Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

handlocker

Lid
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bedankt. Ik ga er werk van maken.
 2. Dit is goed om te weten. En zal kijken of garantie nog geldig is. Ik neem aan als de harde schijf het opgeeft dat ik dan ook alles kwijt ben als ik geen back up heb gemaakt.
 3. http://speccy.piriform.com/results/EiCZLFWmtXbztr6MZXnmYYf
 4. Hallo iedereen, Dit is het laptop van me zusje. Die heeft sinds kort problemen met haar laptop. Tijdens het internetten loopt alles vast. Het maakt niet uit welke browser je gebruikt of welke website je bezoekt. Opnieuw starten door het power knop in te drukken is het enige manier want het vastlopen houd niet op. Kan iemand me hierbij helpen.
 5. Ik heb een paar x opnieuw gestart en het gaat 10x sneller. Ik krijg geen donker scherm meer en Windows laad zoals ik het gewend ben. Zoals ​gewoonlijk hier top werk en top service.
 6. http://speccy.piriform.com/results/dNPFpzFRvXJzSgAfzbqCoAn
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.