Ga naar inhoud

comima

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

comima's prestaties

  1. comima

    Gmail.

    Awel passer, bedankt voor het meedenken dan kan ik misschien ook uitdokteren hoe ik een mail van gmail in Mijn Documenten moet krijgen 😉 ! Prettige dag verder !
  2. comima

    Gmail.

    Oei ... je hebt gelijk " mus '" passer ! Ik ben van alles aan t zoeken en uittesten met gmail en ik ben een dummy ... Momenteel heb ik vierkante ogen en ben alles aant dooreen gooien ! Het goede nieuws is dat ik dat icoontje van gmail op de taakbalk heb kunnen plaatsen. Open Chrome dan links boven klik op het gestipte vierkant van Google apps dan met rechermuisklik op icoon gmail dan klik op Snelle link maken en aanvinken Bureaublad of en vastzetten op Taakbalk. Hoe ik een video van gmail moet opslaan heb ik ook gevonden maar hoe ik een gewone mail van gmail moet opslaan heb ik nog niet gevonden... Ik hoop dat het je nu iets duidelijker is en bedankt voor de moeite...😊
  3. comima

    Gmail.

    Bedankt weeral passer voor je hulp ... ik gebruik Chrome. Na heeel lang zoeken en uittesten heb ik gevonden hoe een video opslaan van gmail naar de map Video's. Klikken downloaden en dan openen in map en dan van die download map slepen naar Video's... Er is misschien veel simpeler maar dat weet ik niet ... Wat ik ook (nog) niet weet is hoe de tekst van een gmail opslaan in Documenten... Vriendelijke groetekes.
  4. comima

    Gmail.

    Bedankt passer voor je hulp... spijtig genoeg doe ik iets verkeerd want ik geraak er niet ... bij hulpmiddelen zie ik geeb Gmail of Bureaublad staan ... 😟
  5. comima

    Gmail.

    Hallo ! Kan iemand me aub me zeggen hoe ik een gmail icoontje op de taalbalk krijg op Windowd 8.1 ? Bedankt voor de moeite. comima.
  6. Gevonden ... In jullie binnengekomen mailekes moet is eerst " Afbeeldingen tonen " aanklikken.... Bedankt weeral en tot de volgende zitting .
  7. Eigenaardig hee ? Ik gebruik Internet Explorer 11...en heb naar mijn weten niets veranderd... Welke andere brouwser probeer ik best ?
  8. Ik heb inderdaad wel iets gevonden via de instellingen van Zune en door op het een en het ander te klikken ! oa : Zune start nu niet meer automatisch als ik mijn Nokia aansluit op de laptop. Zune zet niets meer automatisch van de Nokia op de pc's. Ik heb de map Incredimail met die 1500 afbeeldingen kunnen deleten ! Bedankt. Wat ik nu weer niet weet...is hoe ik op jullie site sommige berichtopties kan aanklikken, zoals een smiley, de opties blijven in een vage kleur, ook al heb ik Meer Berichtopties aangeklikt en kunnen niet aangeklikt worden…
  9. Nogmaals bedankt clarkie. Die link ga ik eens rustig helemaal uitpluizen en zal jullie laten weten of ik iets gevonden heb.... Vriendelijke groetekes.
  10. Bedankt clarkie. Ingesloten 2 printscreens - een van Incredimail : waar ik die afbeeldingen haal ( in het opmaakprofiel ) en een van Zune, waar al die incredimail afbeeldingen zijn gekomen ( met gele stift doorhaald ).
  11. Bedankt voor je reactie clarkie. Zune heeft inderdaad niets te maken met incredimail, dat mijn e-mailprogramma is - telkens ik een mail stuur ( met incredimail dus ) komt de albeelding die ik gekozen heb in het opmaakprofiel in de zune van mijn pc...daarom staan die 1500 afbeeldingen daar...dat zijn allemaal afbeeldingen van gestuurde mails. Het kan natuurlijk ook zijn dat er iets in de instellingen van zune moet veranderd worden om die gebruikte incredimail-afbeeldingen niet meer in die zune te zetten... Dank u voor de moeite.
  12. Zeer graag jullie hulp aub. .Op mijn laptop windows 8.1 staat Zune omdat mijn smartphone een Nokia lumia 710 is en omdat ik dan die zune nodig heb om mijn zelfgemaakte videokes te kunnen bekijken en om de Nokia te updaten... Wat zeeeer vervelend is dat op de zune laptop meer dan 1500 afbeeldingen staan !!! Meestal al de incredimail achtergronden die ik gebruik om mailekes door te sturen ! Die afbeeldingen selecteren om te deleten moet een voor een gebeuren...dan ben ik wel even bezig ... Het liefst zou ik die zune verwijderen maar kan ik dan mijn videokes nog belijken op de Nokia en die updaten ? Bedankt voor de hulp en vriendelijke groetekes.
  13. Bedankt voor je reactie... Als ik een mail kreeg op dat voorgeinstalleerd email programma en er zijn afbeeldingen in die mail, zoals mooie foto's over dieren bv, die kan ik regelmatign niet openen. Nu heb ik dat wel opgelost ( met zeeer veeeel zoeken en geduld...en de hulp van een app ) ... ik heb dat voorgeinstalleerd email programma eraf gezwierd - niet simpel voor mij - en ik heb gmail erop gezet. Daar heb ik geen enkel prpbleem mee en funcioneert in het buitenland ook nog ! Bedankt voor de moeite en vriendelijke groetekes.
  14. Ik was te snel en begin terug...sorry... Hallo, Ik heb me een tablet van Medion aangeschaft :MD 98625 - Android 4.4. Leuk om overal mee te nemen... maar...als ik een mail krijg met een bijlage kan ik die bijlage nooit openen. Het mailprogramma stond op de Lifetab - ik ken de naam niet van het programma maar het icoontje ervan is een witte omslag met een geel bladje erin en daarop een wit apenstaartje. Ik heb deze vraag al verschillende keer zien staan maar nooit een oplossing gezien. Kan iemand me helpen aub ? Bedankt voor de moeite en vriendelijke groeteles.
  15. Bedankt clarkie, dat wordt me door iedereen aangeraden...webmail of Live mail of G. mail...maar dan heb ik natuurlijk die mooie ( incredi ) mailekes niet hè...Prettig week-end nog.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.