Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bammens

Lid
 • Aantal items

  551
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-01-1949

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bammens

  Favorieten

  Dank voor de reacties. Er kan een slotje op. Groet, Bammens.
 2. Bammens

  Favorieten

  Onlangs kocht ik een nieuwe pc. Toen ik hem helemaal geïnstalleerd had bleken mijn favorieten er op te staan. De favorieten die ik ook op mijn oude pc had staan. Vanmorgen heb ik op mijn laptop Windows 10 gezet en de opdracht gegeven alles te verwijderen. Dat had hij inderdaad gedaan, behalve mijn favorieten. Op mijn laptop staan nu ook onder Windows 10 de favorieten die ook onder Windows 8 op mijn laptop stonden. Hoe kan dit? Vriendelijke groet, Bammens.
 3. Bammens

  Microsoft account

  In tegenstelling wat ik hierboven schreef, is de laptop wel in orde. Iedereen heel hartelijk dank voor alle hulp. Hier kan een slotje op. Vriendelijke groet, Bammens.
 4. Bammens

  Microsoft account

  Hallo droske, Bovenstaande hielp niet. Heb toen vanaf de USB stick op setup geklikt en zie daar... Windows 10 is geïnstalleerd. Alles wat erop stond heb ik tijdens de installatie laten verwijderen. De laptop is wel wat aan de langzame kant. Zou dit te maken kunnen hebben met het feit dat hij al wat ouder is?
 5. Bammens

  Microsoft account

  Het is een Acer Aspire. Voor de gegevens zie de bijlage.
 6. Bammens

  Microsoft account

  Hallo droske, Ik heb inmiddels de benodigde bestanden op een USB stick. Ik wacht op verdere instructies. Groet, Bammens.
 7. Bammens

  Microsoft account

  Hij wil telkens weer Windows 8.1 installeren en loopt dan weer vast bij het Welkomsscherm. Daar moet ik mijn wachtwoord invullen bij een email adres dat niet meer bestaat. Kan dan niet verder.
 8. Bammens

  Microsoft account

  Nee, alles wat erop staat mag er af.
 9. Bammens

  Microsoft account

  Heb ik gedaan, gebeurt niets. Probeer nu Windows 10 te installeren, maar krijg de mededeling (zie bijlage)
 10. Bammens

  Microsoft account

  Als ik mijn laptop start krijg ik te zien 'Welkom'. (zie bijlage) Daar staat dus een gmail adres bij dat niet meer bestaat. Inmiddels heb ik een Microsoft account met een ander email adres. Mijn vraag: kan ik dit verwijderen? Natuurlijk zou ik wel naar Windows 10 willen (heb ik ook op mijn pc), maar ben bang dat hij dan weer vastloopt op het oude Microsoft email adres.
 11. Bammens

  Microsoft account

  Inmiddels heb ik mijn laptop aangezet en daarbij Alt+F10 ingedrukt. Ik kreeg toen de melding dat de vorige versie van Windows terug gezet werd. Dat is gebeurd en hij werkt dus weer op Windows 8. Bij het 'Welkom' staat nog wel het oude, niet meer bestaande Microsoft adres. Kan ik dat verwijderen of althans wijzigen in het huidige email adres?
 12. Bammens

  Microsoft account

  Ik krijg dit te zien. Maar weet niet wat ik ermee moet. Bovendien is alles in het Engels, beetje lastig.
 13. Bammens

  Microsoft account

  Geen idee wat MCT is en hoe het werkt.
 14. Bammens

  Microsoft account

  De reden is dat ik de laptop nauwelijks gebruik, ik heb een snelle Lenovo desktop. Nee, ik kan mijn niet aanmelden met mijn account. Het email adres dat hij aangeef bestaat niet meer. Ik kan alleen maar een wachtwoord intypen (het mail adres staat er al), maar hij zegt 'verkeerd wachtwoord'. Verder kan ik helemaal niets doen. Telkens vraagt hij om het wachtwoord.
 15. Bammens

  Microsoft account

  Mijn laptop gaf aan dat ik van Windows 8 naar Windows 8.1 kon updaten. Dat heb ik gedaan. Nu moet ik mij aanmelden bij mijn Microsoft account. Ten eerste geeft hij en oud email adres aan en ten tweede geeft hij aan dat het wachtwoord onjuist is, terwijl ik denk dat het wel juist is. In ieder geval kom ik niet verder. Wat kan ik doen? Vriendelijke groet, Bammens.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...