Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.607
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. bernard

  COMPATIBLISITEITS CONTROLE

  Yes ,laat het fijn zijn. Dus......dan kan hier ook het slotje op En Clarky ik vond dit wel.een lastige hoor!!! Bedankt voor het doorzetten
 2. bernard

  COMPATIBLISITEITS CONTROLE

  Ik heb optie 2 gedaan . En nu zie ik het schermpje niet meer terugkeren . Dan zou het nu goed zijn ?
 3. bernard

  COMPATIBLISITEITS CONTROLE

  Ik heb het allemaal nog eens , en nog eens doorgelezen . En ik moet eerlijk zijn te zeggen dat ik dit allemaal niet kan volgen . En dat komt NIET door je uitleg , maar dit is denk ik te moeilijk voor mij . Maar is het , of kan ik problemen krijgen als ik gewoon op doorgaan in dat schermpje klik ?
 4. bernard

  COMPATIBLISITEITS CONTROLE

  Ik heb Microsoft Office 2007 in mijn laptop. En achter mijn documenten staat : docx of doc . dat verschilt .
 5. bernard

  COMPATIBLISITEITS CONTROLE

  Om het duidelijker te maken , Waar ik het tegen kom is : Ik ben in mijn docomenten , mijn adressen bestand aan het bij werken . Er komen nieuwe bij , en ik verwijder weer iets . En dan krijg ik dit .
 6. bernard

  COMPATIBLISITEITS CONTROLE

  Ik ben mijn documenten aan het ordenen . En dan krijg ik het volgende schermpje te zien . Wat moet ik hier mee ?
 7. Klopt allemaal . Ik heb voor het gemak een snelkoppeling gemaakt , en die staat nu op het bureaublad . Mag ik je bedanken voor je hulp , en wat mij betreft mag het slotje er op .
 8. Ok , mijn mail krijg ik met gmail. En de foto heb ik uit mijn afbeeldingen , dus met het paperclipje Volgens mij gaat het iets anders bij mij ( windows 10 ) Vandaar mijn bijlages
 9. Hoe krijg ik een bijgesloten foto van een mailtje naar : mijn afbeeldingen ?
 10. bernard

  Van Favoriet naar usb stick

  Ok , dat was het . Mag ik jullie weer bedanken voor de hulp En het slotje kan er op.
 11. bernard

  Van Favoriet naar usb stick

  Chrome
 12. bernard

  Van Favoriet naar usb stick

  Was dat vroeger bij Windows 8 ook niet zo ?
 13. bernard

  Van Favoriet naar usb stick

  En dan zal denk ik mijn volgende vraag zijn : Hoe breng ik iets wat ik wil bewaren naar Favorieten Ik heb inmiddels een snelkoppeling gemaakt op mijn bureaublad en documenten Of/hoe krijg ik ,,favorieten ,, in de bladwijzerbalk
 14. bernard

  Van Favoriet naar usb stick

  Ik ben er zelf natuurlijk ook mee aan het uitzoeken , Maar als ik ,, gebruikers ,, aanklik , en dan nog eens op het : > tje Dan zie ik nergens mijn naam staan . Ik zie wel Favorieten staan , en als ik daar op klik staan daar nu dus maar 3 artiekeltjes in die ik schijbaar onbedoeld daar in heb gezet . Dus denk ik dat ik het helemaal verkeerd doe , als ik iets wil bewaren als favoriet . Ik doe dan het volgende : Ik klik dan op de ster in de 2 e balk en dan staat het in het overzicht als ik op de >> klik van de bladwijzers Dus ik dacht waarschijnlijk dat dat mijn Favorieten waren . Nee dus ????? Misschien ( hoop ik ) dat deze uitleg licht in de duisternis brengt ?
 15. bernard

  Van Favoriet naar usb stick

  Ik doe er maar een plaatje bij , want ik begin echt aan mezelf te twijfelen
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.