Bammens

Lid
 • Aantal items

  426
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Bammens

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 17-01-49

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. Aanvulling op bovenstaand bericht. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat, wanneer ik in mijn Word documenten 'opsommingstekens' gebruik (puntjes, cijfers), de printer dan niet print. Als ik deze opsommingstekens verwijder print hij zonder problemen. Weet iemand waar dat aan ligt? Groet, Bammens.
 2. Mijn printer: 'HP LaserJet Pro MFP M125-M126 PCLmS' werkt de ene keer wel, maar meestal niet. Als ik een paar letters in Word type, drukt hij dat prima af. Als ik een bestaand document wil drukken, weigert hij. Als ik een document knip en plak print hij ook niet. De printer geeft aan dat hij niet actief is en de term 'Active Directory Domain Services is momenteel niet beschikbaar' heb ik ook al voorbij zien komen. Opnieuw geïnstalleerd, maar ook dat werkt niet. Het blauwe WIFI lampje blijft knipperen, maar ik wil hem niet via de WIFI laten printen en heb dus een kabel aangesloten. Graag uw reactie. Groet, Bammens.
 3. Wat zo'n klein rot vinkje al niet kan doen... Hartelijk dank voor de hulp. Groet, Bammens.
 4. Dat heb ik gedaan, maar als ik het deksel een paar minuten dicht laat, moet ik dus weer een wachtwoord geven.
 5. Hoe krijg ik voorgoed de wachtwoorden uit mijn laptop? Als ik de klep dicht doe en even later weer wil werken, moet ik een wachtwoord geven. Ik heb al van alles geprobeerd om dat er uit te krijgen, maar het lukt mij niet. In ieder geval hoef ik geen wachtwoord meer te geven als hij opstart. Ik ben de enige die op de laptop werkt, dus alle wachtwoorden mogen er uit. Wie weet raad. Vriendelijke groet, Bammens.
 6. Prima!!! Hartelijk dank voor de hulp. Vriendelijke groet, Bammens.
 7. Bij deze. Groet, Bammens AdwCleaner[C2].txt AdwCleaner[S3].txt
 8. Bij deze: zoek-results.txt Omdat Zoek.exe meer dan 3 kwartier bleef hangen op Firefox Extensions, heb ik alle Mozilla verwijderd. Geen probleem want ik gebruik het toch niet. Vriendelijke groet, Bammens. zoek-results.txt
 9. Bij deze log.txt
 10. Mijn pc is al een paar dagen aan het rammelen. Lijkt wel of hij constant ergens mee bezig is. Is voor mijn gevoel ook trager geworden. Malwarebytes, Virusscanner en CCleaner geven geen fouten aan. Graag uw reactie en bij voorbaat hartelijk dank.
 11. Bij Webhelpje heb ik een chatbox gedwonload en deze op mijn website gezet. Werkt allemaal prima. Het enige nadeel is dat er geen geluid afgespeeld wordt wanneer een nieuwe chatter zich aanmeldt. Ik heb deze vraag ook al bij Webhelpje gesteld, maar nog geen reactie gekregen. Is het mogelijk om iets in de HTML code te zetten, zodat ik een geluid hoor wanneer een nieuwe chatter zich meldt? Dank voor de reacties. Groet, Bammens.
 12. Omdat WLM er mee stopt, heb ik Thunderbird gedownload. Account aangemaakt en onmiddellijk wordt mijn hele Postvak-in van WLM naar Thunderbird getransporteerd. Hoefde ik niets voor te doen. De contacten exporteren lukt mij niet. Volgens de pc doe ik alles goed, maar in het Adresboek zie ik dan uitsluitend poppetjes. Wanneer ik een poppetje aanklik krijg ik daar wel de gegevens, maar die moet ik natuurlijk meteen kunnen zien als ik Adresboek aanklik. Niet zo'n groot probleem, ik kan uiteraard een nieuw adresboek aanmaken. Graag wil ik weten hoe ik mijn Verzonden items van WLM naar Thunderbird moet exporteren. Wat ik ook probeer, het is mij nog niet gelukt. Iemand die weet hoe het moet? Bij voorbaat dank.
 13. Hartelijk dank! Topic kan gesloten worden. Groet, Bammens.
 14. Dank voor de reactie. Mijn Engels is echter niet van dien aard dat ik daar verder mee kom. Ook iets in het Nederlands (Duits mag ook)?