Ga naar inhoud

Eus18

Lid
  • Items

    159
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Eus18

  1. Momenteel draait alles naar behoren! Geen zwart scherm meer gehad! Bedankt voor de support.
  2. Even een update . Ik heb de verkeerde schijf als C gezien ☺️☺️☺️ zit nu weer in het systeem met alleen de c schijf werkende .
  3. Moet ik dan volgorde opstarten in bios veranderen? Anders lukt het mij niet om ergens in te komen. zit nu wel in bios van mijn systeem!
  4. Heb nu wel een uitdaging om dit weer echt te krijgen!
  5. Heb vorige week zondag een zo’n installatie USB gemaakt en bewaard. Kan ik deze nu weer gebruiken en zo ja hoe? Als ik systeem nu opstart kom ik niet verder. Moet ik dan misschien in bios de opstart volgorde van systeem aanpassen? Eerst USB en dan harde schijf? Heb alle los gekoppeld en alleen C schijf staat aangesloten!
  6. Beschik ook nog over USB om Windows 10 te vernieuwen met behoud van instellingen en bestanden
  7. Heb voor elkaar gekregen om in bios te komen is dat handig?
  8. Heb nu helemaal niets meer. Gelukkig doet de muis het nog wel!
  9. Heb stroom er vanaf gehaald alle schijven losgekoppeld behalve de c . Even opletten voor latere lezers: TS liet hier de verkeerde schijf aangekoppeld vandaar de volgende schermen en posts. (zie https://www.pc-helpforum.be/topic/79766-krijg-zwart-scherm-maar-muis-is-wel-te-zien/?do=findComment&comment=614562 op volgende blz) Passer Toen weer opgestart . Kreeg melding dat het systeem gerepareerd moest worden. Dit lukte niet. Systeem weer uitgezet en schijven aangesloten. vanaf daar had ik een probleem. Kreeg Windows 7 op m’n scherm maar kon daar verder niets mee. wat nu ???
  10. Het is wel zo dat ik nieuwe programma’s meestal opsla op m’n 1e hardeschijf om te voorkomen dat m’n c schijf vol raakt. levert dat problemen op ?
  11. Het is eerste schijf (E) in het plaatje. Als ik me goed herinner deze schijf ooit mijn C schijf geweest
  12. Het kan zijn dat mijn C schijf toen redelijk vol zat. Heb mijn map download geleegd na herstelpunt.😃 Nog een andere vraag aan je. Heb op mijn eerste schijf een directory Windows staan van bij 11 Gb. Gedeelte inhoud weergegeven in bijlage. Kan ik deze zonder problemen verwijderen?
  13. Goedemorgen, tot op heden draait het systeem nog naar behoren!😃 Hou jullie de komende week op de hoogte als het mocht veranderen. Heb nog een vraag. Passer heeft aangegeven dat mijn opstartschijf voor windows aan de kleine kant is. Nu ben ik is aan het zoeken geweest naar een grotere SSD schijf en kwam bij Aliexpress een SATA III SSD schijf tegen van 1 en 2 Tb van rond de €40 -. Heeft een van jullie hier ervaring mee?
  14. Hallo allemaal, Ik heb sinds dinsdag eind van de middag nog geen problemen ervaren. Dinsdag en woensdag heb ik zonder de extra schijf gedraaid. Vandaag in de loop van de middag deze weer aangesloten maar ook nu nog geen problemen ondervonden. Ik zal waarschijnlijk morgen en in het weekend wat vaker van het systeem gebruik maken en zal dan zien of het probleem weer optreed . Groet Eus
  15. Ben nu ruim 50 min bezich en alles blijft het doen. Het enige wat er veranderd is is dat ik mijn draadloze muis heb vervangen door een bedrade. Batterij was op. Weet niet of dat van invloed kan zijn geweest? Al;s het probleem zich binnenkort weer voordoet meld ik me weer nadat ik de test met explorer.exe heb uitgevoerd!
  16. Heb dit niet gedaan toen m'n systeem gecrasht was. 😳 Wacht nog ff als het gebeurd
  17. Ben even via Ctrl Alt Del naar mijn taakmanager. Dit lukte en heb ervoor gekozen om me af te melden en als andere gebruiker aan te melden. Dit lukt gewoon en ook de taakbalk was daar gewoon aanwezig en kon gebruikt worden?!?!? Hoe is dat nou mogelijk!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.