Ga naar inhoud

Meneertje

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Meneertje

  • Verjaardag 26-10-1989

Meneertje's prestaties

  1. Hallo allemaal, Ik heb het overal al gezocht maar het lukt me dus niet om adobe flash player gratis te installeren op m'n Ipad 2. Ik speel graag the sims social bv op facebook, maar daarvoor heb ik adobe flashplayer nodig en dat kan niet worden geïnstalleerd op m'n Ipad 2. Kan iemand me helpen aub? Merci!!!
  2. Hartelijk dank! En de prijs valt al bij al nog mee
  3. Hallo allemaal! Ik zou graag een Ipad2 kopen, maar wil ook een toetsenbord. Ik heb gezien op het internet dat je een keyboard case kan kopen voor je Ipad 2 maar vind dat niet terug op de Belgische websites zoals Krefel, Fnac,... Weet iemand waar ik zoiets kan kopen en hoeveel het kost? Merci!
  4. De bluetooth is gelukt, maar er is geen programma voor de SD card reader, kan dat?
  5. Bedankt! Maar heb geen programma om zip bestanden uit te pakken, en weet ook niet hoe dat werkt Kun je me hiermee helpen?
  6. Bedankt! Het is 32 Wat is het verschil eigenlijk?
  7. Hoe kun je weten welke versie windows je hebt?
  8. Hallo allemaal! Mijn neef heeft windows 7 op mijn laptop geïnstalleerd maar nu kan mijn laptop geen sd cards meer lezen en ook geen bluetooth activeren. Weet iemand welke programma's ik daarvoor moet installeren om ze terug te doen werken? Mijn laptop is een Toshiba Satellite A210 10Y. Alvast hartelijk dank!
  9. Ik heb de laatste tijd nu al altijd dat ander programma gebruikt (DVDvideosoft), het andere werkt nog steeds niet, maar heb geen problemen met dit nieuwe porogramma, het werkt perfect
  10. Ik heb de video ondertussen kunnen bewerken via DVDVideoSoft dus is eigenlijk opgelost. Maar gaat nog altijd niet via Movie Maker. Zal er eens een printscreen van maken.
  11. Heb dit geïnstalleerd. Het kan nu al afgespeeld worden door windows media player maar kan nog steeds niet worden geïmporteerd in windows movie maker. Er komt namelijk een boodschap met '... kan niet worden geïmporteerd. ---------- Post toegevoegd om 01:26 ---------- Vorige post was om 01:25 ---------- Er stond iets van tn_ en dan een cijfer. Maar sinds ik dan programma geïnstalleerd heb komt die boodschap er niet meer op, dus weet het niet exact meer.
  12. Hallo allemaal, Ik heb een probleempje met Windows Movie Maker. Het lukt me niet om .mov bestanden te importeren bij movie maker, er staat op dat ik een bepaalde codec niet heb. Wat kan ik doen om dit op te lossen? Alvast bedankt! (wat ik al heb geprobeerd: converter programma gebruiken om te converteren naar .wmv, (.avi gaat ook niet btw) maar vind niet zo'n gratis programma )
  13. Ja maar ik heb sowieso een firewall van windows zelf, dus dat zit wel goed denk ik Bedankt allemaal!
  14. Als ik nu 1)"Anti-Malware", 2)"Super AntiSpyware", 3)"avast" en 4)"Ccleaner" OF "ASC" gebruik, is dat een goede combinatie om zo goed als geen "ziektes" op m'n laptop te krijgen?
  15. Bedankt! Zal me er eens in verdiepen na de feestdagen Prettige feestdagen iedereen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.