Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  35.124
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-1958

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

5.093 profielweergaven
 1. Tekst is gelijk aan ‘een cijfer’

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 2. Vervormde afbeelding in Powerpoint 2016

  Hetzelfde hier. Graag antwoord op de vragen die passer stelde.
 3. Game freeze pc doet het nog

  Wat wij ook al gezegd hadden. Ik zou toch nog de malwarecontrole willen afronden. Kan je dit nog uitvoeren?
 4. Gmail zie geen contacten

  Bedankt voor het melden Dan kunnen we dit probleem afsluiten Succes nog met de Gmail account
 5. Vervormde afbeelding in Powerpoint 2016

  Wat bedoel je met vervorming? Volgens mij zijn dit tekeningen die gespiegeld zijn op de diagonaal van rechtsboven naar linksonder. Kan je van een willekeurige pp een afbeelding maken van wat jij als vervorming ziet en dat aangeven op de afbeelding. Kan je die pp ook als bijlage toevoegen zodat wij zelf het verschil kunnen zien.
 6. Mogelijke malware?

  Enkele kleinigheden maar geen malware. De kleinigheden zijn ook niet van die aard dat ze merkbare vertragingen veroorzaken in je systeem maar we gaan ze toch behandelen. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is. fixlist.txt Dubbelklik op FRST64.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden. Ik zie dat je ook Malwarebytes hebt staan. Kan je daarmee ook een scan doen en het logje hier plaatsen? Start Malwarebytes op Zie je in het startvenster de mededeling "Updates zijn niet actueel", klik dan op "Controleer op updates". Klik nu op de tab "Scannen". Kies vervolgens voor "Aangepaste scan" en klik op "Stel scan in". Plaats een vinkje bij de optie "Scan naar rootkits". Selecteer in het rechter venster alle aanwezige harde schijven en partities. Klik vervolgens op "Scan Nu" om de aangepaste scan uit te voeren. Wees geduldig want het scannen kan een tijdje duren. Wanneer de scan gereed is en er bedreigingen zijn gedetecteerd, krijg je hier een overzicht van. Klik op "Selectie in quarantaine plaatsen". Er kan gevraagd worden om de computer terug op te starten. Doe dat dan om het verwijderingsproces te voltooien. Herstart nu de pc. Open Malwarebytes opnieuw. Klik nu op de tab "Rapporten". Klik op "Scanrapport". Klik op de knop "Rapport bekijken", daarna op "Exporteer" en kies de optie tekstbestand (*.txt). Geef de naam MB Scanlog als bestandsnaam voor het opslaan van het logbestand en klik op "Opslaan". Sluit de melding "Uw bestand is met succes geëxporteerd" door op OK te klikken en daarna op "Sluiten". Het bestand MB Scanlog.txt is nu op je bureaublad opgeslagen. MalwareBytes' Anti-Malware logbestand plaatsen Voeg het logbestand MB Scanlog.txt (dat je hebt opgeslagen op het bureaublad) als bijlage toe aan het volgende bericht. (Het resultaat van de scan kan je tevens terugvinden in Malwarebytes Anti-Malware bij "Rapporten"). Wil je deze handleiding uitgebreid bekijken, dan kan dit via de PC Helpforum-video op deze locatie.
 7. Surfen gaat zo traag

  We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST64.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST64.exe aanwezig is. fixlist.txt Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 8. Gmail zie geen contacten

  Dat is raar. Open de gmail in een browser. Ga rechtstreeks naar de contactpersonen via deze link https://contacts.google.com/label/5551ba840ef55766?hl=nl Als je klikt aan de linkerkant op contactpersonen, regelmatige contacten en andere contacten zie je dan contactpersonen?
 9. Automatische rangschikking

  Gewone leden kunnen geen topics sluiten. Daaropm zal ik het voor jou doen. Succes nog met je excell sheet.
 10. Nieuw tabblad openen

  Prima, dan kunnen we hier afsluiten. Succes nog.
 11. Nieuw tabblad openen

  Niet echt maar gezien het aantal onnodige en risicovolle zaken die we gevonden hebben in je browsers, kan een lichte overbelasting van de browser het fenomeen veroorzaakt hebben. Wat je nog mag doen is de gebruikte tools opruimen. Bij ondeskundig gebruik kunnen ze het syteem ontregelen en dat is niet de bedoeling. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoef je echter niet te plaatsen.
 12. Automatische rangschikking

  Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 13. Gmail zie geen contacten

  Klik eens op de pijltjes bij mijn contactpersonen. Kies dan voor alle contactpersonen. Wat zie je dan?
 14. Nieuw tabblad openen

  In windows 10 blijkbaar wel. Deze optie kom je inderdaad niet standaard tegen bij de installatie. Die kan je achteraf nog aanpassen (indien gewenst). Mogen we het topic afsluiten?
 15. Moppen tappen

  Bij mij wel en de clips zijn best grappig.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×