Ga naar inhoud

janvanhethek

Lid
  • Items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door janvanhethek

  1. Trouwens, bij verbeteringen moet daar ook een Bass Boost staan en loudness equalization. maar die staan er niet.
  2. Hoi, Ik gebruik mijn oude speakers van mijn oude PC, omdat dat de geluidskwalitiet beter is. Maar het geluid is zacht. Bij windows XP kon je o.a wave instelling aan passen, op Windows 7 kan ik het nergens vinden. Hebben jullie suggesties?? Alvast bedankt! Groeten!
  3. Hoi, Sorry voor de titel! Ik kon het niet anders beschrijven. Ik ben verbonden in een thuisnetwerk, mijn probleem is dat anderen in mijn pc kunnen komen (in het netwerk). Ze kunnen in mijn persoonelijke map komen en daarmee kunnen ze bestanden kopieren, wijzigen, toevoegen enz. en dat wil ik niet! Dus kan ik er voor zorgen dat ze geen toegang meer hebben? Alvast bedankt! Groeten!
  4. Ik heb een vraag: Waarom willen jullie dat allemaal weten?
  5. http://speccy.piriform.com/results/tWN5HnnAKBQydRDXGRKDATX Hier heb je hem
  6. Hoi, Mijn vriend heeft een PC met de volgende videokaart Intel 82915g/gv/910gl express chipset family. Hij wilt het updaten maar kan het nergens vinden en ik ook niet. Weet iemand waar ik de driver van deze videokaart kan downloaden? (die wel veilig, en virus-vrij is natuurlijk!) Groeten, Janvanhethek
  7. 1. Voor school en natuurlijk voor GAMEN!!! 2. Tussen de 3000 euro en 4000 euro 3. Een samenstelling 4. Absoluut niet! 5. Waarschijnelijk, als ik dan mijn game kan spelen. 6. Graag een multicard reader, en genoeg USB poorten 7. Ja, samen met mijn buurman. 8. Ja, Windows 7(8 tegen die tijd) Ultimate 64-bit 9. Ja, appeltje eitje 10. Waterkoeling, van die led lampen (blauw of rood),ThermaltakeOverseer RX-I behuizing, Hewlett-PackardZR2440w (XW477AT) monitor, , Logitech G19Gaming Keyboard toetsenbord, Blu-ray brander (<- kan ik daar ook gewoon mijn DVD games installeren?), een SD HDD, een SATA 4TB HDD, een monster van een videokaart (een hele goede dus), snelle en veel RAM min. 32 GB, snelle CPU min. 3,0 GHz. 11. HD speakers (mooi geluid en BASS) de rest staat bij vraag 10 12. Lekker stil 13. Ik woon in Nederland. Graag Alternate.nl of Media Markt Ik hoop dat je iets moois van kan maken!
  8. Dit is de hele samenstelling: Mijn Configuratie € 5.969,39* » Detailoverzicht · CPUs Koelers Noctua NH-D14SE2011 Dual fan, PWM Y-kabel 1 x € 84,90* · PC Garantie ALTERNATE 1 jaaron-site garantie 1 x € 39,99* · CPUs Socket 2011 Intel® Core™i7-3960X FC-LGA4, "Sandy Bridge E", WOF 1 x € 999,-* · Monitoren Hewlett-PackardZR2440w (XW477AT) DVI-D, HDMI, DisplayPort, USB 1 x € 399,-* · Voedingen Antec HighCurrent Pro HCP-1200 8x PCIe, Kabel-Management, Zwart 1 x € 274,-* · Muizen & Trackballs Bedraad Razer LACHESISrefresh 5600 dpi, Zwart 1 x € 74,90* · Behuizingen Big Tower ThermaltakeOverseer RX-I Window-Kit, USB 3.0, HDD-dock, Zwart 1 x € 114,90* · Solid State Drive PCI Express OCZ RVDHY-FH-1T Revo Hybrid, AES, 1TB HDD + 128GB cache 1 x € 399,-* · Toetsenborden Bedraad Logitech G19Gaming Keyboard 1 x € 119,90* · Blu-ray Brander Serial-ATA Sony OptiarcBWU-500S Zwart 1 x € 104,90* · Moederborden Socket 2011 ASUS Rampage IVExtreme RAID, Gb-LAN, Sound, ATX 1 x € 404,-* · Harddisks 3,5 inch SATA HitachiHUA722010CLA330 Ultrastar A7K2000, 24/7 1 x € 107,90* · Geheugen DDR3-2133 G.Skill 64 GBDDR3-2133 Octo-Kit F3-17000CL10Q2-64GBZ, RipjawsZ, XMP 1 x € 849,-* · Grafische kaarten NVIDIA PCIe EVGA GeForce GTX690 Signature 2 x € 999,-* Over die prachtige pracht en praal heb je wel gelijk in. Dit is ook mijn eerste gaming PC. Dus als jij een goede (of betere), en goedkopere game PC weet hoor ik het graag!
  9. Hoi, Ik ben van plan om een nieuwe Game PC te kopen (na dat ik alle centjes heb! ). Ik maak een samengestelde PC bij Alternate.nl. Daar heb je een PC builder waarop ik mijn PC heb samengesteld. Hoe dan ook ik heb twee Nvidia EVGA GeForce GTX 690 Signature's (let niet op de link) ingebouwd. Maar die PC builder zegt: PCIe U heeft twee grafische kaarten gekozen welke beiden twee slotplaatsen in beslag nemen. In combinatie met de reeds ingebouwde uitbreidingskaarten kan dit leiden tot koelingsproblemen of zelfs oververhitting. Verwijder alstublieft één van de grafische kaarten of uitbreidingskaarten uit uw configuratie. Is dit te verhelpen. Ik wil heeeeeeeeeeeel graag deze videokaartEN in de PC hebben, om het maximale uit te halen! Groeten, Janvanhethek
