Ga naar inhoud

xJanine

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over xJanine

  • Verjaardag 04-04-1994

xJanine's prestaties

  1. [ATTACH]32127[/ATTACH] Iets minder momenteel. MBAM Scanlog.txt
  2. Dat is nu gelukt " Scan now' gedaan alleen vanaf hier snap ik niet meer wat ik moet doen. hopelijk kun je uitleggen wat ik moet doen als ik dit scherm heb gehad nadat ik scan now doe.
  3. Ik krijg dit steeds : Als ik scan Now doe gebeurd er niks , en weg klikken dan gebeurd er "reageert niet" wat moet ik doen?
  4. Heyhey ! Bedankt, dat ik veder word geholpen word door iemand anders . Hopelijk heeft kape een goede vakantie ! =D Ik heb nu dit : [ATTACH]31955[/ATTACH] groetjes Janine AdwCleaner[S0].txt
  5. Ik heb het uitgevoerd : [ATTACH]31888[/ATTACH] zoek-results.log
  6. Hallo,de eerste stappen gaan nog wel tot ik bij "Als Administrator uitvoeren" , dan krijg ik deze melding: deze appp kan niet worden uitgevoerd op u pc vraag de software-uitgever na of er versie bestaat voor uw pc. doe ik het verkeerd of is deze niet bedoeld voor deze laptop?
  7. In de bijlage heb ik het RSIT : hopelijk klopt het, ben maar een meisje die dit zelf moet uitvogelen:P. log.txt
  8. Ik kan het bestand niet kopieren en plakken , Wat moet ik nu doen?
  9. Hallo, Ik zit met een lastig probleem, ik heb internet al af gezoekt maar ik begrijp het niet echt. ik heb deze laptop(windows 8) nog niet lang maar toevallig tot er laatst bij configuratiescherm en dan Programma's stond er : TornTV inmiddels zie ik die benaming niet meer staan. Maar er is nog steeds niet in orde. Ik heb een hele trage laptop en er komt vaak reclame in beeld en ik heb op internet Explorer als ik opstart : http://start.qone8.com/ (zie foto ) ik kan qone8 niet vinden bij mijn programma's net als torntv. ik weet niet of qone8 met torntv heeft te maken. Maar ik snap niet dat dit beide op de computer komt. Want ik heb wel de Norton 360. Kan iemand me uitleggen hoe ik beide dingen verwijderd en waardoor de laptop weer normaal werkt op internet zonder reclame en alles. groeten, Janine
  10. Heyhey! Ik weet niet welk categorie ik dit ontwerp moet doen , Maar hopelijk kunnen jullie mij toch helpen. Laats was ik erg dom want ik had paar keer fout hotmail (outlook) wachtwoord ingevuld. Ik heb vandaag een code opgevraagd dat gaat wie je telefoon (sms/bellen) En dan krijg je een code en die voer je in en daarna kan je een nieuw Wachtwoord maken. Heb ik gedaan . Maar ik dacht "yes, Nu kan ik weer inloggen in mijn hotmail" Maar zelfs met het nieuw wachtwoord kom ik er nog steeds niet in en zegt die "Hotmail Geblokkeerd"
  11. Echt bedankt, ik heb nu weer gewoon 2009 , Maar het rare , nu loop messenger goed dat bij 2011 problemen had dat hij het niet trekt.
  12. Het probleem is opgelost, ik zal het nog even uitleggen : Je kunt in sitecom router komen , toevallig waren daar de gegevens niet goed . WPA2 stond hij, en dat stond niet in het rijtje thuis wat ik boven had toen ik het weer op WPA zette werkte hij boven ook weer normaal.. Maar ik bedankt nog altijd de mensen die hier hebben gereageerd (:
  13. Hallo, Sinds gisteren kwam ik achter dat Messenger een Update heeft en dat die ook echt moet , op "nee" klikken had geen zin, Want dan kwam de update weer. Ik heb nooit echt Messenger 2011 willen hebben maar nu had ik geen keus. Maar iemand op msn zei tegen me dat je erom heen kunt werken en dat je gewoon de oude versie kunt hebben, Is dit ook echt waar ? Want me hele computer trekt messenger 2011 niet, elke keer als ik gesprek open word het eerst wit scherm van gesprek en duurt het even dat ik kan reageren. Is er er een mogelijkheid dat de oude Messenger weer kan nemen? Vriendelijke, Groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.