Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.749
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben er inmiddels al achter gekomen , dat de gratis Tomtom niet van de laatste tijd is . Er worden ook geen updates meer voor beschikbaar gesteld . Dus vandaar gratis😂 Maar dezelfde persoon gaf me tevens de tip , waarom gebruik je de navigatie van google maps op je smartphone niet . Ik ben daar mee aan de gang gegaan , en ik moet zeggen , dat gaat heel goed . Dus beste abbs , het spijt me dat ik jullie hier mee lastig gevallen heb , maar deze vraag moeten we gewoon vergeten . Net zo als de gratis Tomtom 🤣 Toch bedankt voor de moeite , en hang het slotje er maar op .
 2. Wij hebben een andere auto gekocht , en daar een tom tom bij gekregen . Ik heb geen idee welk type nummer het is , of hoe ik daar achter kan komen Nu wil ik deze tom tom aan de laptop aansluiten , zodat ik af en toe kan updaten Maar ik heb geen idee hoe ik dit moet doen Is er bij PC help iemand die mij hier mee kan helpen ? Liefst stapsgewijze uitleg
 3. Zo , eerst vandaag heerlijk van het mooie weer genieten , en daarna m,n huiswerk gemaakt .😅 Volgens mij ben ik geslaagd hoor . Ik heb gekozen voor de eerste optie , want daar heb ik dan een paar veel bekeken sites . En dat vind ik prima , want voor deze actie had ik dezelfde er staan . Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog mijn bladwijze balk. Dus ik ben weer een vrolijk mens ! Mag ik je weer bedanken voor de duidelijke uitleg , en sluit het maar af wat mij betreft
 4. Tja , ik dacht even de boel eens een keertje opschonen he . Nee dus niet weer doen Er staat inderdaad nog een + in een rondje en snelle link toevoegen Ik ga er morgen rustig mee aan de gang Welterusten
 5. Ik heb per ongeluk de browsergegevens gewist .Op zich vind ik dit niet zo erg Maar ik mis wel op het google scherm onder de google balk een aar linken . Die zijn dus verdwenen door mijn actie . Kan ik deze terug halen , of kan ik zelf bepalen welke link ik weer op het scherm wil zien ?
 6. Ok, duidelijk antwoord . Ik ben gerust gesteld , en laat het mooi zo .Als ik het opblaas ben ik verdedr van huis toch . Bedank voor je hulp, en van mij kan het slotje er op
 7. Mijn vrouw heeft een smartphone gekregen . Dit is een samsung A50 Nu heeft ze een Kobo e reader . De vraag is kan ze de snellader van de Kobo ook gebruiken voor de smartphone. Want de lader doe ze bij de smartphone heeft gekregen is zo,n superlangzame Vandaar
 8. Prachtig , een heerlijk plekje om te wonen . Je zult maar op een flatje moeten zitten met al die corona toestanden . Wij hebben gelukkig ooi een een grote tuin , waar ik me in uit kan leven .inderdaad , tot een volgende keer .
 9. Alhoewel , hoe maak ik zo,n ,,rotzooi ,, mapje ?
 10. Ok , dan laten we het hier bij . Ik ga ook een mapje ,,rotzooi ,, maken , dat lijkt me een goed plan . Ik wil jullie bedanken voor de hulp , en kom maar op met het slotje .
 11. Ik heb geprobeerd beide agendas te verwijderen , om daarna allen de google agenda weer terug te nhalen . Nu heb jij het over installeren en inloggen met mijn google account . Als ik google agenda installeer , dan wordt de optie ,, open ,, aangeboden , en verder niets Dus nergens de vraag inloggen met mijn google account Als ik dan open , dan krijg ik weerde versie te zien , compleet met name va verjaardagen . Verder , kan ik de groene agenda niet verwijderen Daar staat een instellingen icoontje achter , en kan er verder niets mee
 12. Bedankt dat je nog even binnen komt . Om te beginnen het klopt allemaal met de ,, looks ,, van mij en mijn vrouw . En ja ik vind dat van mijn vrouw toch wel prettiger om te zien ( misschien ook omdat ik het altijd gebruikt heb ) Maar eerst dat slepen naar beneden , daar reageert de phone helemaal niet op Dan heb ik de agenda op mijn smartphone helemaal verwijdert , en gezocht in Google Play naarhetzelfde icoontje als die mijn vrouw gebruikt Deze wordt niet weergegeven , dus vraag ik mij af of ik het ergens anders vandaan kan halen ? Dan dat startpagina van google chrome , die begint nu met : nu.nl Hoe wijzig ik dit in iets anders ?
 13. Ok , de agenda op mijn laptop ziet er eigenlijk net zo uit als bij jou, maar dan zonder het plaatje er boven . Ik wil deze discussie maar beeindigen , hoewel ik het een zeer prettige vraag/antwoord gebeuren was. De uitleg was weer zo als vanouds zeer begrijpelijk . En we hebben ook nog gelachen , en dat in deze vervelende /angstige tijd Ik wens je ook veel sterkte en gezondheid toe . En het slotje kan er nu wel op hoor !
 14. Goedemorgen, Conclusie : Als browser blijf ik nu Google Chrome gebruiken . Het telefoontje van mijn vrouw heeft : Android 8.0 Die van mij Android 10 Dus daar kan het verschil in beeld zitten ? Verder heb ik de << groen agenda ,, verwijdert En op zich is het beeld van de Google agenda wel iets anders , maar dat zal een kwestie van wennen zijn Dus dan is er verder toch niet zo veel meer aan de hand ?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...