Ga naar inhoud

kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  45.405
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kape

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

13.582 profielweergaven
 1. fixlist.txt toch niet ? Dat moet je ook in deze map zetten om in werking te kunnen treden.
 2. Je hebt Farbar opgeslagen in C:\Users\wilfr\Downloads ... in deze map moet je ook de fixlist.txt plaatsen. Beter was echter om Farbar naar het bureaublad te downloaden en daar dan ook fixlist.txt aan toe te voegen.
 3. Momenteel krijgen wij vragen over PC's die niet geschikt zijn voor de systeemeisen voor Windows 11 die door Microsoft gesteld worden. Indien een PC niet voldoet aan deze systeemeisen, zijn er omwegen om deze foutmelding te omzeilen. Wij hebben echter beslist om deze niet voor te stellen aan onze leden-gebruikers-bezoekers, omdat deze voor problemen kunnen zorgen in de toekomst. Microsoft kan immers niet garanderen dat updates dan nog worden aangeboden. Bovendien zien wij geen urgentie in de omschakeling van Windows 10 naar Windows 11. De ondersteuning van Windows 10 wordt immers gegarandeerd tot oktober 2025. Tijd genoeg om af te wachten of er door Microsoft nog aan de systeemeisen wordt gesleuteld en om te bekijken of Windows 11 wel degelijk een meerwaarde voor de gebruikers betekent.
 4. Tja, alles is mogelijk. Maar als men eerst kiest voor andere oplossingen, is dat even legitiem. Oplossen van problemen is nu eenmaal een verhaal van stapjes die elkaar opvolgen. Lukken de stapjes niet dan wordt er uitgekeken naar andere mogelijkheden. Wat ook hier dus gebeurd is.
 5. En waar moeten we jouw desbetreffende mening in dit topic vinden ? Zie nergens een bericht van jou waarin je verwijst naar een malwareprobleem en het eventueel uitvoeren van Farbar ? Of vergis ik me ?
 6. Prima ! Dan zetten we hier een slotje op.
 7. Kijk HIER eens naar het artikel op PCWeb+.
 8. "Verplaatsen naar" wordt meestal gebruikt voor het verplaatsen van berichten naar een andere account. Ben geen gebruiker van Live Mail, dus kan het niet nakijken ... maar klik eens op die "Verplaatsen naar" en + en zie naar waar dit leidt. Je kan er niets mee fout doen.
 9. Niet alleen je naam was zichtbaar, maar onder "accounts" ook al je mailadressen. En dat is net gesneden koek voor eventueel misbruik van gegevens. De screenshots hebben we dan ook - uit veiligheidsoverwegingen - geblurd !
 10. Zou je niet beter onder het "Postvak IN" een nieuwe submap aanmaken (bvb. energieleverancier) en daar de berichten in opslaan. "Concepten" is daar minder voor geschikt, want dat is enkel bedoeld om tijdelijk berichten op te slaan die nog niet afgewerkt zijn of die je pas later wil versturen.
 11. Heb je dat ook nadat je PC een tijdje niet gebruikt is ?
 12. Helemaal mee eens ! De discussie tussen Droske en Digicafe in jouw topic is verborgen. Je kan nu gewoon verder gaan met het bericht van Digicafe waarin hij naar de foutmelding vroeg ... en dan op een reactie van betrokkene wachten voor een eventuele oplossing. Tweede mogelijkheid is om te wachten op de terugkeer van Droske in dit topic.
 13. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe (of FRST.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 14. Download fixlist.txt uit de bijlage naar de map waar ook FRST.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. fixlist.txt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...