Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  35.326
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-1958

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

5.370 profielweergaven
 1. kweezie wabbit

  FN functie staat permanent aan

  Bedankt om de oplossing te delen. Misschien heeft iemand anders er ook nog iets aan. Succes nog.
 2. kweezie wabbit

  Beperkt internet

  Is het proleem van de beperkte verbinding nu opgelost? Indien niet, verwijder dan de Phantom VPN als je het abonnement toch niet gaat verlengen en kijk of dat iets verandert aan de situatie.
 3. kweezie wabbit

  verzenden mail

  Dan beschouwen we het probleem als opgelost en sluiten het topic af. Succes nog.
 4. kweezie wabbit

  Beperkt internet

  Controleer dan eens of die nog correct werkt. Bij de fix werd een service van de vpn uitgeschakeld. Indien nodig de vpn opnieuw configureren of installeren. Volgens het logje heb je Skype versie 8.23 maar de nieuwste versie is 8.31 Je kan deze versie hier downloaden. Verwijder de oude versie 7.3 en installeer dan de versie 8.31 gewoon over de versie 8.23 Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.) Als het niet lukt om AdwCkeaner uit te voeren in normale modus, doe het dan in veilige modus.
 5. kweezie wabbit

  Ventilator blijft maar draaien op Laptop

  OK. Succes nog.
 6. kweezie wabbit

  Beperkt internet

  Als je Bullguard gebruikt als virusscanner, kan je beter alles van Avira verwijderen. 2 virusscanners kunnen elkaar hinderen en je systeem in de war sturen. Van Skype heb je ook 2 versies, verwijder de versie 7.3 want daarvoor stopt de ondersteuning binnenkort. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Probeer het eerst in normael modus en als dat niet lukt, doe het dan in veilige modus. Download de bijlage fixlist.txt en plaats het bestand op je bureaublad. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 7. kweezie wabbit

  Ventilator blijft maar draaien op Laptop

  En de ventilator draait nu ook weer normaal verondrstel ik. Kunnen we dit probleem dan als opgelost beschouwen en het topic afsluiten?
 8. kweezie wabbit

  Ventilator blijft maar draaien op Laptop

  Je speccy logje is gemaakt met een oude versie. Daardoor ontbreken enkele belangrijke gegevens. Download en installeer de nieuwste versie van Speccy. Maak daarna een nieuw logje.
 9. kweezie wabbit

  Beperkt internet

  Probeer dan de pc op te starten in veilige modus en dan FRST uit te voeren.
 10. kweezie wabbit

  verzenden mail

  De link van Veng gaat naar de verschillende taalversies van de Firefox browser. Je kan de Nederlandtalige versie vanThunderbird hier downloaden. Je kan deze gewoon over de engelse versie installeren. Normaal worden al je instellingen en mail behouden.
 11. kweezie wabbit

  Windows 7

  Graag gedaan. Succes nog met de pc. Dan sluiten we hier af.
 12. kweezie wabbit

  Zalig onkruid uithalen.

  Ik geloof je op je woord Bij dergelijke werkjes doe ik altijd handschoenen aan.
 13. kweezie wabbit

  Windows 7

  Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools voor de malwareopruiming verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoef je echter niet te plaatsen. Hiermee zijn we helemaal rond. Geef maar een seintje als je klaar bent, dan kunnen we het topic afsluiten.
 14. kweezie wabbit

  PC te warm - Upgrade of nieuwe?

  Bedankt voor de feedback. Dan beschouwen we dir als opgelost en sluiten het topic af. Succes nog met je systeem.
 15. kweezie wabbit

  Windows 7

  Dit is het juiste bestand. Hoe is de toestand nu? Zijn er nog zaken waarvan je denkt dat ze niet kloppen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.