Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Calvus

Lid
 • Aantal items

  60
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Calvus

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Vista - Windows 7 - Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

575 profielweergaven
 1. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  Goedemiddag, Net wat ik dacht, dat is zo een versie zoals ik eerder aangaf. Men noemt dat een "verlengde Trail". Dat je die nu nog hebt kunnen activeren en dan nog via een AVG Free versie verwonderd me enigszins! Maar OK, je bent geholpen, blijf nu echt van alle aangeboden aanbiedingen af via e veelvuldige pop-ups. - AVG Search - AVG Web TuneUp - AVG Pc TuneUp - AVG Driver Updater - AVG Secure VPN Allen komen ze wel eens tevoorschijn gesprongen --negeer ze totaal, afwijzen, nee bedankt, ... De pop-ups kun je beperken door AVG in "Stille modus" te laten werken! Ik ga er van uit dat je al met AVG hebt gewerkt en dat je dus ook de instellingen eens hebt overlopen? (lees hierboven) Vergeet niet je wekelijkse automatische bedreigingsscan in te stellen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt? Calvus.
 2. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  Is/was het zo een exemplaar van AVG dat gratis werd aangeboden? Te downloaden én te installeren gedurende een wélbepaalde periode? Waar loopt het fout? Is AVG Antivirus Free voor jou een optie? Heb je geen herstelpunt ter beschikking van een datum voordat je AVG Internet Security verwijderde? Proberen kost niets. Indien dit lukt --> enkel die AVG PC Tuneup verwijderen via de gangbare weg = configuratiescherm ......... Ik blijf dit wel volgen.
 3. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  Dag, Sorry voor mijn onbehouwen vorig berichtje, zal wel weer eens op een verkeerde toets gedrukt hebben en te vlug gepost8 Hier wat ik wou plaatsen. Die logjes zijn voor "Abbs" niet voor mij! Aangaande die AVG, om echt zeker te zijn, die heb je dus verwijderd? Via de aangewezen weg? Via >> Start >> Configuratiescherm >> Programma's en onderdelen? Ja? dan is die map AVG die er nog staat in ProgramFiles een restant van het AVG AntiVirus programma. Wederom een vraag: die AVG Internet Security is dat een aangekocht exemplaar? Heb je daar de licentiesleutel van? Normaal gezien kan je dan gerust AVG Internet Security terug opnieuw installeren. Die bestanden staan normaal gezien een nieuwe installatie niet in de weg. Indien wél, dan moet je alle restanten van de vorige installatie "handmatig gaan verwijderen. Daarvoor moet je echter in het register zijn - en ik weet niet of je dat durft / ziet zitten? Ik geef je dan hier ook bewust niet de juiste paden naar die restanten. *** Laat aub die "AVG PC Tune up" achterwege !!! Die dient voor niks, veel beloven maar .... meer pop-ups en véél reclame om andere zaken aan te kopen .
 4. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  Even enkele vraagjes: 1. Welk anti-virusprogramma heb je in gebruik - AVG Free ??? 2. Welk besturingssysteem Windows ? Voor zover ik kan zien zijn dat géén AVG PC Tuneup restanten. Ik heb op al mijn computers AVG Anti-virus staan en géén AVG PC Tuneup en ik heb ook die bestandjes staan! Dus is het belangrijk dat ik even weet of je AVG als hoofdbeveiliging gebruikt? Plaats eens een printscreen van je geopende ProgramFiles(x86) staat er daar een map AVG?
 5. Moppen tappen

  Drinken en rijden gaan wél samen !!!
 6. Moppen tappen

  Dit overkwam me onlangs in een café in ons dorp... Twee weken geleden zat ik in de vroege avond , na een lange fietstocht , aan de toog van het dorpscafé in het centrum. De televisie stond op en het nieuws van 19u. ging beginnen. Een knappe blonde jongedame kwam binnen en zette zich naast mij. We keken beiden naar het nieuws dat begon met een bericht over een kerel die dreigde van een hoog gebouw te springen. De mooie blonde jongedame keek naar mij en vroeg: "Zou hij springen?" Ik zei: "Volgens mij wel." Zij antwoordde: "Wedden van niet." Ik legde een briefje van €20 op de toog en zei: "Afgesproken, we wedden." Op het moment dat de mooie blonde juffrouw haar €20-biljet op de toog legde sprong de man op tv recht zijn dood in. De blonde was erg ontdaan en schoof haar briefje in mijn richting: "Eerlijk is eerlijk, hier is je geld." zei ze met trillende stem. Ik antwoordde: "Ik kan je geld niet aannemen. Ik zag dit item al op het nieuws van 18.00 uur. Ik wist dus al dat hij ging springen." Het blondje antwoordde: "Ja, ik zag het ook, maar ik dacht zéker dat hij dit geen tweede keer zou doen." Toen heb ik het geld maar op zak gestoken....en nen Duvel besteld !!!!!
 7. Bijzondere momenten !

