Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kape

Website Beheerder
  • Aantal items

   45.342
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Over kape

  • Titel
   Website Beheerder

  Profiel Informatie

  • Geslacht
   Man
  • Land
   Geen Info

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Ruime Kennis

  Recente bezoekers van dit profiel

  5.116 profielweergaven
  1. Snelle manier om een ranking te flippen

   Kopieer de volledige ranking in Word, open een nieuwe tabel in Excel, plak de tabel in eerste vak bovenaan in Excel. Dan krijg je de bestaande tabel in zijn huidige volgorde, met op elke lijn de info zoals nu in je Word-document. Op deze pagina kies je dan voor "Sorteren en filteren" (rechtsbovenaan). Selecteer dan de volledige inhoud op je Excel-pagina en klik bij "Sorteren en filteren" op "Sorteren van Z naar A". Dan zou de tabel in omgekeerde vorm moeten verschijnen.
  2. Snelle manier om een ranking te flippen

   Heb je Word als onderdeel van een Office-pakket ? En dus ook Excel op de PC ?
  3. Snelle manier om een ranking te flippen

   Op welke manier heb je deze ranking in Word opgesteld ? In tabelvorm ? Of gewoon in een volgorde regel per regel ?
  4. Facebook Verwijderen

   Na de vaststelling dat 87 miljoen accounts bij Facebook misbruikt werden door externe bedrijven - waarvan 2,7 miljoen in de Europese gemeenschap, 89000 in Nederland en 60000 in België - en dat je persoonlijke gegevens niet meteen veilig zijn bij het bedrijf van Mark Zuckerberg - zou je kunnen overwegen om je persoonlijk account ofwel te deactiveren, ofwel definitief te verwijderen. Vermits het niet altijd even duidelijk is hoe dat kan, zetten we hier de procedure om je account te verwijderen op een rijtje. Als je het account verwijdert, is het ook effectief verdwenen. Je kan niet meer opnieuw inloggen en alle gegevens die je gepost hebt zijn niet meer bereikbaar. Je kan eventueel alle gegevens die je hebt gepubliceerd op Facebook wel eerst opslaan als een kopie. HOE DOE JE DIT : Log in bij Facebook Ga naar Instellingen Je komt op Algemene accountinstellingen Kies daar voor onderdeel Algemeen Klik op Een kopie downloaden van de Facebook-gegevens Via Mijn archief starten wordt de kopie van alle gegevens aangemaakt. Om je account definitief te verwijderen, dien je gebruik te maken van het "verwijderingsformulier" van Facebook (dat een beetje verstopt zit). HOE DOE JE DIT : Log in bij Facebook Ga naar https://www.facebook.com/help/delete-account Kies voor Mijn account verwijderen Let wel: als je account verwijderd is, is het ook écht weg. Indien je later toch zou willen herbeginnen met een Facebook-account moet je dit opnieuw van bij de start registreren. Maar we gaan er hier van uit dat je wel héél overtuigd bent om je account te verwijderen. Belangrijk: Na deze bewerkingen mag je de volgende 14 dagen niet meer inloggen op Facebook, pagina’s liken of vrienden toevoegen. Doe je dit wel dan wordt je account automatisch weer geactiveerd.
  5. Facebook Deactiveren

   Na de vaststelling dat 87 miljoen accounts bij Facebook misbruikt werden door externe bedrijven - waarvan 2,7 miljoen in de Europese gemeenschap, 89000 in Nederland en 60000 in België - en dat je persoonlijke gegevens niet meteen veilig zijn bij het bedrijf van Mark Zuckerberg - zou je kunnen overwegen om je persoonlijk account ofwel te deactiveren, ofwel definitief te verwijderen. Vermits het niet altijd even duidelijk is hoe dat kan, zetten we hier de procedure om je account (al dan niet tijdelijk) te deactiveren op een rijtje. Als je het account deactiveert, wordt dit op "pauze" gezet. Je profiel wordt van Facebook verwijderd, maar de gegevens die je gepost hebt blijven nog bewaard bij Facebook (mocht je beslissen om toch terug actief te worden, kunnen deze terug gebruikt worden). Je account wordt opnieuw geactiveerd door gewoon op Facebook in te loggen. HOE DOE JE DIT : Log in bij Facebook Ga naar Instellingen Selecteer Algemeen Scrol in het venster Algemene accountinstellingen naar onder Selecteer Account Beheren Kies Bewerken Kies voor de optie Je account deactiveren Bevestig met Deactiveren. Facebook tracht je nog te overhalen om actief te blijven, maar als je uiteindelijk - na het opgeven van de reden waarom je geen "vrienden" meer wil zijn - klikt op Bevestigen, zal Facebook je account deactiveren.
  6. recuperatie beveiligde bestanden

