berichten mag een slotje. PC is bijna 6 jaar oud en reparaties gaat teveel kosten. Heb dus maar een nieuwe gekocht. Groet, Bammens.
 6. Aanvulling op bovenstaand bericht: Als ik een snelkoppeling naar het bureaublad wil maken vanuit Start, dan loopt de pc vast en krijg ik een blauw scherm. Ik druk dan de aan/uit knop in en start zo opnieuw op. Ik kan ook geen nieuwe afbeeldingen opslaan op het bureaublad.
 7. Hallo, Sinds een paar uur is mijn pc opeens heel traag geworden. Moeite met opstarten, dan heel langzaam op gang. Scherm bleef zwart. Een paar keer opnieuw gestart. Sommige bureaubladiconen werken niet meer. Malware blijft telkens steken bij: 'Opstartobjecten scannen'. Graag uw deskundige oordeel. Vriendelijke groet, Bammens.
 8. Dank. Ik ga eerst maar eens aan de slag met Firefox. Topic mag gesloten worden.
 9. Is er overigens een goed alternatief voor Google Chrome?
 10. Ik kom weer terug met hetzelfde probleem als de eerder topic: proxyscript downloaden. Ik krijg dat telkens weer te zien en de vorige keer is het niet gelukt omdat ik telkens foutmeldingen kreeg. Weer even opnieuw proberen?
 11. Oké, dank voor de hulp. Groet, Bammens.
 12. Ja, heb ik gedaan. Een aantal infecties, die heb ik verwijderd. Daarna nog een keer. PC is schoon.
 13. De wonderen zijn de wereld nog niet uit: het heeft zich vanzelf opgelost. PC is weer snel. Misschien mag ik nu nog even terugkomen met het proxy-gebeuren. Wanneer FRST aan het fixen is, krijg ik telkens een foutmelding (zie foto hierboven). Ook krijg ik de indruk dat hij dat maar door bij draaien, zonder dat er iets gebeurt.
 14. Ik weet niet wat er precies gebeurd is, maar mijn pc is opeens ongelofelijk traag geworden. Niet meer mee te werken. Misschien wil iemand mij helpen? Het proxy-gebeuren moet maar even wachten.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...