Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Calvus

Lid
 • Aantal items

  72
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Calvus

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Vista - Windows 7 - Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

801 profielweergaven
 1. Privacy in CCleaner Free.

  Daar waar eerder het "privacy-menu" in CCleaner Free versie 5.43.6520 niet werkte, is dit nu met een update- versie 5.43.6522 wel het geval. Je hebt nu de mogelijkheid om het vinkje te verwijderen. Wel is er de tweede optie verdwenen: die van het tonen van aanbiedingen voor hun andere producten???? Bron: https://www.gratissoftwaresite.nl/ccleaner-543-6520-privacy-menu-not-working#5436522
 2. Backup met Easeus todo backup

  EaseUS Todo Backup Home 10.6 is hier "momenteel nog" gratis te downloaden: http://www.mostiwant.com/easeus-todo-backup-home-free-full-version-download/ Of een zeer goed alternatief = AOMEI Backupper Standaard, met uitgebreide handleiding, is hier te vinden. AOMEI is zelfs in het Nederlands. Ik gebruik het al enkele jaren en ben er erg tevreden over. Echt een aanrader!
 3. Moppen tappen

  Over de uitvinder van de Harley Eén van de twee uitvinders van de Harley-Davidson, Arthur Davidson, stierf en ging naar de hemel. Bij aankomst aan de hemelpoort zegt Sint Pieter: “Mijn zoon, je bent altijd goed geweest en jouw moto’s hebben de wereld veranderd, daarom mag je ontmoeten wie je wil.” Arthur dacht even na en zei: “Ik wil God ontmoeten!” Sint Pieter bracht hem naar de troonzaal en stelde hem voor aan God. God herkende Arthur en sprak tot hem: “Zo, dus jij bent de uitvinder van de Harley-Davidson?” Arthur antwoordde: “Inderdaad, dat ben ik … “ God antwoordde: “Dit was geen goede uitvinding... Het is een onstabiel voertuig, lawaaierig, luchtvervuilend, gecompliceerd in onderhoud, en het heeft een te hoog verbruik … “ Arthur, een beetje verveeld met dit commentaar, repliceerde: “Verontschuldig mij, maar heeft u de vrouw niet uitgevonden?” “Ja, dat was ik!” antwoordde God. OK, tussen ons dan, twee beroepslui: uw uitvinding was zéér ongelukkig! De voorophanging is zeer onbetrouwbaar. Ze is zeer lawaaierig en tatert te veel bij hoge snelheden. In de meeste gevallen is de achterophanging te zwak en vibreert te veel. De inlaat staat te dicht bij de uitlaat. En de onderhoudskosten zijn onwaarschijnlijk hoog. God dacht even na en antwoordde: “Inderdaad, het is zo dat mijn uitvinding fouten vertoont, maar … niettegenstaande dat, kan ik je vertellen dat er toch nog meer mannen op mijn uitvinding zitten dan op de jouwe ...” !!!
 4. Back-up maken

  Ik denk dat "Theo2602" misschien "Droske" als "één van de helpers" bedoeld? Indien ja, ... dan zou deze handleiding wel eens goed van pas kunnen komen! Duidelijker kan echt niet!
 5. AdwCleaner, het anti-toolbar en anti-spyware programmaatje van producent Malwarebytes, heeft een grote makeover gekregen. Het uiterlijk van AdwCleaner is nu meer in lijn met andere software van Malwarebytes. Lees hier: https://www.gratissoftwaresite.nl/adwcleaner-71-nieuw-uiterlijk-overzichtelijk-menu-gebruikersvriendelijker-uitsluitingen-sneller Nieuwe gebruikersinterface:
 6. Moppen tappen

  Den bril van ‘t kakhuis Op een oud boerenhofke roept de boerin naar den boer: "Voadre, repareer ne keer dene bril van 't kakhuis." Den boer bekijkt bereidwillig die zitplank en roept terug: "Der mankeert doar just nikske aan !" De boerin: "Toch wel, kijkt ne keer goed en … repareer dat!" Den boer bekijkt dat en roept: "Der is doar justekes niks mis mee!" De boerin: "Awel, steekt uwen kop nen keer in 't kakgat, en zie eens deftig rond ..." Den boer steekt zijnen kop door 't gat, kijkt ne keer rond en wil zijnen kop terugtrekken maar ineens begint hij te roepen: "Moedre helpt ne keer, mijnen baard zit vast in een spleet van die plank !" De boerin: " Ziedet nu en dat doet ferm zeer hé !"
 7. Moppen tappen

 8. Gezien er hier al enkele leden last hadden met hun externe muis / keyboard. Hier misschien eens gaan lezen en de update binnenhalen: https://www.gratissoftwaresite.nl/windows-10-1709-kb4090913-fixt-niet-meer-werkende-usb-aansluitingen-muis-toetsenbord-usb-apparaten-webcam
 9. Removal tool voor Kaspersky, ga hier eens lezen: https://support.kaspersky.com/common/service
 10. Moppen tappen

