kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  33.321
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over kweezie wabbit

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.096 profielweergaven
 1. Je Java software is verouderd. Oudere versies hebben lekken die malware de kans geeft om zich te installeren op je systeem. Ga naar Java en download daar de correcte Java versie. Klik op "Gratis Java-download". Ga akkoord met de licentiebepalingen en klik op de button voor de gratis download. Het bestand jxpiinstall.exe wordt aangeboden - kies hier voor "bestand opslaan". Blader naar de map waar je het bestand hebt opgeslagen. Klik vervolgens op jxpiinstall.exe om de nieuwste versie van Java te installeren. Vink alle aangeboden extra's uit en ga dan verder met de installatie. Eventuele oudere java versies worden aan het einde verwijderd. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Verplaats het bestand FRST64.exe van de map downloads naar je bureaublad. Download de bijlage fixlist.txt en plaats deze ook op je bureaublad. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 2. Dit reset programma verwijderd inderdaad chrome maar zou het daarna ook opnieuw moeten installeren. Blij dat het heeft geholpen. Dan kunnen we de gebruikte tools ook opruimen. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft u echter niet te plaatsen. Doe daarna nog een registeropruiming met CCleaner. Hou het nog enkele dagen in de gaten en geef maar een seintje als we het topic mogen afsluiten.
 3. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad. Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren om het programma te starten. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 4. Mooi zo. Werkt het systeemherstel ook al weer?
 5. Geen probleem. Succes nog met je pc. Dan zetten we er een op
 6. We gaan een drastisch middel proberen. Download ResetBrowser De download start automatisch. Sla het bestand op (op je bureaublad bvb). Sluit je browser. Klik met rechter muisknop op het bestand ResetBrowser.exe en kies dan voor uitvoeren als administrator om te starten. Je krijgt dan dit te zien. Klik nu op de knop Reset Chrome en wacht tot de tool klaar is. Gaat het nu beter?
 7. Je Java software is verouderd. Oudere versies hebben lekken die malware de kans geeft om zich te installeren op je systeem. Ga naar Java en download daar de correcte Java versie. Klik op "Gratis Java-download". Ga akkoord met de licentiebepalingen en klik op de button voor de gratis download. Het bestand jxpiinstall.exe wordt aangeboden - kies hier voor "bestand opslaan". Sluit alle programma's die eventueel open zijn - zeker je web browser! Klik vervolgens op jxpiinstall.exe om de nieuwste versie van Java te installeren. Vink de aangeboden extra's uit en ga dan verder met de installatie. Eventuele oudere java versies worden aan het einde verwijderd. Je Firefox is verouderd. Open Firefox en druk achtereenvolgens op de toetsen alt, h en f. De update naar de recentste versie wordt nu gedownload en geinstalleerd. Na de installatie moet je Firefox herstarten. Of je kan de nieuwste versie hier downloaden. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Verplaats het bestand FRST64.exe van de map downloads naar je bureaublad. Download de bijlage fixlist.txt en plaats het op je bureaublad. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 8. Geen probleem. Succes nog met je pc.
 9. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Voeg dit als bijlage toe aan een volgend bericht. Probeer daarna AdwCleaner opnieuw te downloaden en uit te voeren. Als het nog niet lukt om AdwCleaner uit te voeren, probeer dan de pc op te starten in veilige modus en dan AdwCleaner uitvoeren.
 10. Afgaande op je uitleg en de afbeeldingen, zou de fout bij de wifi adapter van je pc kunnen zitten. Druk op de Windows + R toets en typ in het uitvoervenster devmgmt.msc en druk op Enter. Dubbelklik op de netwerkadapters. Dubbelklik dan op de Intel dual band wireless-ac 3160 Open de tab stuurprogramma en klik op de knop bijwerken. Kies dan voor de optie automatisch zoeken. Als er nieuwe drivers gevonden zijn, worden deze automatisch geinstalleerd. Herstart de pc na de installatie en kijk of het iets veranderd heeft aan de situatie.
 11. Je hebt het prima gedaan. Op de C schijf werden enkele fouten hersteld en op de D schijf werden geen fouten gevonden. Heeft dit enige invloed op het probleem?
 12. We gaan de gebruikte tools nog opruimen want onzorgvuldig gebruik ervan kan je systeem onherstelbaar in de soep laten draaien en dat willen we vermijden. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft u echter niet te plaatsen. Doe daarna nog een registeropruiming met CCleaner. Start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Register” en vervolgens op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Sluit hierna CCleaner terug af. Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding. Als dit gdaan is, geef je maar een seintje en dan sluiten we het topic af.
 13. Ik heb de reden gevonden. Het zijn plugins van geinstalleerde programma's zoals java, de E-Id kaartlezer, realdownloader en nog wat van microfoft. Die plugins worden ook geinstalleerd als je geen firefox hebt en zodra je firfox installeert, zijn die plugins dan beschikbaar. Niks om je zorgen over te maken. Download de bijlage fixlist.txt en plaats dit bestand ook op het bureaublad fixlist.txt Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op je bureaublad. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht.
 14. Dat gaan we dadelijk onderzoeken. Download de Farbar Recovery Scan Tool van de onderstaande link en plaats het op je bureaublad Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam FRST.txt & Addition.txt op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 15. En toch staan er in de farbar logjes een heleboel verwijzingen naar firefox. Kan je nieuwe logjes maken met FRST en deze als bijlage toevoegen? Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.