Ga naar inhoud

Patjera

Lid
 • Aantal items

  210
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 7 64bit

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Patjera's prestaties

 1. ps :hoe markeer ik dat als opgelost, want ik zie daar geen knop voor....of wordt dat niet meer gedaan ?
 2. Tja, ik heb ook wel niet meteen bij de uitrol een upgrade proberen te forceren, maar vond toch dat het wat lang duurde...vandaar. Dit probleem zou ik waarschijnlijk ook wel gehad hebben als ik nog langer gewacht had. Ben blij dat het opgelost is. Hopelijk verloopt de volgende upgrade nu ook probleemloos.
 3. Ik had tevoren ook wel al eens geprobeerd met verwijderen van antivirus, maar dat had toen niet het gewenste resultaat. Ik heb dat nu weer gedaan in combinatie met de registerfix voor de zekerheid. Beetje onnozel misschien, maar beter gevoel in het koppeke ! Mogelijk zou de registerfix ook wel gewerkt hebben zonder verwijdering van de antivirus
 4. Hoera ...het is opgelost. Het verder uitzoeken van de cleanboot was niet nodig. Dit is hoe ik het intussen gedaan heb. Eerst heb ik mijn antivirus verwijderd, en daarna de registerfix uitgevoerd die ik op deze website kon vinden ; http://troubleshooter.xyz/wiki/fix-the-installation-failed-in-the-first-boot-phase-error/#Method_7_Registry_Fix. Na deze bewerkingen installeerde de build 1803 goed. En natuurlijk nadien de antivirus terug er op gezet. Bedankt voor jullie adviezen ! Die hebben mij zeker verder geholpen. Bedankt Porrelaar voor de link naar die website.
 5. na een clean boot uit te voeren had ik geen internetverbinding meer en kon daardoor ook geen update(grade) uitvoeren. Wat heb ik over het hoofd gezien met die clean boot ?
 6. Ik vindt bij c windows ook mappen : softwaredistrubution. bak, softwaredistrubution.bak1, softwaredistrubution.bak old. Moet ik daar ook iets verwijderen ?
 7. dank voor de handleiding. Benieuwd of dit iets gaat helpen. Het downloaden van de update was wel niet het probleem,wel het installeren. Het installeren laat de computer vast lopen. Ik weet wel dat niet iedereen de update meteen krijgt, maar 3 maanden later nog niet ? Is dat normaal ?
 8. Ik heb een Samsung laptop die geüpdatet is naar Windows 10. ( model NP550P7C-SO2BE) Vroeger stond er Windows 7 op. Tot de vorige grote update is het altijd goed gelukt om te updaten. Toen de laatste nieuwe versie in april uitkwam heb ik niet gewacht tot hij aangeboden werd, maar wou hem binnenhalen via Windows 10update assistent. Na herhaalde pogingen mislukte dit telkens en besloot dan toch nog maar wat te wachten. Intussen zijn we enkele maanden verder. Omdat hij nog steeds niet werd aangeboden via Windows update besloot ik het nog maar eens te proberen. ook deze keer lukte het niet. Verschillende forums geraadpleegd en probeerde uiteindelijk opnieuw met mediacreation tool 1803. Ik heb dit op beide manieren geprobeerd (direct on line en via een gedownload isofile) maar nog steeds geen succes. wel ging de update verder dan tevoren met de windows10 update assistent. Bij deze startte de computer opnieuw op na 30 %, maar bleef dan steken.(een draaiend rondje dat stopte met draaien) Bij het mediacreationtool ging het tot 100 %, maar bleef het na heropstart eveneens steken en de computer herstelde zich ook hier tot de toestand voor de installatie. Na de heropstart kwam er een scherm dat aangaf dat er een probleem is in de first bootfase. Iemand een idee hoe ik het moet oplossen om die nieuwe versie er op te krijgen...of wacht ik beter gewoon tot er weer een andere versie uitkomt en zie wat die doet. Ik krijg voor mijn build 1709 nog wel steeds update"s die ik wel kan installeren.
 9. emisoft verwijderde dat adware betternet wel, maar het kwam ook telkens terug. Ik ben de lokatie gaan opzoeken en heb de file met een shredder verwijderd. Sindsdien is het bericht niet meer verschenen en die file van adware better net kwam ook niet meer terug. Blijkbaar had het toch daar iets mee te maken. Heb ook Karspersky virus removeltool losgelaten en die vond ook nog dingen. Alles verwijderd en alles lijkt ok.
 10. neen dacht ook niet dat het van telenet kwam. Zo naïef ben ik niet. Als bescherming heb ik avg internet security en malwarebytes. beiden hebben intussen wat verwijderd, maar ik weet niet of het ermee te maken had Heb emisoft emergencykid laten lopen. Ook die verwijderde nog wat heb ook adwarecleaner losgelaten en 2 registerssleutels verwijderd. Momenteel verschijnt het bericht niet meer, maar de eerste keer dat het verscheen (dan was het zogezegd van microsoft) duurde het ook een tijd voor dat dat bericht van ' telenet ' er op kwam. Ik ga nog wat afwachten met jullie op beestjes te laten onderzoeken. Als er terug wat verschijnt....dan laat ik het weten.
 11. Ik kreeg dit raar bericht na opstart op mijn beeldscherm. (zie foto) Ik vond dat maar iets raar. Als je klikt op ok dan krijg je een bericht om op de website te blijven of de website te verlaten. Ik heb gekozen voor te verlaten. Heb nochthans geen enkele website open gedaan. 2 weken terug had ik ook een dergelijk bericht, maar dat beweerde van microsoft te zijn. Ik heb toen ook op verlaten geklikt, de computer heropgestart en dit bericht kwam niet meer terug....maar nu weer dit. Wat heeft dit te betekenen ?
 12. ik heb intussen het maar weer kunnen oplossen met een image terug te zetten. Dat neem ik regelmatig. Dat duurt wel even, maar zoeken en niet vinden duurt soms nog langer. Ik denk dat ik mogelijk ook de oorzaak van mijn probleem heb ontdekt. Was even vergeten dat ik malwarebytes had laten draaien en die vond iets met ico.....Ik had dat tevoren ook laten draaien en het verwijderd. Nu heb ik dat niet gedaan. Misschien was daar de oorzaak van mijn probleem....dat de weg naar het icoontje niet meer werd gevonden en daarom het kruisje ?
 13. Het is een bestand dat ik op het bureaublad heb gezet. Het is geen snelkoppeling.....dus c/gebruikers/naam/documenten/bureaublad. Op die locatie is niks abnormaals te zien. Ik heb het ook met andere bestanden die ik op het bureaublad plaats : bv een foto. Bij snelkoppelingen staat het normale sybooltje bij. Het gaat enkel om het uiterlijk, want voor het overige werkt alles normaal. Als ik er op klik gaat het bestand gewoon open. Het moet dus iets zijn met het icoontje zelf. Ik heb al de iconen cache verwijderd en terug opgestart, maar dat werkte niet.
 14. kruis blijft verschijnen, maar verder functioneert het normaal. Heb het al proberen te googlen, maar vindt er niks over.
 15. Zou je denken....maar ik heb dat niet gedeeld. toen ik de foto nam om in bijlage te zetten...stond daar ook zo'n wit kruis op
×
×
 • Nieuwe aanmaken...