Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

wolfrider

Lid
 • Aantal items

  222
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over wolfrider

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 21-04-56

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10 op 2 laptops , google android op tablet

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis
 1. Simkaart uit tablet verwijderen.

  inmiddels ondervonden: de kaart er uit pakken kan als tablet nog opstaat , maar bij terug plaatsen de tablet terug opstarten , of hij herkent de simkaart niet. topic mag dicht
 2. Toetsenbord doet raar

  Dit ging wel ver boven mijn computerpetje hoor, lang zitten zoeken maar kreeg het niet opgelost :-( Dirjax ken ik vanop motorforum, heeft mij op het juiste spoor gezet,waarvoor dank ! Topic mag dicht.
 3. Toetsenbord doet raar

  probleem opgelost moest combinatie van blauwe fn en numlocktoets indrukken tip gekregen van dirjax , zelf had ik dit nooit gevonden
 4. Toetsenbord doet raar

  Verduidelijk nog even : Probleem is dat ik de cijfers krijg in plaats van de letters op deze toetsen ???
 5. Toetsenbord doet raar

  Had aan mijn laptop lenovo t410 met windows 10 en azerty toetsenbord even een apart klavier met QWERTY indeling aangesloten. Alles werktte. Nu ik dat toetsenbord terug heb verwijderd, doet het originele toetsenbord raar. Ik krijg niet altijd de letters op het scherm die ik intik ? Ik tik bvb configuratiescherm en er verschijnt c6nf5g5g4rat5scher- ??? Ik krijg dit niet meer juist. Ergens staat een toetsenbordinstelling verkeerd waarschijnlijk . Wat moet ik doen ?
 6. Gebruik bij mijn vriendin die niet beschikt over internet thuis een tablet met modem en simkaart om te surfen. Om nog handiger te kunnen werken ook laptopke bijgekocht. Om daarmee op internet te kunnen dongle gekocht waarin ik dezelfde simkaart van de tablet gebruik , die dongle steek je dan in een usb poort van de laptop en we kunnen surfen,gisterenavond getest en werkt perfect! Moet ik bij het switchen van de simkaart van tablet naar de dongle voor de laptop de tablet eerst afzetten om de simkaart te verwijderen of kan ik die er gewoon uithalen,dat kan bij een tablet probleemloos,en overzetten naar de dongle? tablet misschien best in slaapstand zetten dan of hoeft dit niet ?
 7. Powerpoint voorstelling

  gisteren geprobeerd maar bestand opent gewoon niet...niet met powerpoint of apache open office, in geen enkel formaat.... degene waar ik het naar toe stuurde kreeg het wel open , dus topic mag dicht !
 8. Powerpoint voorstelling

  sorry , maar geraakte van't weekend niet op internet aldaar zal zo snel mogelijk opnieuw proberen en printscreen maken
 9. Powerpoint voorstelling

  lenovo momenteel bij de vriendin, zal asap checken.
 10. Powerpoint voorstelling

  Had ik al gedaan. Zal morgen verder zoeken , nu even niet thuis. Alvast bedankt!
 11. Powerpoint voorstelling

  Op het werk, in de pauze, op Dell desktop. Openen door muisklik via office pro, versie ?? Opgeslagen in verschillende formaten pps, ppsx en dergelijke op geheugenstick,maar thuis, op de toshiba , gaat alles goed, maar op de lenovo krijg ik niet de automatische diawissel die ik wil ...
 12. Powerpoint voorstelling

  Heb twee laptops, toshiba satellite en een lenovo thinkpad. Op beiden staat dezelfde office pro, geinstalleerd met dezelfde cd en officiele code, Wanneer ik een door mij gemaakte powerpointvoorstelling, die na muisklik automatisch moet starten en afspelen, aanklik , gaat het op de toshiba wel goed en op de lenovo niet , het is te zeggen op de lenovo moet ik met muisklik naar volgende dia gaan , op toshiba gaat dit automatisch zoals ik het wil. het is identiek dezelfde voorstelling met dezelfde instelling. hoe kan dit?
 13. scarlet trio

  Topic mag dicht, bedankt voor alle goede raad
 14. opstarten windows 10

  Klopt ! Bedankt voor de hulp iedereen ! Duiken er nieuwe vragen op , stel ik ze wel hier; Zal topic op slot zetten .Kan ik dit of is dat voor de moderator ?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×