Ga naar inhoud

Elitejuser

Lid
  • Items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Elitejuser

  1. Kape, ik heb een bijlage met een afbeelding van de link. Je kan deze misschien gebruiken om een waarschuwing op te stellen? VIRUS.bmp
  2. Dat komt omdat het virus ervoor zorgt dat deze doorgelaten worden. Als je doet wat Kape zegt, zal het virus succesvol verwijderd worden, en zullen daarmee ook de Trojan Downloaders (Generic6 dacht ik?) niet meer binnengeraken.
  3. Tog wel: - Files created between 2008-02-14 and 2008-03-14 ----------------------------- 2008-03-11 20:24:17 0 d-------- C:\Program Files\Trend Micro 2008-03-07 19:38:30 88640 --a------ C:\WINDOWS\system32\uvtkqlnp.dll 2008-03-07 19:36:58 88640 --a------ C:\WINDOWS\system32\xmumkoit.dll 2008-03-06 20:47:09 167033 --ahs---- C:\WINDOWS\system32\ghkmp.ini2 2008-03-06 20:41:02 0 d-------- C:\WINDOWS\system32\iDlo01
  4. Verwijder Messenger volledig van je computer. (Je weet wel hoe je je gewone er af gooit?) Ook Windows Messenger moet eraf hiervoor doe je het volgende: Ga naar start Configuratiescherm Klik op Software Windows onderdelen wijzigen of verwijderen (linkerkolom) Scroll naar onder en haal het vinkje bij "Windows Messenger" weg Klik op volgende
  5. Begin al vast met het volledig verwijderen van alle messenger toepassingen op je computer. Ook de Windows Messenger, die verwijder je als volgt: Ga naar Start -> Configuartiescherm -> Software Klik nu in linkerkolom op "Windows onderdelen toevoegen of verwijderen" Scroll naar beneden en haal het vinkje bij "Windows Messenger" weg Klik op volgende Hoe je je gewone Messenger verwijdert, weet je waarschijnlijk wel?
  6. Als je absoluut zeker wilt spelen (ik denk dat het er al volledig afligt) kan je via de zoekfunctie even kijken of hij met het zoekwoord "Messenger" iets vind.
  7. Ik dacht dat dat op volgende manier ging: Ga naar Start -> Configuratiescherm -> Software Dan klik je links op: "Windows onderdelen toevoegen of verwijderen" Vervolgens haal je het vinkje weg bij Windows Messenger (helemaal onderaan) en druk je op volgende.
  8. Verwijder dit niet tenzij Kape het zegt maar: O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background Lijkt me tog een deel van Messenger te zijn...
  9. Ik ben niet echt een specialist, maar ik denk dat ik nog delen van MSN herken?
  10. Het is het handigste om zelf ook een eigen thread op het forum te beginnen; Ik vermoed dat het nogal verwarrend is om te behandelen als ze met 2 in 1 post vermengd worden.
  11. Je contactpersonen hangen vast aan je e-mail adres bij Hotmail.be. Als je je Messenger (en alle andere MSN toepassingen) verwijderd, verlies je geen gegevens (je zal na de behandeling wel Messenger moeten herinstalleren) Het feit dat je MSN actief blijft, wil niet zeggen dat je gehackt bent. Dit heeft mogelijk te maken met het virus; het verspreid zich via messenger dus wil het messenger actief houden. Ik vermoed dat je je wachtwoord en e-mail adress bij messenger opslaagt? Indien dat zo is, zou het automatisch aanmelden kunnen stoppen wanneer je het vinkje bij "Wachtwoord onthouden" wegdoet.
  12. Ik heb een gelijkaardig virus gehad, en het wordt niet altijd meteen doorgestuurd wanneer je je bij MSN aanmeldt; soms is het pas na een minuut nadat je je aanmeldde, soms pas na 5 uur. Kape kan waarschijnlijk zien aan je HJT-log of er nog sprake is van een probleem.
  13. Lien, je hebt geen anti-virusprogramma?:S En inderdaad, MSN er alleen afgooien gaat niets helpen, het zit namelijk niet alleen in msn. Doe wat Kape zegt (van dat HiJackThis) maar ik zou ook (bv) AVG downloaden, en scan je computer daar eens mee. De kans is groot dat je pc tientallen Trojans binnenhaalt.
  14. Aangezien alles geback-upt werd, ben ik zeer weinig verloren. Zelfs mijn favorieten van mijn Internet Explorer heb ik nog. Ik ben enkel wat Microsoft programma's kwijtgeraakt, die ik, als ik alles optel, in minder dan een halfuur kon herinstalleren. En ik vermoed dat het niet/ op ongelofelijk weinig andere manieren kon; ik heb de notities die die kennis nam bekeken, en deze heeft zowat op alle mogelijke manieren het bestand (services.exe) pro beren verwijderen. Ik geloof zelfs dat hij nog andere bestanden vond die verwijderd moesten worden, waarvan er ook maar 2/5 lukten (waarschijnlijk onderdelen van die services.exe) Maar back-uppen kan niet iedereen, en een computerwinkel durft er zelfs geld voor te vragen. Als je het zo bekijkt, is formatteren inderdaad niet geschikt...Maar aan de andere kant: ik was hopeloos. Op hulp bij Nucia rekende ik niet echt; sinds ik die post plaatste om er eens naar te kijken, kreeg ik enkel "boze" berrichtjes van specialisten dat ik mijn beurt moest afwachten; al kregen anderen gewoon voorrang doordat de beheerders niet naar de onderkant van het forum keken.
  15. Mja, maar dat valt ook niet aan te raden aan mensen die met hetzelfde probleem zitten :S Aangezien je best alles eerst back-upt; en niet iedereen kan dit.
  16. Zoals ik al zei: dingen zoals Windows Installer; Java; Adobe Reader moest ik opnieuw installeren.(Bij het afsluiten waren er onder andere 88 Updates die geinstalleerd moesten worden) Microsoft Office daarentegen(en andere toepassingen,...) is nog volledig geinstalleerd. Ook bood Windows me weer de "Windows XP rondleiding" aan toen ik de computer weer opstarte.
  17. Dat heb ik gemerkt :S Ik heb het niet zelf gedaan, dus ik ben ook niet in staat te vertelllen hoe het is gebeurd (Ik was er niet eens bij ) Wel weet ik dat ik achteraf al de updates van Windows weer moest installeren, en dat programma's zoals Java verwijderd waren. Ook stonden al mijn andere programma's en bv. Internet Favorieten in mappen op mijn bureablad; het is dus mogelijk dat de persoon die het deed alles heeft geback-upt, en vervolgens de pc formateerde?
  18. Kape, dit lijkt al wat meer op dat van mij? (Even uit intresse: ) Lien, welke virusscanner gebruik je? En pikt deze iets van virussen op? (Gelieve eerst te doen wat Kape zegt, hij weet wat hij doet)
  19. Het is verwijderd Die kennis was in staat het bestand te verwijderen
  20. Ik wil je alvast bedanken voor al het werk en de moeite die je hierin hebt gestoken. Als die kennis het morgen niet weet, zal ik maar formateren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.