Calvus

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Calvus

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
 • Land

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Vista - Windows 7 - Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

269 profielweergaven
 1. Dus toch Revo Uninstaller? Waarom die medewerker je Revo aanbeveelt snap ik dus niet, aangezien op hun eigen website iets helemaal anders staat! Die medewerker raad je dus Revo aan, waarom schrijf je dan: Tevens kan ik in geen van je berichten iets vinden waar je spreekt over Sophos AutoUpdate in je configuratiescherm? Er is duidelijk een verschil tussen een "upgrade" en een "update". Ook als je "manueel" alle software/mappen van Sofos zou verwijderen in "Program Files" (wat dus zeker niet aan te raden is) en er aldus géén spoor meer is van Sofos, blijven er nog resten/sporen achter in het Windows register! Het is dus best mogelijk dat die een nieuwe frisse installatie in de weg staan. Ben je daar echter niet in thuis, blijf er dan weg!
 2. Revo Uninstaller?? Op hun eigen website: https://community.sophos.com/kb/en-us/122709 In het "Configuratiescherm" géén spoor van: ► Sophos AutoUpdate? ► Sophos Management Communications System?
 3. @ tolhansen, Wat je ook nog kan proberen indien AVG FREE zich niet automatisch wil bijwerken is AVG eens repareren! Ga naar "Configuratiescherm" >> "Alle programma's en onderdelen" >> rechtsklik op icoontje van AVG >> kies "Wijzigen" >> in het volgende scherm "Repareren". Wacht geduldig af.
 4. @ tolhansen, Voortgaande op je bijgevoegde printscreen, heb jij nog een verouderde versie; Printscreen van mijn versie AVG FREE net genomen: Het tabblad "Abonnement": Het "Bijwerken" lukt je enkel handmatig en houdt er halverwege mee op ... Controleer onderstaande eens: Tenslotte, ... de te pas én te onpas verschijnende pop-ups van meldingen/voorstellen/aanbiedingen/ ... van AVG kan je (volgens mijn ervaringen) de pas afsnijden door de "Stille modus" in te schakelen. "Inschakelen/Uitschakelen, doe je door het vinkje terug te verwijderen of in de startpagina/gebruikersinterface op "Uitschakelen" te klikken: Ik heb dat nu al een paar maanden zo ingesteld op een testcomputer met AVG FREE - die weliswaar niet alle dagen opgestart wordt - maar ik merk voorlopig (rechtsonder mijn scherm) géén "plotselinge verschijningen" meer van AVG! Moet er eerlijksheidshalve ook bij vertellen dat: ik ook géén melding meer krijg dat de wekelijkse scan is gestart en dus ook niet of er na de scan bedreigingen zijn gevonden of dat er géén zijn gevonden!!! "Elk nadeel heb zijn voordeel ! " of is het net andersom? Heb je hier iets aan?
 5. Die Back-up kan je best opslaan in een map, die je vóór je CCleaner het register laat opruimen, aanmaakt in je map "Documenten". Na de scan van het register krijg je dan de mogelijkheid om die back-up op te slaan. Klik steeds en altijd op "Ja". Je moet dan éénmalig naar de op voorhand aangemaakte map navigeren >> klik op "Openen" >> en vervolgens op "Opslaan". Je back-up zal nu in de map "CCleaner Back-up" staan en heeft als de extensie .reg. Dit bestand openen heeft géén zin, bij aanklikken krijg je de mogelijkheid om alles terug te zetten ..... (cfr. het antwoord van Kape). Best om te weten is dat: nadat je éénmaal verwezen hebt naar de map "CCleaner Back-up" (lees hierboven) je dat de volgende keer niet meer moet doen! Je zal merken nadat je op "Ja" hebt geklikt om op te slaan, automatisch de map "CCleaner Back-up" zal aangeboden worden. Ben je een beetje vertrouwd met de Engelse taal? Ja? Dan kan je via deze link alles eens nalezen. Tot slot hier een volledige handleiding van CCleaner.
