Ga naar inhoud

janneke

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over janneke

  • Verjaardag 16-05-1986

janneke's prestaties

  1. maar is de sp in het nl dan al wel of niet uit? kreeg een mail van pc help dat ie uit was, of is dat dan alleen in het engels?
  2. de reden dat ik vroeg waarom ik geen reacties kreeg is omdat ik zag dat er op andere mensen wel werd gereageerd, en dus d8 dat niemand het probleem kende, ik snap heus wel dat jullie niet 24 uur per dag achter de pc zitten. ik heb niemand ergens voor uitgemaakt, dus geen reden om mij hierom te bannen. het probleem is intussen opgelost door een nieuwe videokaart dus wil jullie alsnog bedanken voor de reacties.
  3. vraagje: als je de sp in engels download, staat dan heel vista in het engels erop?
  4. is dat het enigste wat je te zeggen hebt yannick? bedankt. de pc is van vorig jaar juli, de videokaart is volgens mij een radeon x1300 heb contact opgenomen met dell, die zegt dat ik waarschijnlijk verkeerd heb geinstalleerd. moet het nog opnieuw doen maar is dus even afwachten. hij slaat vast op het spel battlefield 2, ik speel verder weinig dus kan zijn dat ie het op alle spellen doet. hij slaat dus ook af als ik de 3d van de ati driver open. de videokaart is trouwens niet kapot heb een run gedaan die gaf alles goed aan.
  5. kan iemand me mss vertellen waarom ik geen reacties krijg?
  6. ik heb me al voorgesteld op even voorstellen maar krijg er geen reactie op dus probeer ik het hier even. het probleem: mijn graphics driver van ATI geeft een probleem aan wat niet op te lossen is. als ik de 3d van ATI open slaat ie vast, wat ie ook bij een spel doet als dit opgestart word. kan het zijn dat die videokaart kapot is? of kan het ook aan de instellingen liggen? de pc moet dan opnieuw opgestart worden en geeft nu ook een probleem met de videokaart aan! HELP!
  7. ik heb mijn dell pc vanaf vorig jaar juli met windows vista home premium AMD atlon 64 x2 dual core processor 3600+ 1.0 GB ram radeon x1300/ x1550 series. ik ben een ontzettende leek als het om inhoud van pc gaat en heb dus ook meteen een probleempje te melden, ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen, want heb al rondgevraagd en ken niemand die het snapt. het probleem is dus dat de ati graphics driver niet of nietgoed werkt. ik merkte het doordat een spelletje wat het altijd gewoon gedaan heeft niet meer opstarten, en de pc dus gewoon vastliep(zwart beeld). nou heb ik gemerkt dat als ik de 3d instellingen van mn ati driver in ga hij hetzelfde doet. Ik heb met dell aan de telefoon de computer opnieuw geinstaleerd en hun zeiden dat het dan opgelost moet zijn. niet dus... weet iemand waar dit door komt en wat ik eraan kan doen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.