Ga naar inhoud

Mr.Raven

Lid
  • Items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mr.Raven

  1. Misschien ben ik een beetje onduidelijk mijn moederbord en mijn voeding hebben beide 24 pins aansluiting maar ik heb nu maar 20 pin aangesloten op mijn moederbord. Edit: Maakt dit uit en waarvoor zijn de andere 4?
  2. Bedankt voor je reactie. Ik heb op mijn voeding wel een 24 pins aansluiting maar ik heb er nu maar 20 aangesloten maar waarvoor dienen die andere 4? en is dit wel noodzakelijk?
  3. Beste lezers, Ik zit met een vraag waar ik zelf niet helemaal uitkom. Als je moederbord een 24pins aansluiting hebt en je sluit daar een 20 pins kabel van de voeding op aan en dan ook de kabel naar de cpu die 4 pins connector. gaat het dan goed of moet je juist de 4 pins en de 24 pins aansluiten? Mvg, Mr.Raven
  4. Ik heb nog even rond gekeken voor u, het schijnt te helpen als u eerst de oude browserfix installeerd en vervolgens de nieuwe die u al gebruikte. Deze oplossing heeft voor verschillende mensen al gewerkt ik hoop voor u ook. Verder weet ik niks af van dit soort foutmeldingen dus misschien dat iemand anders hier nog een oplossing voor heeft. Fijne vakantie alvast toeggewenst:top: Edit: ik heb dit ook nog gevonden moet je maar even lezen en proberen. Edit: Ik zag net dat u ook spellen download is dit ook het geval bij dit spel?
  5. wat voor foutmelding krijgt u precies?
  6. Kunt u altijd even doen
  7. Het kan zijn dat uw hardeschijf stuk is en hierdoor windows niet meer geladen kan worden. U zou even kunnen proberen om een andere hardeschijf(waar windows op staat) aan te sluiten en dan even zien of die wel opstart.
  8. Lijkt mij het beste dat u even terug gaat naar de winkel waar u hem gekocht heeft en vraagt om een nieuwe en het dan nogmaals probeert.
  9. Het is erg moeilijk om aan een nieuwe herstel cd te komen, dit komt omdat ze altijd worden meegeleverd met de pc of laptop hierdoor zijn ze niet los te koop. U kunt wel proberen om met een windows installatie cd windows er helemaal nieuw op te zetten.
  10. Ja dat is wel de beste optie, zeer waarschijnlijk heb je een defecte hardeschijf gekocht.
  11. Ik weet het niet zeker dat iets wat ik via google heb gevonden.
  12. Ik heb de manual van uw hardeschijf gelezen zoals het op mijn overkwam moest u zowel de voeding als de usb kabel tegelijk aansluiten en daarna pas de aanknop gedurende 2 seconden ingedrukt houden en dan zou die moeten worden gevonden door Lacie assistent. Edit: Wordt gewardeerd:top: Edit: Wat misschien ook nog zou kunne is dat u de voeding samen met de lan moet aansluiten en daarna de aanknop gedurende 2 seconden ingedrukt houdt. Hierna gaat u achter uw computer zitten en zou die in de Lacie assistent moeten staan(hardeschijf blijft dus aangesloten op lan en voeding geen usb).
  13. Dan vermoed ik helaas dat uw hardeschijf niet werkt. U kunt het beste terug gaan naar de winkel waar u hem hebt gekocht, wat vaak ook even help is het probleem aan hun vertellen soms weten zij hier nog een oplossing voor. Maar omdat uw hardeschijf nergens zichtbaar is vermoed ik van niet. Omdat uw schijf niet zichtbaar is kan ik verder weinig meer doen. Edit: Misschien heeft iemand anders op dit forum nog een idee?
  14. Is uw nieuwe hardeschijf zichtbaar in het schijfbeheer? Dit kunt u zien door rechter muis knop op deze computer vervolgens klikt u op beheren en dan aan de linker kant het tapje schijfbeheer.
  15. Ik heb dit soort problemen(het niet vinden en herkennen van hardware) eerder gehoord en zelf meegemaakt met gebruik van Windows Vista. Heeft u al geprobeerd verbinding te maken met de hardeschijf op een andere pc? Zo niet probeer dit.(gelieve een andere pc met Windows xp of Windows 7)
  16. Als drive q uw cd-lezer is dan kan het zijn dat uw cd of cd lezer beschadigt is.
  17. Beste Jordyy, Stopt de hardeschijf ook met knipperen als u hem ongeveer 2 seconden ingedrukt houdt? Als dat het geval is en de hardeschijf daarna weer begint met knipperen dan zou dat kunnen betekenen dat die dan in standby modus is en dus klaar voor gebruik. Voor het probleem dat de computer hem niet vind. Heeft u Lacie network assistent ook geinstalleerd?(Deze is te vinden op de bijgeleverde cd) Edit: wat voor besturingssysteem gebruikt u?
  18. Bedankt voor uw reactie dus het is inderdaad dat CL8 sneller is dan CL9. Mijn vraag is hiermee beantwoord bedankt.
  19. U kunt ook twee monitoren aansluiten op 1 videokaart, en als u gebruikt maakt van AMD eyefinity kunt u zelfs 3 monitor aansluiten op 1 viedokaart het enigste vereiste voor 3 monitor is dat er minimaal 1 word aangesluiten met displayport(en natuurlijk een AMD videokaart).
  20. Hergebruiken wordt zeer moeilijk omdat het dell is. U zou misschien uw harde schijf kunnen overzetten maar dat zou weer zonde zijn van uw nieuwe pc(door vertragingen door verschil snelheden). Wat ik zo snel voor u heb kunnen samenstellen is dit . Als u gebruik maakt van Wifi dan komt er nog een Wifi kaart bij. Heeft u nog een windows versie thuis liggen die u zou kunnen installeren dit bespaart ook weer anders komt dit er nog overheen. Er zit maar 1 videokaart bij omdat dit geld bespaard en u op een later moment op dit moederbord altijd 1 kan toevoegen. Om wat voor reden wilt u precies 2 videokaarten? Edit: Op dit systeem kunt u in de toekomst nog het een en ander uitbreiden daar is rekening mee gehouden. Edit: U zou eerst nog uw oude hardschijf kunnen gebruiken dat bespaard u weer kosten voor nieuwe os en hardeschijf.
  21. Dan lijkt het mij het beste dat u doorgeeft wat u budget is dan kan ik(of iemand anders) een nieuwe computer voor u samenstellen dan bent u in 1 keer klaar. Om onderdelen uit uw dell te halen wordt erg lastig.
  22. Dit is iets wat ik heb kunnen vinden voor je probleem. Download vervolgens de 0.1b Browserfix, pak de samp.exe uit in de map waar je SA:MP geinstalleerd hebt (en overschrijf vervolgens de bestaande samp.exe). Download: hier.
  23. @Jean-Pierre ik heb nu een Corsair A70 op mijn processor zitten maar die koelt niet veel beter dan de stock koeler. Denkt u dat uw koeler ook in een Sylverstone Raven rv01 b-w past?
  24. Een grotere koeler betekent ook meer oppervlakte, dus zal in de meeste gevallen ook de beste koel prestaties hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.