Ga naar inhoud

dspark

Lid
 • Aantal items

  81
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. geprobeerd om te wipen ,alles kunnen doen zoals hierboven beschreven, jammer genoeg een foutmelding gekregen in de opdrachtprompt; error 58:missing or incomplete range specified for the operation niets gewiped dus :banghead::banghead::banghead::banghead:
 2. heb de dll gedaan, maar als ik de Opdrachtprompt open weet ik niet hoe ik naar de locatie moet gaan waar MBRWizard uitgepakt is.(desktop) mbrwiz /list intikken kent de pc niet. op mbrwiz.exe klikken levert een halve seconde een venstertje in zwartwit op dat lijkt op dat van de opdrachtprompt maar dan gebeurt er niks meer.
 3. die versie op softpedia doet malwarebytes antimalware afgaan vanwege een trojan 2013/08/16 14:03:54 +0200 DANNY-HP Danny DETECTION C:\Users\Danny\Desktop\MBRWiz.exe Trojan.FormatC QUARANTINE op de site van mbr zelf vind ik enkel een betaalde versie. ik heb ook al elders gezocht maar dan zijn het zo van die sites die ongemerkt je browser startpagina en zoekmachine kapen. Heb je een veilige link?
 4. op het web de de volgende tip heeft gevonden en hij werkt weer! - Verwijder de accu uit de laptop - Haal de adapter uit het stopcontact - Houdt de aan/uit knop 20 seconden ingedrukt - Stop de adapter terug in het stopcontact (ZONDER ACCU) - Sluit de laptop correct af - Stop de accu terug in de laptop - Start de laptop op Alles zou nu weer moeten werken. Ik hoop dat jullie ook iets aan deze tip hebben. Groeten, dspark
 5. nog ter info, de lader uitgemeten en die geeft nog prima stroom. de laptop wordt enkel nog gebruikt om op te lezen of een filmpje op te kijken. Was al enkele weken geleden dat ik hem nog eens geüpdatet had via internet en werkte sindsdien prima.
 6. Hoi, mn sony vaio laptop van 5 of 6 jaar oud start opeens niet meer op. Zowel op netstroom als accu (accu 2 jaar oud) doet hij niets meer, geen opstartscherm, geen flikkerend ledje meer, niets. Door zijn ouderdom ga ik er geen grote kosten meer aan doen. Als er iemand een idee heeft wat er stuk zou kunnen zijn kan ik hem mssn nog zelf repareren, als het onderdeel niet te duur is.(mijn niveau is dat van zelf geheugen kunnen bijsteken .)
 7. het is reclame voor de organisatie van wie ik de stick gekregen heb. Zij hebben het er op (laten) zetten.
 8. win 7 home 64 bit. in schijfbeheer zie ik m en n afzonderlijk, rechtsklikken levert geen makkelijke mogelijkheden op (volume uitbreiden- verkleinen- verwijderen is grijs en onklikbaar). Hoe kan ik het wegkrijgen?
 9. Hoi, mijn usb stick die ik gekregen heb heeft een speciale toevoeging gekregen, nl. er is een stuk gereserveerd voor een bestand en dat is dan een zogenaamd cd station. ik zie dus als ik hem insteek twee nieuwe letters, l/cd station en m/usb van 4 gb. nu mag ik die stick er nooit in laten zitten want bij heropstarten ziet mn pc een cd en daar hangt de pc op vast enz. ik heb al getracht te formatteren en dat lukt enkel met het niet gereserveerde deel . Is er soft of iets wat ik kan doen om dat cdstation te kunnen verwijderen?
 10. "Een upgrade naar 8GB RAM is mogelijk, zie deze info. " op die pagina denken ze wel dat ik 32 bit heb. ik heb 64 bit. Is dan niet upgrade mogelijk naar 16 gb ram ? win 7 home premium. en moet de mhz hetzelfde zijn als ik de 2gb vervang door een 4gb?
 11. HP Pavilion Elite h8-1010 ,1 jaar oud, nieuwe videokaart ingestoken en voeding van 500 watt ,nu nog wat meer geheugen http://speccy.piriform.com/results/cWwjxJGMDewdEB0xVUpWgfE
×
×
 • Nieuwe aanmaken...