Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  45.279
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kape

 • Titel
  Website Beheerder

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

10.075 profielweergaven
 1. De eerste twee nog niet, waarvoor dank ... zitten nu ook in het archief. Het derde is de officiële website van het bedrijfje dat Karel nu runt in bijberoep ... staat dus los van het forum.
 2. Voor de officiële ontvangst op het Koninklijk Paleis - ter gelegenheid van onze 50ste verjaardag - zouden we toch een exacte datum van geboorte moeten kunnen doorgeven. Voor alle suggesties die hiervoor gedaan zijn, valt wel wat te zeggen. Zowel de datum van het eerste lid - Karel dus - als de "officiële" start van het forum (volgens de historiek van Karel), maken voor mij de meeste kans op de hoofdprijs. Maar eerlijk gezegd, voel ik het meest voor 24.05.2006 ... dat is een aanduiding dat de activiteit effectief in gang geschoten is. En dat beklemtoont het duidelijkst de "eer" voor de start van de activiteiten van oprichter Karel. Zo worden ook de leden die (later) tussen 24.05.2006 en 06.07.2006 al inpikten, mee betrokken in het historisch verhaal van ons forum. Wat denken jullie dan van deze officiële feestdag, 24 mei dus ?
 3. En dat artikel in De Standaard geeft ons ook de kans om de "jonge" Karel in full colour nog eens online te zetten
 4. Bedankt daarvoor ... dat artikel hadden we nog niet in ons archief !!!
 5. In het archief van PCH zitten nog wel wat krantenartikels (uit de periode 2007 t.e.m. 2010, maar helaas niet van vroeger). Ook dat brengt dus geen duidelijkheid over de exacte startdatum. In een artikel van 30.06.2007 wordt wel gemeld dat het forum "meer dan een jaar geleden" werd opgericht, dus zouden we - volgens die info - de startdatum alvast vóór 30.06.2006 moeten situeren. Maar hoe betrouwbaar zijn kranten
 6. Dit is inderdaad een "zaak van levensbelang" ... waar Corona niet aan kan tippen, dat lijkt me logisch. "Just is just", zei mijn grootmoeder vroeger altijd (voor de Nederlanders onder ons is dat "Juist is juist"). En van iedereen die hier (nog) rondloopt op PCH is er slechts eentje die de ware startdatum kan bevestigen ... en dat is Karel ! Dringend dat hier klaarheid in komt 😃 Anders begint de discussie volgende jaar opnieuw ... en dan hebben we wel een héél speciale verjaardag te vieren: het 15-jarig bestaan of onze "kristallen" verjaardag 😁
 7. Kunnen we met de buren ook bij de lockdown NOG wat langer in de tuin zitten kletsen !
 8. PC Helpforum biedt gratis hulp aan bij PC Problemen voor iedereen. De website bestaat meer dan 10 jaar dankzij onze vrijwillige medewerkers die jullie dagelijks verder helpen. Dagelijks bezoeken honderden mensen uit Nederland en België deze website en vinden hier de nodige hulp. Om PC Helpforum vzw te steunen, kunnen jullie steeds een vrijwillige bijdrage leveren. Adverteren op PC Helpforum is mogelijk op verschillende locaties, maar ook partners, kleine zelfstandigen, winkels, firma kunnen goedkoop adverteren of een actie houden. Tenslotte zijn we blij met elke bijdrage. Wens u meer info? Contacteer de website beheerder.
 9. Het beheer is het eens met de opmerking van p38cyq i.v.m. de (twijfelachtige) vraag naar de productcode. Wil u ons een screenshot aanbieden, zoals gevraagd in het eerder topic, dan kunnen we verder met uw vraag omtrent USB. Eerder niet !
 10. Eén van de bovenstaande deelnemers ... want ditmaal zijn het er méér dan 5 ... en dan wordt de prijs uitgedeeld !!!
 11. Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u attent te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (het is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe (of FRST.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 12. kape

  Microfoon

  👍👍👍 voor Nokiaprox 👍👍👍
 13. Mooi ... voor als het licht weer eens bij mij uitgaat in Coronatijden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...