Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.521
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Wanneer ik een nieuw account ga maken , dan wordt er altijd in een apart schermpje van google gevraagd of het wachtwoord onthouden moet worden . Ik vind dit wel gemakkelijk en geef dan ook meestal wel mijn toestemming . Maar of het wel zo verstandig is ????????????? Dat zou ik graag eens van jullie horen
 2. Malware bytes

  Hallo , Ik heb gelijk de eerste van Porrelaar geprobeerd , en het is weer helemaal Ok Dus dat betekend , het bekende slotje kan er op . Bedankt voor jullie hulp .
 3. Malware bytes

  Ik heb een tijd geleden Malware Bytes opnieuw geinstalleerd En dan krijg je eerst een proefperiode volgens mij ? Dit is nu afgelopen , en nu krijg ik van die waarschuwingsberichtjes . Hoe los ik dit op , zodat ik gewoon de ,, Free Malware Bytes ,, houd ?
 4. Over van Outlook naar Gmail

  En toen was her stil bij Pc help . Heb ik jullie zo laten schrikken van dit verhaal ? Maar zoals gezegd , de buurman kan weer mailen en ontvangen ( met Gmail ) en hij is er erg blij mee . Hij wilde dan ook niet dat ik er nog verder op in zou gaan . En dan is het eigenlijk zo , dat het slotje tevoorschijn gehaald kan worden . En gebruikt gaat worden . Ik wil jullie dan toch maar weer bedanken , voor de hulp . Ik vond dit ook een lastige voor mij omdat ik steeds heen en weer moest , en lastig uit te leggen in tekst wat er nu precies aan de hand was . Sorry hier voor . Bedankt
 5. Over van Outlook naar Gmail

  Ik heb de link terug gevonden . vandaar dat ik het er gelijk niet bij gedaan had .
 6. Over van Outlook naar Gmail

  Omdat hij met Outlook werkt bij Zonnet , dacht ik omdat Outlook niet meer ondersteund wordt dan maar helemaal een nieuw email adres te nemen van Gmail . En een nieuw Gmail account aanleggen bij hem dat lukt mij wel .(denk ik ) Maar hij heeft zoveel contactadressen , en daarom vroeg ik of er een handigheidje was om de contactadressen in een keer over te zetten van Zonnet naar Gmail Vandaar dat ik dacht dat het probleem bij Outlook lag . Maar misschien zie ik het helemaal verkeerd , want ik vond het al vreemd dat de helpers ( aan huis ) van Seniorenweb dit niet voor elkaar kregen
 7. Mijn buurman moet veranderen van email account om reden dat hij 2 lekken had . Dat had hij via seniorenweb begrepen , dan moest hij een test doen .En hij viel in de prijzen Dat verhaal en de link heeft hij eenpaar weken geleden uit het blad van Seniorenweb gehaald Nu heeft hij 2 x een middag hulp gehad van iemand van seniorenweb , om een nieuw account aan te maken maar dat lukt niet . Nu was mijn idee , om gewoon een gmail account aan te maken , en dan de mail die dan nog in zonnet binnen komt door te laten sturen naar gmail ( daar hebben jullie mij toen ook mee geholpen , met van Outlook naar Gmail , en dat werk perfekt ) Waar hij erg tegen op ziet is , dat hij al zijn mail adressen een mailtje moet sturen , om de wijziging door te geven . Ik heb hem verteld dat dat in 1 klik met alle namen kan gebeuren ( Daar red ik mij wel mee ) Maar ik wilde eigenlijk vragen of het mogelijk is om alle adressen van Outlook naar Gmail adressen te sturen /kopieeren / plakken ren knippen of een andere manier . De pest is het mannetje ( 86 jaar ) heeft nog zoveel contacten, dat ik mij kan voorstellen dat hij al deze mensen een apart mailtje moet sturen . Volgens mij heb ik al een keer Pc-help op zijn computer geinstalleerd , maar hij durft het niet of is te moeilijk
 8. En dan staat het gewoon in download , en van daar uit kan ik het neer zetten waar ik wil Ik had gewoon niet aan de map downloads gedacht , Tot ik het idee Kweezie Wabbit probeerde , en dan wodt je wakker geschud kennelijk . SORRY MANNEN . Sluit deze ook maar snel af
 9. https://www.coolblue.nl/product/367896/panasonic-kx-tg6823.html Als ik het download komt het onder in de balk te staan , dat het een pdf bestand is
 10. Video filmpje opent met foutmelding

  Dit verhaal klopt weer helemaal . Ik zit natuurlijk niet dagelijks de vakantievideootjes te bekijken . Dus zoals porrelaar mij al aan rade laat ik dit mooi zo . Wat mij betreft mag het slotje er op . En beide bedankt .
 11. Ik heb een nieuwe huistelefoon gekocht . Daar is een handleiding bij , en die heb ik gedownload . Nu staat deze in mijn favorieyen . Deze wil ik graag naar mijn documenten verplaatsen . Ik heb het geprobeerd met knippen en plakken , maar dat wil niet . Kan het op een andere manier wel ?
 12. Video filmpje opent met foutmelding

  Klopt , zoals ik al in mijn antwoord mailtje reageerde , staat al dat ik het filmpje verkeerd opende . Dus heb ik zelf een andere geprobeerd , en het is dus zo dat ik met windows media player moet werken . En dan is het goed . Vraag is nog , moet ik dit iedere keer opnieuw doen of kan ik windows media player vast zetten ?
 13. Video filmpje opent met foutmelding

  Ik denk dat ik er uit ben . We geven ons natuurlijk niet zo gauw over he , dus ben ik gaan proberen . Wat blijkt nu , ik kan het filmpje wel afspelen als ik : open met windows media player En waarom , geen idee .
 14. Video filmpje opent met foutmelding

  Ik wilde een video filmpje van de laptop van mijn vrouw naar mijn laptop brengen . Dit heb ik gedaan met behulp van een usb stick . Als het filmpje op mijn laptop staat , dan krijg ik de volgende mededeling . (titel aangepast - Passer)
 15. Wel of niet van de stroom af s,nachts

  Dit is duidelijk , ik ben overtuigd . ik haal s,avonds de HOOFDSTEKKER er uit , en dan komt het goed . Bedankt allemaal voor de mail, en het kan wat mij betreft afgesloten worden .
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×