Ga naar inhoud

pure

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pure

  • Verjaardag 18-05-1996

pure's prestaties

  1. Ga naar firefox, dan klik je op add-ons. Plugins kun je daar uitschakelen maar het zijn waarschijnlijk extensies die je wilt verwijderen.
  2. Het is bij iedereen bijna hetzelfde waarom zouden ze het hier anders doen?
  3. Windows movie maker heeft problemen met .mp3 bestanden. Als u eens het .mp3 bestand omzet (convert) naar .wma dan zou het normaal moeten lukken.
  4. je zal die 2 films zeker kunnen afspelen op je tv met je externe HD maar de blue ray dvd's zul je niet via je externe HD kunnen afspelen (niet dat ik weet).
  5. Je zegt dat je een melding krijgt dat het een bedreiging is. Is die melding van een virus scanner of van windows
  6. Is het een opmerking van een virus scanner of van windows? Als het je virus scanner is klik hier voor een handleiding om je virus scanner uit te schakelen. en bij Krijg je dan een blauw scherm of sluit die gewoon af?
  7. hoh heb je anders geen console (ps3 of xbox) want als je een blue ray gaat huren zal je dat bestand niet kunnen kopieren naar je hd.Als je zou een console hebben kun je gewoon de blue ray disk daarin afspelen.
  8. Je zegt dat je een aantal films op je hd heb staan dus je hebt geen disk veronderstel ik? Als het gewoon een .Vlc bestand is zou je geen probemen. Met welk programma open je die bestanden op je computer?
  9. Als je bv een film hebt in 1080p en je tv ondersteunt 1080p dan is er geen enkel probleem. Je moet gewoon je film op je externe HD zetten en dan je HD verbinden met je tv en dan zou je normaal moeten je film kunnen afspelen. Als dit niet lukt zou het kunnen liggen aan het bestandtype van je film. Blue ray spelen zou normaal wel moeten lukken maar wat is het bestandtype van je blue ray film? EDIT: als ik me niet vergis heb je toch geen blue ray speler nodig als je geen blue ray disk hebt?
  10. als je een blue ray film op je externe harde schijf hebt kun je dat even gemakkelijk als een normale film afspelen op je tv. Heb je zoon externe harde schijf?
  11. Als je een externe harde schijf hebt kun je gemakkelijk via usb films afspelen op je tv. En van de snelheidsoverdracht denk ik niet dat het te traag is voor films ( je zult zeker geen haperingen of kwaliteitsverlies hebben ofzo). Over je pc draadloos te verbinden met je computer is wel mogelijk denk ik maar heb geen ervaring mee.
  12. Ofwel download je het programma dropbox (Download Dropbox hier) op beide computers. zet het bestand in de dropbox map en als je dan op je andere computer gaat zul je zien dat dat bestand ook in de dropbox map staat ( je hebt wel internet verbinding nodig) anders is een USB- stick nog altijd het beste denk ik (: EDIT: het programma is heel handig voor kleinde bestanden zoals word bestanden maar voor grote is dit niet zo handig (zoals films enzo)
  13. Als je TV een recente flatscreen is zou er normaal een usb poort moeten inzitten (toch bij de meeste). Dan zou het gewoon makkelijker zijn om je film op een usb stick te zetten. En een HDMI kabel krijgt kwaliteitsverlies als de kabel langer is dan 5 meter dus 15 meter zal wel kwaliteitsverlies hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.