kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  33.079
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-58

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.858 profielweergaven
 1. Zal wel met de free geweest zijn want ik heb geen account bij WT
 2. Ik maak weinig gebruik van WT en ik ken dus de normale snelheden niet maar gisteren heeft het ongeveer 1 uur en 15 minuten geduurd om een bestand van 2 GB binnen te halen.
 3. Dat komt op hetzelfde neer als wat ik voorstelde als tijdelijke oplossing. Hier moet ik enige verduidelijking geven. Dit gebeurt meestal als de stroom onverwacht wordt afgesneden door bvb een stroompanne. Het kan dus ook gebeuren als je de stekker te vroeg uittrekt. Zou je daarom het volgende willen proberen. Als je de pc heb afgesloten, wacht dan nog enkele minuten alvorens de stekker uit te trekken. Misschien is daarmee het probleem wel opgelost.
 4. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad. Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren om het programma te starten. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Na de scan krijg je de melding wachten op actie boven de voortgangsbalk. Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 5. In het speccy logje zie ik niks verkeerd. Het opstarten van een pc zodra je de stekker insteekt, is meestal het gevolg van foutief afsluiten van de pc. Wordt de pc normaal afgesloten? Krijg je foutmeldingen bij het afsluiten? Een (tijdelijke) oplossing kan zijn om eerst de modem aan te zetten en de stekker van de pc pas in te steken als de modem goed is opgestart.
 6. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad. Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Na de scan krijg je de melding wachten op actie boven de voortgangsbalk. Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 7. Als de bestanden FRST64.exe en fixlist.txt allebei op het bureaublad staan, zou het toch moeten lukken. Probeer anders eens om FRST64.exe op te starten als administrator. Rechtsklikken op het exe bestand en dan in de lijst kiezen voor uitvoeren als administrator.
 8. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 9. Verplaats de bestanden FRST64.exe en fixlist.txt allebei naar het bureaublad. Gan dan verder met onderstaande instructies. Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht.
 10. Dan kan hier een slotje op.
 11. Aangezien er geen malware in het spel is en egbert verder geholpen wordt in het andere topic, kan hier een slotje op.
 12. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 13. Bij mij wordt het opstarten van de host machine niet vertraagd door VBox. VBox start ook niet mee op met windows maar ik start die manueel als ik het nodig heb. De gast machine met XP kan wel trager opstarten dan een gast machine met bvb win 7 maar bij mij verschilt dat ook niet echt veel.
 14. Dan zetten we er een op
 15. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad. Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren om het programma te starten. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Na de scan krijg je de melding wachten op actie boven de voortgangsbalk. Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.