kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  32.514
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-58

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.398 profielweergaven
 1. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar het bureaublad. Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden. fixlist.txt
 2. We gaan proberen de browsers te resetten. Download ResetBrowser De download start automatisch. Sla het bestand op (op je bureaublad bvb). Sluit je browser. Klik met rechter muisknop op het bestand ResetBrowser.exe en kies dan voor uitvoeren als administrator om te starten. Je krijgt dan dit te zien. Klik nu op de reset knop voor de gewenste browser. Controleer daarna of er verbetering is an de situatie.
 3. Er is een kleine beschadiging op de harde schijf. Best is om de schijf te vervangen want je weet nooit hoelang het duurt voor de schijf het helemaal opgeeft. In afwachting kan je het volgende doen Open de verkenner en klik met rechts op de C schijf. Kies in het menu onderaan voor eigenschappen en open dan de tab extra. Bovenaan bij foutcontrole klik je op nu controleren. Vink beide vakjes aan en klik op start. Dan krijg je de melding dat de schijf in gebruik is en ook de vraag om de controle uit te voeren bij de volgende opstart. Klik hier op ja, sluit alle openstaande programma's en herstart de pc. De schijfcontrole zal nu worden uitgevoerd alvorens Windows op te starten. Na afloop krijg je een overzicht van de toestand van de schijf. De suggestie van Abstraks is ook de moeite waard om verder te bekijken. Kies het juiste model van laptop en kijk of er gechikte drivers en een recenter BIOS is voor jouw laptop. Als je niet zeker bent welke drivers je moet nemen, geef dan het juiste model van jouw laptop op, dan zoeken wij het wel voor je uit.
 4. Dus de LAN verbinding krijgt wel internet met IPV4 maar je krijgt toch nog de DNS fout? Met wifi kan je wel verbinden met je netwerk maar je krijgt geen internet?
 5. Bedankt voor de feedback. Een andere browser gebruiken kan bij dit soort problemen inderdaad een oplossing zijn. Dan kunnen we hier afsluiten.
 6. We zullen eens kijken of er soms een malware besmetting in het spel is. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FRST64.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam FRST.txt & Addition.txt op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 7. Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 8. Dat is een melding die je normaal krijgt bij het maken van de verbinding. We gaan nog iets proberen. Open het netwerkcentrum en klik aan de linkerkant op adapterinstellingen wijzigen. Klik met rechts op je LAN verbinding en kies dan voor eigenschappen. Doe het vinkje weg bij Internet protocol versie 6 Selecteer Internet protocol versie 4 en klik nu op eigenschappen. Op het tabblad algemeen laat je het toewijzen van het IP op automatisch staan. Voor de DNS serverIP selecteer je de onderste optie zodat je zelf de ip-adressen kan ingeven. Stel de voorkeursdns server in op 208.67.222.222 en de alternatieve dns server op 8.8.8.8 Ga dan naar het tabblad alternatieve configuratie en stel dat in zoals op de afbeelding. Sluit alle vensters met de OK knop Doe nu hetzelfde voor de draadloze verbinding maar op de tab alternatieve configuratie stel je bij het IP adres de laatste groep in op 160 i.p.v. 150 Herstart de pc en kijk of de aanpassingen enig effect hebben.
 9. Inderdaad. Normaal kan je ook je mail programma zo instellen dat de mails van de server verwijderd worden nadat je ze hebt gedownload in je mail programma. Kwestie van een vinkje zetten of weghalen. Overloop daarvoor eens alle instellingen of je iets in die zin kan vinden.
 10. Hier heeft de LAN weer geen verbinding terwijl er op de vorige afbeelding (van donderdag) wel internet verbinding was. Rare zaak Met de laptop op win 10 heb je geen problemen om op internet te gaan? Niet met wifi en ook niet met LAN kabel?
 11. OK, succes er mee.
 12. Je geeft aan dat je 2 email adressen hebt (of gebruikt). Heb je voor beide een opruiming gedaan via de webmail?
 13. Welke browser gebruik je? Heb je al een andere browser geprobeerd? Wat is daar het resultaat? Is het enkel bij de site van HLN of ook bij andere sites?
 14. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST.exe aanwezig is. In jouw geval is dat de map downloads. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden. fixlist.txt