Ga naar inhoud

dspark

Lid
  • Items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dspark

  1. geprobeerd om te wipen ,alles kunnen doen zoals hierboven beschreven, jammer genoeg een foutmelding gekregen in de opdrachtprompt; error 58:missing or incomplete range specified for the operation niets gewiped dus :banghead::banghead::banghead::banghead:
  2. heb de dll gedaan, maar als ik de Opdrachtprompt open weet ik niet hoe ik naar de locatie moet gaan waar MBRWizard uitgepakt is.(desktop) mbrwiz /list intikken kent de pc niet. op mbrwiz.exe klikken levert een halve seconde een venstertje in zwartwit op dat lijkt op dat van de opdrachtprompt maar dan gebeurt er niks meer.
  3. die versie op softpedia doet malwarebytes antimalware afgaan vanwege een trojan 2013/08/16 14:03:54 +0200 DANNY-HP Danny DETECTION C:\Users\Danny\Desktop\MBRWiz.exe Trojan.FormatC QUARANTINE op de site van mbr zelf vind ik enkel een betaalde versie. ik heb ook al elders gezocht maar dan zijn het zo van die sites die ongemerkt je browser startpagina en zoekmachine kapen. Heb je een veilige link?
  4. op het web de de volgende tip heeft gevonden en hij werkt weer! - Verwijder de accu uit de laptop - Haal de adapter uit het stopcontact - Houdt de aan/uit knop 20 seconden ingedrukt - Stop de adapter terug in het stopcontact (ZONDER ACCU) - Sluit de laptop correct af - Stop de accu terug in de laptop - Start de laptop op Alles zou nu weer moeten werken. Ik hoop dat jullie ook iets aan deze tip hebben. Groeten, dspark
  5. nog ter info, de lader uitgemeten en die geeft nog prima stroom. de laptop wordt enkel nog gebruikt om op te lezen of een filmpje op te kijken. Was al enkele weken geleden dat ik hem nog eens geüpdatet had via internet en werkte sindsdien prima.
  6. Hoi, mn sony vaio laptop van 5 of 6 jaar oud start opeens niet meer op. Zowel op netstroom als accu (accu 2 jaar oud) doet hij niets meer, geen opstartscherm, geen flikkerend ledje meer, niets. Door zijn ouderdom ga ik er geen grote kosten meer aan doen. Als er iemand een idee heeft wat er stuk zou kunnen zijn kan ik hem mssn nog zelf repareren, als het onderdeel niet te duur is.(mijn niveau is dat van zelf geheugen kunnen bijsteken .)
  7. het is reclame voor de organisatie van wie ik de stick gekregen heb. Zij hebben het er op (laten) zetten.
  8. win 7 home 64 bit. in schijfbeheer zie ik m en n afzonderlijk, rechtsklikken levert geen makkelijke mogelijkheden op (volume uitbreiden- verkleinen- verwijderen is grijs en onklikbaar). Hoe kan ik het wegkrijgen?
  9. Hoi, mijn usb stick die ik gekregen heb heeft een speciale toevoeging gekregen, nl. er is een stuk gereserveerd voor een bestand en dat is dan een zogenaamd cd station. ik zie dus als ik hem insteek twee nieuwe letters, l/cd station en m/usb van 4 gb. nu mag ik die stick er nooit in laten zitten want bij heropstarten ziet mn pc een cd en daar hangt de pc op vast enz. ik heb al getracht te formatteren en dat lukt enkel met het niet gereserveerde deel . Is er soft of iets wat ik kan doen om dat cdstation te kunnen verwijderen?
  10. "Een upgrade naar 8GB RAM is mogelijk, zie deze info. " op die pagina denken ze wel dat ik 32 bit heb. ik heb 64 bit. Is dan niet upgrade mogelijk naar 16 gb ram ? win 7 home premium. en moet de mhz hetzelfde zijn als ik de 2gb vervang door een 4gb?
