Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  35.594
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-1958

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

6.460 profielweergaven
 1. kweezie wabbit

  Fullscreen minimaliseert.

  Bedankt voor de feedback. Dan kunnen we dit topic afsluiten. Succes nog met je game.
 2. kweezie wabbit

  Tracking virus?

  OK. De foutmeldingen in het bestand hebben betrekking op Wordpad, de ingebouwde tekstverwerker van windows. Aangezien die zo als nooit gebruikt wordt, moeten we ons daarover geen zorgen maken. Hoe is de situatie verder? Nog problemen met een of ander?
 3. kweezie wabbit

  Continue BSOD bij starten

  Dan wachten we daar op. Hopelijk zien we dan meer.
 4. kweezie wabbit

  Continue BSOD bij starten

  Om welke windows versie gaat het? Hoe oud is de pc of laptop? Als er nog garantie op is, ga je best naar de winkel terug om het te laten oplossen. Kan je een afbeelding of foto maken van het bsod en deze als bijlage toevoegen aan een volgend bericht.
 5. kweezie wabbit

  Schaduwvegen op beeldscherm

  Hallo Jan. Bedankt voor je bijdrage. Ik denk dat er heel wat gebruikers mee geholpen zijn. Daarom zullen we het afsluiten en vastpinnen zodat het zichtbaar blijft en niet "verdwijnt" in de archieven.
 6. kweezie wabbit

  Tracking virus?

  Het bestandje is leeg. Kan je de volledige procedure nog eens uitvoeren? Ga naar Start - Alle programma's - Bureauaccessoires. Klik met rechts op het icoon van de opdrachtprompt en kies voor uitvoeren als administrator om het opdrachtprompt te openen. Typ sfc /scannow en druk enter (let op de spatie voor de / ) Alle Windows systeembestanden worden nu gecontroleerd op fouten en indien nodig vervangen door een correcte versie. Hou de Windows installatie cd/dvd bij de hand (als je er een hebt) want er kan om gevraagd worden. Na de scan krijg je een overzicht van de resultaten en een verwijzing naar een CBS logbestand. Verwijder de bestanden cbs.log en sfcdetails.txt van je bureaublad. Kopieer het bestand cbs.log van de map C:\Windows\Logs\CBS naar het bureaublad. Download dan de bijlage een plaats ze ook op het bureaublad. Als je dit bestand nog op je bureaublad hebt, kan je dat gebruiken en hoef je geen nieuwe download te doen. sfcfilter.bat Als de beide bestanden op het bureaublad staan, kan je dubbelklikken op het bestand sfcfilter.bat. Dan ga je even een flits zien van het opdrachtprompt en daarna zou je het bestandje sfcdetails.txt ook op je bureaublad moeten hebben. Voeg dan het bestand sfcdetails.txt toe aan een volgend bericht. Je kan dat instellen in de opties maar klikken met rechts op de link en dan kiezen voor koppeling opslaan als ... geeft je altijd de mogelijkheid op zelf de opslaglokatie te bepalen.
 7. kweezie wabbit

  Trage opstart PC.

  Aangezien het probleem zich inderdaad op hardware niveau blijkt te situeren, heb ik het topic verplaatst naar de sectie hardware. Ik zou wel wachten met nieuwe tips tot Rolle heeft gereageerd met de resultaten van zijn BIOS.
 8. kweezie wabbit

  Samsung tablet

  OK.
 9. kweezie wabbit

  Samsung tablet

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 10. kweezie wabbit

  Trage opstart PC.

  Hoe is het met de opstartsnelheid? Is dat naar behoren? Anders kan je nog 2 services uitschakelen die je toch niet nodig hebt op een desktop. Hoe minder services mee opstarten, hoe sneller het opstarten verloopt. Ga naar start - uitvoeren, typ services.msc en klik op OK. Zoek in de lijst naar Geolocation Service. Dubbelklik er op en zet het opstarttype op handmatig e, klik op OK. Zoek dan naar Sensor Service en doe hetzelfde. Sluit het venster met de services. Bij de volgende start van windows, zullen deze services niet meer mee opstarten.
 11. kweezie wabbit

  Trage opstart PC.

  Dan ben je er nu uit. De gegevesn die ik wou zien stonden in de .evtx bestanden. Met de schijf en het bestandssysteem is alles OK volgens windows. Hebben deze schijfcontroles een effect (gehad) op de snelheid van opstarten of werken van de pc?
 12. kweezie wabbit

  Fullscreen minimaliseert.

  Zou je de oplossing met ons willen delen? Misschien hebben anderen er ook nog iets aan.
 13. kweezie wabbit

  juiste formule?

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 14. kweezie wabbit

  Gmail account in Outlook 365

  Als het probleem is opgelost, kunnen we het topic afsluiten. Succes nog.
 15. kweezie wabbit

  Trage opstart PC.

  Dit is niet de informatie die ik hoopte te krijgen. Er is geen lijn waar wininit in de kolom Bron staat. Waarschijnlijk omdat je de pc niet hebt moeten herstarten. Kan je de procedure nog eens uitvoeren maar dan met een kleine aanpassing. Dan krijg je weer het kader met de melding het station is gecontroleerd. Klik daar op details weergeven. Probeer die details te kopieren en op te slaan of hier te plaatsen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.