 6. Hier wordt blijkbaar ook dezelfde vraag behandeld.
 7. Indien "vxvk" een beetje geduld aan de dag kan leggen, dan is er voor hem/haar misschien goed nieuws! "Story Remix is opvolger van Windows Movie Maker" Windows 10 krijgt later dit jaar eindelijk een opvolger voor Windows Movie Maker, in de vorm van "Story Remix". Story Remix komt later dit jaar mee met de eerstvolgende grote update, genoemd de "Fall Creators Update", deze komt er hoogstwaarschijnlijk in september. Bron: http://www.computeridee.nl/nieuws/story-remix-is-opvolger-van-windows-movie-maker/
 8. @Droske, Inderdaad, Speccy toont duidelijk dat de huidige versie van Windows op 15/06/2017 werd geïnstalleerd. Of er al dan niet een "Schijfopruiming" werd uitgevoerd, zou toch te controleren zijn? Staat er nog een map "Windows.old" onder zijn Locale schijf (C)? Indien niet dat mag men er van uit gaan dat er wel degelijk opgeruimd is. Daarentegen, staat ze er nog wel, dan ... ???
 9. Foutje in mijn vorige posting. Ik bedoel: waarom kan betrokkene gisteren of vandaag niet meer terugkeren naar een vorige versie als de Creators Update pas geïnstalleerd werd op 15/06/2017? Waarom is die mogelijkheid niet beschikbaar? Is de Creators update al eerder geïnstalleerd? Ik dacht toch dat men 10 dagen de tijd had om het besturingssysteem terug te draaien naar een eerdere versie? Of mis ik iets?
 10. Ik wil me helemaal niet mengen maar, ... Na elke "grote" update worden naar mijn ervaring "alle vorige herstelpunten" verwijderd. Het is zelfs zo dat: systeemherstel al eens volledig "uitgeschakeld" staat! Indien het zo zou zijn dat de Creators Update pas op 15/06/2017 zou geïnstalleerd zijn geworden, dan stel ik mij de vraag waarom betrokkene niet meer kan terugkeren naar een eerdere versie op vandaag of gisteren 18/19-06-2017???
 11. Het is niet mogelijk Edge van je computer te verwijderen! Hier nog iemand met dezelfde vraag, lees het antwoord: https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/apps_windows_10-msedge/edge-verwijderen/14c36908-af32-4bd3-aadb-b74a5504795c?auth=1
 12. Is nog aan het zoeken ... Over stoppen met roken gesproken ... ook al 1jaar en 4 maanden rookvrij.
 13. Internetproivider: Telenet. Abonnement: Whop. Gigabit Powerline: Devolo dLAN 1200+ WiFi ac kit. Overdracht tussen de Devolo dLAN+ adapter verbonden met de modem Telenet en de Devolo dLAN + WiFi ac adapter in het stopcontact nabij mijn computers volgens Devolo Cockpit: Resultaat van de speedtest Telenet zonet vandaag gemeten: Ik ben er uiterst tevreden over!!!
 14. Indien men klikt op de "blauwe link" voor het verwijderprogramma van AVG, komt men hier terecht en zover klopt het nog: Maar dan ... indien men dan klikt waar aangeduid, komt men niet bij het verwijdertooltje uit, maar wel hier: En daar kan men beter vanaf blijven !!! Ik geef hier wel de juiste link voor de AVG Remover: klik hier Calvus.
 15. @ Rolle, Er wordt nergens een resultaat of backup opgeslagen. Die mogelijkheid heeft het programma niet. Een zeer uitgebreide Engelstalige handleiding is er hier te vinden. Wanneer nu juist defragmenteren? Moeilijk uit te leggen en of raad te geven - Windows defragmenteert wekelijks indien ingesteld - maar ik gebruik dus Defraggler op regelmatige basis (om de 2-3 weken). Niet overdrijven zou ik zeggen. Tot slot, ik gebruik Defraggler op verschillende computers en ben er vrij tevreden over. Ik heb ook nog nooit enig nadeel of wat dan ook ondervonden. Bovendien is de maker "Piriform" gekend voor zijn degelijke en nuttige gratis programma's, ik denk dan naast Defraggler vooral aan "CCleaner", Speccy en Recuva" Calvus.