  Met alle Chinezen... Nu weet ik waarom de Chinezen met maskers voor hun mond rondlopen. Dat is niet van de smog maar van de klein mannen die nogal vroeg beginnen te roken. Maar ze zijn precies redelijk snel in alles...!! Hier ziet U kleine Chan Li uit China Een man uit Oostende is voor zijn werk in China en ziet de kleine Chan Li. Hij spreekt hem verbaasd aan en zegt: "Jongetje, hoe oud ben jij ?" "6 Jaar", zegt de kleine Chan Li. "6 Jaar ...?" zegt de man ontzet, "en hoe lang rook je al ...?" Chan Li antwoordt: "Eigenlijk vanaf het moment dat ik voor het eerst seks had." "Wa daje nu zegt.. ," zegt de man verbaast, ... "en wanneer had je dan voor het eerst seks ...?" Kleine Chan Li antwoordt: "Dat weet ik niet meer, ... want toen was ik strontzat ...!"
 11. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  sutter1980, ??? waarmee heb je laten scannen - PC Tune Up ??? Is gewoon écht onnodig!!! Ik had je hiervoor toch gewaarschuwd al wat AVG aanbied - wat dan ook - buiten de Anti-Virus scanner te weigeren / af te wijzen / te bedanken!!!! Ik heb zo een sterk vermoeden dat je AVG niet voldoende kent om het programma deftig en correct in te stellen. AVG is de laatste jaren veel veranderd en niet in de goede zin voor een gewone computergebruiker. Is zeer opdringerig geworden, veel pop-ups met allerhande bijkomende "betalende" onderdelen van AVG, waar een doorsnee gebruiker niks aan heeft, integendeel. Je ondervind het nu zelf! Sluit dat venster maar en doe verder niks, kijk of AVG je verder met rust laat!!!!
 12. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  Goedemiddag, Net wat ik dacht, dat is zo een versie zoals ik eerder aangaf. Men noemt dat een "verlengde Trail". Dat je die nu nog hebt kunnen activeren en dan nog via een AVG Free versie verwonderd me enigszins! Maar OK, je bent geholpen, blijf nu echt van alle aangeboden aanbiedingen af via e veelvuldige pop-ups. - AVG Search - AVG Web TuneUp - AVG Pc TuneUp - AVG Driver Updater - AVG Secure VPN Allen komen ze wel eens tevoorschijn gesprongen --negeer ze totaal, afwijzen, nee bedankt, ... De pop-ups kun je beperken door AVG in "Stille modus" te laten werken! Ik ga er van uit dat je al met AVG hebt gewerkt en dat je dus ook de instellingen eens hebt overlopen? (lees hierboven) Vergeet niet je wekelijkse automatische bedreigingsscan in te stellen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt? Calvus.
 13. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  Is/was het zo een exemplaar van AVG dat gratis werd aangeboden? Te downloaden én te installeren gedurende een wélbepaalde periode? Waar loopt het fout? Is AVG Antivirus Free voor jou een optie? Heb je geen herstelpunt ter beschikking van een datum voordat je AVG Internet Security verwijderde? Proberen kost niets. Indien dit lukt --> enkel die AVG PC Tuneup verwijderen via de gangbare weg = configuratiescherm ......... Ik blijf dit wel volgen.
 14. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  Dag, Sorry voor mijn onbehouwen vorig berichtje, zal wel weer eens op een verkeerde toets gedrukt hebben en te vlug gepost8 Hier wat ik wou plaatsen. Die logjes zijn voor "Abbs" niet voor mij! Aangaande die AVG, om echt zeker te zijn, die heb je dus verwijderd? Via de aangewezen weg? Via >> Start >> Configuratiescherm >> Programma's en onderdelen? Ja? dan is die map AVG die er nog staat in ProgramFiles een restant van het AVG AntiVirus programma. Wederom een vraag: die AVG Internet Security is dat een aangekocht exemplaar? Heb je daar de licentiesleutel van? Normaal gezien kan je dan gerust AVG Internet Security terug opnieuw installeren. Die bestanden staan normaal gezien een nieuwe installatie niet in de weg. Indien wél, dan moet je alle restanten van de vorige installatie "handmatig gaan verwijderen. Daarvoor moet je echter in het register zijn - en ik weet niet of je dat durft / ziet zitten? Ik geef je dan hier ook bewust niet de juiste paden naar die restanten. *** Laat aub die "AVG PC Tune up" achterwege !!! Die dient voor niks, veel beloven maar .... meer pop-ups en véél reclame om andere zaken aan te kopen .
 15. AVG Pc TuneUp kan ik niet helemaal verwijderen

  Even enkele vraagjes: 1. Welk anti-virusprogramma heb je in gebruik - AVG Free ??? 2. Welk besturingssysteem Windows ? Voor zover ik kan zien zijn dat géén AVG PC Tuneup restanten. Ik heb op al mijn computers AVG Anti-virus staan en géén AVG PC Tuneup en ik heb ook die bestandjes staan! Dus is het belangrijk dat ik even weet of je AVG als hoofdbeveiliging gebruikt? Plaats eens een printscreen van je geopende ProgramFiles(x86) staat er daar een map AVG?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×