  10. Hoi, Ik gebruik nu de resolutie: 1280 x 1024 En ik wil het verhogen naar: 1600 x 1024 Maar mijn beeldscherm zegt dat het signaal buiten bereik is, maar ik heb wel beeld. Is er een manier om deze resolutie toch te gebruiken?? Monitor: Compaq TFT8030 Iemand suggesties?
  11. Jongend dat heeft ook niet geholpen. Ik las net een topic het leidde mij naar een register ding dat zag ik: AutoRunAlwaysDisable. Als ik dit verwijder zal hij het dan goed doen??? Dit zijn de waardegegevens: NEC MBR-7 NEC MBR-7.4 PIONEER CHANGR DRM-1804X PIONEER CD-ROM DRM-6324X PIONEER CD-ROM DRM-624X TORiSAN CD-ROM CDR_C36
  12. Ok, bedankt ik zal het doen. (ik heb de software toch niet nodig)
  13. Ik heb deze PC al rond de 2 jaar. Deze PC heb ik gekocht bij Media Markt. De fabrikant is Emachines. Wie? => weet ik niet. Het klopt trouwens met het automatisch afspelen. Ik heb systeemherstel een paar keer gebruikt, en ik ben een paar keer met virussen in contact gekomen (<= misschien is dat het). Ik kan je wel verzekeren dat mijn PC 100% virus vrij is. Ik heb Avast! anti-virus en heeft toestemming om automatisch up te daten als dat nodig is. Ik scan minstens 1 keer per week mijn computer met Avast! en Malwarebytes anti-malware. Ik heb het zelfde probleem ook gehad met mijn oude PC (automatisch afspelen). Het was verholpen toen Windows opnieuw geïstalleerd was. Ik heb geen CD van Windows 7, dus dat is geen optie. Mocht je het vragen: Nee, de garantie is al een jaar geleden verlopen. Trouwens wat het gekke is: ik noch een account op deze PC en daar doet alles wel goed. Raar dat hij op mijn gewone account niet doet.
  14. De nieuwe sleutel heeft ook niet gewerkt. Ik heb iets gelezen dat bepaalde programma's hier ook invloed kunnen hebben. Ik heb de volgende programma's die invloed zou kunnen hebben. - Deamon tools Lite -Image burner - Nero
  15. Ja, ok daar heb ik het juist vandaan. Maar ik wil weten hoe ik een registersleutel (of hoe het ook mag heten) moet maken. (ik wil het graag in 1 keer goed doen.
  16. Het opent zich schuivent. Met vloeiend bedoel ik dat het eerst vaag is en dat het weer helder wordt. Het gaat meteen open. Nogmaals met vloeiend bedoel ik => eerst vaag en daarna goet zichbaar. als je dat bij jezelf doet zie je het vanzelf.
  17. Jongens ik heb dit gevonden op een andere topic: 1. Klik op Start, klik op Uitvoeren, typ regedit in het vak Openen en klik op OK. 2. Klik op de volgende registersubsleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon 3. Als de waarde voor allocatecdroms onder Gegevens in het rechterdeelvenster gelijk is aan 0, gaat u naar stap 5. 4. Als de waarde voor allocatecdroms onder Gegevens in het rechterdeelvenster gelijk is aan 1, klikt u met de rechtermuisknop op allocatecdroms en klikt u op Wijzigen. 5. Typ 0 in het vak Waardegegevens en klik op OK. 6. Sluit de Register-editor af. De aangegeven register sleutel staat NIET in mijn register!!! Ik wel hem aanmaken maar ik weet niet hoe dat moet! Willen jullie zo snel mogelijk reageren??
  18. Hoi, Ik loop tegen een probleem aan. Als ik met mijn rechter muisknop klik dan opent er zich een menu, dat menu moet vloeiend openen maar dat doet hij niet. Ik kan nergens vinden hoe ik dat kan veranderen. Bij Windows XP was het volgens Clear type. Maar bij Windows 7 is dat verandert. Suggesties??? Groeten, Janvanhethek
  19. Nee, met dat vakje geeft hij aan wat ik zeg. Maar hij tikt dat niet in Word. Nee, het is een voledige verie (herinstallatie is niet mogelijk ik had de CD van mijn buurman geleent) Toen ik hem net installeerde deed hij het perfect. Het is een maand of 2 geleden en systeem heeft dat herstelpunt niet meer
  20. Hoi, Ik gebruik het bovenstaande programma. Ik heb het een maand of 2 niet gebruikt en nu dicteerd hij niet meer. Bij Word (2010 Prof.) zeg ik bv. hallo ik ben een schaap. Maar dat typt hij niet in word. Er is een klein vakje, daarin kan ik zien of hij het goed verstaat, en dan moet hij het zetten in word. wat hij niet doet. Ik zou graag wat oplossingen krijgen. Bedankt en succes.
  21. Ok, er onder staat het volgende: De aangevraagde service is al gestart. ---------- Post toegevoegd om 09:55 ---------- Vorige post was om 09:51 ---------- Sorry, nog steeds het zelfde probleem. Nog meer ideeën?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.