Ga naar inhoud

Patrick Coppens

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Patrick Coppens's prestaties

  1. Ik heb het ondertussen zelf kunnen oplossen. Via de instellingen de allias geen mails meer laten ontvangen.
  2. Wanneer de mails binnen komen loopt deze dus ook altijd vast en na een tijdje zie je dan de mails 2 keer binnen komen...Serieus vervelend als ik dagelijks zo een 52 mails binnen krijg...
  3. Neen, daar ik niet over een cd beschik... Er zijn wel 2 aliassen aangemaakt. ZOu het kunnen dat het daar zou liggen ?
  4. Beste, Wanneer ik mijn office 2007 outlook opstart loopt deze steeds vast op het einde en krijg ik de melding dat deze niet meer reageert. Na een tijdje loopt die terug en krijg ik telkens deze mails dubbel binnen. Zeer vervelend ! Wat kan hiervan de oorzaak zijn ? Hoe kan ik dit oplossen ? Alvast dank voor jullie reacties. Patrick
  5. Ik schaft me deze week een nieuwe linksys E1000 aan. Het netwerk is beveiligd met paswoord. Onze drie laptops raken zonder problemen verbonden op het netwerk. Een vierde laptop (merk acer) weigert dit de doen. Wanneer ik de beveilingssleutel weg doe kan deze wel verbinding maken met het draadloos internet !Netwerk beveilingen en netwerksleutel correct ingebrengen en geen verbinding. Wat kan hiervan de oorzaak zijn ? Alle instellingen zijn identiek aan de andere pc's en de router kan tot 100 IP-adressen aanmaken. Kan dit aan één of andere instelling lkiggen ? Ervoor had ik een routertje van D-link (beveiligd) en dit werkte wel voor dezze pc. Wat kan ik doen ? Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.