Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bernard

Lid
 • Aantal items

  1.643
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bernard

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. bernard

  Foto kopieeren

  Ik heb irfanvieuw gedownload . Verder ontdekte ik dat ik ook paint 3d heb . Is die van julle gemakkelijker ? Ik heb met irfanvieuw een foto groter gemaakt met het + tekentje Daarna heb ik het opgeslagen . Maar als ik het terug kijk is het weer de oude grootte Hoe krijg ik een foto die ik op mijn gewenste grootte heb in de map ,, mijn afbeeldingen ,, ?
 2. bernard

  Foto kopieeren

  Mooi , ik ga vanavond verder proberen
 3. bernard

  Foto kopieeren

  Ik heb het geprobeerd . Ik heb veel foto,s van 10 x 15 En als ik ze scan , dan zie ik een foto van 8 x11 Ik kan ze op de laptop wel groter maken , maar als ik ze op sla zijn ze wee klein Dus hoe kan ik ze opslaan op de grootte die ik graag wil ?
 4. bernard

  Foto kopieeren

  Ook Porrelar bedankt , Zoals gezegd wil ik hier nog even over nadenken , Maar dit kan afgesloten worden Ook bedankt
 5. bernard

  Foto kopieeren

  Duidelijk antwoord , dankjewel. Ik ga hier eerst nog eens even over nadenken , maar je mag deze wel afsluiten
 6. Tja , dat had ik natuurlijk kunnen weten , sorry, Ik heb een Samsung S7 en werkt op Android De printer die ik heb is een Brother laserprinter Type : DCP-7055 W
 7. Ik heb nog niet zo lang een smartphone , en ik vind het best leuk . Nu heb ik natuurlijk wat appjes binnen gehaald , maar sommige heb ik er dubbel op staan Als ik er eentje van verwijder , zijn ze allebei weg . Is er een manier om dat anders te doen , of gewoon alle dubbele verwijderen en weer opnieuw installeren ?
 8. Ik heb nog niet zo lang een smartphone , en er gaat een wereld voor mij open . Nu vraag ik mij af , als i bv. een rekening van Ziggo af wil drukken , kan ik met mijn smartphone opdracht geven om af te drukken ?
 9. bernard

  Foto kopieeren

  Ik kreeg onlangs van een kennis : Photomyne op mijn S7 Samsumg smartphone . Hier ben ik erg blij mee , want ik heb een heleboel ,,jeugdfoto,s ,, die ik best wel graag digitaal wil hebben . Nu is mijn vraag , is hier een ,,handleiding/gebruiksaanwijzing van ? Zo niet kunnen jullie mij een beetje op gang helpen want ik weet niet hoe dit werkt En is dit een gratis ,,iets ,, ?
 10. Ja , sorry normaal bewaar ik alle hulp van jullie ,maar deze is mij ontkomen . Toch bedank hoor , en sluit maar af
 11. Wij zijn bezig met een andere auto . Nu zoek ik in alle autosites , en als ik iets zie wat interessant is , maak ik er een favoriet van (andere bladwijzers ) Kan ik deze dan ook van favorieten naar een usb stick sturen ?
 12. https://www.floryday.com/?admitad_uid=0a4bcd2e9c312edae92408271554bfea&utm_medium=cpc&utm_source=admitad Misschien een vraag die eigenlijk nooit gesteld wordt , maar ik waag het er op. Mijn vrouw kwam toevallig een site tegen met naar haar idee leuke kleding . Maar ik twijfel , of dit wel een veilige site is , met het hoog op : betalingen , en retour doen , enz. Kan iemand van jullie ons hier mee helpen ?
 13. Ok , dan maar hopen dat het ook weer vanzelf stopt . Deze kan dus afgeslten worden ,
 14. Ik heb op mijn laptop Horizon Go van Ziggo . Sinds een tijdje krijg ik op diverse zenders ondertiteling , soms netjes onder aan , maar ook midden op het scherm . En dan is het soms in het wit , en soms in het turqoise /blauw en dat zijn dan zenders van Nederland , zoals het journaal of rtl boulevard en meerdere Volgens mij is dit voor doven en slecht horenden , maar ik heb er niet om gevraagd . Bij ziggo wisten ze mij te vertellen , dat dit wel vaker gebeurde , en ook vanzelf weer op zou houden . Om eerlijk te zijn vroeg ik mij af of hij het allemaal wel begreep . Misschien heb ik ergens op een ,, knop ,, gedrukt dat het nu zo is ?
 15. Ik zie dat deze discussie nog steeds open staat . Het probleem is inmiddels opgelost . Ik had een herstel gedaan , en toen bleek dat ik geen Coogle Chrome meer kon krijgen . Maar ook dat is inmiddels klaar , het klopte dat ik het niet kon zien , maar de volgende dag wel . Ze moesten zich waarschijnlijk even bedenken 😏 Dus deze kan nu wel op slot hoor . Bedankt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.