Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bammens

Lid
 • Aantal items

  494
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-01-1949

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bammens

  Thuisgroep

  Het icoontje 'Thuisgroep' is heel erg aan mij gehecht. Inmiddels heb ik alle oplossingen, waarbij staat dat dit het icoontje definitief verwijdert, al geprobeerd. Is dan een tijdje weg, maar gaat mij dan waarschijnlijk vreselijk missen en verschijnt weer als een duveltje uit het doosje. Wat kan ik nog doen?
 2. Dank voor de reactie. Probleem opgelost door Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren. Er kan een slotje op. Groet, Bammens.
 3. Hallo, Opeens krijg ik, wanneer ik in Google Chrome naar een website wil gaan, linksonder in beeld de mededeling: Proxyscript downloaden. Al op internet gezocht, maar ik kom er niet uit. Malware heeft geen infecties gevonden. Groet, Bammens.
 4. Inmiddels heb ik het concert via de WDR weten te bemachtigen. Iedereen die tijd, geduld en moeite aan mijn topic heeft besteed... heel hartelijk dank voor jullie inzet. Deze topic kan gesloten worden. Vriendelijke groet en nogmaals dank, Bammens.
 5. Ja, deze ken ik falstring, maar deze zoek ik niet. Bovendien is het slechts één deel uit het concert, terwijl het hele concert uit drie delen bestaat. Daarnaast word ik knettergek van de onrustige camera, die voortdurend alle kanten op zwenkt. Het concert dat ik zoek en dat ik naar alle waarschijnlijkheid inmiddels heb gevonden, is het concert dat Anna Vinnitskaya gaf met het WDR Symfonieorchester. Maar dank voor je bericht.
 6. Ik begrijp wat je bedoelt stegisoft, maar dat helpt ook niet.
 7. Welk adres? Ik heb geen adres dat eindigt op BE.
 8. Het zou inderdaad kunnen omdat ik in Nederland woon. Misschien moet ik verhuizen naar België. Vind ik ook een hartstikke leuk land.
 9. Heb in mijn box gekeken en gereageerd.
 10. Je bedoelt dit bericht Passer? correctie: in FF niet (zal wel met mijn addons te maken hebben - want in Edge is hij wel te zien) Als ik Edge download kom ik in Airy. Ik geef de link in en krijg de mededeling dat de video 'not available for downloading. This video contains content from WMG, who had blocked it in your country on copyright grounds'. Ik werk overigens met Windows 8.1
 11. Stegisoft, Ik kom bij het YouTube adres: Maar als ik dan wil converteren krijg ik de melding dat deze video verwijderd is.
 12. Ja nokiaprox, dit is het concert dat ik zoek!!! Waar kan ik deze vinden? Als ik hem hier aanklik krijg ik: 'Video niet beschikbaar. Deze video bevat content van WMG, die deze wegens auteursrechtenschending heeft geblokkeerd voor je land.'
 13. Dank je wel falstring. Theo2602, waar heb jij dit concert gevonden op YouTube? Heb je een adres? Kan ik nu ik mijn Humax interne disk heb geformatteerd, de verwijderde bestanden nog terug krijgen. En zo ja, hoe moet dat dan? Vriendelijke groet, Ad Bammens.
 14. Hallo stegisoft, Met alle respect maar je hebt mijn vraag niet helemaal goed begrepen. Ik ben niet op zoek naar MP3 bestanden en het bestand dat ik bedoel is geen YouTube bestand. Ik stelde de volgende vraag: Helaas heb ik een concert gewist van mijn harddisk in mijn Humax. Nu heb ik dit concert op internet teruggevonden. Ik wil het echter converteren naar MP4, zodat ik het weer op mijn Humax kan zetten. Het adres is: https://v.youku.com/v_show/id_XMTI4NDQzMjI2MA==.html Hoe kan ik dit omzetten naar MP4? Het is geen YouTube, maar youku. Het is een videobestand en staat op een Japanse site. Ik wil hier dus een MP4 bestand van hebben, zodat ik het weer kan kopiëren naar mijn Humax. Ik heb een conversieprogramma gevonden dat youku omzet naar MP4, maar dan loopt het geluid niet gelijk met het beeld.
 15. Anna Vinnitskaya speelt Rachmaninov pianoconcert nummer 2, met het WDR Sympfonieorchester. Ik heb het hele internet nagekeken en kom uiteindelijk bij een Japanse site uit. Deze heb ik van youku geconverteerd naar MP4, maar het geluid loopt niet synchroon met het beeld. Maar wat je zegt vind ik wel interessant: hoe kan ik mijn bestanden terugkrijgen van de schijf die ik heb geformatteerd? Het betreft de harddisk van mijn Humax
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.