Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  34.684
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-1958

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.575 profielweergaven
 1. Scherm blijft na opstarten zwart

  Geen probleem. Dan laten we het topic nog even open. Weet wel dat de opstarttijd kan verschillen van dag tot dag. Dat er dus een dat bij is dat het wat langer duurt, wil niet zeggen dat er iets aan de hand is.
 2. 16-mm archieffilm overzetten naar computer: welk formaat ?

  Dat TS (video-TS of VOB) formaat is bedoeld om op dvd te gebruiken die met een dvd-speler worden afgespeeld. Ik zou opteren voor MP4. Dat is ook makkelijker om op externe drager te zetten en op andere apparaten af te spelen zoals een pc of tablet.
 3. Scherm blijft na opstarten zwart

  De opstarters zien er goed uit. Onderstaande opstarters zou je kunnen uitschakelen (NIET verwijderen). ControlCenterCount Live Update SBrowserCheck Selecteer de opstarter en klik dan achteraan op uitschakelen. Ik zat er niet ver naast Wat je moet doen is die update verbergen. Ga naar de windows updates en laat naar updates zoeken. Waarschijnlijk krijg je enkel de update voor AMD SMBus want de rest is al geinstalleerd. Klik dan met rechts op de update en kies voor verbergen. De update zal nu niet meer aangeboden worden.
 4. Scherm blijft na opstarten zwart

  Dat kan want Malwarebytes en Avast zijn allebei volwaardige anti-virusprogramma's. Twee anti-virusprogramma's die tegelijk actief zijn, kunnen het systeem vertragen met aale gevolgen vandien. Jammer van het geld maar je zal een van beide moeten verwijderen of bij Malwarebytes de realtime bescherming uiteztten. Ik ook niet. Van geen enkele virusscanner trouwens. Er zijn betere alternatieven dan wat Avast aanbied. Overbodige bestanden kan je ook perfect en veilig opruimen met CCleaner. Start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en na de analyse op 'Schoonmaken' en bevestig indien gevraagd. We gaan CCleaner ook gebruiken om je opstarters onder de loep te nemen. Start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op "Gereedschap". Klik vervolgens op "Opstarten". Selecteer het tabblad Windows. Klik vervolgens rechtsonder in het programmavenster op "Opslaan als tekstdocument..." Blader naar de door jou gewenste locatie en klik op "Opslaan" Voeg dit tekstbestand als bijlage toe in je volgende bericht. Wat betreft die mislukte update. Het gaat om een driver en dan heb ik er niet erg veel vertrouwen in als de update van microsoft komt maar we gaan het even goed uitzoeken. Waarsschijnlijk is de update niet geschikt voor jouw systeem en hoef je die dan ook niet te installeren. Ga naar de geschiedenis van de geinstalleerde updates. Dubbelklik op de mislukte update van de AMD SMBus. Maak een afbeelding van het kader dat dan verschijnt en voeg deze afbeelding toe aan een volgend bericht.
 5. RAID1 schijven niet meer leesbaar

  Onderstaand bericht gekregen van Marijke We gaan het topic niet verwijderen maar we laten het staan ter lering van anderen. Bedankt voor het melden van de oplossing.
 6. Pinterest

  OK.
 7. Laat geen updates toe code 8024A000

  OK, dan sluiten we hier af. Succes nog.
 8. Scherm blijft na opstarten zwart

  Graag gedaan. Dan beschouwen we dit probleem als opgelost en sluiten we het topic af. Bij nieuwe problemen start je maar een nieuw topic. Succes nog.
 9. Scherm blijft na opstarten zwart

  Er werden geen corrupte bestanden of fysieke fouten gevonden. Er waren wel fouten in de indexen en in de toewijzingstabellen waardoor het zoeken naar de juiste lokatie van de bestanden trager verliep. Het gevolg daarvan is een trage opstart en soms zelfs haperingen in het opstarten. Deze fouten werden verbeterd bij de eerste controle en het resultaat is dus merkbaar. Dat extra klembord mag je weer verwijderen want dat heb je echt niet nodig.
 10. Dat is niet de juiste bestand om een USB stick aan te maken. Daarvoor moet je de Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7) gebruiken. Kijk hier voor een uitgebreide handleiding over hoe de usb stick aan te maken.
 11. Laat geen updates toe code 8024A000

  Die java installatie heeft geen enkel nut meer en daarom wou ik ze verwijderen maar het heeft geen nadelige invloed als ze blijft staan. Laat het dan maar zo. Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 12. Scherm blijft na opstarten zwart

  Die .clp kan ik niet openen. Je hoeft niks speciaal te downloaden of te installeren. Het klembord is gewoon een plaats in het geheugen waar gegevens die je hebt gekopieerd tijdelijk worden opgeslagen. Als je in een document kopieren en plakken of knippen en plakken gebruikt, heb je toch ook geen extra programma nodig. Hier is dat net hetzelfde. Ga naar start - uitvoeren, typ eventvwr.msc en klik op OK. Dubbelklik op windows logboeken. Dubbelklik op het logboek voor toepassingen. In de rechterkolom bij acties klik je op huidig logboek filteren. Bij geregistreerd selecteer je de afgelopen 7 dagen. In het vakje waar staat <alle gebeurtenis id> typ je 1001 en klik op OK. Dubbelklik op de lijn waar wininit in de kolom Bron staat. Je krijgt nu de details te zien. Klik op de knop kopieren en plak dan het resultaat in een kladblok bestand of in een word document. Voeg dat bestand of documente als bijlage toe aan een volgend bericht.
 13. Laat geen updates toe code 8024A000

  AdwCleaner heeft ook zijn werk gedaan. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoef je echter niet te plaatsen. Voor die java 6 update 22 kan je het volgende proberen. Om problemen bij de installatie te voorkomen, kan je best de huidige java versie (8 upd 161) eerst verwijderen via het configuratiescherm - programma's Ga naar deze pagina. Scroll naar onder tot je bij Java SE Runtime Environment 6u22 komt. Er is ook een Java SE Development Kit 6u22 maar die heb je niet nodig. Vink aan: "Accept License Agreement", Klik op de jre-6u22-windows-x64.exe link onder Downloads en bewaar het naar je Bureaublad. Dubbelklik vervolgens op jre-6u22-windows-x64.exe op je Bureaublad om deze versie van Java te installeren. Na de installatie mag je het bestand jre-6u22-windows-x64.exe weer verwijderen. Herstart de pc. Probeer nu java 6 update 22 opnieuw te verwijderen. Als dat lukt, herstart dan de pc en herinstalleer de versie 8 upd 161 zoals eerder aangegeven.
 14. RAID1 schijven niet meer leesbaar

  En op het andere forum heb je al een reactie gekregen. Daarom zetten we je vraag hier "on hold" om te vermijden dat de adviezen mekaar doorkruisen. Als ze er op het ander forum niet uit geraken, laat het me dan weten en we heropenen je vraag hier.
 15. Scherm blijft na opstarten zwart

  Dit wordt gekopieerd naar het klembord. Je kan het dan nadien plakken in een kladblokbestand. Dit kladblokbestand kan je dan als bijlatge toevoegen aan een volgend bericht. Waarschijnlijk wel maar om daarover zekerheid te krijgen, heb ik wel de logging nodig.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×