  11. HP Pavilion Elite h8-1010 ,1 jaar oud, nieuwe videokaart ingestoken en voeding van 500 watt ,nu nog wat meer geheugen http://speccy.piriform.com/results/cWwjxJGMDewdEB0xVUpWgfE
  12. ik heb met speccy gekeken en ik heb 1x4gb samsung ddr3 667 mhz en 1x 2gb hetzelfde. Nu is mijn vraag, moet de mhz hetzelfde zijn als ik de 2gb vervang door een 4gb? en ook hetzelfde merk? ik heb win 7, tot hoeveel ram kan ik gaan?
  13. met werkelijke bedoel ik de maximum snelheid die je ooit bereikt hebt om te downloaden.speedtest zegt dat ik 25 mbit/sec haal, maar in de praktijk heb ik nog nooit van geen enkele website of gecombineerd met verschillende downloadtoepassingen zoals een torrent en tegelijkertijd iets van een nieuwsgroep meer dan 3.5 mbit/sec gehaald. het lijkt mijn maximum te zijn en net daarom wil weten of mijn snelheid nu eigenlijk heel goed is of net heel slecht in vergelijking met anderen. zo kan ik zien of er een probleem is waar ik naar op zoek moet gaan of niet.
  14. mja maar mijn bedoeling was net om de WERKELIJKE snelheid te kennen niet die van testprogjes zoals speedtest
  15. ok geen animo hiervoor... dan maar sluiten
  16. Dag, ik wou hier eens vragen tegen welke snelheid jullie kunnen downloaden. Niet de zogezegde snelheid die testprogjes beloven of providers maar de werkelijke snelheid. Je mag erbij zetten wat je abonnement en provider is maar dat moet niet. Mijn snelheid is 3.5 mbit/sec en ik zit bij belgacom met internet intense met een bekabelde installatie. Theoretisch zou dit veel sneller moeten zijn, maar misschien halen alle mensen in de realiteit veel lagere snelheden , vandaar dit vraagje om te weten of ik naar een probleem moet zoeken of niet.
  17. Toen ik de pc uit mijn bureaukast wilde halen stootte ik lichtjes met de pc tegen mijn bureau en hop! De aan knop lichtte even op. (maar ging weer uit).Ik heb dan even de stekker uitgetrokken en de knop ingedrukt en daarna de stekker er terug ingestoken en hij ging weer aan. Ik denk dat ik maar eens ga kijken of in de pc alles nog goed vast zit. Ik haal de pc er soms uit om het stof er uit te blazen, en daarbij zou iets kunnen lichtjes los geraakt zijn. Dat zal het wel geweest zijn. thx!
  18. Dank voor de snelle reactie, maar ik denk dat je mijn probleem niet goed begrijpt. Ik schreef dus dat mijn pc helemaal niet meer aan wil gaan, dus ik kan geen herstelschijf insteken of bios aanpassen of herstelpunt terugzetten. als ik op mn aan knop druk gebeurt er niets meer. Ik denk in de richting van de voeding of zo.
  19. Hoi, mijn pc stond in slaapstand, en ik stak een stekker in hetzelfde stekkerblok van mijn pc erbij, en mijn pc viel uit.(Hij stond niet aan maar in slaapstand zie ik een oranje lichtje brandden in mijn aan -uit knop.) Nu wil hij helemaal niet meer aan, alsof er een elektrisch schokje aan de pc is gegeven op het moment dat ik de andere stekker erbij wilde steken. Wat zou ik kunnen doen?
  20. goed nieuws en slecht nieuws, het is vanzelf over gegaan, maar ik weet niet door wat het gestopt is. Misschien een automatische update van ms of iets anders, ik weet het niet. Toch bedankt voor de tips
  21. Wel, k heb eens geprobeerd met-instellingen van dit schema wijzigen- en dan standaardinstellingen van dit schema gebruiken. Dit herstelde de fout en nu werkt het weer prima! thx!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.