Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.631
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ok , dan maar hopen dat het ook weer vanzelf stopt . Deze kan dus afgeslten worden ,
 2. Ik heb op mijn laptop Horizon Go van Ziggo . Sinds een tijdje krijg ik op diverse zenders ondertiteling , soms netjes onder aan , maar ook midden op het scherm . En dan is het soms in het wit , en soms in het turqoise /blauw en dat zijn dan zenders van Nederland , zoals het journaal of rtl boulevard en meerdere Volgens mij is dit voor doven en slecht horenden , maar ik heb er niet om gevraagd . Bij ziggo wisten ze mij te vertellen , dat dit wel vaker gebeurde , en ook vanzelf weer op zou houden . Om eerlijk te zijn vroeg ik mij af of hij het allemaal wel begreep . Misschien heb ik ergens op een ,, knop ,, gedrukt dat het nu zo is ?
 3. Ik zie dat deze discussie nog steeds open staat . Het probleem is inmiddels opgelost . Ik had een herstel gedaan , en toen bleek dat ik geen Coogle Chrome meer kon krijgen . Maar ook dat is inmiddels klaar , het klopte dat ik het niet kon zien , maar de volgende dag wel . Ze moesten zich waarschijnlijk even bedenken 😏 Dus deze kan nu wel op slot hoor . Bedankt
 4. Ik heb een herstel gedaan . DIt heb ik al eens eerder gedaan , zonder problemen . Maar nu verliep alles ook goed , alleen het eindresultaat was < Dat ik geen Google chrome meer kan aanklikken , ja wel aanklikken , maar hij reageert er helemaal niet op . Ik kan wel m,n foto,s . documenten , mziek enz. bekijken . dus heb ik maar weer een herstel gedaan , maar nu om de vorige ongedaan te maken. En zodoende kan ik nu weer dit berichtje typen
 5. Ik heb het idee dat het logje niet goed binnen is gekomen , Vandaar dat ik het og een keer probeer AdwCleaner[S00].txt
 6. Het logje AdwCleaner[S00].txt
 7. Het grootste en moeilijkste voor mij was mijn G mail scherm . Maar dat heb ik weer voor elkaar . De rest was meer van toestemming geven voor Coockies enz,. Dus ik wil het graag zo laten . Wat mij betreft kan het slotje er op .
 8. Ik heb dit gedaan , maar nu moet ik overal opnieuw inloggen of zelfs een nieuw account aanmaken . Dit vind ik wel erg lastig , en dan had ik deze actie liever niet gedaan . Kan ditmweer terug gedraaid worden ?
 9. Ik heb sinds kort een mogelijkheid om mijn google scherm aan te passen Deze heb ik eerder nooit gehad . Ik heb er op geklikt , en heb toen : Standaard snelkoppeling herstellen ingedrukt . Het gevolg was dat ik een ander beeld van de snelkoppelingen reeg ( meerdere ) Nu kan ik dit met de ctrl toets wel veranderen , maar dan is het beeld uit z,n verband getrokken En in het schermpje van aanpassen , is de tekst : Standaard snelkoppeling herstellen naar de achtergrond gedrukt , en kan het niet meer ,,terugklikken ,, Hoe kan ik mijn origineel beeld weer terug krijgen ? Heeft het er misschien mee te maken , dat ik op een camping zit , met ,,gratis wifi ,, ?
 10. Ik ga even ,, inbreken ,, ., want ik heb de zaak weer op de rails . Na lang zoeken , kwam ik het toch tegen , en heb alles weer netjes op een rij . Toch bedankt , en sluit het maar snel weer af .
 11. Ik heb een Samsung S7 Ik ben eigenlijk een beginneling wat dit fenomeen aangaat , en ik heb een blunder begaan . Ik kreeg op een gegeven mo ment een mini scherm van dezelfde app,s op mijn schertm . Dus ik dacht weg er mee . Ik heb mijn vinger op het scherm gehouden , tot ik de mogelijkheid zag van verwijderen . En dat is gelukt . Maar het grote scherm daarachter is dus ook weg , Dus ook mijn mogelijkheid om te appen En de rest had ik veel dubbel staan op een ander scherm , dus die kon ik weer slepen naar mijn startscherm
 12. Beste mensen , ze heeft de handdoek in d ring gegooid . Ze werd er bloednerveus van , van al die ,,lastige ,, vragen .Dus belde ze mij op of ik er mee wilde stoppen , Dus wie ben k dan om toch door te gaan . Ik heb haar wel verteld , dat deze hulp op deze manier ging , Ik wil jullie toch bedanken voor de aandacht die jullie hier aan besteed hebben . Sorry hiervoor ., en ook ik heb mijn lesje weer geleerd toch ? Dus het slotje er op , en zo snel mogelijk vergeten .
 13. Ja , dat heb ik weer . Ze weet dat ze de foto,s van Picasa heeft gehaald En verder had ze het over de lokale schijf , Verder ben ik met haar bezig geweest om een paar foto,s vanaf ,, mijn afbeeldingen ,, naar de stick te sturen Maar als ze de usb stick in de laptop steekt , dan zie je bij mij dus in delinker kolom da naam van de usb stick staan . En bij haar niet , vreemd genoeg Een zeer warrig verhaal , maar ik ben bang dat jij hier ook niet verder mee komt . En dan is het jammer , maar helaas . Ze weet ook niet uit welk bestands systeem
 14. Ik probeer nu een antwoord te krijgen voor een vriendin van mijn vrouw . Zij wil graag foto,s laten afdrukken vanaf een Usb stick . Ze heeft de foto,s vanaf haar ,, afbeeldingen ,, naar de Usb stick gestuurd Vervolgens gaat ze naar verschillende winkels waar zo,n foto service kast staat . Ze is bij Kruidvat , Hema en nog een zaak geweest . Maar iedere keer krijgt ze niets te zien van wat er op de usb stick staat. Thuis gekomen heeft ze de usb stick in haar laptop gedaan . En daar kan ze wel de foto,s zien . De foto,s op haar ,,afbeeldingen ,, staat wel jpg, achter de foto,s . Ik heb zelf ooit eens een soortgelijk probleem gehad , en toen moest ik een vinkje voor of achter extensies zetten . Heeft dit probleem daar ook mee te maken ?
 15. Nou , dit is duidelijk . Ik heb er eentje ( vaak terugkerende gedaan , en ben benieuwd . IK denk dat het slot er wel op kan .
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.