Ga naar inhoud

mooscher

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

mooscher's prestaties

  1. danku zeer , met ccleaner heb ik heel veel herstelpunten gevonden en heb ze verwijdert . heb de laatste 3 niet verwijdert en hola hola , ja het is opgelost , dus met die spacesniffer vond ik een optie toon unknown space en 298 gb was unaccisable , nu na het verwijderen van die punten hola hola heb -+260GB gewonnen . joepie danku . ik heb vista , die heeft gen zo een slider maar ik kan da wel in CMD met een code toewijzen zie ik . maar toch danku voor mij op het juiste spoor te brengen 1000x merci
  2. mijn primaire hardisk is altijd zo snel vol terwijl ik er echt niet veel heb op staan . heb is spacesniffer gedownload omdat ik dat wel interesant vond om te zien , omdat ik het door had van er klopt hier iets niet. en inderdaad , windows toont 596GB en spacesniffer 300GB totaal . heb een foto mee geupload met deze post . zou die stuk zijn die hdd of zijn er mensen met een logishe verklaring of een fix? danku zeer .
  3. ja , zoals op die link je gegeven hebt , maar met nog iets extra , stuurprogramma laden. dus waarom is die optie daar ?( load driver of in nedrlands stuurprogramma laden). volgens mijn moederbord moest ik daar ook op klikken en de nodige dingen doen .
  4. in het instalatie menu ( where do you want to instal windows , waar je op de knop format kunt klikken , als je links kijkt zie je een link die zegt Load drivers , en deze optie moest ik uitvoeren volgens mijn moederbord manual. en die drivers dienen om vista juist te instaleren bv enkele hard disk en type en ook of je pc in raid gaat zetten of niet , nu de naam vand die drivers zijn heel moeilijk om uit te maken welke de juiste was voor mijn pc setup,door de foto in mijn manual en omdat ze over zo moet je het doen als je 1 hard disk hebt, kon ik zien welke ik moest nemen , ik zoek iemand die mij meer uitleg kan geven over dit gedeelte , load driver voor dat je vista instaleert.
  5. mijn vista is oem versie , ik wou vista herstellen maar dat ging niet , dus die manier zoals in de handleiding zou bij mij niet werken op mijn udr3 x58 moederbord. deze topic gaat over de drivers die je kunt of moet laden nadat je format hebt geklikt. dus het verwisselen van schijf van vista schijf naar moederbord schijf en dan terug vista schijf om de instalatie te voltooien. nu mijn INF drivers updaten vind ik zo riskant na al die miserie dat ik dat later wil proberen. ik wil met deze topic ,meer info vinden over die drivers die ja eerst moet laden voor dat je vista verder instaleert .
  6. Google Vertaling kijk is of die link werkt , het staat waarschijnlijk op 0 en het moet 2 zijn. ---------- Post toegevoegd om 14:41 ---------- Vorige post was om 14:36 ---------- oftewel , ctrl alt del is indrukken als numlock aanstaat en dan afmelden , dit zou de numlock setting opslaan .
  7. zal ik doen , hier alvast een speccy link , danku. http://speccy.piriform.com/results/8sagfhMxkbynWGI8Rd6mt8W
  8. http://speccy.piriform.com/results/8sagfhMxkbynWGI8Rd6mt8W
  9. deze drivers vind je meestal ook op de cd van je moederbord .
  10. bij mij valt de numlock ook uit maar na een tijdje is de numlock terug, als ik mij afmeld om naar een andere gebruiker te gaan. misschien is eventjes wachten ?
  11. ik heb paar maanden geleden mijn vista hergeinstaleerd en ik heb op de knop formateren geklikt endaarna mijn moederbord cd er ingestoken en op stuurprogrammas laden geklikt , ik kreeg geneen compatibele dinges om aan te klikken en heb dan op toon alle geklikt en heb ik een uit die lijst gekozen die op de foto voorbeeld stond van mijn moederbord handleiding, een die kiest voor 1 enkele hard disk de Intel® ICH8R/ICH9R/ICH10R/DO of zoiets , heeft er iemand meer info over deze fase omdat ik wel tien opties had , het enigste wat ik weet is dat dit iets te maken had dat mijn pc in raid ging staan of niet.
  12. download de manual pdf van je moederbord , echt een aanrader , daar staat hoe je je bios paswoord reset.
  13. ik had een virus , waarbij ik mij hd geformateerd heb en vista geherinstaleerd , na 5 of 10 keer heropstarten om de updates van vista te doen , toen had ik het eerst , waarbij ik kies windows opstarten met de laatst bekende configuratie , waarbij het probleem opgelost is voor de ongeveer volgende 30 keer heropstarten. de eerste keer was de IRQL de andere zijn apc index match. dit moet toch een herkent probleem zijn denk ik. ik vind een hotfix op microsoft website , maar ze zeggen dat die al in de updates zit , maar ze spreken niet over die IRQL. IRQL 0x0000000a en APC 0x00000001 bug code . ntoskrnl.exe driver , IRQL adress fout ntoskrnl.exe+55410 en APC adress fout ntoskrnl.exe+5a490.
  14. ram disk plus is nog sneller , veel sneller dan ssd . tjah 99 euro voor ram disk plus, tjah. ik denk toch met ram disk dat je halucinerende prestaties meemaakt met gamen , maar ja twas dat je 8 gig hebt en je hebt 4.250 gig waarmee je iets kan doen maar het kost 100 euro. ok
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.