Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Calvus

Medewerker
 • Aantal items

  173
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Calvus

 • Titel
  Vaste Bezoeker

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Vista - Windows 7 - Windows 10 - Zorin 12.4

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.575 profielweergaven
 1. @lei2 Begrijp ik goed dat jij op een Mac, via de Boot Camp-assistent, een Windows partitie wil aanmaken om er vervolgens Windows 10 op te installeren? Je moet weten dat bestanden groter dan 4GB niet kunnen worden opgeslagen op een Fat32 stick. Je kan wel die stick formatteren naar exFAT en zal je probleem oplossen. exFAT kan dus wél bestanden groter dan 4 GB verwerken. Het exFAT bestandssysteem is volledig compatibel met een Mac.
 2. Zou het kunnen helpen als TS de map "SoftwareDistribution" eens zou leegmaken? Kan TS misschien eens gaan kijken in de "Services" of de "Background Intelligent Transfer Service" is gestart? Ook aldaar eens nakijken of "Windows Update" is gestart? Tevens ook eens "Windows Modules Installer" en "Windows Installer" starten?
 3. Malwarebytes 4.0 met nieuwe interface nu te downloaden. Malwarebytes 4.0 is uit en deze versie van het bekende antivirusprogramma kenmerkt zich door een hele nieuwe interface. De software ziet er daardoor frisser en overzichtelijker uit. Momenteel krijgen huidige Malwarebytes-gebruikers deze variant nog niet automatisch binnen, ook niet als ze binnen het programma handmatig een update uitvoeren. Upgraden naar Malwarebytes 4.0 kan alleen nog maar door via de site van Malwarebytes het losse installatiebestand te downloaden en te installeren. Eén van de nieuwe menu's toont in een cirkeldiagram welke soorten infecties door de software zijn tegengehouden. Daar wordt onder meer onderscheid gemaakt tussen 'kwaadaardige websites', malware en ransomware. Niet alleen op je eigen pc, maar ook wereldwijd. Verschillende Malwarebytes-onderdelen zijn hier afzonderlijk in te schakelen of juist uit te zetten. Meer kom je HIER te weten. Bron: ComputerIdee.nl
 4. Website overspoelt Firefox met eindeloze pop-ups. Cybercriminelen misbruiken een kwetsbaarheid in Firefox via een website die de bezoeker met eindeloze pop-ups bestookt. Op die manier hopen ze potentiële slachtoffers naar hun 'helpdesk' te lokken. Lees hier meer. Bron: ComputerIdee.nl
 5. Om er zeker van te zijn dat ze met mijn oude kapotte HDD's niks meer kunnen aanvangen: slijpschijf bovengehaald, heel mooi in vier stukjes geslepen en naar het containerpark ermee. Er zal meer nodig zijn dan een tubeke "colle tout" of "minute lijm" om er nog iets mee te doen! Opgeruimd staat netjes.
 6. Calvus

  1903 update

  Misschien kan dit je helpen, lees het eens door: https://www.gratissoftwaresite.nl/tips-hulp-windows-10-zwart-leeg-scherm-opstart-probleem-oplossen
 7. Even een serieuze vraag voor "kenwoodje": zou je het zien zitten om via die register-editor jouw "Enterprice" om te zetten naar een "Professional" als ik je daar stap voor stap met de nodige printscreens bij help? Is helemaal niet moeilijk maar je moet er volledig je gedachten er op vast houden. Werken met TeamViewer is tegen de forumregels anders ........
 8. Mijn ervaring leert me dat als je OS en al je programma's op een SSD staan en je beschikt over een interne HDD in de desktop je dan best al je persoonlijke mappen kunt "verplaatsen" op de juiste wijze naar die HDD. Daarmee bedoel ik dat er geen persoonlijke data meer staan op de SSD. Je slaat dan al je data rechtstreeks op op die interne HDD. Voordeel hiervan is dat, je persoonlijke bestanden, data nooit in de weg zullen staan mocht je wegens onvoorziene omstandigheden je syteem (OS) moeten herinstalleren. Je data staan dan niet meer op die SSD.
 9. Kan het zijn dat dan die Windows 7 Enterprice pas op 20-02019 werd geïnstalleerd? Is te zien in Speccy én het kan toch ook geen toeval zijn dat de meeste programma's dezelfde datum van installeren dragen? Uitgezonderd "AnyDesk" (= alternatief voor TeamViewer)
 10. Wat je schrijft spreekt zich toch tegen, niet? Je schrijft dat je het niet geprobeerd hebt en toch zou je een melding krijgen dat het niet lukt? Hier klopt iets niet. Heb je het Media Creation Tool al wel gedownload? Heb je het al eens gestart? Waar loopt het dan mis? Kan je eens een printscreen van die melding plaatsen?
 11. Inderdaad, ik maak ook gebruik van een Devolo dLAN® 1200 + WiFi AC Powerline adapter. Weliswaar binnenshuis en ben er zeer tevreden over. Eenmaal ingesteld, duurt 1 minuutje, heb je er normaal gezien geen omkijken meer naar. Probeer er wel ervoor te zorgen dat je Devolo adapters binnen en in het tuinhuis/garage op de zelfde stroomkring zijn aangesloten. Dit geeft de beste resultaten. Aan de adapter in je tuinhuis/garage kan je dan ook nog een tweede computer/laptop met een UTP-kabel aansluiten. Maar in het geval van Topic-starter zou ik toch ook een UTP-kabel door die buis trekken, je weet maar nooit. Liefst dan nog een stugge afgeschermde FTP Cat6 type - 100% koper , om interferentie uit te sluiten met een eventuele stroomkabel, COAX-kabel die er ook doorheen moeten ? Die stugge kabel kan je dan best aansluiten op een wandcontactdoos. Zo kan je ook van bekabeld internet gebruik maken. Stel maar eens dat die Devolo-set niet het verhoopte resultaat zou opleveren. Dit is toch wat ik zou doen. De kost van een kleine € 40 voor 50m kabel is ook niet om van te duizelen, niet? https://www.utp-kabel.nl/cat6-kabels/danicom-cat6-op-rol/danicom-cat6-utp-50m-op-rol-stug-lszh-eca-3706.html
 12. @Cobra3 Hier vind je een zeer goede en duidelijke handleiding. Lees deze eens rustig door. Succes.
 13. En wij maar denken dat hij daar wel op geklikt zou hebben. Daar gingen we natuurlijk wel van uit. Dat we daar overgekeken hebben sorry hoor! Prima opgemerkt van "noxiaprox"!
 14. Ik denk dat "Passer" graag de mogelijkheden zou willen zien die er zijn indien je op die "gele balk" in MiniTool met rechts klikt. Kan je MiniTool nog eens aan de gang zetten en kijken of die stick daar nog mét een letter wordt weergegeven? En dan met rechts op klikken, welke mogelijkheden (prinscreen) Bijkomend vraagje, "droske" merkte ook al op "used0 % " die stick is dus leeg? Kan je dat bevestigen of anders: eerder vroeg ik ook al of er dan "belangrijke bestanden/gegevens" zouden moeten staan.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.