Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  35.352
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-1958

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

6.958 profielweergaven
 1. kweezie wabbit

  Blijkbaar is er een netwerk probeem.

  OK, dan sluiten we hier af.
 2. kweezie wabbit

  Blijkbaar is er een netwerk probeem.

  Kan je even uitleggen hoe het probleem werd opgelost? Misschien heeft iemand anders er ook nog iets aan.
 3. kweezie wabbit

  Naam ingeven MP3

  Welke tool, app of programma gebruik je om te rippen? Waarschijnlijk hangt het daarvan af of je iets kan instellen wat betreft de naamgeving.
 4. kweezie wabbit

  sorteren van excel

  OK, dan zetten we er een op.
 5. kweezie wabbit

  USB 3.0 hub werkt niet meer

  Kan je het merk en model van die usb hub eens opgeven? Heeft de hub een eigen stroomvoorziening? De hub, heeft die usb 2 of usb 3 poorten? De usb 3 poorten herken je aan de blauwe kleur. De usb stekker waarmee de hub is aangesloten op de pcof laptop, is dat usb 2 of usb 3? De usb poort van de pc of laptop waarop de hub is aangesloten, is dat usb 2 of usb 3? De usb schijven die worden aangesloten, zijn die usb 2 of usb 3? Als je de schijven rechtstreeks op de pc of laptop aansluit, worden ze dan herkend? Het zijn een boel vragen maar de antwoorden kunnen ons wel op weg zetten naar een oplossing.
 6. kweezie wabbit

  Geen afbeeldingen meer...

  Het probleem zat missschien bij de site en niet bij jouw OK,
 7. kweezie wabbit

  Nieuwe accu geeft foutieve informatie

  Is dat om het bios te updaten? Heb je onderstaande procedure uitgevoerd? Wat was het resultaat?
 8. kweezie wabbit

  Hyperlinks mee sturen met word document

  Geen probleem. Dan laten we het nog even open in de hoop dat er nog iemand komt met een andere oplossing.
 9. kweezie wabbit

  Hyperlinks mee sturen met word document

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 10. kweezie wabbit

  Uitvallende en vastlopende ASUS-laptop

  Ik weet niet wat je met deze laptop allemaal hebt gedaan maar ik stel mij toch enkele vragen. Je zegt dat de laptop 4 jaar oud is en dat zal ik niet tegenspreken. Volgens het speccy logje werd er op 16 nov 2018 een (her)installatie gedaan van windows. Installation Date: 16-11-2018 01:58:56 Daarna werd de laptop opgestart op 17 nov 2018 en sindsdien heeft hij altijd aangestaan. (volgens de gegevens in het logje) Current Time: 11-2-2019 16:10:20 Current Uptime: 7.474.633 sec (86 d, 12 h, 17 m, 13 s) Last Boot Time: 17-11-2018 03:53:07 Kan je dit even uitleggen? Verder zie ik dat de processor draait aan 2800 MHz terwijl de standaard snelheid 2000 MHz is. Heb je dit zelf overclockt ? Indien ja, zet dit dan terug op de standaard snelheid. Overclocken kan je systeem onstabiel maken met vastlopen of uitvallen tot gevolg. Ook het geheugen (RAM) geeft rare informatie. Er zou 6 GB Ram aanwezig zijn. 6,00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Maar er wordt slechts 1 module van 2GB herkend. Number Of SPD Modules: 1 Slot #1 Type: DDR3 Size: 2048 MBytes De harde schijf is misschien ook niet meer helemaal in orde. Dat zijn allemaal zaken die moeten nagekeken worden maar we zullen beginnen met wat Stegisoft voorstelt.
 11. kweezie wabbit

  Nieuwe accu geeft foutieve informatie

  Heb je de instructies voor het vervangen van de accu drivers al uitgevoerd? Als daarmee het probleem is opgelost, hoef je niet in het bios te gaan kijken
 12. kweezie wabbit

  clean up ondersteuning gevraagd

  Start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op "Gereedschap". Klik vervolgens op "Opstarten". Selecteer het tabblad Windows. Onderstaande items mag je uitschakelen. ISUSPM Spotify Web Helper AmIcoSinglun64 ArcSoft Connection Service ASUSPRP ATKMEDIA ATKOSD2 IndexSearch OpwareSE4 PaperPort PTD PDF5 Registry Controller PDFHook SSBkgdUpdate PHOTOfunSTUDIO 9.3 PE.lnk Selecteer het item en klik dan achteraan op uitschakelen. Herstart daarna de pc en kijk of het iets heeft opgeleverd.
 13. kweezie wabbit

  machtiging instellen om windows 10 old te verwijderen

  Advanced system care mag je weer verwijderen want verder heb je dat niet nodig en het programma zorgt soms voor problemen.
 14. kweezie wabbit

  clean up ondersteuning gevraagd

  Je hebt dan ook een boel programma's geinstalleerd. Zoals ook Soluto. Daarmee kan je normaal gezien toch de opstarttijd optimaliseren door processen uit te schakelen of uit te stellen bij het opstarten. Hoe je Soluto gebruikt, kan je lezen in dit topic van onze Nederlandse zustersite. Doe ook eens het volgende. Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt) Installeer het (Vink bij de installatie eventueel alle aangeboden extra's uit !!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op "Gereedschap". Klik vervolgens op "Opstarten". Selecteer het tabblad Windows. Klik vervolgens rechtsonder in het programmavenster op "Opslaan als tekstdocument..." Browse naar de door jou gewenste locatie en klik op "Opslaan" Voeg dit tekstbestand als bijlage toe in je volgende bericht.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.