Ga naar inhoud

on4hf

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over on4hf

  • Verjaardag 02-11-1965

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows XP

Contact Info

  • Website URL
    http://www.on4hf.be

on4hf's prestaties

  1. Ik heb het anders opgelost. Ik merkte dat het op een andere laptop wel perfect werkt. Ik heb op mijn laptop de interne wlan kaart uitgeschakeld en ik maak nu gebruik van zo een usb wifi stickje. Nu werkt het perfect. Toch wel spijtig, je hebt een wlan kaart ingebouwd en je moet een externe aansluiten. Drivers updaten hielp ook niets. Groetjes... Eric.
  2. Ok, zal het zo eens proberen. Bedankt.
  3. Hallo allemaal en gelukkig nieuwjaar. Ik heb een groot huis en heb een 2de acces point moeten bijhangen om overal goede ontvangst te hebben. Mag ik die 2e acces point instellen met hetzelfde SSID en kanaal als de eerste? Ze gaan samen via utp naar de lan aansluiting van de router. Groetjes... Eric.
  4. Je kan beter een wifi acces point gebruiken. Die powerline dingen zijn dikke rommel. Uw elektriciteitsnet is niet gemaakt om breedband door te jagen, enkel stroom.
  5. Ok, bedankt voor de reactie. We gaan het zo eens proberen.
  6. Je begrijpt het niet goed denk ik. De Wlan acces point staat binnenshuis op enkele meters van mijn laptop en is via een utp kabel verbonden met een router die in de garage hangt. Wat ik raar vind is dat de ontvangst maximaal is, dat de snelheid zo kan variëren. Ik krijg verschillende maal de melding van windows "verbonden met draadloos netwerk", dus denk ik dat zelfs de verbinding soms helemaal wegvalt en dan terug komt. En de acces point staat in de zelfde ip lijn als de router. acces point 192.168.1.4 router 192.168.1.2
  7. Hallo, ik heb problemen met mijn snelheid op mijn draadloze acces point. Heb al een andere acces point geprobeerd maar helpt niks. De ontvangst is maximaal en ik heb al verschillende instellingen geprobeerd maar soms is de snelheid zo laag dat de verbinding lijkt uit te vallen. Als ik de laptop opstart is de snelheid 54 Mbps maar na een tijdje valt die terug naar 1Mbps en klimt dan langzaam op naar 36 of 48 MBps en zakt dan terug weg. De acces point staat op nauwelijks enkele meters van de laptop. Heb al geprobeerd op een ander kanaal (frequentie), andere laptop etc... In bijlage een schermafdruk waar duidelijk de sterke ontvangst is te zien en een snelheid van maar 1Mbps.
  8. Jaja, althans naar het intern ip adres van de harde schijf. In mijn geval 192.168.1.8
  9. Bedankt Yannick. Ik heb al heel wat bijgeleerd maar als ik de port forwarding test doe krijg ik de melding dat mijn poorten geblokeerd zijn. Ik heb ze nochtans in mijn router open gezet. You have 0 out of 4 ports open (going to your HipServ from the Internet). See details below. Your External IP Address is: 81.82.65.18 Port 21 (FTP access): This port is blocked. Port 22 (Axentra Sync): This port is blocked. Port 443 (Secure Web access): This port is blocked. Port 80 (Web access): This port is blocked. Ik vind het raar dat zelfs poort 21 en 80 dicht staat. Ik krijg het maar niet opgelost. Ik ga eens proberen met die router er tussenuit te halen want ik heb de indruk dat telenet die poorten blokeerd. Eric.
  10. En we wachten nog steeds??? Ik geef het op :-(
  11. Ok, niet slecht bedoelt hoor... Bedankt.
  12. En dan hoor je er niks meer van... :s Iemand anders die het antwoord weet? Eric.
  13. Hallo iedereen. Ik heb onlangs een netwerk harde schijf gekocht van Lacie, de Internet Space. In de handleiding staat dat ik bestanden kan delen met iedereen via het internet en dat ik daarvoor poorten van mijn router moet openzetten. Wel, ik heb poorten 20,21, 80 en 443 opengezet. Hoe geraakt iemand (of ikzelf) nu via internet aan mijn bestanden? Ik heb mappen aangepast en ingesteld dat ze door iedereen kan bekeken worden. Maar welk http adres moeten die mensen dan in hun browser intikken om tot op mijn ethernet harde schijf te komen? Alle hulp is welkom... Eric.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.