Ga naar inhoud

Eus18

Lid
  • Items

    159
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Eus18's prestaties

  1. Momenteel draait alles naar behoren! Geen zwart scherm meer gehad! Bedankt voor de support.
  2. Even een update . Ik heb de verkeerde schijf als C gezien ☺️☺️☺️ zit nu weer in het systeem met alleen de c schijf werkende .
  3. Moet ik dan volgorde opstarten in bios veranderen? Anders lukt het mij niet om ergens in te komen. zit nu wel in bios van mijn systeem!
  4. Hoe kom ik op Windows herstel medium?
  5. Heb nu wel een uitdaging om dit weer echt te krijgen!
  6. Heb vorige week zondag een zo’n installatie USB gemaakt en bewaard. Kan ik deze nu weer gebruiken en zo ja hoe? Als ik systeem nu opstart kom ik niet verder. Moet ik dan misschien in bios de opstart volgorde van systeem aanpassen? Eerst USB en dan harde schijf? Heb alle los gekoppeld en alleen C schijf staat aangesloten!
  7. Beschik ook nog over USB om Windows 10 te vernieuwen met behoud van instellingen en bestanden
  8. Heb voor elkaar gekregen om in bios te komen is dat handig?
  9. Heb nu helemaal niets meer. Gelukkig doet de muis het nog wel!
  10. Heb stroom er vanaf gehaald alle schijven losgekoppeld behalve de c . Even opletten voor latere lezers: TS liet hier de verkeerde schijf aangekoppeld vandaar de volgende schermen en posts. (zie https://www.pc-helpforum.be/topic/79766-krijg-zwart-scherm-maar-muis-is-wel-te-zien/?do=findComment&comment=614562 op volgende blz) Passer Toen weer opgestart . Kreeg melding dat het systeem gerepareerd moest worden. Dit lukte niet. Systeem weer uitgezet en schijven aangesloten. vanaf daar had ik een probleem. Kreeg Windows 7 op m’n scherm maar kon daar verder niets mee. wat nu ???
  11. Het is wel zo dat ik nieuwe programma’s meestal opsla op m’n 1e hardeschijf om te voorkomen dat m’n c schijf vol raakt. levert dat problemen op ?
  12. Het is eerste schijf (E) in het plaatje. Als ik me goed herinner deze schijf ooit mijn C schijf geweest
  13. Het kan zijn dat mijn C schijf toen redelijk vol zat. Heb mijn map download geleegd na herstelpunt.😃 Nog een andere vraag aan je. Heb op mijn eerste schijf een directory Windows staan van bij 11 Gb. Gedeelte inhoud weergegeven in bijlage. Kan ik deze zonder problemen verwijderen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.