kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  44.996
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over kape

 • Titel
  Website Beheerder
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.100 profielweergaven
 1. Hoewel de verschillende berichten op diverse fora wel om hetzelfde probleem draaien, zijn ze niet identiek. Je hebt dus gelijk dat er iets te vroeg geconcludeerd is dat het om een zelfde bericht ging. Wij hebben dan ook je topic op PCH heropend. Met onze verontschuldigingen voor de ietwat voorbarige conclusies
 2. Probeer eens op te starten in "veilige modus". En kijk dan eens of gelijkaardige problemen zich voordoen ?
 3. Vreemd ... heb je ergens een logje van MBAM kunnen vinden ? Of was dat door het vastlopen nooit gelukt ?
 4. Het kan dat er een aantal zaken opgeruimd zijn, maar dan zijn het alvast "ongewenste" mappen, bestanden of programma's. Welk soort zaken mis je nu op je bureaublad dan ?
 5. Heb je via de CD van Office al eens een herstel van Outlook gedaan ?
 6. Heb je op de webmail van Telenet eveneens het dubbel verschijnen van berichten ? Of komen die daar - wat normaal zou zijn - slechts 1 keer toe ?
 7. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken). Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Meer informatie vind je in de handleiding.
 8. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie) Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; {1F91A9A1-01BA-4c81-863D-3BA0751E1419};c C:\Program Files (x86)\MiuiTab;fs {3593C8B9-8E18-4B4B-B7D3-CB8BEB1AA42C};c {b67b3dbb-c1c9-49d2-b016-2748b0b5017e};c C:\Program Files (x86)\BatBrowse;fs mobilegeni daemon;s C:\Program Files (x86)\Mobogenie;fs DeskTop_F;s C:\ProgramData\desktopfind;fs iSafeService;s C:\Program Files (x86)\Elex-tech;fs C:\WINDOWS\tasks\UpdaterEX.job;f [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{1F91A9A1-01BA-4c81-863D-3BA0751E1419}];r64 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{3593C8B9-8E18-4B4B-B7D3-CB8BEB1AA42C}];r64 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{b67b3dbb-c1c9-49d2-b016-2748b0b5017e}];r64 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run];r64 ""=-;r64 "mobilegeni daemon"=-;r64 firefoxlook; emptyfolderscheck;delete startupall; filesrcm; Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 9. Je Java software is verouderd. Oudere versies hebben lekken die malware de kans geeft om zich te installeren op je systeem. Ga naar Java en download daar de correcte Java versie. Klik op "Gratis Java-download". Ga akkoord met de licentiebepalingen en klik op de button voor de gratis download. Het bestand JavaSetup wordt aangeboden - kies hier voor "bestand opslaan". Sluit alle programma's die eventueel open zijn - zeker je web browser! Ga dan naar Start > Configuratiescherm > Software en verwijder alle oudere versies van Java uit de Softwarelijst. Vink alles aan met Java Runtime Environment (JRE of J2SE of JAVA) in de naam. Klik dan op Verwijderen of op de Wijzig/Verwijder knop. Herhaal dit tot alle oudere versies verdwenen zijn. Na het verwijderen van alle oudere versies, herstart je pc. Klik vervolgens op JavaSetup om de nieuwste versie van Java te installeren. Vink de aangeboden extra's uit en ga dan verder met de installatie.
 10. Beste Sixpounder. Dit topic is een dubbelpost van dit topic en eveneens van dit topic. Op beide fora word je ondertussen al geholpen. Lees ook eventjes de forumregels na als je wil. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden en geen dubbel werk te doen, wordt dit topic afgesloten.
 11. De tekst moet wél geplakt worden in het invulvenster van het programma zoek.exe (zoals aangegeven in het bericht). Niet in een bericht op deze pagina dus !
 12. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie) Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; C:\Users\Freddy ONGENA\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\b5e2llq8.default\extensions\ {195A3098-0BD5-4e90-AE22-BA1C540AFD1E};fs C:\Users\Freddy ONGENA\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\b5e2llq8.default\searchplugins\ 0wcyz852.xml;f [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run];r64 "AdobeBridge"=-;r64 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run];r64 ""=-;r64 C:\Users\Freddy ONGENA\AppData\Roaming\TTSUpdateDownload;fs C:\Users\Freddy ONGENA\AppData\Roaming\TTS4WebUpdater;fs C:\ProgramData\68g79q44j75;fs C:\Windows\IObit;fs C:\ProgramData\Avira;fs C:\ProgramData\Avg;fs C:\ProgramData\AVAST Software;fs C:\ProgramData\ProductData;fs C:\Program Files (x86)\IObit;fs firefoxlook; emptyfolderscheck;delete startupall; filesrcm; Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 13. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows hebt. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Bekijk ook de volgende video:
 14. Er zitten in het logje nog meer sporen van verschillende antivirusprogramma's (Mc Afee, AVG, Avira, Windows Defender). Dat is absoluut van het goede teveel. Wil je eerst eens informeren welke het gewenste antivirusprogramma is. Dan kunnen we alle anderen meenemen bij de verwijdering van overbodige mappen en bestanden.