Ga naar inhoud

nildes

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nildes

 1. Bedankt voor de tip, Daar was ik van op de hoogte. Voor mij is dit probleem opgelost en mag deze topic worden afgesloten. Iedereen bedankt voor de hulp!
 2. Het ligt waarschijnlijk bij de Serverinstellingen. Bij mij staat (of stond) Het alleen als verwijderd markeren. Ik heb Het naar deze map verplaatsen geselecteerd en de ongewenste mails zijn verdwenen. Ik denk dat het probleem hiermee is opgelost.
 3. Het is mij onmogelijk om Ongewenste berichten te verwijderen. Wanneer ik een bericht verwijder wordt dit bericht doorstreept met een horizontale lijn. Het bericht zelf blijft staan (zie bijlage)
 4. Porrelaar, ook al heb je het niet zelf bedacht, toch een dikke proficiat en bedankt voor de oplossing. Ook bedankt alle andere mede-topicers voor de zoektocht! En nu op naar een nieuwe topic.
 5. Er is bij het begin van de topic enige verwarring ontstaan omtrent mijn vraag. Wat ik wil is de tekstgrootte en lettertype van de Mappen wijzigen.
 6. Inderdaad, de voorgestelde add-on is niet geschikt voor Thunderbird versie 78. Het voorstel om de schaal en lay-out van het Beeldscherm te wijzigen is al een verbetering maar ook niet ideaal. Sommige teksten zijn minder scherp, afhankelijk in welk programma men vertoeft.
 7. De tekst van de inhoud van de mailberichten is inderdaad gewijzigd. Maar dat was niet mijn vraag. Ik wil de tekst van de titel of Onderwerp van het mailbericht vergroten.
 8. Ik heb dat geprobeerd maar er wijzigt niets. Bij Lettertypen & kleuren staat ook nog de knop Geavanceerd. Misschien moet ik die knop activeren en bewerken, maar wat daar verschijnt is voor mij "latijn".
 9. Ik wil in Thunderbird het lettertype en de lettergrootte van mijn e-mailberichten wijzigen. Is dit mogelijk, zo ja hoe begin daar aan?
 10. Het is gelukt, alhoewel het niet zo eenvoudig was voor een leek zoals ik! Welbedankt.
 11. Op welke manier kan ik mijn Gmail vastmaken aan de Startbalk?
 12. Wil hiermede het topic afsluiten. Nogmaals bedankt!
 13. Oef...Het probleem is opgelost. Ik heb een ander toetsenbord aangesloten en dat werkt. Soms is de oplossing simpel, maar ja je moet er maar aan denken! Alleszins vriendelijk bedankt voor de hulp.
 14. Het resultaat is negatief, kan nog altijd geen tekst ingeven.
 15. Ik kan geen tekst invoeren in de Google-zoekbalk en gelijk welk ander programma zoals bvb. Word. Graag een oplossing.
 16. Dit onderwerp mag afgesloten. Ik heb geen problemen meer met mijn viewer. Bedankt voor de reacties en oplossing van het probleem!!!
 17. Calvus en droske, Bedankt voor de info, ik denk en hoop dat het probleem is opgelost. Microsoft Edge stond ingesteld als standaard viewer (weer een bemoeienis van Microsoft?). Ik heb nu PDF-XChange Viewer (Jarenlang mijn standaard viewer) weer als standaard viewer ingesteld. Het echte probleem was: sinds enkele dagen werd het ene .pdf-bestand geopend met Microsoft Edge en het andere .pdf-bestand dan weer met PDF-XChange Viewer; eigenaardig! Ik wilde dus af van die Microsoft Edge.
 18. Hoe kan ik op "eenvoudige" wijze Microsoft Edge verwijderen van mijn PC?
 19. Bij DISPLAY staat none Bij AWAYMODE staat none Bij EXECUTION staat none Bij PERFBOOST staat none
 20. Als ik 3. rechtsklikken op de applicatie uitvoer, krijg ik een venster met de keuzemogelijkheden Markeren, Plakken, Alles selecteren, Schuiven, Zoeken... 4.'uitvoeren als administrator' krijg ik dus niet te zien.
 21. Ik heb Windows 10 op mijn PC staan. Ik heb bij Energiebeheer de slaapstand en beeldscherm uitschakelen op 5 minuten ingesteld. Er gebeurt echter niets, scherm en Pc blijven gewoon aan staan. Weet er iemand een oplossing? nildes
 22. Hoe kan ik OpenOffice als standaard tekstverwerker instellen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...