Ga naar inhoud

zubrrr

Lid
 • Aantal items

  520
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over zubrrr

 • Verjaardag 27-05-1962

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

zubrrr's prestaties

 1. is opgelost,had idd iets uiteschakeld.DUS TOPIC SLUITEN
 2. sinds gisteren heb ik geen geluid meer op mijn laptop ;Wat zou de oorzaak zijn, of is er iets waar ik heb opgedrukt zodat het geluid niet afgespeeld kan worden.
 3. Deze is dan opgelost.Hoe sluit je af als opgelost?
 4. 1000 maal bedankt AsjePc.Uiteindelijk is het me toch gelukt(had geen nieuw tabblad gemaakt).Dank zij de gouden tip van je,was dat nooit gelukt.
 5. https://www.facebook.com/saved/?cref=28&collection_token=100022169913491%3A586254444758776%3A121 dit kom erop bij opgeslagen vido's. Dan de url vervangen door m en krijg ik dit :https://m.facebook.com/erwin.degroot.be/videos/1325503074337862/ maar kan de video niet opslaan of er verschijnt niet ;save video
 6. ik heb video's staan op mijn nieuwe facebook van mijn kleindochter.Die zijn opgeslagen op mijn facebook.Die komen van een facebook (oude), die ik wil deactiveren.Nu is mijn vraag :hoe kan je die video's opslaan op mijn harde schijf.p.s. Als ik die oude facebook deactiveer,verdwijnen ook die filmpjes op mijn nieuwe facebook.
 7. voila,mc afee volledig verwijderd.Aan allen die hier aan meewerkten,1000 maal bedankt.Mijn proeflicentie was nog niet verlopen,maaar heb avast gepakt.Was ik vroeger tevreden over
 8. Bij het verwijderen komt dit te voorschijn : Uninstall McAfee Security Suite Uninstall Standalone Program Welke moet ik kiezen ? en wat betekent Standalone program?
 9. met deze tool is toch alles verwijderd of niet ?http://mcafee-removal-tool.com/.
 10. Daarjuist nog enkele artikelen gelezen over mc-afee en die zijn tevreden over mc afee.nu heb ik tot nu toe geen enkel probleem gehad met mc-afee.Vroeger had ik dit wel met AVG.Ik wil een betalende versie van een anti-virusscanner.deze zou me 41,95 kosten voor 1 jaar i.p.v. 89.95.Heeft er nog iemand ervaring met mc-afee ?
 11. Oplossing BELANGRIJK: Als uw McAfee-producten vooraf zijn geïnstalleerd door de fabrikant van uw computer, moet u uw McAfee-abonnement activeren om uw recht te behouden voordat u ze verwijdert.Wel deze zijn vooraf geïnstalleerd.Er staat bij dat je uw abonnement moet activeren.dus wil dat niet zeggen dat ik eerst mijn abo moet verlengen ,eer dat ik dat kan verwijderen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...