Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.589
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. bernard

  Code pasjes op smartphone

  Dat was wat ik zocht , Ik heb ze er allemaal instaan . Bedankt voor jullie hulp. En sluiten dus
 2. bernard

  Code pasjes op smartphone

  Ik zag bij iemand in de Kruidvat winkel z,n pasje tonen met de smartphone . Dit lijkt mij wel iets , i.p.v. al die pasjes in de portemoneeHoe doe ik dat ?
 3. bernard

  Spam verwijderen

  Ik heb gedaan wat je dacht dat goed was , alleen ging het in iets andere bewoording . Maar normaal gesproken had ik nu al lang weer mailtjes gehad , maar nu is het ,, schoon ,, Dus ik ga er van uit dat het nu goed gaat . Mag ik je bedanken voor de hulp , en sluit deze maar af .
 4. bernard

  Spam verwijderen

  Ik krijg dagelijks ,, spam ,, binnen van : Click2Deal ism Prij Ik doe dan het volgende : Ik selecteer de mail , en ga dan in de balk boven kiezen voor : definitief verwijderen . Maar dan is het dus niet zo dat deze mail geblokkeerd is ? Hoe doe ik dat , dat ik dan van deze << aanbieder ,, af ben ?
 5. bernard

  foto bij Wathsapp

  Dit was een makkie hoor . Het is gelukt . Bedankt voor de hulp. En deze kan weer op slot .
 6. bernard

  foto bij Wathsapp

  Ik heb sinds kort een smartphone ( moest van de kinderen ) Nu zie ik bij een heleboel mensen op mijn scherm van wathsapp een klein kingetje staan met een fotootje er in . Hoe regel ik dat ?r
 7. bernard

  Wachtwoord

  Ja , ik heb het voor elkaar . Dit was een duidelijke ,,opdracht,, en het ging voorspoedig . Bij deze mijn dank . En het mag afgesloten worden
 8. bernard

  Wachtwoord

  Mijn excuses , het was echt niet de bedoeling om de boel op te jutten . Maar ik dacht echt dat er iets fout was gegaan . Nogmaals SORRY
 9. bernard

  Wachtwoord

  Waar vind ik de sneltoets Win +R ?
 10. bernard

  foto verzenden met wathsapp

  Sorry voor het misverstand . Maar ik/wij zijn er toch weer uitgekomen . En ik heb het uitgeprobeerd wat Clarky heeft uitgelegd , en dat gaat prima . Dus wat mij betreft , ik dank jullie weer en ..... Sluit maar af .
 11. bernard

  Wachtwoord

  Ik heb het vermoeden , dat ik mijn tekst moet veranderen omdat ik niet begrepen wordt ? Of staat deze discussie op de verkeerde plek ? Of is het een moeilijke vraag ? Of is het nog druk vanwege de vakanties ? Want normaal gesproken had ik al een reactie gehad .
 12. bernard

  Te veel van et goede

  Ok , Ik ben ook ooit eens , toen ik nog geen smartphone had 1 dag op op facebook gezeten . Ik was daar direkt helemaal klaar mee , ik vind dit vreselijk . Ook doe ik niet aan twitteren of instagram of hoe het ook allemaal mag heten . Maar zoals de kinderen mij dan even fijntjes duidelijk maken , dat dit met de leeftijd te maken heeft . Ik ben blij met zoals ik groot geworden ben , en ben helemaal niet jalours op ze. ik ben wel bang voor de kleinkinderen , wat die allemaal nog mee moeten maken . Maar dit terzijde , ik begrijp dat ik mij hier maar gewoon bij neer moet leggen . En wat fotograferen betreft kan ik maar beter met m,n ,, ouderwetse ,, camera werken Als je het hier allemaal mee eens bent , mag je deze discussie afsluiten . Waarvoor ik je dank zeg
 13. bernard

  foto verzenden met wathsapp

  Volgens mij heb ik een ander beeld ?
 14. bernard

  foto verzenden met wathsapp

  Een foto bijvoegen met wahtsapp is geen probleem . Maar kan ik ook een foto uit : Mijn Afbeeldingen met wahtsapp verzenden ?
 15. bernard

  Te veel van et goede

  Ik heb sinds kort een smartphone , op stevig aandringen van de kinderen . Maar goed , ik moet eer;ijk zijn en ik ga het best leuk vinden . Maar ik heb toch wat hiaten , zoals .Als ik foto,s maak met de smartphone dan vind ik deze ook weer terug in drive en google foto,s Daar zie ik foto,s staan van onze vakanite 10 jaar geleden . Mijn vraag is kan ik drive en google foto,s niet uitschakelen of verwijderen ? Want als ik foto,s heb gemaakt met de telefoon , dan stuur ik deze zelf wel naar : Mijn Afbeeldingen En dat wil ik graag zelf in de hand houden . Er wordt tegenwoordig veel over privacy gepraat , nou ik vind dit dan wel een item ( of ben ik te ouderwets ???? )
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.