Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kape

Website Beheerder
  • Aantal items

   45.457
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over kape

  • Titel
   Website Beheerder

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Man
  • Land
   Geen Info

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Ruime Kennis

  Recente bezoekers van dit profiel

  6.383 profielweergaven
  1. Aantal.als

   Dat gaan we dan ook doen ... slotje erop
  2. AVG Free

   Dan kunnen we dit topic nu sluiten ... succes met je Kaspersky
  3. Is dit nep??

   Laat dan ook nog CCleaner nog eens scannen, zowel in de gewone modus als in de registermodus (zoals eerder aangegeven door Kweezie Wabbit).
  4. Is dit nep??

   Klopt helemaal ... maar is door het aanklikken of opspringen van de "foute" popup dat je ook op de "foute" pagina terechtkomt. En op basis van je afbeelding is er geen mogelijkheid om deze stop te zetten of terug te gaan. Tenzij afsluiten van de procedure gewoon mogelijk is ? Maar dat zal je zelf al wel geprobeerd hebben, neem ik aan
  5. Is dit nep??

   Indien je Adobe Flash Player gebruikt, kan je deze update installeren. Op zich is daar niets mis mee. Let alleen goed op dat tijdens de update geen andere producten worden aangeboden (opletten op ingestelde vinkjes ... en deze verwijderen ). En op de vraag "wat kan ik er aan doen" ? Toch iets beter opletten bij het klikken op allerlei "linkjes". Dat kan bewust of onbewust gebeuren, maar deze zorgen er (meestal) voor dat er cookies worden geplaatst op de PC én je dit soort berichten in veelvoud gaat ontvangen.
  6. AVG Free

   Bij "instellingen" wordt inderdaad naar een herstart gevraagd. Heb je dat al uitgevoerd ? En zo ja, komt dan de vraag naar de herstart nog steeds terug ?
  7. Bureaublad achtergrond

   Heb je al eens geprobeerd om de beide accounts opnieuw (apart) in te stellen volgens de behoeften: de afbeelding voor je dochter én de diavoorstelling voor jezelf ?
  8. In de handleiding zou je inderdaad de verklaring moeten kunnen vinden ... maar blijkbaar is dit een veelvoorkomend Samsung-probleem (zoals iEscape al aangaf) bij lange berichten of berichten waarin smileys, e.d. zijn verwerkt. Indien je niet van plan bent om MMS veelvuldig te gebruiken, zou je dit probleem eventueel kunnen omzeilen door het toegangspunt te verwijderen (dat is de instelling die het verzenden van MMS mogelijk maakt). Dit doe je via Instellingen - Meer netwerken - Mobiele netwerken - Namen toegangspunten. Daar verwijder je dan alléén het toegangspunt MMS. En zo zouden de berichten enkel als SMS moeten doorgestuurd worden. Wil je dat eens testen of het lukt op jouw Galaxy ?
  9. Laptop gereset

   Dit lijkt me - voor een gratis antivirus - een goede keuze.
  10. Is dit nep??

   Je mag gewoon verder gaan ... inderdaad
  11. Is dit nep??

   @Liesbeth* Zou je het nu eens opnieuw willen proberen ? Dan zou het moeten lukken
  12. hcoort

   @hcoort In dit topic werden een aantal berichten geplaatst door ex-lid vdhee ... wat helaas tegen de regels van ons forum is. Voor malwareproblemen zijn het enkel onze Security Helpers die - met kennis van zaken (op basis van hun opleiding) - dergelijke problemen kunnen aanpakken. Alle reacties van andere leden dienen wij - uit veiligheidsoverwegingen en wegens onze zorg voor uw computer - dan ook te verwijderen. In dit geval is het enkel Abbs die als onze Security Helper u verder zal begeleiden door dit proces. Mocht u via andere kanalen berichten ontvangen van ex-lid vdhee, zouden wij u - ten stelligste - willen aanraden om daar niet op in te gaan en de hier aangeboden oplossingen te volgen. Succes ermee. En onze verontschuldigingen voor het (woelige) verloop van dit topic.
  13. Windows 10 screen mirroring met Samsung TV

   Vermits het hier om de illegale dienst "Popcorn Time" gaat, mogen en kunnen we (helaas) geen bijstand bieden. Het topic wordt dan ook gesloten
  14. Keuzelijst

   Beste XFader, Dit topic is een dubbelpost van dit topic op Tweakers en dit topic op Helpmij . Lees ook eventjes de forumregels na als je wil. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, wordt dit topic afgesloten.
  15. Naast de kwaliteit van de bescherming, heeft de keuze voor een gratis AV ook wel wat te maken met gebruiksgemak en interface. Dus zul je wel wat verschillende antwoorden krijgen op deze vraag. Met AVG Free en Avast Free zit je ongetwijfeld goed, Antivir is een tikkeltje beter (maar een waanzinnig slechte lay-out), Panda Free ook een goede mogelijkheid ... en met Kaspersky Free is er een nieuwe kaper op de kust (die op basis van de testresultaten van de betalende versie ook kwalitatief sterk zou moeten zijn). Heb deze echter zelf nog niet gebruikt.
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×