   Na uitgebreid overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat de enige mogelijke - en verantwoorde - oplossing is, om contact op te nemen met de producent (of een ander gespecialiseerd bedrijf), om eventueel naar een mogelijkheid te zoeken om de bestanden te recupereren. Voor de medewerkers van PCH (én ook de gebruikers die je willen helpen), zijn er immers onvoldoende garanties dat het inderdaad om "eigen" gegevens gaat. Niet dat we - per definitie - aan je verhaal twijfelen, maar onze ervaring leert ons dat we daar héél voorzichtig mee moeten zijn. En als forum wensen en mogen wij op geen enkele manier bij te dragen tot acties waar ook maar een greintje "twijfel" bij hoort. Wij adviseren dan ook om de suggesties te volgen, waarbij je info opvraagt bij de firma (met de hoop dat zij je een methode aan de hand kunnen doen om het probleem op te lossen) of op zoek gaat naar een gespecialiseerd firma die je hierbij zou kunnen helpen. Al bestaat ook daarbij de vrees dat de vraag naar het "eigendom" van de "beveiligde bestanden" gesteld zal worden ???
  7. kan downloads niet openen

   En werkt nu ook de KNVB-Sportlink ? Want ook dat is een afgeleide van Java.
  8. Verbinding met modem

   Geen probleem ... maar in principe moet je dat natuurlijk telkens zelf aanmaken. Nieuwe accounts worden niet automatisch gecreëerd. Fijn dat je probleem is opgelost, we kunnen dan ook een slotje zetten op dit topic
  9. Verbinding met modem

   @engelbewaarster3 Er is geen enkele noodzaak om telkens een nieuw account aan te maken voor elk bericht dat je plaatst. Je andere accounts engelbewaarster, bunny1 en brenda LovesBunnies zijn allemaal geschrapt en de berichten samengevoegd onder je huidige account engelbewaarster3. Zou je dan ook enkel met dit account willen verder werken a.u.b., zodat het voor iedereen duidelijk is dat het om hetzelfde probleem en dezelfde gebruiker gaat. Dank bij voorbaat !
  10. Thuisgroep en andere ellende

   Het probleem van het netwerk lijkt hiermee opgelost. Het lijkt me een erg zinvolle suggestie van vdhee een nieuw topic te openen over het gebrek aan kanalen. Want dat lijkt niet echt een verband te hebben met dit netwerkprobleem en verdient dan ook een afzonderlijke behandeling. Gewoon een nieuw topic openen in "hardware" en dan kunnen onze medewerkers en andere leden van PCH daarmee aan de slag. Alvast een dikke proficiat voor je volharding en de bijdrage van iedereen in dit uitermate lange topic
  11. kan downloads niet openen

   Een uitvoerbaar .exe-bestand ? Dan is het wel helemaal vreemd dat niet uitvoerbaar is. Dat zou dan moeten betekenen dat ook alle andere uit te voeren bestanden (met .exe) principieel niet zouden kunnen werken, als het enkel aan de extensie ligt. Er is dus duidelijk iets mis met de Citrix Reciever als programma. Misschien eens verwijderen via Software en daarna nieuwe versie downloaden. En dan bekijken of het wél werkt ?
  12. kan downloads niet openen

   Welke extensie heeft die Citrix Receiver ?
  13. webpagina herstellen

   Doen we
  14. Facebook openbare berichten

   Uitstekend ... dan kan er een op dit topic. Mochten er zich nieuwe problemen voordoen kan je altijd een nieuw onderwerp starten. Succes !
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×