Ga naar inhoud

lord1995

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lord1995

  1. probleem is gedeeltelijk opgelost. ik krijg geen menu meer als ik op de linker druk bij het opstarten
  2. heb de rechtse knop veranderd naar start menu maar hij werkt nog steeds niet, kan je hem niet ergens afzetten?? - - - Updated - - - heb de uitknop gevonden stond er tussen verstopt, zal je morgen laten weten of het werkt.
  3. fn + f7 schakelt de muis + knoppen uit en de andere methode had ik al uitgevoerd en nog altijd een probleem. ik zou graag alleen die knoppen willen uitschakelen dus dat de muis blijft werken maar de linker en rechter uitschakelen.
  4. wel dan werkt de rechter nog altijd niet.. volgens mij is die kapot :/ kan ik die rechter knop uitzetten zodat alleen de linker blijft werken??
  5. drivers van synaptics gevonden. het lijkt wel of de linker en rechter met elkaar verbonden zijn? met de linker kan ik dingens verplaatsen en dingen selecteren en als ik op een programma 1 keer klik dan krijg ik het menu wat normaal voor de rechtse bedoeld is ... bij een externe muis is alles goed.
  6. acer aspire one 533 cpu: intel atom, proccesor N455 ram: 1gb recovery partition gebruikt.
  7. hallo, sinds een paar dagen heb ik een probleem met mijn ingebouwde linker en rechter drukknop op de netbook. als ik hem opstart en ik druk op mijn linker muisknop om iets te open of te verslepen dan gaat het menu open? (dat menu als je op rechts drukt normaal gezien), en als ik op de rechter drukknop druk dan doet hij niets.. maar als je bv dan "ctrl + alt + del" drukt dan kom je naar het startscherm terug dan moet je 3 seconden wachten voor je op de annuleer knop kunt drukken en dan is alles weer normaal behalve die rechter drukknop want die werkt nog altijd niet dan, of je moet 2-3 minuten wachten en dan is het ook weg. soms heb ik ook als je google chrome gebruikt dat je niets meer kan aanklikken, alleen werkt de "nieuw tabblad, minimaliseren en sluiten wel" zelfs het menu van google chrome of iets aanklikken werkt dan niet.. dan moet je weer "ctrl+alt+del" methode doen en dan is het opgelost.. ook kun je dan niet aanklikken op het startmenu, je kunt zelfs niet het menubalk bovenhalen.. dus weer de ctrl+alt+del methode gebruiken. heb windows 7 terug geinstalleerd maar zonder succes dus. mvg.
  8. in de recovery kan ik alleen maar exit nemen. :/ en als ik een cd moet kopen moet ik ook een cd-speler kopen want notebooks hebben dat niet.
  9. dit is een notebook heb geen disc gehad.
  10. en als ik nu een herstelschijf maak van deze versie? kan ik dan in de toekomst als er iets fout loop teruggaan naar deze versie van nu? en hoe maak je dat?
  11. je kan toch zo windows 7 recovery disc downloaden op internet heeft deze ook de optie voor volledig te herinstalleren?
  12. wel mijn bluetooth programma werkt niet meer na geprutst te hebben met de ps3 controller via bluethoot the verbinden. dat is gelukt maar nu kan ik geen verbinding meer maken met mijn gsm voor bestanden via bluetooth te ontvangen. en ik wil weer een frisse installatie dat alle virussen enzo weg zijn.
  13. is er nog een andere oplossing? heb geen zin om te betalen.
  14. nee heb geen back up gemaakt :/ kan je geen herstelshijf downloaden van internet? dit is een notebook dus het zat erop.
  15. hallo, vandaag wou ik heel mijn partitie c met windows 7 erop opnieuw installeren met behulp van "teruggaan naar fabrieksinstellingen". na dat aan geklikt te hebben herstarte de laptop en kwam in een menu terecht. je kon kiezen tussen. -alle onnodige dingen verwijderen behalve mappen,foto's,... -naar fabrieksinstellingen teruggaan, alles word verwijderd van dit partitie. -exit. nu kan ik alleen maar op exit klikken want die andere zijn grijs en kan niet op geklikt worden dit is de 3de keer dat ik deze optie gebruik. staat er mss een limiet op ofzo? heb vroeger eens geprobeerd windows xp proberen te installeren maar dat ging mis en daarom werkte windows 7 niet meer dus heb er dan maar ubuntu 12.10 LTS opgezet en daarna instellingen zitten wijzigen in BIOS en toen werkte windows 7 ook weer. dus nu staat er een partitie voor windows 7 en een partitie voor ubuntu op. zou dit komen door de mislukte windows xp install dat deze mijn recovery files heeft verwijderd? graag hulp!
  16. het is opeens opgelost :/ heb in de bios iets veranderd van IDEA naar dat ander en opeens werkt hij weer maar nu kan ik niet meer kiezen tussen windows 7 en ubuntu partitie hoe los je dit op? wil namelijk niet weer iets fout gaan doen en ook niet prutsen :/
  17. heb een usb gekregen van een vriend met daarop windows xp. maar in de installatie van windows xp kreeg ik soms een melding dat er een bestand ontbrak en kon ik kiezen tussen, retry or skip. dus heb dan na 5 keer retry skip gepakt en dat was 5-15 files lang daarna ging hij weer. na die installatie werkte windows xp wel maar als ik hem wou afzetten stond er een error dat hij niet kon afgesloten worden :/ dus heb ik windows xp maar verwijderd en nu zag ik dat windows 7 niet meer werkt. windows xp was wel op een apparte partitie. ik start hem-selecteert windows7-gaat 2 sec opstartlogo-gaat 1sec blauw- scherm herstart. ik kan op f8 drukken zodat ik veilige modus kan doen maar werkt ook niet. dan systeem herstel gedaan werkt wel maar dan kan ik "systeem herstellen naar fabrieksinstellingen) niet aanklikken ik kan alleen maar exit aanklikken :/ daarna opstartherstel gedaan die ging goed totdat herstart kwam en zag ik een command van ubuntu ofzoiets dus heb daar maar weer ubuntu opgezet. maar wil windows 7 terug. het gaat hier over een acer aspire one 533 (netbook) officieel windows 7 starter ingebouwd dus heb geen usb-cd ben wel naar windows 7 home premium overgeschakeld en als ik systeemherstel aanzet op windows 7 staat er ook bij van: plaats cd. en als ik op ok duw kom ik in de win32 folder :/ dus nu staat er ubuntu 11.10 dektop op.
  18. mijn laptop heeft ingebouwde wifi en wij gebruiken een wifi adapter en die staat beneden (geen usb)
  19. ik heb de extract map op usb gezet dan ubuntu geopend en via de usb heb ik geinstalleerd naar de ubuntu dektop. en dan stond daar een map en waar moet ik die zetten? ndiswrapper heb ik nog niet geprobeerd hoe gaat dat daar te werk en is dat makkelijk te installeren?
  20. ik heb linux-2.6.38.4.tar ge extract maar waar moet ik deze files allemaal zetten?
  21. bedankt voor de link ik zal jullie vertellen als het gelukt is xD
  22. waar kan ik die updates downloaden? vind ze niet meteen. zodat ik ze op usb kan zetten en dan installeren op ubuntu
  23. nee het werkt nog altijd niet, volgens mij moet ik het wifi pakket van ubuntu nog installeren? want ik zie nog altijd geen netwerken staan en op windows staat het vol.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.