Ga naar inhoud

lord1995

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lord1995's prestaties

  1. probleem is gedeeltelijk opgelost. ik krijg geen menu meer als ik op de linker druk bij het opstarten
  2. heb de rechtse knop veranderd naar start menu maar hij werkt nog steeds niet, kan je hem niet ergens afzetten?? - - - Updated - - - heb de uitknop gevonden stond er tussen verstopt, zal je morgen laten weten of het werkt.
  3. fn + f7 schakelt de muis + knoppen uit en de andere methode had ik al uitgevoerd en nog altijd een probleem. ik zou graag alleen die knoppen willen uitschakelen dus dat de muis blijft werken maar de linker en rechter uitschakelen.
  4. wel dan werkt de rechter nog altijd niet.. volgens mij is die kapot :/ kan ik die rechter knop uitzetten zodat alleen de linker blijft werken??
  5. drivers van synaptics gevonden. het lijkt wel of de linker en rechter met elkaar verbonden zijn? met de linker kan ik dingens verplaatsen en dingen selecteren en als ik op een programma 1 keer klik dan krijg ik het menu wat normaal voor de rechtse bedoeld is ... bij een externe muis is alles goed.
  6. acer aspire one 533 cpu: intel atom, proccesor N455 ram: 1gb recovery partition gebruikt.
  7. hallo, sinds een paar dagen heb ik een probleem met mijn ingebouwde linker en rechter drukknop op de netbook. als ik hem opstart en ik druk op mijn linker muisknop om iets te open of te verslepen dan gaat het menu open? (dat menu als je op rechts drukt normaal gezien), en als ik op de rechter drukknop druk dan doet hij niets.. maar als je bv dan "ctrl + alt + del" drukt dan kom je naar het startscherm terug dan moet je 3 seconden wachten voor je op de annuleer knop kunt drukken en dan is alles weer normaal behalve die rechter drukknop want die werkt nog altijd niet dan, of je moet 2-3 minuten wachten en dan is het ook weg. soms heb ik ook als je google chrome gebruikt dat je niets meer kan aanklikken, alleen werkt de "nieuw tabblad, minimaliseren en sluiten wel" zelfs het menu van google chrome of iets aanklikken werkt dan niet.. dan moet je weer "ctrl+alt+del" methode doen en dan is het opgelost.. ook kun je dan niet aanklikken op het startmenu, je kunt zelfs niet het menubalk bovenhalen.. dus weer de ctrl+alt+del methode gebruiken. heb windows 7 terug geinstalleerd maar zonder succes dus. mvg.
  8. in de recovery kan ik alleen maar exit nemen. :/ en als ik een cd moet kopen moet ik ook een cd-speler kopen want notebooks hebben dat niet.
  9. dit is een notebook heb geen disc gehad.
  10. en als ik nu een herstelschijf maak van deze versie? kan ik dan in de toekomst als er iets fout loop teruggaan naar deze versie van nu? en hoe maak je dat?
  11. je kan toch zo windows 7 recovery disc downloaden op internet heeft deze ook de optie voor volledig te herinstalleren?
  12. wel mijn bluetooth programma werkt niet meer na geprutst te hebben met de ps3 controller via bluethoot the verbinden. dat is gelukt maar nu kan ik geen verbinding meer maken met mijn gsm voor bestanden via bluetooth te ontvangen. en ik wil weer een frisse installatie dat alle virussen enzo weg zijn.
  13. is er nog een andere oplossing? heb geen zin om te betalen.
  14. nee heb geen back up gemaakt :/ kan je geen herstelshijf downloaden van internet? dit is een notebook dus het zat erop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.