kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  45.150
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over kape

 • Titel
  Website Beheerder

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.002 profielweergaven
 1. Geen probleem ... dan sluiten we dit onderwerp af
 2. Wil u ons ook even meedelen hoe het opgelost is ? Dat kan nuttig zijn voor andere gebruikers van ons forum met een gelijkaardig probleem.
 3. AVG Tune Up heb je beter niet op je PC, net zoals alle andere tune up-programma's. Vermits je die mee verwijderd hebt, is dat prima
 4. Uitstekend ... dan kan hier een op.
 5. Helemaal eens met Veng ... dit is - in huidig geval - de eenvoudigste en meest effectieve oplossing
 6. Wat het probleem is, valt moeilijk te bepalen (mogelijkheden zat). Maar heb je al eens geprobeerd om de PC op te starten in "veilige modus" ? Meestal lukt dit door bij opstarten constant op de F8-toets te tokkelen. Probeer dat eens ... en laat dan even weten of dit enig verschil maakt ?
 7. Wil je verder gebruikmaken van de gratis versie van AVG ? Of wil je voor de betalende versie van AVG gaan ?
 8. Je meldt dat je enkel je mailadres invoert en dan op Volgende klikt. Bij inloggen moet je ook je wachtwoord invoeren. Gebeurt dat ook ?
 9. Bedankt voor de info. Dan kunnen we dit afsluiten
 10. Verwijder dan je huidige Google Chrome via Configuratiescherm -> Software en download een nieuwe versie van Chrome. Laat dan - voor je iets anders uitvoert - CCleaner opnieuw scannen, om te bekijken hoe dit dan door hele procedure loopt ?
 11. De melding dat je mailbox voor 80 % vol zit, komt die op je webmail na inloggen bij MyProximus en zo naar je mailprogramma ?
 12. Schakel in CCleaner eens (bij wijze van test) het vinkje uit bij Google Chrome Internet Cache. Dan wordt dit eenmalig niet opgenomen bij de scantaken en zou CCleaner probleemloos moeten verder werken. Laat dan eens weten of dit gelukt is.
 13. Het kan geen kwaad om deze open te doen, maar de verwijderde items worden dan teruggeplaatst op de locaties waar ze vandaan komen. En dat is - in normale omstandigheden - uiteraard niet de bedoeling, vermits CCleaner juist dient om deze te verwijderen
 14. Zowel bij de gewone cleaning, als bij de registercleaning steeds de standaardinstellingen gebruiken. Dat is méér dan voldoende om een fijne opruiming van overtollige bestanden en registeringangen te verzekeren.