kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  32.888
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-58

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.701 profielweergaven
 1. Normaal wel.
 2. Dan het toch het juiste model moeten zijn. Een nieuwe batterij is echter geen garantie dat de batterij ook goed is. Aangezien dergelijk batterijen niet zo duur zijn, zou ik aanraden om toch nog eens een nieuwe batterij te monteren. Wordt die ook afgezet als je hem niet gebruikt of voor de nacht?
 3. Download Ophcrack LiveCD voor Windows Vista/7 via DEZE link. Brand de gedownloade ISO op een CD. (Klik met rechts op het ophcrack.iso bestand >Schijfkopiebestand branden). Als het branden van de CD voltooid is, bent u klaar op Ophcrack te gebruiken. Start de PC opnieuw op, druk op F11 (kan ook andere F-toets zijn, afhankelijk van het merk van je PC) en selecteer dan het CD-rom station om via de CD op te starten. Als alles goed is verschijnt er een scherm waarin u een aantal opties kan selecteren. De standaardoptie die reeds geselecteerd is (Ophcrack Graphic Mode) is prima. Druk op Enter. Afhankelijk van jouw wachtwoord kan het even duren, maar de kans is groot dat enkele minuten later jouw (vergeten) wachtwoord op het scherm verschijnt. Onthoudt het wachtwoord, haal de CD uit het station en herstart de computer.
 4. Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 5. Dat was wat ik wilde weten. Je systeem wordt dus wel degelijk gesynchroniseerd met een internet tijserver. Laat die instelling maar zo staan. Als de systeemklok achterblijft als de pc een tijd heeft uitgestaan, wijst dit op een probleem met de cmos batterij op het moederbord. Je hebt die al vervangen maar zonder resultaat. Als ik het goed heb, zit er nu een knoopcel cr2032 in. Wat stond er op de originele knoopcel?
 6. Ach ja, ik werk nog met win 7 en jij hebt win 10. Klik onderaan bij verwante instellingen eens op extra instellingen voor datum, tijd en regio. Maak ook daarvan een afbeelding en post deze in een volgend bericht.
 7. OK, we gaan eerst een test doen. Download het Hulpprogramma System Update Readiness op deze pagina. Sla het bestand Windows6.1-KB947821-v34-x64.msu ergens op waar je het makkelijk kan terugvinden. Ga naar de lokatie waar je het bestand hebt opgeslagen. Dubbelklik op het bestand om het uit te voeren. Na de uitvoering herstart je de pc en ga dan naar de map C:\Windows\Logs\CBS. Normaal zie je daar dan het bestand CheckSUR.log Voeg dit bestand als bijlage toe aan een volgend bericht.
 8. Is er sysnchronisatie met een internet tijd server? Klik op de datum en tijdsaanduiding rechts onderaan op de taakbalk. Klik dan op Instellingen wijzigen. Ga dan naar de tab internettijd. Is daar een vermelding van een automatische synchronisatie?
 9. Mooi zo. Volgende stap. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad. Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren om de tool te starten. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Na de scan krijg je de melding wachten op actie boven de voortgangsbalk. Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 10. We gaan eerst de malwareopruiming afronden. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft u echter niet te plaatsen. Welke snelheid zou je moeten halen volgens je abonnement? Doe eens een sneheidstest. Ga naar speedtest. Klik op GO en de test start automatisch. Kopieer dan de tekst in de adresbalk en plak die in je bericht.
 11. Bedankt voor de feedback. Bij deze het
 12. Dan blijft er enkel het probleem met de muis. Kan je de muis open doen om binnenin te kijken naar contactpunten of stof?
 13. Verwijder McAfee Security Scan. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 14. Hoe zit het ondertussen met de tijdsaanduiding? Blijft de klok nu gelijk lopen?