Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Calvus

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Calvus

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Profiel Informatie

  PC Specificaties

  • Besturingssysteem
   Vista - Windows 7 - Windows 10

  PC Ervaring

  • PC Ervaring
   Ruime Kennis

  Recente bezoekers van dit profiel

  359 profielweergaven
  1. Bladwijzers in Firefox

   Hier dezelfde vraag?
  2. Windows 10 installeren vanaf usb

   @tyger Je hoeft niet op te starten met je USB-stick. Ga hier eens lezen. Duidelijker kan niet. Succes!
  3. PC start niet op

   Vooraan de kast zit een plastiek plaatje met daarin de aan/uit knop van de PC. Bij Medion komt dit plastieken plaatje vaak los. Wanneer het plaatje losgekomen is kan je de PC niet meer aanzetten door vooraan op de kast op de aan knop te drukken. Gelukkig kan je dit plaatje gemakkelijk terug op zijn plaats klikken. Op de foto zie je aan de hand van de pijltjes waar het plaatje moet komen vast te zitten. Als je wil voorkomen dat het plaatje nog eens los komt dan maak je het met behulp van een trekbandje vast aan de rooster die je op de foto ziet.
  4. Pc dood?

   Ben je een beetje handig? Of de voeding daadwerkelijk defect is kan men toch simpel zelf testen? De truc met een paperclip? Hier duidelijk uitgelegd: https://www.pcinside.info/nl/tips/voeding/test-of-een-voeding-defect-is/ Ik heb het eergisteren zelf eens uitgevoerd om een computer van een vriend (die ook niet meer wou starten) na te kijken. Bij het openen van de kast en eerste nazicht merkte ik weinig of geen stofophoping maar wél ... drie opgeblazen (bolle) elco's, wat al niet veel goeds voorspelde. Na de truc met de paperclip -->voeding deed het dus wél degelijk nog! Resultaat - het moederbord is volgens mij de oorzaak van het niet meer starten.
  5. Sluit alle programma's en probeer dan eens de computer af te sluiten met de toetsencombinatie: "Alt + F4" Windows 7: Windows 10: Trouwens in beiden krijg je ook de reguliere mogelijkheden aangeboden:
  6. Kaspersky Free.

   Printscreen vergeten bij te voegen van de instellingen van de pop-up venstertjes: Sorry!
  7. Kaspersky Free.

   Net als "Passer" met Avast, zo krijg ik ook géén pop-ups van AVG te zien! Gezien AVG overgenomen is door Avast lijkt mij dat het vinkje er wel eens verantwoordelijk kan zijn. Ligt dus ook waarschijnlijk aan het inschakelen van de "Stille Modus" in mijn AVG Internet Security (trouwens in de AVG Free is deze instelling ook beschikbaar): Dat wou ik hier toch ook nog even melden.
  8. Kaspersky Free.

   @Maxstar, Ik heb het programma ook al sedert 27/07/2017 op een testcomputer staan. Bevalt me tot nu toe uitermate goed. Er wordt wél de betalende VPN client "Kaspersky Secure Connection" meegeïnstalleerd. Deze hoef je echter niet te gebruiken en kan men verwijderen. Ik heb mij ook niet geregistreerd met een mailadres en wachtwoord - en toch is Kaspersky geactiveerd en doet het toch wat verondersteld wordt dat het moet doen. Die "1 recommendation" is: dat ik de "Kaspersky Protection extension" niet heb laten installeren in IE (gebruik die nooit), wél in Firefox (gebruik uitsluitend deze). Ik kan dus voorlopig het online Dashboard niet gebruiken! Waarschijnlijk krijg ik dan ook telkens onderstaand aanbod onderaan rechts op mijn scherm: Ik vind het een aanwinst in het aanbod aan gratis Ant-Virus programma's, te meer omdat Kaspersky tijdens testen steeds vrij goed uit de bus komt. Nu inderdaad nog even wachten op de Nederlandstalige versie.
  9. Kaspersky Free.

