Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Bammens

Lid
 • Aantal items

  429
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-01-49

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. Problemen met printer

  Ik wil nog even terugkomen op mijn vraag. Het antwoord van iEscape helpt mij niet verder. Ik ben inderdaad lid van een Werkgroep, maar wat moet ik nu precies doen om mijn printer aan de praat te krijgen? De FAQman zegt: Welnu, als u aangekoppeld bent bij een domein, dan zijn de 'Active Directory Domain Services' pas actief. U zult het dan ook moeten doen met de netwerkmogelijkheden van de Windows Verkenner… Maar hier kan ik niets mee. Hoe word ik lid van een Domein, hoe doe ik dat?
 2. Problemen met printer

  Ik ben inderdaad lid van een Werkgroep. Maar wat moet ik nu precies doen?
 3. Problemen met printer

  Hallo iEscape, Dank voor je reactie, maar er wordt geen oplossing geboden. Ik weet dus niet wat ik moet doen.
 4. Problemen met printer

  Aanvulling op bovenstaand bericht. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat, wanneer ik in mijn Word documenten 'opsommingstekens' gebruik (puntjes, cijfers), de printer dan niet print. Als ik deze opsommingstekens verwijder print hij zonder problemen. Weet iemand waar dat aan ligt? Groet, Bammens.
 5. Problemen met printer

  Mijn printer: 'HP LaserJet Pro MFP M125-M126 PCLmS' werkt de ene keer wel, maar meestal niet. Als ik een paar letters in Word type, drukt hij dat prima af. Als ik een bestaand document wil drukken, weigert hij. Als ik een document knip en plak print hij ook niet. De printer geeft aan dat hij niet actief is en de term 'Active Directory Domain Services is momenteel niet beschikbaar' heb ik ook al voorbij zien komen. Opnieuw geïnstalleerd, maar ook dat werkt niet. Het blauwe WIFI lampje blijft knipperen, maar ik wil hem niet via de WIFI laten printen en heb dus een kabel aangesloten. Graag uw reactie. Groet, Bammens.
 6. Wachtwoord

  Wat zo'n klein rot vinkje al niet kan doen... Hartelijk dank voor de hulp. Groet, Bammens.
 7. Wachtwoord

  Dat heb ik gedaan, maar als ik het deksel een paar minuten dicht laat, moet ik dus weer een wachtwoord geven.
 8. Wachtwoord

  Hoe krijg ik voorgoed de wachtwoorden uit mijn laptop? Als ik de klep dicht doe en even later weer wil werken, moet ik een wachtwoord geven. Ik heb al van alles geprobeerd om dat er uit te krijgen, maar het lukt mij niet. In ieder geval hoef ik geen wachtwoord meer te geven als hij opstart. Ik ben de enige die op de laptop werkt, dus alle wachtwoorden mogen er uit. Wie weet raad. Vriendelijke groet, Bammens.
 9. Computer blijft maar bezig

  Prima!!! Hartelijk dank voor de hulp. Vriendelijke groet, Bammens.
 10. Computer blijft maar bezig

  Bij deze. Groet, Bammens AdwCleaner[C2].txt AdwCleaner[S3].txt
 11. Computer blijft maar bezig

  Bij deze: zoek-results.txt Omdat Zoek.exe meer dan 3 kwartier bleef hangen op Firefox Extensions, heb ik alle Mozilla verwijderd. Geen probleem want ik gebruik het toch niet. Vriendelijke groet, Bammens. zoek-results.txt
 12. Computer blijft maar bezig

  Bij deze log.txt
 13. Computer blijft maar bezig

  Mijn pc is al een paar dagen aan het rammelen. Lijkt wel of hij constant ergens mee bezig is. Is voor mijn gevoel ook trager geworden. Malwarebytes, Virusscanner en CCleaner geven geen fouten aan. Graag uw reactie en bij voorbaat hartelijk dank.
 14. Geluid in HTML

  Bij Webhelpje heb ik een chatbox gedwonload en deze op mijn website gezet. Werkt allemaal prima. Het enige nadeel is dat er geen geluid afgespeeld wordt wanneer een nieuwe chatter zich aanmeldt. Ik heb deze vraag ook al bij Webhelpje gesteld, maar nog geen reactie gekregen. Is het mogelijk om iets in de HTML code te zetten, zodat ik een geluid hoor wanneer een nieuwe chatter zich meldt? Dank voor de reacties. Groet, Bammens.
 15. Hartelijk dank. Ik weet voldoende.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×