Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bammens

Lid
 • Aantal items

  528
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-01-1949

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dank. Ik ga eerst maar eens aan de slag met Firefox. Topic mag gesloten worden.
 2. Is er overigens een goed alternatief voor Google Chrome?
 3. Ik kom weer terug met hetzelfde probleem als de eerder topic: proxyscript downloaden. Ik krijg dat telkens weer te zien en de vorige keer is het niet gelukt omdat ik telkens foutmeldingen kreeg. Weer even opnieuw proberen?
 4. Oké, dank voor de hulp. Groet, Bammens.
 5. Ja, heb ik gedaan. Een aantal infecties, die heb ik verwijderd. Daarna nog een keer. PC is schoon.
 6. De wonderen zijn de wereld nog niet uit: het heeft zich vanzelf opgelost. PC is weer snel. Misschien mag ik nu nog even terugkomen met het proxy-gebeuren. Wanneer FRST aan het fixen is, krijg ik telkens een foutmelding (zie foto hierboven). Ook krijg ik de indruk dat hij dat maar door bij draaien, zonder dat er iets gebeurt.
 7. Ik weet niet wat er precies gebeurd is, maar mijn pc is opeens ongelofelijk traag geworden. Niet meer mee te werken. Misschien wil iemand mij helpen? Het proxy-gebeuren moet maar even wachten.
 8. Hij blijft meteen na het opstarten van FRST de foutmelding geven (zie bijlage) Vervolgens gaat hij fixen, maar dat blijft maar doorgaan, zonder dat er iets gebeurt.
 9. In ieder geval maar even AdwCleaner er doorheen gehaald. Logbestand voeg ik bij. AdwCleaner[C00].txt
 10. Verwijderd: iSkysoft Helper Compact 2.5.2 iSkysoft Video Converter Ultimate YTD Video Downloader 5.9.10 Ik krijg een foutmelding te zien tijdens het fixen. (Zie bijlage) Gewoon doorgaan?
 11. Op 8 mei stelde ik de vraag wat ik moest doen bij de mededeling 'Proxyscript downloaden'. Ik heb toen een herstelpunt gemaakt en het probleem was daarmee opgelost. Nu krijg ik toch telkens weer dezelfde boodschap in Google Chrome en kan dan vervolgens niet verder. Heb nu gedaan wat jullie mij op 8 mei geadviseerd hebben. Hierbij voeg ik 2 bestanden toe, met de vraag daar eens naar te kijken. Met vriendelijke groet, Bammens. FRST.txt Addition.txt
 12. Nogmaals dank. Nu mag er echt een slotje op.
 13. Ja, ik begreep het uiteindelijk wel. De waarden bovenin geven het volume van de schijven aan. Ik heb nu bij Aangepaste grootte ingevuld: 20000 Dat is toch voldoende?
 14. Ik heb 20000 ingevuld en volgens mijn berekening is dat gelijk aan 20 GB
 15. Ik ben niet zo'n ster in rekenen, maar welk getal moet ik invullen achter 'Aangepaste grootte'?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.