Ga naar inhoud

xJanine

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door xJanine

  1. [ATTACH]32127[/ATTACH] Iets minder momenteel. MBAM Scanlog.txt
  2. Dat is nu gelukt " Scan now' gedaan alleen vanaf hier snap ik niet meer wat ik moet doen. hopelijk kun je uitleggen wat ik moet doen als ik dit scherm heb gehad nadat ik scan now doe.
  3. Ik krijg dit steeds : Als ik scan Now doe gebeurd er niks , en weg klikken dan gebeurd er "reageert niet" wat moet ik doen?
  4. Heyhey ! Bedankt, dat ik veder word geholpen word door iemand anders . Hopelijk heeft kape een goede vakantie ! =D Ik heb nu dit : [ATTACH]31955[/ATTACH] groetjes Janine AdwCleaner[S0].txt
  5. Ik heb het uitgevoerd : [ATTACH]31888[/ATTACH] zoek-results.log
  6. Hallo,de eerste stappen gaan nog wel tot ik bij "Als Administrator uitvoeren" , dan krijg ik deze melding: deze appp kan niet worden uitgevoerd op u pc vraag de software-uitgever na of er versie bestaat voor uw pc. doe ik het verkeerd of is deze niet bedoeld voor deze laptop?
  7. In de bijlage heb ik het RSIT : hopelijk klopt het, ben maar een meisje die dit zelf moet uitvogelen:P. log.txt
  8. Ik kan het bestand niet kopieren en plakken , Wat moet ik nu doen?
  9. Hallo, Ik zit met een lastig probleem, ik heb internet al af gezoekt maar ik begrijp het niet echt. ik heb deze laptop(windows 8) nog niet lang maar toevallig tot er laatst bij configuratiescherm en dan Programma's stond er : TornTV inmiddels zie ik die benaming niet meer staan. Maar er is nog steeds niet in orde. Ik heb een hele trage laptop en er komt vaak reclame in beeld en ik heb op internet Explorer als ik opstart : http://start.qone8.com/ (zie foto ) ik kan qone8 niet vinden bij mijn programma's net als torntv. ik weet niet of qone8 met torntv heeft te maken. Maar ik snap niet dat dit beide op de computer komt. Want ik heb wel de Norton 360. Kan iemand me uitleggen hoe ik beide dingen verwijderd en waardoor de laptop weer normaal werkt op internet zonder reclame en alles. groeten, Janine
  10. Heyhey! Ik weet niet welk categorie ik dit ontwerp moet doen , Maar hopelijk kunnen jullie mij toch helpen. Laats was ik erg dom want ik had paar keer fout hotmail (outlook) wachtwoord ingevuld. Ik heb vandaag een code opgevraagd dat gaat wie je telefoon (sms/bellen) En dan krijg je een code en die voer je in en daarna kan je een nieuw Wachtwoord maken. Heb ik gedaan . Maar ik dacht "yes, Nu kan ik weer inloggen in mijn hotmail" Maar zelfs met het nieuw wachtwoord kom ik er nog steeds niet in en zegt die "Hotmail Geblokkeerd"
  11. Echt bedankt, ik heb nu weer gewoon 2009 , Maar het rare , nu loop messenger goed dat bij 2011 problemen had dat hij het niet trekt.
  12. Het probleem is opgelost, ik zal het nog even uitleggen : Je kunt in sitecom router komen , toevallig waren daar de gegevens niet goed . WPA2 stond hij, en dat stond niet in het rijtje thuis wat ik boven had toen ik het weer op WPA zette werkte hij boven ook weer normaal.. Maar ik bedankt nog altijd de mensen die hier hebben gereageerd (:
  13. Hallo, Sinds gisteren kwam ik achter dat Messenger een Update heeft en dat die ook echt moet , op "nee" klikken had geen zin, Want dan kwam de update weer. Ik heb nooit echt Messenger 2011 willen hebben maar nu had ik geen keus. Maar iemand op msn zei tegen me dat je erom heen kunt werken en dat je gewoon de oude versie kunt hebben, Is dit ook echt waar ? Want me hele computer trekt messenger 2011 niet, elke keer als ik gesprek open word het eerst wit scherm van gesprek en duurt het even dat ik kan reageren. Is er er een mogelijkheid dat de oude Messenger weer kan nemen? Vriendelijke, Groeten
  14. Ik heb dat net even geprobeerd maar dan krijg ik eerst IP-adres ophalen , en daarna erna gelijk: verbonden met beperkte toegang. weer een geel driehoekje en daarna een rood kruisje .
