Ga naar inhoud

susy75

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door susy75

  1. Nou echt he pfff :argh: Ik heb op de pc van mijn dochtertje gezeten en is ook draadloos internet en daar doet ie het perfect. Ik had aan een collega op mijn werk gevraagd en die gaf aan om mijn slaapstand modus op meer als een uur te zetten. Ik gaf al aan dat dat het neit was want dat had ik vroeger weleens als ik wat zat te kijken en werd het scherm gewoon zwart en gaaf ik een tik met de muis en ging ie gewoon weer verder of stond op pauze. Maar in dit geval valt mijn laptop uit en start ie weer op met zwart scherm... Dus dat was het ook niet. Ik heb nog een ander vraagje als het mag. Mijn dochtertje had msn op haar pc en ik heb daar een extra geheugen in laten zetten en nu kan ze niet meer op msn ik heb overal geprobeerd en als ik op extra aan klik dan zie je dat er geen verbinding is en dan pakt ie hem wel de verbinding maar kan nog steeds niet aanmelden. is dat misschien in de pc ofzo?? gr. ;-)xD:-)
  2. denk je dat het aan de internet verbinding ligt??
  3. Ja dat heb ik ook gedaan en blijft ie misschien een paar minuten langer afspelen. en nu? nieuwe laptop kopen ofzo.. hhaaha
  4. Nou het probleem blijft zich voordoen.. ik zou niet weten hoe dat komt en waaraan het ligt?? Wordt er moe van.
  5. ik heb hem net gegownload. kijk ik t even aan. daarna kan ik google chrome nog proberen toch. je hoort nog van me ok. ik hou je op de hoogte ik vind het ook raar daarom vraag ik het ook.
  6. ik heb op dei adobe flash player geklikt maar kan hem nergens dowloaden er staat dat ie al gedownload is??... En als ik die google chrome browser download wat gebeurd er dan vervangt ie de andere of heb ik hem erbij op mijn laptop.. ik heb net op de kro iets gekeken en na 12 min viel me laptop weer uit.
  7. ja bij mij gaat het ook soms goed. dan slaat me laptop uit. ik weet niet of ik de goede flash heb aangezien ik 1 jaar geleden geen problemen had en nu juist wel. waar kan ik die downloaden als het daar aan ligt? en wat is google chrome heb ik nooit van gehoord maar lees het nu regelmatig op diversen websites.. bedankt voor je hulp alvast. :burnout:
  8. bijvoorbeeld bij programma gemist van rtl en van ned. 1
  9. verders heb ik geen problemen alleen met het afspelen van programma's hoe ik ik dat zien plug-in software en wat moet ik dan doen voordat ik het programma ga kijken... en dat ie dan niet uitvalt na een paar minuten...wordt er echt doodmoe van pfff haha
  10. zoals een programma die ik gemist heb van de tv of andere series wat ik wil kijken slaat ie elke keer uit mijn laptop. gr. susy
  11. Dag ik heb het probleem ook en heeft u het op kunnen lossen. ik kijk ook altijd maar vind het erg jammer hooguit 5 minuten en slaat mijn pc uit. gr. susy
  12. Ik heb een laptop met windows vista. Elke keer als ik een programma wil kijken op internet na 5 a 7 minuten terwijl ik naar het programma kijk slaat hij onverwachts uit. Me laptop is dan uit en moet dan een tijd op de aan en uit knop drukken zodat ie weer normaal aangaat. Dan krijg ik browsersessie herstellen. Dit gebuerd regelmatig dat ik geen zin heb om elke keer wat te gaan kijken. Wat is dit? Waar ligt dit aan en hoe kan ik dit verhelpen zodat ik gewoon normaal kan kijken of een dvd-tje. alvast bedankt. wie kan mij helpen. gr. susy:argh::argh:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.