Ga naar inhoud

Haakieee

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Haakieee

  1. Inderdaad! Hij reageert direct! Goede test.
  2. Nee. Geen identieke laptops. Maar Wel allebei Compaq. En moet zeggen dat mijn vorige Compaq ook luider was..
  3. Esthetisch kan mij eigenlijk niet zoveel schelen. Maar ik zal het latje wit lakken ! Hij werkt inderdaad. Ben alleen gewend dat hij meer "blaast". Vind hem wel erg stil mijn laptop vergeleken met andere studiegenoten!
  4. Dit weekend eens proberen. Tot op heden werkt het op "pootjes" zetten prima..
  5. Staat voornamelijk op mijn bureau. Neem hem zelden op mijn schoot of op een andere stoffige ondergrond.. En als dit inderdaad werkt is zo'n netbookventilator wel wat.. Wat zijn eigenlijk "normale" temperaturen??
  6. HP COMPAQ PRESARIO CQ61 (bedankt voor de hint;), voel me echt een kneus) @ Asus, dat zelf ontkoppelen vindt ik nogal riskant. En als ik onder op me laptop kijk kan ik ook geen dekseltjes vinden waardoor ik snel bij de ventilator kan zijn. Dan zou ik volgens mij de volledige onderkant er af moeten halen.. - toevoeging: heb even DVD hoesjes onder de laptop gezet en temperatuur daalt aanzienlijk.. CPU Intel Pentium T4300 @ 2.10GHz 37 °C Penryn 45nm Technology Motherboard Quanta 306A (CPU) 46 °C
  7. Ik gok dat hij nu ouder dan 1 jaar oud is. Garantie? Geen idee. Ik moet terug naar de winkel waar ik hem gekocht heb. Maar je kent het wel... Tijdgebrek.. Maar als ik weet dat het kantje boord is dan sta ik natuurlijk morgen op de stoep van de winkel!! Waar kan dit aan liggen? Heb onlangs al heel mijn computer laten resetten maar ook dit had geen verbetering.. Heb zelf het idee dat de ventilator helemaal niet meer werkt. Mijn vorige laptop blies je af en toe van je bureaustoel af. Maar deze is naar mijn gevoel te "stil".
  8. Hallo allemaal, Ik heb grote temperatuur problemen. Vandaag zo erg dat de laptop regelmatig dacht: "ik stop ermee". Heb al de standaard dingen gedaan als ventilator gaten met de stofzuiger behandeld. Maar dat werkt ook niet. Ik heb een Compaq. En dit zijn de specificaties die ik het Speccy heb gehaald (jaja ik heb al wat discussies gelezen) maar weet niet wat ik met die gegevens moet doen.. Dus gaarne hulp want ben bang dat hij het straks gaat begeven! Operating System MS Windows 7 Home Premium 32-bit CPU Intel Pentium T4300 @ 2.10GHz 61 °C Penryn 45nm Technology RAM 4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 398MHz (6-6-6-18) Motherboard Quanta 306A (CPU) 72 °C Graphics Algemeen PnP-beeldscherm (1366x768@60Hz) NVIDIA GeForce G 103M Hard Drives 488GB FUJITSU MJA2500BH G2 ATA Device (SATA) Optical Drives TSSTcorp CDDVDW TS-L633M ATA Device Audio High Definition Audio-apparaat http://speccy.piriform.com/results/43LoQrkF2YGpr1QWALpd7rX Als jullie meer info nodig hebben over mijn laptop hoor ik het wel!! Alvast bedankt! Groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.