Ga naar inhoud

kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  37.009
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over kweezie wabbit

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

16.170 profielweergaven
 1. Ik zal je verder begeleiden voor het gedeelte malwarecontrole. Ik zie niet onmiddellijk iets wat wijst op een besmetting maar met een controlescan zijn we zeker. Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u alert te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestande
 2. De link van dotchiejack werkt niet bij mij maar die verwijst naar de exe en niet naar de msi. Indien echt nodig kan ik je de versie v6.1.1.0 of v7.4.2.0 bezorgen maar zonder zekerheid dat het gaat werken omdat de versies niet overeenkomen met de jouwe. De beste optie volgens mij is om Garmin Express te verwijderen zoals uitgelegd in de link van Abbs maar zonder de aanpassingen in het register. Download dan de nieuwste versie voor windows op deze pagina en installer die.
 3. OK, dan zetten we er een op. Succes nog.
 4. OK, dan sluiten we af. Succes nog.
 5. Klopt, gewonen leden kunnen hun topics biet afsluiten. Daarom vroeg ik of wij het mochten doen. Bij deze dus het Succes nog.
 6. Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit topic kunnen afsluiten.
 7. Aangezien het probleem opgelost is, kunnen we afsluiten. Succes nog.
 8. Ik had het inderdaad over partities omdat ik uit je eerste afbeelding niet kon opmaken of het om echte schijven ging of om partities van een enkele schijf. De afbeelding van het schijfbeheer heeft daarover duidelijkheid gebracht. Verder heb ik niets meer toe te voegen aan de uitleg van porrelaar, die zoals altijd zeer duidelijk is.
 9. Je conclusie berust waarschijnlijk op een verkeerde interpretatie van de eerste afbeelding. Daarin zie je 3 schijven (of partities) met een letter: C, D en F. Hierbij staat geen enkele aanduiding over het bestandssysteem (NTFS of FAT). Dan is zijn er nog 2 schijven (partities) zonder schijfletter: de ntfs (1-1) en de Fat32 (1-2) Zie je deze indeling met je Acronis want in de windows verkenner zie je normaal geen partities zonder schijfletter. Kan je achterhalen of er iets op die 2 schijven (partities) staat?
 10. Wat bedoel je met "deze"? Zowel Firefox als MBS staan nog op je laptop. Firefox kan blijven staan en MalwareBytes mag je verwijderen (zoals je McAfee verwijderd hebt). FRST mag je ook weer verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST64 en selecteer Naam wijzigen. Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord. Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten. FRST wordt nu verwijderd. Bij de opruimacties die we hebben uitgevoerd, is het normaal dat de laptop enkele keren herstart. Die
 11. Mooi zo. En hoe is de situatie nu? Is er al verbetering merkbaar?
 12. Ik heb je vraag verplaatst want het gaat hier om hardware. Op de doos staat ook in het nederlands wat er in zit: een TyboTech stroomvoeding. Dat is een voeding (van het merk TyboTech) voor pc. Als je meer details wil, kan je het juiste model opgeven. Of je kan een afbeelding maken van de doos waar de gegevens op staan.
 13. Graag gedaan. Dan sluiten we hier af. Succes nog.
 14. Stap 1. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt<<--- dit bestand downloaden. (klik erop) Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal nu een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 2.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...