Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.648
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. En weer zo,n mooie duidelijke ,,uitleg,, Je moet ze maar weten te vinden . Ja , hier heb ik wat aan , Bedankt , En het slotje maar weer he .
 2. bernard

  Foto kopieeren

  Ja , ik vond vooral de samenwerking tussen jullie heel leuk . Nogmaals bedankt , en tot de volgend .........? En het slotje mag hoor .😊
 3. bernard

  Foto kopieeren

  Helemaal goed . in de eerste plaats dank voor de duidelijke uitleg . Het klopt allemaal , geweldig . Ik hou me maar bij deze methode , want ik schat dat ik zo,n 100 foto,s moet scannen , dus dat is te doen . En je collega iEscape zei toch al dat dit goed voor Bernard was 😀 Dus beste mensen nogmaals dank voor jullie hulp . , en hij mag wat mij betreft op slot .
 4. bernard

  Foto kopieeren

  Ja lach me maar uit , totdat ik zo kundig wordt dat ik jullie team kan versterken 🤣 Marareven weer bij de les . Het lukt mij om de foto te vergroten naar 100 % Maar als ik het dan opsla , dan zie ik een klein fotootje in de rechter bovenhoek .( zie bijlage Ik zou het leuk vinden als ik de foto zoals voorbeeld in mijn afbeeldingen krijg ( zie bijlage ) Ik kan ook het bewerkingsscherm uit de handleiding om hier veranderingen aan te brengen niet vinden , ja in de handleiding maar daar kan ik niets mee .
 5. Ok, deze is gelukt hoor Het werkt uitstekend Hiervoor bedankt Dus het slotje op deze .
 6. bernard

  Foto kopieeren

  Ik heb irfanvieuw gedownload . Verder ontdekte ik dat ik ook paint 3d heb . Is die van julle gemakkelijker ? Ik heb met irfanvieuw een foto groter gemaakt met het + tekentje Daarna heb ik het opgeslagen . Maar als ik het terug kijk is het weer de oude grootte Hoe krijg ik een foto die ik op mijn gewenste grootte heb in de map ,, mijn afbeeldingen ,, ?
 7. bernard

  Foto kopieeren

  Mooi , ik ga vanavond verder proberen
 8. bernard

  Foto kopieeren

  Ik heb het geprobeerd . Ik heb veel foto,s van 10 x 15 En als ik ze scan , dan zie ik een foto van 8 x11 Ik kan ze op de laptop wel groter maken , maar als ik ze op sla zijn ze wee klein Dus hoe kan ik ze opslaan op de grootte die ik graag wil ?
 9. bernard

  Foto kopieeren

  Ook Porrelar bedankt , Zoals gezegd wil ik hier nog even over nadenken , Maar dit kan afgesloten worden Ook bedankt
 10. bernard

  Foto kopieeren

  Duidelijk antwoord , dankjewel. Ik ga hier eerst nog eens even over nadenken , maar je mag deze wel afsluiten
 11. Tja , dat had ik natuurlijk kunnen weten , sorry, Ik heb een Samsung S7 en werkt op Android De printer die ik heb is een Brother laserprinter Type : DCP-7055 W
 12. Ik heb nog niet zo lang een smartphone , en ik vind het best leuk . Nu heb ik natuurlijk wat appjes binnen gehaald , maar sommige heb ik er dubbel op staan Als ik er eentje van verwijder , zijn ze allebei weg . Is er een manier om dat anders te doen , of gewoon alle dubbele verwijderen en weer opnieuw installeren ?
 13. Ik heb nog niet zo lang een smartphone , en er gaat een wereld voor mij open . Nu vraag ik mij af , als i bv. een rekening van Ziggo af wil drukken , kan ik met mijn smartphone opdracht geven om af te drukken ?
 14. bernard

  Foto kopieeren

  Ik kreeg onlangs van een kennis : Photomyne op mijn S7 Samsumg smartphone . Hier ben ik erg blij mee , want ik heb een heleboel ,,jeugdfoto,s ,, die ik best wel graag digitaal wil hebben . Nu is mijn vraag , is hier een ,,handleiding/gebruiksaanwijzing van ? Zo niet kunnen jullie mij een beetje op gang helpen want ik weet niet hoe dit werkt En is dit een gratis ,,iets ,, ?
 15. Ja , sorry normaal bewaar ik alle hulp van jullie ,maar deze is mij ontkomen . Toch bedank hoor , en sluit maar af
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.