   Ik lees net dat één van de beste anti-virusprogramma's, dat nog geen gratis versie had er nu eentje op de markt gaat brengen, nl Kaspersky. Dit om hun 20 ste verjaardag te vieren. Voorlopig nog niet in Europa te verkrijgen maar zou er hier in oktober mee uitpakken. Bron: http://www.computeridee.nl/nieuws/kasperky-komt-met-gratis-antivirus-software/
  10. Dus toch Revo Uninstaller? Waarom die medewerker je Revo aanbeveelt snap ik dus niet, aangezien op hun eigen website iets helemaal anders staat! Die medewerker raad je dus Revo aan, waarom schrijf je dan: Tevens kan ik in geen van je berichten iets vinden waar je spreekt over Sophos AutoUpdate in je configuratiescherm? Er is duidelijk een verschil tussen een "upgrade" en een "update". Ook als je "manueel" alle software/mappen van Sofos zou verwijderen in "Program Files" (wat dus zeker niet aan te raden is) en er aldus géén spoor meer is van Sofos, blijven er nog resten/sporen achter in het Windows register! Het is dus best mogelijk dat die een nieuwe frisse installatie in de weg staan. Ben je daar echter niet in thuis, blijf er dan weg!
  11. Revo Uninstaller?? Op hun eigen website: https://community.sophos.com/kb/en-us/122709 In het "Configuratiescherm" géén spoor van: ► Sophos AutoUpdate? ► Sophos Management Communications System?
  12. AVG versie

   @ tolhansen, Wat je ook nog kan proberen indien AVG FREE zich niet automatisch wil bijwerken is AVG eens repareren! Ga naar "Configuratiescherm" >> "Alle programma's en onderdelen" >> rechtsklik op icoontje van AVG >> kies "Wijzigen" >> in het volgende scherm "Repareren". Wacht geduldig af.
  13. AVG versie

   @ tolhansen, Voortgaande op je bijgevoegde printscreen, heb jij nog een verouderde versie; Printscreen van mijn versie AVG FREE net genomen: Het tabblad "Abonnement": Het "Bijwerken" lukt je enkel handmatig en houdt er halverwege mee op ... Controleer onderstaande eens: Tenslotte, ... de te pas én te onpas verschijnende pop-ups van meldingen/voorstellen/aanbiedingen/ ... van AVG kan je (volgens mijn ervaringen) de pas afsnijden door de "Stille modus" in te schakelen. "Inschakelen/Uitschakelen, doe je door het vinkje terug te verwijderen of in de startpagina/gebruikersinterface op "Uitschakelen" te klikken: Ik heb dat nu al een paar maanden zo ingesteld op een testcomputer met AVG FREE - die weliswaar niet alle dagen opgestart wordt - maar ik merk voorlopig (rechtsonder mijn scherm) géén "plotselinge verschijningen" meer van AVG! Moet er eerlijksheidshalve ook bij vertellen dat: ik ook géén melding meer krijg dat de wekelijkse scan is gestart en dus ook niet of er na de scan bedreigingen zijn gevonden of dat er géén zijn gevonden!!! "Elk nadeel heb zijn voordeel ! " of is het net andersom? Heb je hier iets aan?
  14. CCleaner Registry

   Die Back-up kan je best opslaan in een map, die je vóór je CCleaner het register laat opruimen, aanmaakt in je map "Documenten". Na de scan van het register krijg je dan de mogelijkheid om die back-up op te slaan. Klik steeds en altijd op "Ja". Je moet dan éénmalig naar de op voorhand aangemaakte map navigeren >> klik op "Openen" >> en vervolgens op "Opslaan". Je back-up zal nu in de map "CCleaner Back-up" staan en heeft als de extensie .reg. Dit bestand openen heeft géén zin, bij aanklikken krijg je de mogelijkheid om alles terug te zetten ..... (cfr. het antwoord van Kape). Best om te weten is dat: nadat je éénmaal verwezen hebt naar de map "CCleaner Back-up" (lees hierboven) je dat de volgende keer niet meer moet doen! Je zal merken nadat je op "Ja" hebt geklikt om op te slaan, automatisch de map "CCleaner Back-up" zal aangeboden worden. Ben je een beetje vertrouwd met de Engelse taal? Ja? Dan kan je via deze link alles eens nalezen. Tot slot hier een volledige handleiding van CCleaner.
  15. ongeloofkijk wat deze virusscan doet!

   Hier wordt blijkbaar ook dezelfde vraag behandeld.
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×