Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

p38cyq

Lid
 • Aantal items

  122
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over p38cyq

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

522 profielweergaven
 1. Mijn wagen is uitgerust met WiFi, zoals de meeste recente wagens trouwens. Ik verbind die, via DHCP, (mijn auto heeft geen vast IP adres); hij maakt automatisch verbinding (krijgt een IP-adres) met de server van de fabrikant en downloadt de meest recente verkeerssituatie. (opstoppingen enz.) Kent iemand deze servers?
 2. Ik zou het volgende toch eens proberen : https://www.easeus.com/datarecoverywizard/recover-raw-drive.htm In mijn "toolkit" zit deze software die ik toch wekelijks gebruik; ben er vrij tevreden van, al is het voor amateur-gebruik.
 3. Als je rechts klikt op het bestand, dan naar eigenschappen, en daar naar vorige versies, wat zie je dan?
 4. Is inderdaad de laatste afbeelding zoals stegisoft zeg, je vult in: IP adres : 192.168.0.184 Lengte van het voorvoegsel : 24 (of /24) Gateway : 192.168.0.1 Voorkeurs-DNS : 192.168.0.1 Alternatieve DNS : 1.1.1.1
 5. Is dit een oud of een recent bestand?
 6. Geef je game-pc een vast IP-adres, de opmerking van @stegisoft is hier inderdaad terzake. Je router is normaal DHCP en zal "random" adressen uitdelen, maar niet aan jouw pc. Je kan inderdaad jouw pc het (vaste) adres 192.168.0.240 geven (ga hiervoor naar eigenschappen van je netwerkkaart) en dan de DMZ in je TN modem openzetten voor hetzelfde IP-adres. Laat ons weten of dit werkt.
 7. Wat je zou kunnen proberen is docxsalvager, een open-source software. Je vindt het hier : https://sourceforge.net/projects/damageddocx2txt/ Dit programma extract de tekst info uit het Word document en slaat het op als een .txt bestand. Het doet dit voor alle Word versies (2007-2013) (sorry voor de lapsus wb. Excel) En een tekstbestand kan je zo lezen.....
 8. Dus je vult het correcte paswoord in en het bestand weigert te openen en geeft een foutmelding? Dewelke? Een printscreen zou helpen. Wat is de extensie van dit bestand? .xls of .xlxs? In welke Excel-versie werd dit gemaakt? 2003-2007 enz.
 9. Ja, telenet security pack zeker uitschakelen. De huidige Windows firewall (Windows defender) is minstens even goed (om niet te zeggen beter) dan Telenet zijn security pack.
 10. OK! Zie je daar de poorten openstaan die de game vraagt? Eventueel schakel je je anti-virus uit indien je een ander anti-virus programma gebruikt (bovenop Windows Firewall).
 11. Geen route naar host wil zeggen dat het te bereiken IP niet actief is of niet te bereiken valt. Kan je in CMD nog eens uitvoeren: netstat -rn en ook netstat -a en de printscreens hier posten? En gezien je game werkt met een server, helpt deze link je mogelijk verder : https://www.minecraftforum.net/forums/support/server-support-and/1894902-new-to-minecraft-servers-read-this-first
 12. Bedankt Passer! Preases, wat is ervan?
 13. Ik kan je moeilijk verder helpen gezien, netwerkwise, alles OK schijnt te staan, maar je toch deze open poorten niet kan zien via canyouseeme.org? Ben je hier heel zeker van? Of het moet zijn dat je via een proxy werkt? Van games ken ik niets, hopelijk is hier op het forum een specialist aanwezig. Wat mij betreft dank ik dat het alleszins geen kwaad kan het spel te volledig te verwijderen (met inbegrip van de registervermeldingen via ccleaner) en het opnieuw te installeren. En ik hoop dat je IP-adres niet uitgesloten werd van het spel?
 14. Ik begrijp de vraag niet goed. - Je kan het bestand openen, maar eens geopend blijkt het beschadigd te zijn? (Yodot is file recovery) - Je kent het wachtwoord maar toch opent het document niet? (paswoord onjuist)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.