Ga naar inhoud

nildes

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nildes

  1. nildes

    t1c-launch.exe

    OK, dan zal ik die file behouden. Bedankt voor de reactie. Topic mag wat mij betreft afgesloten worden.
  2. nildes

    t1c-launch.exe

    Waartoe dient die t1c-launch.exe file (zie onderaan bijlage)? Mag ik die file zo maar weggooien?
  3. Ik denk dat deze topic nu mag afgesloten worden, maar hoe doe ik dat?
  4. Ik heb vandaag al met tussenpozen aan mijn PC gewerkt en ben niet meer lastig gevallen door dat 'vervelende venstertje'. Ik heb ook de indruk dat mijn PC sneller werkt. Welbedankt voor de steun en oplosing. Mag dit topic nu afgesloten worden of moet ik nog enkele dagen wachten?
  5. Hierbij het aangemaakte Fixlog.txt bestand Fixlog.txt
  6. Hierbij de resultaten van FRST.exe. Addition.txt FRST.txt
  7. Sinds enkele dagen krijg ik bijgevoegde .jpg te pas en te onpas op mijn scherm; soms met een flits en soms enkele seconden. Hoe kan ik dit vermijden?
  8. Bedankt voor de tip, Daar was ik van op de hoogte. Voor mij is dit probleem opgelost en mag deze topic worden afgesloten. Iedereen bedankt voor de hulp!
  9. Het ligt waarschijnlijk bij de Serverinstellingen. Bij mij staat (of stond) Het alleen als verwijderd markeren. Ik heb Het naar deze map verplaatsen geselecteerd en de ongewenste mails zijn verdwenen. Ik denk dat het probleem hiermee is opgelost.
  10. Het is mij onmogelijk om Ongewenste berichten te verwijderen. Wanneer ik een bericht verwijder wordt dit bericht doorstreept met een horizontale lijn. Het bericht zelf blijft staan (zie bijlage)
  11. Porrelaar, ook al heb je het niet zelf bedacht, toch een dikke proficiat en bedankt voor de oplossing. Ook bedankt alle andere mede-topicers voor de zoektocht! En nu op naar een nieuwe topic.
  12. Er is bij het begin van de topic enige verwarring ontstaan omtrent mijn vraag. Wat ik wil is de tekstgrootte en lettertype van de Mappen wijzigen.
  13. Inderdaad, de voorgestelde add-on is niet geschikt voor Thunderbird versie 78. Het voorstel om de schaal en lay-out van het Beeldscherm te wijzigen is al een verbetering maar ook niet ideaal. Sommige teksten zijn minder scherp, afhankelijk in welk programma men vertoeft.
  14. De tekst van de inhoud van de mailberichten is inderdaad gewijzigd. Maar dat was niet mijn vraag. Ik wil de tekst van de titel of Onderwerp van het mailbericht vergroten.
  15. Ik heb dat geprobeerd maar er wijzigt niets. Bij Lettertypen & kleuren staat ook nog de knop Geavanceerd. Misschien moet ik die knop activeren en bewerken, maar wat daar verschijnt is voor mij "latijn".
  16. Ik wil in Thunderbird het lettertype en de lettergrootte van mijn e-mailberichten wijzigen. Is dit mogelijk, zo ja hoe begin daar aan?
  17. Het is gelukt, alhoewel het niet zo eenvoudig was voor een leek zoals ik! Welbedankt.
  18. Op welke manier kan ik mijn Gmail vastmaken aan de Startbalk?
  19. Wil hiermede het topic afsluiten. Nogmaals bedankt!
  20. Oef...Het probleem is opgelost. Ik heb een ander toetsenbord aangesloten en dat werkt. Soms is de oplossing simpel, maar ja je moet er maar aan denken! Alleszins vriendelijk bedankt voor de hulp.
  21. Het resultaat is negatief, kan nog altijd geen tekst ingeven.
  22. Ik kan geen tekst invoeren in de Google-zoekbalk en gelijk welk ander programma zoals bvb. Word. Graag een oplossing.
  23. Dit onderwerp mag afgesloten. Ik heb geen problemen meer met mijn viewer. Bedankt voor de reacties en oplossing van het probleem!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.