  Wel, wel, wel ... een grote verandering hier na al die heisa! Propere oplossing, maar toch enigszins spijtig dat al de andere leuke "Bijzondere momenten" nu in de prullenbak liggen! Maar kan Kape best begrijpen. Moet wel lukken dat ik nu net de eerste ben om iets te melden in dit nieuwe topic. Maar desondanks was ik toch sowieso van plan hier te laten weten dat ik net vandaag al 2 jaar rookvrij ben !!! En dit na 50 jaar lang een pakje Belga (of soms meer) er door geblazen te hebben. Voor mij persoonlijk dus toch ... een "bijzonder moment" of niet?
 8. Moppen tappen

  Een Marokkaan en een Vlaming stappen binnen in een patisserie. Die Marokkaan pikt daar direct twee "eclairs" en steekt die in zijn zakken. "Straf hé", zegt die Marokkaan. De Vlaming zegt: "Ik zal nog iets véél straffers doen". Hij vraagt aan de baas een eclair en zegt: "Ik ga een goocheltruc doen". En hij eet dat ding in één keer op. "Geef me er nog een.... " Ook deze eet hij direct op. Die bakker vraagt "awel, en wat is dan nu die goocheltruc?" "Juist", zegt de Vlaming, "kijk nu maar eens in de zakken van die Marokkaan !!!"
 9. Moppen tappen

  Taal(v)outjes:
 10. Moppen tappen

 11. Moppen tappen

 12. Moppen tappen

  "De moderne tijd, net wat je zegt" om Wim Sonneveld te citeren uit dat prachtig lied "Ons Dorp" Hopelijk komt het niet zo ver ?! Dochter: Pap, ik ben verliefd op een jongen die ik heb leren kennen op een "dating site", we werden vrienden op "Facebook", en we hebben al veel gekletst via "What's app". Hij heeft me een aanzoek gedaan via "Skype" en we hebben erover gebeld via "Viber". Geef jij ons je zegen over ons huwelijk?" Vader: "Wauw fantastisch, ik zou zeggen: Geef je ja-woord via "Twitter", beleef je huwelijksnacht via de "webcam", bestel kinderen via "bol. com". En als je genoeg hebt van je man: verkoop hem dan op "2dehands".! Nog een fijne dag verder.
 13. Moppen tappen

 14. Moppen tappen

  En dat is er nu eens recht op zie ... ! Ergens in Wallonië staat een groepje stadsarbeiders een sigaretje te roken aan een bloemenperkje waar ze onkruid moeten wieden. Op de rugzijde van hun werkkledij staat een mooie Vlaamse Leeuw geborduurd. Een Brusselaar komt voorbij en fronst de wenkbrauwen. Enigszins geïntrigeerd door dit beeld, vraagt de Brusselaar: "Waarom staat er een Vlaamse Leeuw op jullie werkkledij?" Waarop de arbeiders antwoorden : "Dat is onze sponsor."
 15. Eudora mail

  Goedkoper kan toch niet? Office 2016 Pro Plus voor €35,99 en een Windows 10 Pro (Retail-versie) voor €49,75: Mijn bestelling op 24/11/2017: Factuur: Voor beide producten via mail de productcodes ontvangen met inderdaad de nodige instructies om te installeren. Natuurlijk weet ik niet of ik hierop als "lid" van PCH, via "abbs" nog een extra korting zou hebben gekregen??? Indien ja, té laat ... Toen "abbs" dit postte op 12/11/2017 koste die Office --> €45 (nu:€65): ik betaalde €35.99 (DagDeal). Al bij al lijkt het mij toch een goede deal?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×