Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  45.244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over kape

 • Titel
  Website Beheerder

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.712 profielweergaven
 1. Topic op Helpmij.nl is stopgezet. Er mag hier weer gereageerd worden. Succes ermee !
 2. Geen Geluid meer op mn Pc.

  Da's jammer ... want dat was (inderdaad) de ideale optie om het probleem op te lossen.
 3. Geen Geluid meer op mn Pc.

  Heb je ervaring met "Systeemherstel" ? Zo ja, ga eens terug naar een eerder herstelpunt van de PC. Dan zou die weer moeten werken zoals hij in het verleden heeft gedaan. Nog geen ervaring ermee ? Laat maar even weten. Dan zetten we je wel op het goede spoor !
 4. Paswoord kluis

  En we hebben je tweede account (Hilaire Stevens) dan ook geschrapt en alle berichten samengevoegd met je originele account (Hilario). Deze laatste is dan ook de inlog die je voortaan enkel kan gebruiken !
 5. Zoektocht juiste lettertype

  Hoed af voor de vondst van Porrelaar .. knap werk ! En dan kunnen we dit topic alweer op slot doen
 6. fijne feesten

  Dankjewel ... een prettig eindejaar en een schitterend 2018 !
 7. Met PC Helpforum naar 2018 ...

  Het team van PC Helpforum wenst alle leden en bezoekers prettige kerstdagen en een spetterend 2018 toe ! Ook volgend jaar staan wij weer - met heel veel plezier - vrijwillig ten dienste van onze leden. Maar in alle stilte hopen we natuurlijk dat alle computergebruikers zo min mogelijk met problemen geconfronteerd worden. Ook dat maakt van 2018 dan een prettig nieuw jaar.
 8. emailaccount aanmaken in outlook 2016

  Erg bedankt voor het meedelen van de oplossing ... daar kunnen andere gebruikers met gelijkaardige problemen nog nut uit halen. Dan kunnen we dit topic ook afsluiten. Prettige feestdagen !
 9. account

  Op jouw verzoek is het account op naam van fcbrugge definitief verwijderd.
 10. emailaccount aanmaken in outlook 2016

  Dat de fout aan de PC zou liggen, lijkt me niet zo evident ... want diezelfde PC doet het dan wel bij de dealer. Indien de dealer dezelfde inloggegevens én dezelfde PC gebruikt, moet dat op alle locaties - zowel bij hem, als bij jou - toch hetzelfde resultaat opleveren ?
 11. emailaccount aanmaken in outlook 2016

  Zet eens een vinkje bij het aanmelden via wachtwoordverificatie ... en bekijk dan eens of dat enig verschil geeft ?
 12. LiteManager heeft toch een free-versie ? Is dat geen alternatief dan ?
 13. account

  En mochten jullie toch de intentie hebben om PCH te verlaten, mag je dat steeds melden. Dan doen we - op jullie verzoek - het nodige !
 14. Opstarten naar windows 10

  ALLE ongepaste discussies in dit topic zijn verwijderd door het beheer. Kunnen we ons misschien beperken tot het helpen van de vragensteller en de persoonlijke conflicten buiten het "open forum" uitpraten. Dat zou iedereen op dit forum ten goede komen !
 15. account

  ALLE berichten omtrent deze discussie zijn uit het topic verwijderd. Zij betekenden geen meerwaarde voor de vragensteller in betreffend onderwerp. Net zo min als persoonlijke commentaren thuishoren op een "open forum". Deze mag je steeds via PB onder de aandacht brengen van de beheerders, zodat naar een aanvaardbare oplossing kan worden gezocht.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×