Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

p38cyq

Lid
 • Aantal items

  225
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over p38cyq

 • Titel
  Vaste Bezoeker

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 10 Pro
 • Monitor
  LG
 • Moederbord
  HP clone
 • Processor
  I7
 • Geheugen
  16 Gb
 • Harde Schijf
  2x SSD 512 GB
 • Voeding
  HP 180 W
 • Behuizing
  HP Prodesk

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.422 profielweergaven
 1. Dan zijn ze definitief verloren, helaas. Wat mij doet vermoeden, met vrij grote zekerheid, dat ze er nooit op gestaan hebben of dat ze, mogelijks, overschreven werden. Ik houd mij al enkele jaren bezig met Computer Forensics en kan je geen verdere oplossing aanreiken. Sorry, ik doe mijn best, maar hier moet ik passen. Misschien dat andere forumleden/mods alsnog een oplossing kunnen bieden? Zelf ben ik aan het einde van mijn Latijn.
 2. p38cyq

  shift lock

  Beste guy223, Het is mij enigszins onduidelijk wat je bedoelt? Ik zie zo direct niet in wat het lampje op je acer iets te zien heeft met het gebruik van kleine/hoofdletters? Wil je probleem iets nauwkeuriger omschrijven aub?
 3. Recuva kan ook maar de mappen bovenhalen die er oorspronkelijk waren, niet overschreven werden enz. We kunnen misschien een versnelling hoger schakelen en R-Photo proberen, de gratis versie vind je hier : https://www.r-undelete.com/free_photo_recovery/ Dit is de afgeslankte versie van de betalende software die ik zelf gebruik. Als dit programma niet het gewenste resultaat oplevert vrees ik dat geen enkel ander programma beter kan doen, en dat de gewenste data er eenvoudig weg niet is..... Voordeel van R-Undelete is dat je zowel de folders (structuur) kan terugvinden (mits deze bestond) evenals de aparte foto's, al dan niet via RAW identificatie (vindt automatisch uit of een verwijderd bestand bv. een .jpg file is en recupereert het). Je kan ook sorteren op type (.jpg, .bmp, .CR2 enz, naargelang welk formaat er opgeslagen was). Ook hier de "deep scan" modus; zeker te gebruiken. Hierbij het verschil tussen beide versies :
 4. Cil, inderdaad, vinkje te zetten bij uitvoerig scannen., Recuva doet zijn werk dan bijzonder grondig en dit neemt wel wat tijd in beslag.
 5. Niet echt moeilijk : - Start Recuva op; - What sort of files are you trying to recover? kies tussen alles, pictures, video etc.) - Where were the files? check : in a specific location, bv. C:\ (als ze daar gedeleted werden, of, in jouw geval : K:\ - Browse : bv. K:\Beate - Klik op de gewenste map (of hoofdmap om zeker te zijn) - Enable "deep scan" en start. - Eens gescanned, switch to advanced mode, en rechtsboven (vergrootglas) vouw uit naar de gescande map (bv. K:\Beate,) - Open de gewenste map(pen) Good luck!
 6. Ik denk dat droske zich hier vergist; Recuva haalt wel degelijk mappen terug. Mogelijks helpt je dit beter?
 7. Het is niet alleen een dubbelpost : de vraag alleen al is van twijfelachtig allooi.
 8. Beste wiffer, je hebt dit probleem al op meerdere ander fora vermeld, zo bv. op Tweakers.com, unify-forum.nl, en gathering.tweakers.net En wel onder meerdere aliassen : hollander555, H.S.N, enz. Dit is niet volgens de regels van dit forum. Ik vraag dan ook hierbij aan de mods om dit topic af te sluiten.
 9. Je beschikt dus niet over een AP (Access Point) maar wel over een Range Extender, die WL33. Buiten de terechte opmerkingen van @stegisoft, weet dat een Range Extender je up/down snelheid vermindert met 1/2, dus jouw maximale snelheid (20 Mbps, dat al weinig is !), wordt nog eens beperkt tot 10 Mbps, wat zeer zuinig mager is. De sterkte van de WL33 zijn signaal is hier ondergeschikt aan de transmissiesnelheid.
 10. Bedankt droske, maar de kaart wil toch niet werken zonder antennes, nochtans laatste drivers geïnstalleerd. Ik zal dus de antennes moeten afwachten zeker?
 11. Heb hier een HP Prodesk (een verkleinde tower) die niet uitgerust was met een WiFi kaart. Deze nabesteld en ondertussen ontvangen. Helaas laat het bijhorende onderdeel (de WiFi antennes : gewone WiFi en Bluetooth) op zich wachten (voorlopig niet in stock bij de leverancier, moet nog enkele weken wachten). Kan ik die WiFi module ondertussen installeren, en wel zonder de antennes? Bij de meeste XCVR's (transceivers) wordt er niet aangeraden zonder antennes te werken, maar is dit ook zo voor 2.4/5 Ghz PCIe adaptors? Of zij deze ondertussen voldoende beveiligd tegen een abnormale SWR (Standing Wave Ratio = oneindig) omdat zij toch maar enkele mW vermogen leveren?
 12. Beste clovis, Zoals ik je al vermeldde hierboven is een van de parameters jouw cookies. Ik weet niet hoe je dagelijks alle cookies verwijdert (CCleaner?) maar die van gmail.com moet je zeker laten staan! Anders kan gmail jouw apparaat niet meer herkennen en zal je steeds gevraagd worden je beveiligingscheck uit te voeren.
 13. p38cyq

  Systeem crash

  Kan je een screenshot plaatsen van "omdat hij aangeeft in de alleen lezen mode te staan" ? Het is duidelijk dat je MFT beschadigd is, kan opgelost worden met chkdsk, weliswaar uitgevoerd met de juiste parameters, vandaar mijn vraag.
 14. Ik ben het volledig eens met @stegisoft. Gezien je boven een accespoint kan plaatsen zet het dan zo dicht mogelijk tegen je tuin. Kies bij voorkeur een AP met uitwendige antennes, deze zijn enigszins richtbaar, je kan je verticale straling beter richten naar waar je wilt. En een winst van enkele dBm is mooi meegenomen....
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...