Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  35.495
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-1958

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

7.220 profielweergaven
 1. kweezie wabbit

  Foto Pixels

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 2. Geen probleem. We zien het wel als je de resultaten plaatst.
 3. Dan sluiten we hier af. Bij nieuwe problemen of als dit probleem terugkeert, kan je een nieuw topic opstarten. Succes nog.
 4. Hier werd ook nog wat opgeruimd. Hoe staat het nu met de geluidjes?
 5. OK. Laat dan de Teamviewer service uitgeschakeld. Als je Teamviewer nodig hebt en het programma opstart, zal de service mee opstarten. Wat je nog mag doe is het volgende. Hiermee worden de tools voor de malwarecontrole verwijderd. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkjes bij het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoef je echter niet te plaatsen. En dan denk ik dat we rond zijn. Geef maar een seintje als je klaar bent, dan kunnen we het probleem afsluiten (tenzij je nog vragen of problemen hebt).
 6. Dan mag je Avast weer installeren. Wat we nu gaan doe is een werk waar wat tijd gaat inzitten omdat je de pc vaak zal moeten herstarten maar waarmee we misschien wel de oorzaak vinden. Ga naar start, typ msconfig in het zoekvak en druk enter. Ga nu naar de tab services. Zet links onderaan een vinkje bij alle microsoft services verbergen. Klik dan op de knop alles uitschakelen. Vink vervolgens de services van Avast weer aan. Klik op OK en herstart de pc. Als er geen verbetering is, mag je alles weer inschakelen en het resultaat melden. Het onderstaande hoef je dan niet uit te voeren. Als de verbinding nu wel onmiddellijk tot stand komt, moet je het volgende doen. Ga naar start, typ msconfig in het zoekvak en druk enter. Ga nu naar de tab services. Zet links onderaan een vinkje bij alle microsoft services verbergen. Vink nu de bovenste service weer aan. Klik op OK en herstart de pc en kijk hoe snel de verbinding tot stand komt. Herhaal dit tot wanneer de verbinding weer vertraagd tot stand komt. Dan weet je dat de laatst ingeschakelde service de vertraging veroorzaakt. Noteer welke dit is en schakel deze terug uit. Ga dan verder met de volgende service tot je ze allemaal hebt gehad. Als er nog services zijn waarbij de verbinding vertraagd tot stand komt, noteer je die ook. Laat ons weten welke services voor een vertraagde verbinding hebben gezorgd.
 7. Dan zijn we op de goede weg. De malware is nu opgeruimd en dus kunnen we ook de gebruikte tools weer verwijderen. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft u echter niet te plaatsen. Download HD Tune en sla het bestand op. Installeer HD Tune en start deze na de installatie op. Vervolgens ga je naar het tabblad Error Scan, selecteer de harde schijf die je wil controleren en druk op Start. (je dient GEEN vinkje te plaatsen bij Quick scan). De controle kan een hele tijd in beslag nemen afhankelijk van de grootte van de te controleren harde schijf. Wat is het resultaat van deze test? Maak een afbeelding van het resultaat en sla deze op. Een afbeelding kan je maken met het knipprogramma. Ga dan naar de tab Benchmark en doe de test. Maak ook van dat resultaat een afbeelding. Voeg beide afbeeldingen als bijlage toe aan je volgend bericht.
 8. Mooi zo. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 9. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 10. Er werd al heel wat opgeruimd maar we gaan toch nog wat verder zoeken. Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u attent te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (het is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Download de Farbar Recovery Scan Tool 64 bit via de onderstaande link en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 11. Mooi zo. Volgende stap. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 12. OK, dan kunnen we hier afsluiten. Succes nog.
 13. Probeer eens om Avast uit te schakelen zodat Avast niet opstart met windows. Als dat niet lukt, verwijder dan Avast (eventueel met Revo Uninstaller). Herstart dan de pc en kijk of je nu sneller verbinding hebt.
 14. Je Java software is verouderd. Oudere versies hebben lekken die malware de kans geeft om zich te installeren op je systeem. Ga naar Java en download daar de correcte Java versie. Klik op "Gratis Java-download". Ga akkoord met de licentiebepalingen en klik op de button voor de gratis download. Het bestand jxpiinstall.exe wordt aangeboden als je firefox gebruikt- kies hier voor "bestand opslaan". Het bestand JavaSetup8u201.exe wordt aangeboden bij Internet Explorer Voor Chrome krijg je chromeinstall-8u201.exe aangeboden Blader naar de map waar je het bestand hebt opgeslagen. Dubbelklik vervolgens op het bestand om de nieuwste versie van Java te installeren. Vink alle aangeboden extra's uit en ga dan verder met de installatie. Eventuele oudere java versies worden aan het einde verwijderd. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 15. De scan is nu wel goed verlopen en heeft enkele herstellingen gedaan. Heeft dit invloed (gehad) op het probleem?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.