Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  33.830
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-58

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.511 profielweergaven
 1. facebook

  FB heeft de laatste tijd wel meer problemen. We kunnen altijd eens nagaan of er geen malware in het spel is. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FRST64.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam FRST.txt & Addition.txt op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 2. Laptop loopt vast - geen updates mogelijk

  Ik zie 2 virusscanners: Avira Antivirus (ingeschakeld) Trend Micro Antivirus+ (uitgeschakeld) Alhoewel Trend Micro is uitgeschakeld, heeft die nog veel actieve processen. Als je een virusscannere niet gebruikt, is het beter om hem te verwijderen dan om hem uit te schakelen. Ik zie ook sporen van Norton Security with Backup maar die vind ik niet terug in de lijst van geinstallerde programma's. Gebruik je die nog of mag die verdwijnen? We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRS64T.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt en plaats het bestand op je bureaublad. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de knop Fixen . Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 3. Zeer trage computer

  Je hoeft mijn bericht niet te quoten. Je kan gewoon reageren door onder het laatste bericht te klikken in het kader reageer op dit topic. De Ask Toolbar mag je verwijderen. Die heb je nergens voor nodig en het is een veiligheidsrisico. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Verplaats het bestand FRST64.exe van de map downloads naar je bureaublad. Download de bijlage fixlist.txt en plaats het bestand ook op je bureaublad. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de knop Fixen. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 4. Iemand stuurt mails naar mij door

  Dat zal de enige mogelijkheid zijn om van die mails af te raken. Je kan ondertussen blijven proberen om indeed te contacteren; eventueel via de oorspronkelijke afzenders van mails.
 5. facebook

  je hebt het helaas fout gedaan. Je moet de instructies goed lezen en correct uitvoeren. Het powershell venster openen is wel goed gegaan maar ben je in de fout gegaan. Typ ipconfig /flushdns en druk enter. Als deze instructie is uitgevoerd, typ dan exit en druk enter om het powershell venster te sluiten.
 6. Opstart probleem Windows

  OK Succes nog met je pc
 7. Opstart probleem Windows

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 8. word tekst vertalen

  Bedankt voor de lovende woorden Dan sluiten we hier af. Bij nieuwe vragen, start je maar een nieuw topic. Succes nog
 9. word tekst vertalen

  @JEANSPANJE Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 10. Zeer trage computer

  Je kan Malwarebytes zonder problemen verwijderen en opnieuw downloaden en installeren. Je kan dan onmiddellijk de testversie stoppen (uitschakelen) en verder gaan met de gratis versie. De gratis versie heeft wel geen realtime bescherming en ook geen taakplanner. Je moet de scans dus zelf opstarten. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FSRT64.exe)en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 11. Oude games

  Hou er ook rekening mee dat je de installatiebestanden (cd) en een geldige licensie voor XP nodig hebt om de installatie op de virtuele machine uit te voeren.
 12. Asus Z97 Deluxe vs MSI H97 Gaming 3

  Aangezien het hier over dezelfde pc gaat, gaan we daar verder en sluiten we dit topic af.
 13. Browsers sluiten/lopen vast...?

  Dat kan je nakijken op de volgende manier. Kijk even naar de eerste afbeelding in deze post van jouw. Klik daar bij automatisch onderhoud op onderhoudsinstellingen wijzigen. Maak een afbeelding van het resultaat en voeg deze als bijlage toe aan een volgend bericht. Dit is pas onlangs gedaan en dus verwacht ik niet veel problemen maar als het je kan geruststellen, doen we een controle. Download de Farbar Recovery Scan Tool en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam FRST.txt & Addition.txt op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 14. facebook

  Klik op het vergrootglas (= Zoeken in Windows) dat naast de startknop staat en type dan: powershell. Klik met de rechter muisknop op het gevonden resultaat en kies dan 'Als administrator uitvoeren'. Typ ipconfig /flushdns en druk enter. (let op de spatie voor de / ) Typ dan exit om het powershell venster te sluiten.
 15. Browsers sluiten/lopen vast...?

  Selecteer de bovenste (31-08-2017 tot 1-10-2017) en klik op verwijderen. Dan heb je nog altijd de backup van 05/10 waarop je kan terugvallen. Na het verwijderen van de backup, herstart je de pc en kijk of je dan nog foutmeldingen krijgt. Controleer ook of de geplande backup nu wel doorgaat.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×