Ga naar inhoud

tyger

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

tyger's prestaties

  1. Sinds oktober 2021 heb ik me een nieuwe pc samengesteld. Het moederbord is een Gigabyte B560M Aorus Pro.Ik gebruik de netwerkkaart en videokaart van het mobo.Reeds voor de 4 de keer is het gebeurd dat na het opstarten er geen netwerkkaart meer gevonden wordt.Na het verwijderen van de bios batterij,dus na reset is alles normaal. Alle drivers zijn up to date en ook de nieuwste versie van het mobo is geïnstalleerd. Is er nog iets dat ik kan proberen buiten een externe netwerkkaart toevoegen op het mobo?
  2. Ik heb me een andere usb stick aangeschaft. Daarmee lukt het wel,misschien ligt het aan het merk van de stick. Samsung BAR Plus 64GB Type A 300 MB/s USB 3.1 Flash Drive Dus het probleem is opgelost met de aankoop van een andere usb stick.😁
  3. Hoe ik usb stick met met Ventoy moet maken weet ik. Alleen krijg ik halverwege een foutmelding.
  4. Bedankt porrelaar voor de info. Dat is wat ik zocht. Probleem is opgelost.😀
  5. Op mijn vorige pc ,kon ik een Ventoy stick aanmaken,maar sinds ik een nieuwe pc heb lukt dit niet meer. Heb al geprobeerd op secure boot uit te schakelen ,en de Windows beveiliging tijdelijk uit te schakelen maar dit hielp niet. Waarschijnlijk zie ik iets over het hoofd log.txt
  6. Op mijn vorige pc ,kon ik een Ventoy stick aanmaken,maar sinds ik een nieuwe pc heb lukt dit niet meer. Heb al geprobeerd op secure boot uit te schakelen ,maar dit hielp niet. log.txt Tyger, kan je hiervoor een apart topic aanmaken? (hier gaan niet veel mensen je probleem opmerken)
  7. Bedankt porrelaar voor de info. Dat is wacht ik zocht.
  8. Vorige week een nieuwe pc in elkaar gestoken.Nu blijft mijn led gaming toetsenbord blijft opgelicht na het afsluiten. Mijn mobo is een Gigabyte B560M AORUS PRO en voeding is een be quiet! Pure Rock 2. Kan men hier iets aan doen,of is enkel de stekker uittrekken de oplossing?
  9. In verkenner zie ik de HDD schijf niet.
  10. Mijn Maxtor Sata HDD 120GB start niet meer op. Heb deze in mijn Ewent docking station gestoken en de schijf wordt wel nog herkend. Via het programma mini tools krijg ik dit te zien. Zou ik van deze schijf nog data kunnen recupereren of mag ik dit vergeten? Heb me ter vervanging een ssd schijf van 250 GB gekocht
  11. Wens de nieuwste versie van Windows 10 opnieuw te installeren vanaf een usb stick. Heb ik de bios de opstart volgorde veranderd naar opstarten vanaf een verwijderbaar medium. Maar opstarten vanaf de usb stick werkt niet. De usb stick is opstartbaar gemaakt met Rufus. Denk dat het probleem komt door mijn oud moederbord ,dat is een Asus P5Q-pro met een bios van American Megatrends versie 1306. Is het nog mogelijk hiermee te installeren vanaf een usb stick?
  12. In het logboek staat"Logboeknaam: System Bron: Microsoft-Windows-Kernel-Power Datum: 6/11/2017 18:37:11 Gebeurtenis-id:107 Taakcategorie: (102) Niveau: Informatie Trefwoorden: (1024),(64),(4) Gebruiker: n.v.t. Computer: GEBRUIK-2HFX3R5 Beschrijving: Het systeem is hervat vanuit slaapstand.
  13. Tip geprobeerd ,maar probleem blijft.
  14. Ik had hetzelfde voor. Na het opnieuw installeren van Classic Shell geen problemen meer.
  15. Al verschillende dagen heb ik het volgende voor.Na het afsluiten van de desktop pc start deze opnieuw op . Windows 10 fall creators update is aanwezig sinds 23 oktober 2017.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.