Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bammens

Lid
 • Aantal items

  517
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-01-1949

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nogmaals dank. Nu mag er echt een slotje op.
 2. Ja, ik begreep het uiteindelijk wel. De waarden bovenin geven het volume van de schijven aan. Ik heb nu bij Aangepaste grootte ingevuld: 20000 Dat is toch voldoende?
 3. Ik heb 20000 ingevuld en volgens mijn berekening is dat gelijk aan 20 GB
 4. Ik ben niet zo'n ster in rekenen, maar welk getal moet ik invullen achter 'Aangepaste grootte'?
 5. Ga ik doen Passer. Nogmaals dank.
 6. Iedereen die zijn/haar best voor mij heeft gedaan... hartelijk dank! Er mag een slotje op. Vriendelijke groet, Bammens.
 7. Passer, mijn prullenbak staat als volgt ingesteld (zie foto) Documentendisk = 49741 MB Extern Film (K:) = 49741 Windows = 48396 Moet ik hier nog iets aan veranderen?
 8. Beste Passer, Een mens is nooit te oud om te leren en ik neem graag je suggestie aan. Zou je mij willen laten weten welke instelling ik dan het beste kan gebruiken? Groet, Bammens
 9. Ja, als ik iets verwijder van mijn pc komt het in de prullenbak. Ik klik dan het icoontje aan op het bureaublad en maak de prullenbak leeg. Zo doe ik dat al 25 jaar...
 10. Uiteindelijk heb ik de bestandsmap kunnen vinden met de naam KNA. Het is een filmpje dat ik bewerkt heb met Pinnacle. Als ik de map open krijg ik te zien wat op de foto staat, maar dan kan ik er nog niets mee. Mocht u het ook niet weten, geen probleem, dan verwijder ik de map en is het gewoon jammer. Blijft voor mij de vraag waarom de prullenbak (die ik een paar keer per dag leeg maak) niet tegelijkertijd de prullenbak van de externe disk leeg maakt.
 11. $Recycle.bin is een verborgen systeemmap. Om die zichtbaar te maken moet je ook het vinkje weghalen voor 'Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen (aanbevolen)'. Dit is echter gevaarlijk en ten zeerste af te raden ! Ik heb de externe schijf aangesloten op mijn laptop die ik zelden gebruik. Het vinkje toch maar even weggehaald bij 'Beveiligde besturingssysteembestanden'. Toen was $Recycle.bin te zien en de bestanden kopieer ik nu naar de harddisk van de laptop. Daarna zal ik het vinkje weer terugzetten. Kan ik overigens de map $Recycle.bin verwijderen?
 12. Het spijt me, maar dat krijg ik nou juist niet te zien. De prullenbak op mijn bureaublad geeft ook aan dat hij leeg is. Ik kan klikken wat ik wil.
 13. Ja, heb ik standaard aanstaan. Maar kan dus $Recycle.bin niet zien. Ik zie alleen de mappen zoals op de foto die ik 45 minuten geleden stuurde.
 14. Op internet lees ik dat wanneer je de prullenbak van de harddisk leegt, hij automatisch de prullenbak van de externe schijf leeg maakt. Ik krijg echter niet de indruk dat mijn pc dat doet. Als ik de externe schijf aankoppel, blijft de prullenbak op mijn bureaublad gewoon leeg. Doe ik iets fout?
 15. Aanvulling op bovenstaand bericht: Ik kan helemaal niet zien wat er in de prullenbak zit en of er überhaupt wel iets inzit. Ik krijg alleen maar mappen te zien die op de externe schijf staan (zie foto). Hoe kom ik er dan achter wat er in de prullenbak zit?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.