Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.742
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Prachtig , een heerlijk plekje om te wonen . Je zult maar op een flatje moeten zitten met al die corona toestanden . Wij hebben gelukkig ooi een een grote tuin , waar ik me in uit kan leven .inderdaad , tot een volgende keer .
 2. En nu is het echt klaar Bedankt
 3. Alhoewel , hoe maak ik zo,n ,,rotzooi ,, mapje ?
 4. Ok , dan laten we het hier bij . Ik ga ook een mapje ,,rotzooi ,, maken , dat lijkt me een goed plan . Ik wil jullie bedanken voor de hulp , en kom maar op met het slotje .
 5. Ik heb geprobeerd beide agendas te verwijderen , om daarna allen de google agenda weer terug te nhalen . Nu heb jij het over installeren en inloggen met mijn google account . Als ik google agenda installeer , dan wordt de optie ,, open ,, aangeboden , en verder niets Dus nergens de vraag inloggen met mijn google account Als ik dan open , dan krijg ik weerde versie te zien , compleet met name va verjaardagen . Verder , kan ik de groene agenda niet verwijderen Daar staat een instellingen icoontje achter , en kan er verder niets mee
 6. Bedankt dat je nog even binnen komt . Om te beginnen het klopt allemaal met de ,, looks ,, van mij en mijn vrouw . En ja ik vind dat van mijn vrouw toch wel prettiger om te zien ( misschien ook omdat ik het altijd gebruikt heb ) Maar eerst dat slepen naar beneden , daar reageert de phone helemaal niet op Dan heb ik de agenda op mijn smartphone helemaal verwijdert , en gezocht in Google Play naarhetzelfde icoontje als die mijn vrouw gebruikt Deze wordt niet weergegeven , dus vraag ik mij af of ik het ergens anders vandaan kan halen ? Dan dat startpagina van google chrome , die begint nu met : nu.nl Hoe wijzig ik dit in iets anders ?
 7. Ok , de agenda op mijn laptop ziet er eigenlijk net zo uit als bij jou, maar dan zonder het plaatje er boven . Ik wil deze discussie maar beeindigen , hoewel ik het een zeer prettige vraag/antwoord gebeuren was. De uitleg was weer zo als vanouds zeer begrijpelijk . En we hebben ook nog gelachen , en dat in deze vervelende /angstige tijd Ik wens je ook veel sterkte en gezondheid toe . En het slotje kan er nu wel op hoor !
 8. Goedemorgen, Conclusie : Als browser blijf ik nu Google Chrome gebruiken . Het telefoontje van mijn vrouw heeft : Android 8.0 Die van mij Android 10 Dus daar kan het verschil in beeld zitten ? Verder heb ik de << groen agenda ,, verwijdert En op zich is het beeld van de Google agenda wel iets anders , maar dat zal een kwestie van wennen zijn Dus dan is er verder toch niet zo veel meer aan de hand ?
 9. En inderdaad , de agenda in de 2e foto komt heel dicht bij die van mijn vrouw En een andere keur Verder heb ik in het toestel van mijn vrouw gwspiekt , en die draait niet op google chroom , maar op Samsung Het wordt een beetje chaotisch geloof ik
 10. Achter de 3 puntjes staat alleen maar : vernieuwen . En als ik daar op klik is er geen verschil Ik doe er weer een paar screenshotjes bij , wie weet ,,,,,,,,,,, Maar wat ik het vreemdst vind , dat ik geholpen wordt door iemand die geen smartphone heeft , Nu weet ik dat ik iets ouder bent , maar kan ik je over de streep trekken , als i, zeg dat ik hem veel eerder had moeten hebben Ha , Ha, Ha
 11. ik zei dus , dat als ik iets aanklik dan zie ik samsung Dat iets is dus als ik op de app google chrome klik , dan staat daar in de bovenst regel : samsung.com/nl/ met een dicht slotje ervoor Klik ik dan op het huisje teken er voor ,dan ga ik naar : nu.nl Dat is voor mij de twijfel of ik wel met google chrome als standaard werk Dit nog ever voor de duidelijkheid
 12. Hoe kan ik zien of google chrome mijn standaard browser is ? Want ik had verwacht dat ik google chrome wel geinstalleerd had , maar volgens mij is dat nog niet zo .? Ik doe er een paar foyto,s / screenshotjes bij voor de duidelijkheid De eerste foto is van de agenda van mijn vrouw , en zo zou ik het ook graag willen De 2e is van mijn toestel (S9 )wat ik dus niet prettig vind De 3e is van mijn startscherm , waar op is te zien dat ik google chrome wel geinstalleerd heb Vervolgens twijfel ik , want als ik iets aa nklik staat daar nog samsung ...... bovenaan .
 13. Ik heb ? had browser chrome al geinstalleerd . Dus dat moet goed zijn dacht ik , wat ik gedaan heb , ia aan de hand van het filmpje het volgende : Ik ga naar instellingen apps de drie puntjes En dan krijg ik een overzicht van alle apps die ik heb Dan tik ik weer op de drie puntjes En krijg vervolgens een keuze menu : sorteren op standaard apps machtigingsbeheer systeem apps weergeven speciale toegang app voorkeur resetten En dan weet ik het niet meer Ik krijg in ieder geval niet de optie : default apps te zien als ik op de drie puntjes druk
 14. Ja , ik dacht dit is simpel he , dat doet Bernard wel even . Maar alles is duidelijk , tot de laatste fase in het filmpje , dan krijg ik niet de keuze uit de verschillende browsers Heb ik nog een tussenstation ?
 15. Precies , dat was het probleem . Ik wilde google chrome als standaard browser gebruiken . En dit is aan de hand van het filmpje gelukt. Dus wil ik jullie graag bedanken voor de hulp . En dan kan het slotje er weer op.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...