Ga naar inhoud

pieter-lorre

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door pieter-lorre

  1. Bedankt clarkie, 'k heb ondertussen de foto kunnen openen via Photo Album 6.
  2. Beste, McAfee SiteAdvisor voor deze site: Wees uiterst voorzichtig. En ik ben geen waaghals, dus ....
  3. Beste leden, Ik heb een foto (jpeg. mht) via e-mail van de krant toegezonden gekregen. Adobe photoshop elements 7 kan dit formaat niet openen. Hoe kan ik dit oplossen? Werk met XP sp3. Dank bij voorbaat.
  4. Ja, er is één TV aangesloten. Meestal log ik in met mijn beheerdersaccount en dan wordt er gewisseld van gebruiker, maar ook wanneer we starten via een account met beperkingen lukt het niet. :hmmmm:Ik heb nu een Netwerkcontrole voor Windows XP uitgevoerd, dit is het resultaat:
  5. - Modem: Motorola- model: SVG1501E-CN - D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 Tussen de Elekt. voeding en de modem: - LEI- Leader Electronics INC - model: NU24-2140170-13 - DINH- Teleco- model: NIU-2420 BTF:hmmmm:
  6. De netwerkverbinding is een draadloze verbinding via een D-Link op een installatie van telenet.
  7. Dit is het resultaat via een account met beperkte mogelijkheden. Wanneer ik de pc gebruik met zulk een account, en terugkeer naar mijn werkend account, werkt dit ook niet meer, dan moet ik eerst herstarten.
  8. Zijn deze gegevens van belang voor de beveiliging van de PC? Kan ik ze hier weergeven?
  9. Ik heb de draad weer opgenomen, en ben doorgedrongen in het labyrint... maar op dit niveau gekomen, tast ik weer in het duister. Wat is de volgende stap naar het licht?
  10. De Groepsbeleid-editor starten Stap 1. OK Stap 2. OK Stap 3. OK Stap 4. OK Stap 5. klik onder Beschikbare zelftandige modules op Groepsbeleid Tussen mijn keuzemogelijkheden, vind ik: Groepsbeleidsobjecteditor. Mag ik er van uitgaan dat ik dit moet toevoegen?
  11. Rechtsklikken met de shift-toets ingedrukt geeft hetzelfde resultaat als in bijlage 12940.
  12. Dit is wat ik krijg, na rechtsklikken. Ook wanneer ik de shift- toets indruk.
  13. Na rechtskikken krijg ik het venster: Eigenschappen voor internet. opties: Startpagina openen... Snelkoppeling..... Verwijderen Naam W........ Eigenschappen Algemeen Beveiliging Privacy Programma's Inhoud Geavanceerd Maar geen mogelijkheid tot kiezen van "Als administrator uitvoeren"
  14. Als beheerder heb ik een eigen account, en toegang tot het net via IE8. Maar wanneer iemand met beperkte rechten via IE 8 het net op wil, wordt dat geweigerd. Wanneer ik dan via andere gebruiker overneem, krijg ook ik geen toegang meer. De pc moet eerst terug gestart worden. Administrator en beheerder is dat niet hetzelfde?
  15. Beste forumleden, Bij het openen van IE8 - Windows XP - met een account met beperkte rechten krijgen we volgend bericht: De webpagina kan niet worden weergegeven Netwerkcontrole voor Windows XP. U moet zijn aangemeld als administrator om Netwerkcontrole uit te voeren. Meld u af, meld aan als administator en voer Netwerkcontrole opnieuw uit. Welke stappen moet ik - beheerder v/d PC - ondernemen om dit op te lossen? Dank bij voorbaat.
  16. Zoals aanbevolen, heb ik met CCleaner het "Register" opgeruimd. Daarna heb ik in de Veilige Modus als "Current-User" met Revo, de programma's kunnen verwijderen. En daarna PHOTOfunSTUDIO 5.0 terug geïnstalleerd. Probleem opgelost! Hartelijk dank voor de geboden hulp.
  17. Via Veilige Modus, aangemeld als administrator, komt Revo in de lijst van programma's niet voor. Wat doe ik fout? Sorry, voor mijn geklungel. In de lijst Alle programma's, vind ik wel 2 mappen: - Opstarten> LUMIX Simple Viewer & PHOTOfun Studio 5.0 HD Edition - Panasonic> LUMIX Simple Viewer & PHOTOfun STUDIO 5.0 HD Edition & LUMIX Simple Viewer
  18. Via Revo Uninstaller lukt het niet. Bericht: in Setup. exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten.
  19. Bij de aankoop van een DMC-G2W heb ik een installatie CD ontvangen met software voor Windows XP met o.a. PHOTOfunSTUDIO 5.0 HD Edition. Mijn probleem: ik kan de programma's SimpleViewer Versie: 0.99.0000 en PhotofunSTUDIO-Viewer versie: 1.00.000 - verkregen bij mijn DMC-TZ1 - niet verwijderen van de PC. Boodschap bij het verwijderen: Fix Phoebe5.exe missing error. Via de helpdesk van Panasonic heb ik dit antwoord verkregen: De installatie van uw software is door een verkeerde handeling beschadigd. Voordat u de volgende stap onderneemt dient u een backup van uw systeem te maken: als u dit niet meer kan via configuratiescherm -> software enz. moet u het programma manueel verwijderen. Dit doet u door zelf de nodige mappen te verwijderen: C:\Program Files\Panasonic\PHOTOfunSTUDIO en als u dat wenst ook via regedit (ingeven via startmenu, uitvoeren in Windows) de sleutels verwijderen die naar "phoebe5.exe" verwijzen. Indien u dit niet zelf aandurft a.u.b. contact opnemen met een IT'er (PC winkel bijvoorbeeld). Panasonic Helpdesk Mijn vraag: via regedit heb ik de panasonic map kunnen lokaliseren in HKEY_LOCAL_MACHINE. Kan ik deze map volledig verwijderen, via Bewerken>Verwijderen, en dan de software opnieuw installeren? Dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.