  15. Hallo, Paar weken terug deed UPC het opeens niet meer, en daar hadden we lange tijd last van. Uiteindelijke dachten we van misschien help het als je het de router reset. Omdat veel andere mensen geen last van UPC hadden. maar toen begon het probleem, Alles werd veranderd in naam en de verbinding was onbeveiligd door het reset knopje, dat was waarschijnlijk niet zo slim. Maar later heeft iemand hem weer goed gekregen en weer beveilig met een websleutel erop. Alles werkt weer in huis en op mobiel , laptop. Maar het probleem is nu mijn eigen computer boven krijg geen verbinding met de modem router (die staat benende) mijn computer heeft een Topcom Wireless stick die je in een USB poort steekt. << Dit zit in mijn USB poort . Maar ik ben de enigste die daar gebruik van maak, Alles staat weer goed qua websleutel en verbinding naam en beveiligd internet verbinding. Maar als ik mijn Computer opstart en verbinding wil maken met die naam . Vraag die om de websleutel , die voer ik keurig in. Maar dan zegt die dat verbinding maken niet lukt. komt er onderaan twee computertjes te staan met een geel driehoekje. Maar ik probeer het dan opnieuw en elke keer vraag die om de websleutel. Mijn vraag is waarom krijg iedereen in huis wel verbinding met het internet en ik boven niet, Moet ik boven iets nog instellen waardoor die het weer doet? Ik hoop dat ik het beetje goed heb uitgelegd, Maar ik hoop dat iemand mij kan helpen hoe ik dit probleem oplost. ~Janine
  16. ooh, sorry ik had niet meer gekeken hier maar na paar keer opstarten ging het weer goed, ik weet niet hoe.
  17. Hallo, Taakplanner-engine werkt niet meer , ik krijg sinds kort een foutmelding met een vakje, deze laptop is niet van mij maar ineens komt deze fout erin, als ik het weg klik dan enzo komt er nog melding en dan is me taakbalk en bureaublad dingen weg. dan meld ik mezelf af en weer opnieuw en dan is alles er weer en dan komt weer dat schermpje. ik laat nu het schermpje staan dus niet weg klikken, anders kan ik niks doen;o. voor het geval als jullie dit moeten weten : 32 bits vista. groeten.
  18. Ik kan alleen zegen: quickcam version 10.5.1 logitech ( daar heb ik CD van) Arcsoft collage creator video imperssion (heb ik er ook bij) hp photosmrt essential 1.9 Dit zat bij de verpakking. de webcam zelf doet het wel hoor maar ik kan gewoon niet muziek aan doen en webcam, ik moet dan eerst me instellingen veranderen. anders doet de webcam het niet of het geluid kan dan niet aan.
  19. Hallo, Ik had al paar dagen problemen met me oude webcam kwaliteit ging achteruit, en nu heb ik dus even een ander uit doos gehaald nog nooit gebruikt. ik heb hem installeert en aangesloten eerst dacht ik echt hij doet het. Tot ik op youtube ging en bij msn geen geluidje hoorde van berichten, microfoon. Alleen als ik geluid uit doen heb ik beeld bij iemand op msn , en als ik geluid aan doe dan werkt de webcam niet en microfoon niet. Ik ben altijd gewend dat ik alles op mijn koptelefoon kan horen: dus youtube en gelijk webcam en dan kan praten met iemand. maar is dat misschien anders bij deze webcam? En ik krijg ook een melding met usb gaten ding ofzoiets, maar ik weet niet of dat aan dit ligt ik zou het graag wilen horen
  20. Dat DisplayFusion werkt heel lastig , is dat niet voor windows 7? ik heb opeens door Multimon taskbar een nieuwe taakbalk maar dan oude versie ding. printscreen.
  21. Hallo, ik heb net nog een monitor , ik kan het ene naar het andere verschuiven. maar taakbalk heb ik wel op de ene maar bij de andere heb ik het niet helemaal niet zoals de andere. ik wil daar dus ook me bureaublad en taakbalk daar ook weergeven worden. hopelijk begrijpen jullie dit beetje. (weet niet of dit topic hier thuis hoort.)
  22. Heey, Ik kwam hier via google ik had problemen met me computer en zo kwam ik hier en maakte ik snel een account van, en sinds ik lid ben heb ik hier al paar keer hulp gehad. en ik ben er zeer blij mee dat dit bestaat en de hulp betrouwbaar is (:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.