Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

w1p3out_22

Lid
 • Aantal items

  43
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over w1p3out_22

 • Titel
  Lid

Contact Info

 • Skype
  righart15

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium
 • Monitor
  LG FLATRON W2243S
 • Moederbord
  ASUS P8H67-M LE (LGA1155)
 • Processor
  Intel Core i5 2500
 • Geheugen
  4,00 GB Single-Kanaal DDR3 @ 665MHz
 • Grafische Kaart
  NVIDIA GeForce GTS 450
 • Harde Schijf
  488GB Western Digita
 • Behuizing
  Antec Three Hundred
 1. Ik heb vandaag 4GB extra RAM aangekocht en nu kreeg ik geen BSOD maar bleef mijn volledige PC wel vasthangen en heb ik moeten heropstarten via de knop op de PC Misschien is dit een vooruitgang?
 2. Bedankt voor de reactie maar ik kan voorlopig niet op de laptop waar het hier over gaat aangezien deze bij mijn moeder staat en ik nu bij mijn vader ben.
 3. Ik heb sinds kort weer last van BSOD bij minecraft. Deze keer komt het volgens de blue screen view door iets anders namelijk ntoskrnl.exe Ik heb al uren lang gezocht naar informatie op google maar heb niet brijkbaar gevonden. Alle hulp en tips zijn welkom!
 4. Bedankt voor de reactie, ik zal direct eens kijken. EDIT: Veel ben ik niet met die uitleg die ik krijg. Dit zijn de mislukte updates.
 5. Ik heb een laptop van Acer van ongeveer 4 jaar oud. En heb hierop Windows Vista 32 bit geïnstalleerd. Nu heb ik hier een paar problemen mee. Mijn laptop doet telkens dezelfde update telkens als ik hem afzet. Die update blijft maar duren. (Ik heb hem een nacht moeten laten opstaan omdat die die update maar niet klaar kreeg, nu moet ik het afsluiten forceren door op de knop te drukken) Als ik probeer bij de windows update instellingen om die updates te verbergen dan loopt mijn dialoog venster vast. Ik heb gisteren iets proberen te installeren voor school en ook toen bleef mijn windows vast hangen. Als ik een programma wil verwijderen d.m.v. het configuratie scherm dan loopt ook hierbij mijn dialoog venster vast. Ik kan wel telkens het venster sluiten met het taakbeheer. Weet iemand hoe dit kan komen? Ik ben ten einde raad. Specs: Intel Core 2 duo CPU T7300 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2 GB ram
 6. Vandaag vroeg ik mij af of het mogelijk is om op mijn pc 2 beeldschermen aan te sluiten mijn grafische kaart is GeForce GTS 450 1x DVI, 1x VGA, 1x HDM outputs. Is het mogelijk om 1 scherm aan tesluiten op HDMI en 1 op VGA? Of zal mijn graphische kaart oververhitten? Specs: Processor: Intel Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz Geheugen: 4096MB RAM Video kaart: NVIDIA GeForce GTS 450 Video Geheugen: 2761 MB Groetjes Righart (w1p3out_22)
 7. Werkt het wel als het een microfoon is met USB aansluiting? Anders is je microfoon ingang plug (weet de exacte naam niet) waarschijnlijk stuk.
 8. Ik zou nog even wachten tot je kanaal wat gegroeid is. Je kan altijd eens contact opnemen met een "gaming network" zoals TGN, machinima, IGN, ... Als je nederlandstalige gaming videos maakt kan je zeker eens een kijkje nemen naar TGN (dat is voor elk land apart)
 9. Ik kan je wel helpen maar dan moet ik wel een site hebben zodat ik het logo enzo er mee kan laten overeenkomen. Ik kan je nog niets garanderen wanneer/of ik je kan helpen.
 10. Als je zegt dat het misschien aan je PC ligt misschien moet je dan eens een andere Headset lenen van iemand om te kijken of die werkt.
 11. Ok zal er vanaf nu voor zorgen dat ik minder vensters tegelijkertijd open heb.
 12. Heb hem nu geupload op Photobucket. http://i1163.photobucket.com/albums/q542/Rs-ArT/d0a8a3970b104f21c6a5900371d2fc15.png
 13. Oeps ik zie de foto, http://gyazo.com/d0a8a3970b104f21c6a5900371d2fc15.png?1345034669 Dat is de link van de foto
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.