Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.477
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Printer weigert

  Hallo, Het scannen met een kabel verbinding werkt . gisteravond heb ik de printer dichterbij de modem geplaatst , en weer geprobeerd verbinding met WPS?AOSS En jawel nu ging het zoekbalkje even lopen , en klaar .! Ik had ergens gelezen dat dat een mogelijkheid van storing zou kunnen zijn . Vanmorgen heb ik dus eerst geprobeerd met een kabel , en dat werkte . Daarna ook draadloos geprobeerd en de draadloze verbinding is in stand gebleven , zoals ook omschreven werd . Ik ben blij , dat het gelukt is , en ik snap dat dit voor jullie ook lastige klusjes zijn . En volgens mij kan wat deze betreft nu echt het slotje er op !!?? BEDANKT
 2. Printer weigert

  Ik zal nog meer informatie geven : De printer is een Brother DP-7055. Ik heb het wps knopje op de modem ingedrukt , zodat deze ging knipperen . Dan ga ik in het menu naar netwerk > wps/aoss > ok .> starten Dan gaat het balkje lopen / zoeken . Daar onder staat : Druk dan op ok., maar het balkje blijft lopen /zoeken Verder werkt alles goed , het draadloos printen , en zelfs vanaf de laptop van mijn vrouw , die ergens anders staat .
 3. Printer weigert

  Als ik doe wat er gevraagd wordt , dan zie ik het volgend : START WPS/AOSS OP UW DRAADLOZE TOEGANGSPOORT/ROUTER . Dit begrijp ik dus niet wat ik hier mee moet doen .
 4. Printer weigert

  Sorry , en ik was zo trots op mijzelf. ( Het gaat om de discussie van dinsdag : printer weigert ) Wat is er aan de hand ? Alles werkt , behalve het scannen . En dat kan ik nu net niet voor elkaar krijgen .
 5. Printer weigert

  Ik ben ongelofelijk trots op mijzelf .!!!!!!!!!!!!!!!!! Het is me gelukt om deze ,,klus ,, na de hint van jou helemaal alleen te klaren !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dus bedankt voor de tip , en het slotje kan er op .
 6. Printer weigert

  Dit klopt helemaal . Maar nu probeer ik het IP adres in de printer te krijgen . Het schermpje waar de cijfers ingetoetst moeten worden zie ik . Maar de er knippert bij 1 vakje , en iedere keer het 3 e vakje . Hoe kan ik dit regelen dat ik van het ene naar het andere vakje ga ? En nu dacht ik , ik doe het kabeltje er tussen , maar er gebeurt niets ( of ik weet niet waar ik het moet zoeken )
 7. Printer weigert

  DRAADLOOS
 8. Printer weigert

  Ik reageer zelf even , want ik zie dat de naam van de laptop op de bijlage niet de laptop is die ik heb . Is dat van invloed ? Ik heb een : HP17-BS082ND
 9. Printer weigert

  Ik heb een nieuwe modem van Ziggo gekregen . Alles is weer voor elkaar , alleen de printer doet het niet De printer op zich kan ik wel gebruiken als kopieer machine , alleen kan ik vanaf de laptop geen print maken . Volgens mij staat alles verder wel goed Ik heb er een paar bijlagen bij gedaan
 10. Branden van een CD

  Sorry , deze wil ik eigenlijk nog wel even laten staan , tot ik weeyt wat ik hier moet doen
 11. Muziek van USB stick naar Windows Media Player

  Mooi , duidelijk verhaal . En daarmee is ook mijn andere vraag beantwoord . Wan de meeste muziek gaat dus automatisch naar Windows Media Player. Dus deze mag ook weer op slot . Bedankt .
 12. Ik heb een USB stick gekregen vol met heerlijke muziek ( vind ik dan !!!! ) Nu wil ik deze muziek in mijn Windows Media Player hebben , zodat ik er CD ,s van kan branden . Kan dit ? , en zo ja hoe doe ik dit ?
 13. Branden van een CD

  Ik ben aan het muziek branden vanuit Windows Media Player . Ik heb keurige afspeellijsten gemaakt , en toch problemen . Als ik ga branden krijg ik vaak een schermpje ( bijlage ) Op zich is dit niet zo erg , ik kan het verwijderen en een nieuw liedje toevoegen Maar ik kan niet zien welk liedje de boosdoener is . Daarbij heb ik ook al eens gehad , dat ik door opnieuw te proberen het ineens wel lukte Er staat dat ik op een icoontje moet klikken , maar welke ?
 14. Muziek verzenden ?

  Ook hier ben ik helemaal bijgepraat . Duidelijk verhaal .Nogmaals gezellige jaarwisseling , en wat mij betreft sluit de boel maar af
 15. Muziek verzenden ?

  Klopt ja , ik had wel gelijk . Maar snel vergeten . Goede jaarwisseling
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×