Ga naar inhoud

michel1960

Lid
  • Items

    144
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door michel1960

  1. @Kape = dit had ik ook al in mijn vorig bericht aan MDG4x4 gestuurd om eset online scanner te gebruiken ;-)
  2. oke doe dit : Klik op de Start knop Klik op "Uitvoeren" Tik "control userpasswords2" (zonder de aanhalingstekens) in het invoerveld en klik op ok Windows opent nu het gebruikersaccouts venster. In dit venster kan u de gebruiker die zijn of haar Windows wachtwoord vergeten is aanklikken en vervolgens klikt u op de knop "Wachtwoord opnieuw instellen". Klik dan op ok en in het gebruikersaccounts venster klikt u nogmaals op ok. U kan nu opnieuw aanmelden met het nieuwe paswoord. succes!
  3. beste Lila wacht tot die malware mannen je logje komen checken , ff geduld en je wordt geholpen....
  4. om je drivers van je audio weer te activeren moet je naar apparaatbeheer gaan en waar je speaker icoon staat aanklikken en dan bovenaan in de werkbalk op update driver klikken en de rest doet het zelf ..... probeer dat is?
  5. heb je al is geprobeerd in veilige modus die f secure te verwijderen?
  6. "Ook zijn verdere suggesties moet je niet meer uitvoeren. " Kape met alle respect maar je mag mijn suggesties niet zomaar van de baan gooien en te vertellen dat Anne-Dieter mijn suggesties moet negeren .... soms ben jij ook niet altijd juist in je suggesties hoor en doen andere een betere raadgeving ;-) wij allemaal proberen hier mensen met pc en laptop problemen op te lossen en het is niet de bedoeling andere leden hier af te breken oke maatje ?
  7. probeer deze ook is te downloaden en uit te pakken? tdsskiller.rar
  8. en is het probleem nu opgelost? kun je normaal terug surfen en je geluid is oke nu? ---------- Post toegevoegd om 23:32 ---------- Vorige post was om 23:29 ---------- probeer anders nog is met de online virusscanner van ESET te scannen en te cleanen, je weet maar nooit ;-)
  9. dit noemen ze een fals positive van AVG , moet je negeren ...... ---------- Post toegevoegd om 23:22 ---------- Vorige post was om 23:15 ---------- doe nog is een scan met Malwarebytes : Free anti-malware, anti-virus and spyware removal download of met Malware Fighter Download - IObit voor alle zekerheid ;-)
  10. open ccleaner,dan ga je naar gereedschap links,en dan 2de kolom links zie je opstarten staan en je klikt erop en ccleaner maakt een lijst van je opstart en rechtsonder zie je opslaan als textbestand .....
  11. kweezie is het niet goed dat hij is met combofix doorscant,misschien is er toch iets dat de rest overziet? ---------- Post toegevoegd om 11:48 ---------- Vorige post was om 11:46 ---------- wt betreft de warmte van de laptop ,dat is normaal voor een laptop dat rond de 60° warm wordt ..... dus geen paniek beste acquaInbocca ;-)
  12. ben je de enige gebruiker van deze computer of heb je nog andere gebruikers profielen op je windows staan?
  13. de specilaisten zullen je logje zo snel mogelijk behandelen, dus heb ff geduld tot ze je antwoorden wat je moet doen ;-)
  14. hier kan je die handleiding downloaden van avira internet security succes man_avira_internet_security_en.pdf
  15. dat vind je in je configuratiescherm, ga naar start, rechts dan configuratiescherm en dan naar systeem en beveiliging en tot slotte systeem: daar zie je dan op informatie over computer weergeven hoeveel ramgeheugen je hebt....;-) ---------- Post toegevoegd om 13:00 ---------- Vorige post was om 12:57 ---------- neen, dat is dan niet aangeraden om te doen ..... kan je is een logfile van ccleaner doorsturen wat er allemaal opstart ?
  16. doe is een systeemherstel van een paar dagen voor je dit allemaal zag gebeuren.... ga naar start dan configuratiescherm,dan naar systeem en beveiliging, en daarna naar "deze computer naar een eerdere toestand herstellen" klikken en zoek dan een datum voor die problemen zijn begonnen
  17. dt opstarten is nog lang... .. wat is je intern geheugen van je laptop?
  18. ja verwijder die norton maar want dat vertraag je laptop ook wel wat ..... nadien ccleaner gebruiken om de achterblijvende rommel op te kuisen oke?
  19. dat was ik ook al aan het denken,kan zijn dat er iets mis is met je moederbord
  20. als je monitor aangeeft dat er geen signaal is betekend dat je monitor wel werkt,het zal dus ergens aan je pc liggen....die kaart die je hebt gekocht is die compatibel met je moederbord en je systeem eigenlijk? Heb je dat al nagezien? ---------- Post toegevoegd om 11:50 ---------- Vorige post was om 11:46 ---------- of wat ook mogelijk is dat je HDMI kabel stuk gegaan is ,heb je nog dezelfde kabel liggen om is te zien of het niet aan die kabel ligt? ---------- Post toegevoegd om 11:56 ---------- Vorige post was om 11:50 ---------- heb je misschien ook voor dat je die andere videokaart installeerde de een of andere programma geinstalleerd? kan zijn dat er spyware of malware je videodriver verstoord
  21. ga is goed checken of je videokaart goed aansluit aan je PCI-E slot? normaal is dat het meest voorkomend probleem ervan.... wat whambam zegt is ook mogelijk,kijk goed na of alles goed aansluit en vastzit zoals het hoort oke ;-)
  22. oke,veel succes met je pc en je game verder ..... indien je geen hulp meer nodig hebt mag je deze discusie afsluiten en een bedankje eventueel sturen ;-)
  23. en loopt je pc nu nog vast na dit alles?
  24. gebruik ccleaner ook eens om alle achtergebleve stukjes te verwijderen,soms kan het zijn dat er achtergebleven software het process onderbreekt en ccleaner ruim de rommel op.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.