Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kape

Website Beheerder
  • Aantal items

   45.124
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over kape

  • Titel
   Website Beheerder

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Man
  • Land
   Geen Info

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Ruime Kennis

  Recente bezoekers van dit profiel

  8.427 profielweergaven
  1. Bovenstaand verhaal van TS is toch een beetje dubieus te noemen. Laten we zeggen dat er - op zijn minst - wat twijfel kan bestaan over de oorzaak en de goede bedoelingen van betrokkene. Om die reden zetten we dan ook een punt achter dit topic.
  2. De knoop is doorgehakt ... de medewerkers van PCH gaan - ondanks een zekere terughoudendheid (gebaseerd op jarenlange - soms slechte - ervaringen) - toch verder hulp verlenen in dit topic. Wij hopen dat "Hulp Gevraagd" dit naar waarde kan schatten en onze medewerking in deze écht niet misbruikt.
  3. Dat zou een mooi cadeautje zijn voor mijn dochter, die nét verhuisd is naar een plekje waar de bestaande wifi-verbinding wel wat te wensen overlaat. En voor de glimlach van je kind, doe je veel ... zoals deelnemen aan een wedstrijd van Allekabels !
  4. kape

   PC Helpforum 13 jaar

   Vandaag zijn we jarig ... PC Helpforum viert haar 13de verjaardag ! ... en we gaan nog steeds door !
  5. Hier is dan de taart(punt) voor alle jarigen : Laat het jullie smaken !
  6. Bij het downloaden van een dergelijke massa muziekbestanden, lijkt het onwaarschijnlijk dat deze allemaal op een legale manier zijn verkregen. Dat belet ons om verder op je technisch probleem in te gaan. Als forum kunnen/mogen we helaas geen medewerking verlenen bij illegale download.
  7. Het lijkt - op basis van de foutmelding - duidelijk dat de Warner Music Group (WMG) de rechten voor Nederland niet verleend heeft aan You Tube én het orkest. Er moet dus een andere rechtenhouder zijn die voor Nederland de exclusieve rechten heeft voor dit concert. Technisch is deze beperking te omzeilen, maar dan zitten we in de semi-illegaliteit (en daar kunnen en mogen we als forum geen adviezen voor geven). Jammer ! Je was me nét voor met de melding dat je het concert hebt kunnen oppikken. Prima nieuws, dus !!! We kunnen dan een slotje zetten op dit topic !
  8. @Captain Kirk Geabonneerd !!!
  9. Download CCleaner (als je het nog niet hebt). Installeer het ( Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en na de analyse op 'Schoonmaken'. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Sluit hierna CCleaner terug af. Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.
  10. @Blackjacker2 ..., dit topic is een dubbelpost van dit topic. Lees ook eventjes de forumregels na als je wil. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, wordt dit topic afgesloten.
  11. Probleem opgelost, dan kan hier een 🔒 op !
  12. Is hiermee je probleem nu voldoende opgelost ? Of heb je nog vragen voor onze medewerker Kweezie Wabbit ?
  13. @Nick de Waard Onze medewerker Kweezie Wabbit is - door technische problemen met zijn internetverbinding - even buiten strijd. Zodra deze problemen door zijn provider zijn opgelost, neemt hij onmiddellijk dit onderwerp weer op. Even geduld a.u.b.
  14. @spookie2005 Onze medewerker Kweezie Wabbit is - door technische problemen met zijn internetverbinding - even buiten strijd. Zodra deze problemen door zijn provider zijn opgelost, neemt hij onmiddellijk dit onderwerp weer op. Even geduld a.u.b.
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.