Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

p38cyq

Lid
 • Aantal items

  75
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over p38cyq

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

303 profielweergaven
 1. Ik begrijp je vraag niet goed. Windows zelf beschikt over enkele tools om je data grondig te wissen: - de volledige harde schijf : via een full format; - de vrije ruimte via de cmd "cipher /w:C - met gewone forensics tools is bedoelde data niet meer terug te halen. Of het zou moeten zijn dat je een probleem hebt met de FBI....😉 En dan nog zijn er verschillen tussen een gewone en een SSD drive, welke bedoel je?
 2. De prijs is inderdaad ondertussen verhoogd.... gezien het misschien een goed product is? Lees wel de kleine lettertjes : 2 Gb recoveren is mogelijk mits.... wat ik oorspronkelijk gedaan heb, waarna ik het product gekocht heb. Gratis bestaat niet meer, helaas. Maar wat zeggen de 500 Mb die wel gerecovered werden?
 3. Probeer eens : https://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm Deze staat je toe om tot 2 Gb te recoveren. Als dit voor jou werkt, koop dan de betalende versie, denk zoiets als 35 Eur. Indien niet, moet jouw probleem ergens anders gezocht worden : virus, malware, ja zelfs ransomware.
 4. Een vrij goed freeware programma is Recuva : https://www.ccleaner.com/recuva/download Is zeer eenvoudig in gebruik en niet beperkt tot x Mb.
 5. Beste Stegisoft, Voor de 2e maal : DNS settings hebben geen uitstaans met een gesloten poort zoals je zelf bevestigt ! Bedankt om niet meer naast de kwestie te antwoorden aub. Is hier op het forum een netwerk-specialist die hier wel een antwoord op heeft? Dank u.
 6. DNS-settings hebben toch niets te maken met gesloten poort binnen mijn netwerk?
 7. Geen hosting, is een privé netwerk (intern). De eigen PC is Windows 10 Prof. Poort 53, UDP, is eveneens gesloten. De gebruikte DNS is 8.8.8.8. 192.168.1.18 is een door DHCP toegewezen adres aan het (onbereikbare) toestel in kwestie : een Visteon dat onder Linux draait.
 8. Bedankt Stegisoft. Alles staat zoals je vermeldt, behalve wachtwoord uitschakelen, ik ken immers de verschillende paswoorden maar de onderscheiden gebruikers moeten niet op mijn PC kunnen inloggen (mijn netwerk hier is vrij uitgebreid). Hier laat ik je zien wat er aan de hand is :
 9. Werkgroep staat ingesteld als "WORKGROUP". Moet ik dan niet het domein instellen?
 10. Ik probeer een verbinding te maken met een ander apparaat binnen mijn netwerk, waarvan naam, MAC-adres, IP en poort zichtbaar zijn. Helaas krijg ik een error-boodschap : Port 53 (TCP) : closed domain. Hoe kan ik dit oplossen en wel toegang krijgen?
 11. Je hebt gelijk voor wat betreft VNC : dit is een schermovername met één bureaublad. Van Windows Server ken ik te weinig, misschien kan @Stegisoft hier iets meer over vertellen?
 12. VNC, UVNC, RealVNC enz. zijn stand-alone programmas en werken ongeacht de Windows versie.
 13. Wij gebruiken hiervoor VNC: meerdere users kunnen inloggen op dezelfde Windows PC. Info bv. op www.uvnc.com, realvnc.com enz. Is gratis en behoeft geen 2e PC.
 14. p38cyq

  opstarten

  "als dat hij gelijk om een wachtwoord vraagd" "gelijk bij het aanzetten word een wachtwoord gevraagd" "kom niet verder dan een blauw scherm met de vraag wachtwoord in te voeren" Gaat het hier over je BIOS paswoord en niet over je Windows paswoord? Eventueel plaats je hier een afbeelding ervan?
 15. Nogal drastisch maar goed.... en hopelijk komt het fenomeen nu niet meer terug.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.