Ga naar inhoud

pieter-lorre

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows XP Professional
  • Processor
    Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz
  • Geheugen
    1024 MB
  • Grafische Kaart
    RADEON X600 256MB HyperMemory

pieter-lorre's prestaties

  1. Bedankt clarkie, 'k heb ondertussen de foto kunnen openen via Photo Album 6.
  2. Beste, McAfee SiteAdvisor voor deze site: Wees uiterst voorzichtig. En ik ben geen waaghals, dus ....
  3. Beste leden, Ik heb een foto (jpeg. mht) via e-mail van de krant toegezonden gekregen. Adobe photoshop elements 7 kan dit formaat niet openen. Hoe kan ik dit oplossen? Werk met XP sp3. Dank bij voorbaat.
  4. Ja, er is één TV aangesloten. Meestal log ik in met mijn beheerdersaccount en dan wordt er gewisseld van gebruiker, maar ook wanneer we starten via een account met beperkingen lukt het niet. :hmmmm:Ik heb nu een Netwerkcontrole voor Windows XP uitgevoerd, dit is het resultaat:
  5. - Modem: Motorola- model: SVG1501E-CN - D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 Tussen de Elekt. voeding en de modem: - LEI- Leader Electronics INC - model: NU24-2140170-13 - DINH- Teleco- model: NIU-2420 BTF:hmmmm:
  6. De netwerkverbinding is een draadloze verbinding via een D-Link op een installatie van telenet.
  7. Dit is het resultaat via een account met beperkte mogelijkheden. Wanneer ik de pc gebruik met zulk een account, en terugkeer naar mijn werkend account, werkt dit ook niet meer, dan moet ik eerst herstarten.
  8. Zijn deze gegevens van belang voor de beveiliging van de PC? Kan ik ze hier weergeven?
  9. Ik heb de draad weer opgenomen, en ben doorgedrongen in het labyrint... maar op dit niveau gekomen, tast ik weer in het duister. Wat is de volgende stap naar het licht?
  10. De Groepsbeleid-editor starten Stap 1. OK Stap 2. OK Stap 3. OK Stap 4. OK Stap 5. klik onder Beschikbare zelftandige modules op Groepsbeleid Tussen mijn keuzemogelijkheden, vind ik: Groepsbeleidsobjecteditor. Mag ik er van uitgaan dat ik dit moet toevoegen?
  11. Rechtsklikken met de shift-toets ingedrukt geeft hetzelfde resultaat als in bijlage 12940.
  12. Dit is wat ik krijg, na rechtsklikken. Ook wanneer ik de shift- toets indruk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.