Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  33.655
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-58

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.365 profielweergaven
 1. outlook 7 na updates instal gedeeltelijke vreemde taal

  Mogen we dan het topic afsluiten?
 2. wachtwoord

  Bij deze: het
 3. Trage laptop

  Dat is al een stuk beter dan de 50 van de wifi. Heb je na de scan met ADwCleaner ook op opruimen gedrukt? Kan je dan dat logje ook een plaatsen. Als je daarvan geen logje hebt, moet je de procedure volledig overdoen. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse en Nederlandstalige versie) Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Opruimen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal.
 4. Facebook doet (deed?) raar

  Bedoel je hiermee de beide gsm's of ...? Misschien kan je hier mee verder. http://ccm.net/faq/34009-android-reset-your-browser-settings
 5. Trage laptop

  Amper 50 Mbps download is niet veel voor telenet. Hoe snel zou het moeten zijn volgens je abonnement? Afgaande op de uploadsnelheid zou het toch een stuk meer dan 50 Mbps moeten zijn. Ik heb geen besmettingen gevonden maar we gaan toch een extra controle doen. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad. Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse en Nederlandstalige versie) Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Opruimen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 6. Erg Trage PC

  We gaan het proberen op te lossen. Download het Hulpprogramma System Update Readiness op deze pagina. Sla het bestand Windows6.1-KB947821-v34-x64.msu ergens op waar je het makkelijk kan terugvinden. Ga naar de lokatie waar je het bestand hebt opgeslagen. Dubbelklik op het bestand om het uit te voeren. Na de uitvoering herstart je de pc en ga dan naar de map C:\Windows\Logs\CBS. Normaal zie je daar dan het bestand CheckSUR.log Voeg dit bestand als bijlage toe aan een volgend bericht.
 7. na klikken apps en onderdelen: PC terug vorig beeldscherm

  Wel jammer dat er geen info gegeven wordt over het reden waarom de gevraagde operatie niet kon uitgevoerd worden. Misschien vinden we iets in de logboeken. Doe nogmaals de systeemscan en als het weer gestopt is, sluit je het opdrachtprompt. Voer daarna onderstaande uit. Klik met de rechtermuisknop op START. Klik op logboeken. Open Windows Logboeken. Dubbelklik op het logboek voor Systeem. In de rechterkolom bij acties klik je op huidig logboek filteren. Bij geregistreerd selecteer je afgelopen uur en klik op OK. Klik in de rechterkolom bij acties op Bestand met gefilterd logboek opslaan als... . Bepaal de lokatie en noem het bestand SysLog om op te slaan. Doe nu hetzelfde voor het logboek toepassingen en noem het bestand AppLog. Je kan nu beide bestanden (SysLog.evtx en AppLog.evtx) als bijlage toevoegen aan een volgend bericht.
 8. Facebook doet (deed?) raar

  Geen besmettingen meer gevonden. Volgens mij is dit niet mogelijk omdat het ww voor FB gelinkt is aan de site en de account op FB een niet aan de browser waarmee je de site bezoekt. Gebruik voorlopig firefox om te surfen en probeer op alle toestellen waarmee ze op internet gaan om de chrome browser te resetten en als dat niet helpt, verwijderen en opnieuw te installeren. Op de pc moet je ook het volgende doen nadat je chrome verwijderd hebt en vóór de herinstallatie. Het bestandje first run verwijderen in de map C:\Gebruikers\gebruikersnaam\AppData\Local\Google\Chrome\Application of C:\Gebruikers\gebruikersnaam\AppData\Local\Google\Chrome\User Data Daarna kan je Chrome weer installeren en zou je een "propere" versie moeten hebben.
 9. Trage laptop

  Om de snelheid van telenet te testen , kan je het volgende doen. Ga naar speedtest. Kies een server en de test start automatisch. Na de test klik je op "share this result" en dan op "Copy" om de link naar het resultaat te kopieren. Plak dan de link in je bericht. We zullen ook eens een malware controle doen. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 10. Erg Trage PC

  De vermoedelijke "dader" is de windows updates. Dat proces zorgt wel meer voor een zware belasting van processor of geheugen; vooral bij oudere besturingssystemen zoals vista en windows 7. Heb je problemen met de windows updates? Worden ze nog automatisch geinstalleerd? Wanneer zijn er de laatste keer windows updates geinstalleerd?
 11. na klikken apps en onderdelen: PC terug vorig beeldscherm

  Je hebt bij het invoeren van de instructie SFC op de laatste afbeeldingen de / in de verkeerde richting staan. Dan wordt de scannow niet herkend als deel van de instructie en krijg je enkel de "help" informatie voor het commando sfc. Het bijgevoegde bestand sfcdetails.txt is ook niet volledig omdat de scan nog niet afgelopen was. Er van uitgaande dat de scan nu wel zal afgelopen zijn, kan je opnieuw proberen het details logje aan te maken. Verwijder het bestandje sfcdetails.txt van je bureaublad. Start dus een opdrachtprompt met administratorrechten. Typ nu findstr /c:"[SR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log > "%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt" en druk enter. Nu zou je op je bureaublad opnieuw het bestandje sfcdetails.txt moeten zien. Voeg dit bestandje als bijlage toe aan een volgend bericht.
 12. Facebook doet (deed?) raar

  Prima. Kan je nu AdwCleaner uitvoeren en dan de logjes plaatsen? Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse en Nederlandstalige versie) Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Opruimen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 13. OK. We zien het wel als je de resultaten plaatst. Succes.
 14. Al weer Laptop zeer traag

  Dat is heel goed mogelijk. Probeer eens of een reset iets oplost. - Open Internet explorer. - Druk op de Alt toets op je toetsenbord. Er verschijnt een menu. - Ga naar het menu Extra en kies Internetopties. - Op de tab Geavanceerd klik je onderaan op de knop Opnieuw instellen... - Klik nogmaals op Opnieuw instellen. - Klik op Sluiten en herstart internet explorer. Opmerking:Bovenstaande procedure kan ook volautomatisch gebeuren, door dit programma te downloaden en uit te voeren: reset IE naar standaardinstellingen (klik erop). Meer info over het opnieuw instellen van IE, vindt u hier.
 15. Erg Trage PC

  Mooi zo. En hoe staat het nu met de snelheid? Al enige verbetering?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×