Ga naar inhoud

livke

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door livke

  1. bedankt om te reageren. CCleaner downloaden zal ik maar aan iemand anders overlaten,ben daar niet zo in thuis. ik ruim misschien te veel of te weinig op,weet niet welke bestanden je juist moet aanvinken enz... sommige mensen hebben toch problemen met CCleaner gehad!
  2. hallo windows mail blokkeert regelmatig. als ik rechtsboven op het kruisje klikt om windows mail af te sluiten wordt het scherm lichtgrijs,de muisaanwijzer verandert in een ronddraaiend cirkeltje . dan verschijnt een kader met daarin de meldingen:het programma afsluiten wachten tot het programma reageert als ik op wachten tot het programma reageert klikt dan gebeurt er niets,na een uur draait het cirkeltje nog. als ik op programma afsluiten klikt dan kan ik windows mail afsluiten. maar elke keer als ik mijn pc start en op windows mail klik om mijn mails te lezen staat er: windows mail niet goed afgesloten. dank bij voorbaat,liv.
  3. hallo Dasle ja,die heb ik eerst verwijderd. nu heb ik de firewall van AV bit defender uitgeschakeld en windows firewall ingeschakeld. je moet toch een beveiliging hebben!!! nu zie ik wel dat in de taakbalk als ik het bd icoontje aanklikt "beveiliging kritiek"staan. is mijn pc nog voldoende beveiligd. ik moet wel zeggen dat het probleem met windows mail op dit moment is opgelost. graag je mening hierover,dank.
  4. hallo ik heb een laptop(vista pr.) na het verlopen van mijn AV programma bit defender sercurity 2009 is er een nieuwe van 2011 geplaatst. nu kan ik dikwijls windows mail niet afsluiten aan het kruisje. krijg de melding"windows reageert niet". als ik de voorkeuren van het AV aanklikt en firewall uitschakeld dan is alles weer in orde. nu is mij gezegd dat de firewall niet goed is ingesteld. hoe moet ik dit oplossen? de firewall voor altijd uit laten staan durf ik niet zo goed daar er op mijn scherm in de taakbalk een rode driehoek staat(beveiliging). dank bij voorbaat!
  5. lettergrootte ik heb juist hetzelfde probleem,nog geen oplossing gevonden. mijn zoomniveau onderaan mijn laptopscherm(sony vaio,vista)moet ik ook dikwijls regelen van 100% naar 125%. heb al van alles geprobeerd om het vast te zetten op 125%. grt.
  6. hallo na het plaatsen van een nieuw AVprogramma bitdefender heb ik regelmatig problemen met het afsluiten aan het kruisje in windows mail. als ik erop klikt wordt het scherm licht grijs en het pijltje wordt dan een ronddraaiend cirkeltje,daarna verschijnt er een kader met daarin de meldingen: windows mail reageert niet het programma niet afsluiten wachten tot het programma reageert maar na een uur reageert het programma nog niet,en klik ik maar op het bureaublad. ook op google is er soms geen beweging te krijgen met de cursor,kan dan geen tekst erin typen. als ik mijn pc start komt er altijd een kader met de tekst bitdefender nieuwe lan-netwerkverbinding,wat moet ik daarmee doen? groetjes,Liv.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.