kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  45.029
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over kape

 • Titel
  Website Beheerder

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.529 profielweergaven
 1. @zonzeehangmat Wil je eens op die tweede opmerking van Clarkie antwoorden a.u.b. ? Een Office-versie op USB-stick lijkt ons niet meteen een legale oorsprong te hebben. En indien dit niet het geval is, stoppen wij uiteraard onze ondersteuning. PCH werkt niet mee aan het oplossen van problemen van illegale software.
 2. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Reset system settings Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft u echter niet te plaatsen.
 3. Mooi zo. En hoe is de toestand nu ?
 4. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken). Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Meer informatie vind je in de handleiding.
 5. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie) Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; firefoxlook; {95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233};c C:\Program Files\AVG Web TuneUp;fs vProt;s vToolbarUpdater40.3.7;s C:\Program Files\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater;fs WtuSystemSupport;s emptyfolderscheck;delete startupall; filesrcm; Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 6. Je Java software is verouderd. Oudere versies hebben lekken die malware de kans geeft om zich te installeren op je systeem. Ga naar Java en download daar de correcte Java versie. Klik op "Gratis Java-download". Ga akkoord met de licentiebepalingen en klik op de button voor de gratis download. Het bestand JavaSetup wordt aangeboden - kies hier voor "bestand opslaan". Sluit alle programma's die eventueel open zijn - zeker je web browser! Ga dan naar Start > Configuratiescherm > Software en verwijder alle oudere versies van Java uit de Softwarelijst. Vink alles aan met Java Runtime Environment (JRE of J2SE of JAVA) in de naam. Klik dan op Verwijderen of op de Wijzig/Verwijder knop. Herhaal dit tot alle oudere versies verdwenen zijn. Na het verwijderen van alle oudere versies, herstart je pc. Klik vervolgens op JavaSetup om de nieuwste versie van Java te installeren. Vink de aangeboden extra's uit en ga dan verder met de installatie.
 7. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows hebt. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Bekijk ook de volgende video:
 8. Uitstekend ... dan sluiten we dit topic netjes af !
 9. Ben niet zo'n cijferfetisjist ... maar viel me net op dat ik vanmorgen de grens van de 45000 berichten bereikt heb. We worden oud, mag je wel zeggen
 10. Het klopt dat de bestanden behouden blijven ... maar je kan beter zeker spelen en vóór de upgrade (uit veiligheidsoverwegingen) je belangrijkste documenten, afbeeldingen, foto's, e.d. toch downloaden op een externe drager. Mocht er in de procedure dan toch (onverwacht) iets mislopen, heb je deze gegevens nog steeds beschikbaar.
 11. IN Win 7 kan je de plaats van je downloads zelf bepalen. Ga via de drie streepjes rechtsboven (= instellingen) naar het keuzeschermpje en kies daar voor "Opties" - dan "Algemeen" en op dat werkblad kan je de locatie van de downloads zelf instellen. In dit geval zou je daar dus de E-schijf en eventueel een map op die schijf kunnen selecteren. Misschien handig om op die E-schijf vooraf ook een map "Downloads" aan te maken. Zo kan je makkelijker selecteren.
 12. De berichten rechtstreeks uitprinten lukt niet. Maar er is een mogelijkheid om dit met een (lange) omweg wél te doen. Ga in je FB-account naar "Instellingen" en "Algemene Accountinstellingen". Klik op de link "Kopie downloaden FB-gegevens" en dan "Mijn archief starten". De volledige inhoud van je FB wordt dan opgezocht en daaruit kan je dan de chatgesprekken selecteren.
 13. Linuxservers kan je vinden bij héél wat hostingbedrijven ... maar een provider die enkel met Linux in de weer is, is me écht onbekend. P.S.: er zijn geen domme vragen, alleen domme antwoorden
 14. Hoewel de verschillende berichten op diverse fora wel om hetzelfde probleem draaien, zijn ze niet identiek. Je hebt dus gelijk dat er iets te vroeg geconcludeerd is dat het om een zelfde bericht ging. Wij hebben dan ook je topic op PCH heropend. Met onze verontschuldigingen voor de ietwat voorbarige conclusies
 15. Probeer eens op te starten in "veilige modus". En kijk dan eens of gelijkaardige problemen zich voordoen ?