Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bammens

Lid
 • Aantal items

  476
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-01-1949

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heb inmiddels gevonden wat ik zocht. Topic kan gesloten worden.
 2. Wat ik ook doe het pictogram 'Thuisgroep' blijft terugkomen op mijn bureaublad. Het is een hele weg en opeens is hij er weer. Weet iemand hoe ik dat ding nu echt definitief kan verwijderen? Groet, Bammens.
 3. Dank voor de reacties. Probleem opgelost. Topic kan gesloten worden.
 4. Het bericht en ook deze heb ik verstuurd met mijn eigen computer. De laptop van mijn vrouw draait onder Windows 10 Als ik op het vergrootglas klik en dan act type, dan zie ik: "Geen resultaten gevonden voor 'act'. Maar als die hele Microsoft account niet belangrijk is, dan kan ik hem toch weghalen. Hoe doe ik dat?
 5. Bammens

  Microsoft account

  Hallo, De laptop van mijn vrouw is opnieuw geïnstalleerd. Nu krijgt ze bij het opstarten telkens een melding dat er iets mis is met de Microsoft account. Als ik bij Configuratie kijk zie ik dat mijn gebruikersaccount als Administrator wordt weergegeven + mijn gmail adres. Ik begrijp niet hoe mijn account op de laptop van mijn vrouw wordt weergegeven als Administrator. Wat moet ik doen om op de laptop van mijn vrouw deze account te wijzigen, zodat zij op haar eigen laptop als Administrator vermeld wordt.
 6. Hartelijk dank. Topic kan gesloten worden.
 7. Waar kan ik de ouderwetse Patience downloaden? In Microsoft Solitaire Collection staat hij niet. Ik werk met Windows 10 Vriendelijke groet, Bammens.
 8. Heb gedaan wat stegisoft mij adviseerde en FRS uitgevoerd. Daarna las ik het bericht van porrelaar. Desondanks voeg ik de bestanden van FRS maar even toe. I Addition.txt FRST.txt
 9. Nee, ben nergens mee verbonden. Misschien dat de bijgevoegde foto je verder helpt.
 10. In C:\Users\Carl\Documents\Boeken staat een map: Boeken_1 die ik niet kan verwijderen. Heb het ook via de DOS prompt geprobeerd. De map blijft maar terugkomen. Graag reactie en bij voorbaat dank. Groet, Bammens.
 11. Ik ga er mee aan de slag. Hartelijk dank voor de hulp. Topic mag gesloten worden. Groet, Bammens.
 12. Van MS Office gebruik ik uitsluitend Word. Wat is het alternatief? Het liefst gratis... ben een Nederlander hè?
 13. Nee, dit lukt ook niet. Helpt het als ik het programma verwijder en het dan opnieuw installeer?
 14. De pc vraagt naar de CD, deze heb ik in de pc gedaan, maar ook dan lukt het niet. Zie foto.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.