Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

spookie2005

Lid
 • Aantal items

  158
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over spookie2005

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 03-04-1976
 1. spookie2005

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Nu net verder opgekuist: Registerproblemen opgekuist - Tijdelijke internet bestanden en nog wat van die rommel en DAAR IS DE HUB WEER! Des te beter zou ik zeggen!
 2. spookie2005

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Ondertussen had ik dat al gedaan: Deed ik de USB3.0 driver weg, moest ik wel herstarten want de muis en toetsenbord viel weg :-) Geen succes! Andere kabel ook geprobeerd ondertussen: 2M Ook niets. Andere HUB geprobeerd: Vindt ook geen schijven! De eerste hub terug aangesloten met de eerste kabel: Geeft "stroom" weer maar ziet de schijven niet.
 3. spookie2005

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  TP Link - UH700 Enkele schijven al getest en die werken als ik ze gewoon aansluit. Soms geeft de hub contact en dan valt alles weg. Dat ding is nog onder garantie: Terugsturen? Ik had er een USB 3.0 kabel aangesloten van 5M.
 4. spookie2005

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Geen probleem! Bedankt!
 5. spookie2005

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Bedankt! Voor de info wordt gezorgd. Heeft de hub een eigen stroomvoorziening? De hub, heeft die usb 2 of usb 3 poorten? usb3 De usb 3 poorten herken je aan de blauwe kleur. De usb stekker waarmee de hub is aangesloten op de pcof laptop, is dat usb 2 of usb 3? usb3 De usb poort van de pc of laptop waarop de hub is aangesloten, is dat usb 2 of usb 3? usb3 De usb schijven die worden aangesloten, zijn die usb 2 of usb 3? usb3 De andere vragen zal ik morgen eens testen, ik ben namelijk momenteel ergens anders.
 6. spookie2005

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Hallo Of laat ik het misschien beter verwoorden: Er worden geen USB schijven meer weergegeven die aangesloten zijn op die USB hub via bepaalde USB 3.0 poorten. Wat moet ik allemaal controleren? Wat kan ik allemaal doen? Alvast bedankt!
 7. spookie2005

  Continue BSOD bij starten

  Ik heb de partitie gewist via gparted en na dus alle andere schijven te ontoppelen is he tgelukt en heb ik voorlopig daar geen blue screens meer. Op die andere pc had ik ook maar af en toe een BSD
 8. spookie2005

  Continue BSOD bij starten

  Beste Kweezie Wabbit, Wanneer ik windows installeer, zorg ik er altijd voor dat de data gescheiden is van het systeem. Ik heb dus windows op beide pc's geherinstalleerd met programma's en al. Het had wat voeten in de aarde omdat ik dan eerst alle schijven moest ontkoppelen behalve de systeemschijf maar het lijkt momenteel allemaal gelukt. Ik denk dan ook dat ik eerst zal verder kijken of ik nog problemen ondervind.
 9. spookie2005

  Continue BSOD bij starten

  Dat gaat voorlopig beter en ik ben pas zondag terug bij die andere pc's. Ik heb ondertussen heel wat opgezocht en ben tegengekomen dat heel wat mensen problemen ondervinden met Seagate harde schijven en Windows 10, kan dit? Die pc met linux en windows 10 is een Seagate en deze hier ook? Gewoon even vragen!
 10. spookie2005

  Continue BSOD bij starten

  Dit is van een andere pc waar ik af en toe ook een BSOD heb: Mag ik die hier tussen gooien? Ik kan namelijk voorlopig niet aan die ene pc
 11. spookie2005

  Continue BSOD bij starten

  Multiboot! 1x windows + centos + ubuntu studio + ubuntu +fedora + kubuntu + open suse goch ja 6X linux! En ja, ik vrees het ook maar indien echt nodig begin ik opnieuw
 12. spookie2005

  Continue BSOD bij starten

  Ik heb ondertussen de schijf gescand en er zaten heel wat fouten op die nu hersteld zijn. Ik had ook regelmatig dat de schijf niet goed starte en blijkt nu dat de sata kabel niet goed vast kan zitten dus heel waarschijnlijk dan ook niet goed is!. Ik zal dat eerst eens op punt stellen als ik mag?
 13. spookie2005

  Continue BSOD bij starten

  Bedankt! Windows 10 pro staat er op. De stopcode is" Critical process died." Op de pc staan ook nog 7x linux waar ik geen probleem mee heb. Ik heb windows 10 zelfs al eens herinstalleerd en toch een BSOD. Geen garantie: was tweedehands! Ik probeer een foto te maken.
 14. spookie2005

  Continue BSOD bij starten

  Hallo Bij starten van de computer heb ik continue een BSOD nog voor windows is opgestart. Ik heb ondertussen al van alles geprobeerd maar nog geen succes. Zijn er nog zaken die ik kan doen? Ik begrijp dat wat ik nu vertel niet genoeg qua info is, dus ik hoor het graag wat ik nog moet posten. Alvast bedankt!
 15. spookie2005

  2 keer starten voor PC start

  Hallo Ik heb een BIOS update gedaan en het probleem is weg!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.